| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:40
- Nahlásit
Děcka moravský, to je děs! Ste zatim všichni v pořádku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit
Gerda
moraváci mají bud´ hafo práce nebo spí, každopádně je to hrůza, já to zažila v roce 2002 na vlastní kůži, možná až se to prožene moravou tak to přijde i k nám, řada těch řek se vlévá do vltavy a labe......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:51
- Nahlásit
kejtlin
až se vozvou a budou něco potřebovat, uděláme na ně sbírku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit
kejtlin
řada těch řek se vlévá do vltavy a labe......
vidis, uz jsem na to dneska myslela, kam se ty reky vlevaji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit
Gerda
jestli jim voda vzala barák a v něm všechno kromě zvířat,jako mě tak jim naše sbírka moc nepomůže to by museli páni poslanci.....
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:56
- Nahlásit
impact
Prší???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:57
- Nahlásit
Gerda
uděláme na ně sbírku.
jo, udelame
jsem zrovna posilala mejl LucYnce, jestli ji dosly penizky na terminatora, jsem mela nervika z toho, ze jsem na seznamu neplaticu
ta pani v CSOB me v patek ujistovala, ze ji to hned pripisou na ucet, asi teda ne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit
Ja bych pocebovala zaplatit hypoteku.
Jinak tady ok. Hasici nehoukaj, tak to snad bude v klidu. Ale jak jsem rikala, mame dobry brehy mezi rekou a mestem. Je to delany tak, aby to slo do poli.. Spis myslete na pawlinku. Jdu cumet na film a spat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit
kejtlinjestli jim voda vzala barák a v něm všechno kromě zvířat,jako mě tak jim naše sbírka moc nepomůže to by museli páni poslanci.....
no, na barak to stacit nebude, ale kdyz ti voda vezme vsechno, jsi rada za jakoukoliv vec nebo castku, protoze nemas nic a nez se rozhoupou pojistovny a kolik lidi ma vubec pojistky na povodne...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit
Daska jo, chcije furt.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:04 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
impact
Psali, že horní, dolní bečva prší, ve valmezu bečva zase stoupá. Takže jsme v pérdeli, velebnosti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit
leyenda
já ji tenkrát neměla a se mnou skoro nikdo z vesnice.taky na nás byli sbírky, ale to nevíš co máš poplatit dřív, hodně pomohl obecní úřad a věci od nich-jako na úklid a dobrovolníci, ovšem to by nemohl být idiot náš starosta, přišli 4 mladí kluci kolem 20ti let, že jdou pomoct a je jim jedno, co budou dělat, at´je někam pošle a on je poslal domů, že nikdo nic nepotřebuje, jasně, on vyplavenej nebyl a ještě firma na psí a kočičí granule myslím eddy že to byli nic moc, ale když nemáš ani na chleba tak jsi ráda, že máš čím zvířata nakrmit, tak rozváželi po vesnicích pytle a každý si mohl vzít kolik chtěl
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit
kejtlin
no prave, tak si myslim, ze se pak hodi kazda koruna
hlavne, aby uz prestalo prset probuch
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit
leyenda
jenže právě, že přestat nemá, a to je strašně špatný, ale snad odpouštěli přehrady nebo ne, nebo já nevím, co se dělo, naposled jsem včera slyšela max. stav bdělosti a dneska tahle hrůza.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:20
- Nahlásit
leyenda
už máš v kupě traktor?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:26
- Nahlásit
kejtlin
ja jsem koukala na idnes, ze ty prehrady upousteji, no, jenze kam, ze jo?
ono je to dneska taky tezky, lidi je moc, vsude stoji baraky, prirodni toky rek zregulovali
tady treba byla velika povoden v 2003 myslim, kecu o vselijakych opatrenich, aby se to uz neopakovalo, ale stejne na to nikdy nemaji penize, udelali par hrazicek, na tech mistech, co se puvodne nesmelo stavet, protoze je to zaplavova oblast postavili baraky a jen doufaji, ze zadna velka voda uz neprijde, teprve letos se stehuji posledni lidi, kterym to tehdy vzalo barak z maringotek do panelaku, protoze na novy dum uz se nezmuzou, doplaceji hypoteky za baraky, o ktery prisli a ticho po pesine
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit
kejtlin
už máš v kupě traktor?
kdepak, nemam na nej nervy, vim kde je zavada, ale neumim ji odstranit
ale to je ted nejak min dulezity, kdyz vidim, co se deje jinym lidem
A seno mam pokosene a hezky schne, zitra uz se asi muze zacit balikovat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:32
- Nahlásit
Ty voe, Tom (pes) má šílenou sračku, tak s ním budu lítat co chvílu ven. Bezva, to mi ještě chybělo..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:36
- Nahlásit
pawLINka
sis, sem netusila, ze je ta Bilusky hra i pro psy
co mu je? Neco divnyho snedl?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:38
- Nahlásit
leyenda
sis, sem netusila, ze je ta Bilusky hra i pro psy
Tak to prosím někoho, kdo bude dělat zácpu.
Mno on má zažívání na prdlačku, není to u něj až tak neobvyklé. Ale už dlouho se to neobjevilo... Možná stihl něco sežrat na dvoře - Lukášova máti tam háže zbytky pro zvířata... Byla jsem s ním před 10 minutama a už zase kňučí. Tak jdu znova
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:47
- Nahlásit
leyenda
když vidím, co se děje jiným lidem
to jo vždycky si říkám to je neštěstí tohleto a třeba postižený dítě, když se narodí ne třeba nevím hádka s partnerem, to je jako příklad z toho jsem si nikdy těžkou hlavu nedělala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:49 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
pawLINka
ach jo, tak snad rekni Lukasove mati, at haze zbytky do kose a ne na dvur
preju ti v ramci moznosti klidnou noc
a vsem hlavne Moravakum
a jdu spat, taky uz toho mam dneska dost
a pro Kejtlin
mas pravdu, ja to vetsinou taky tak beru, ale obcas jsem depri,
kdyz se sere jedna vec za druhou, rikam si, proc, tak se snazim a
vysledky ubohe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:51
- Nahlásit
pawLINka
ty se vyspíš dneska, naštěstí mám psy co at´ sežerou cokoliv tak jim to trávení nerozhodí, asi si ze mě berou příklad
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit
leyenda
tak snad rekni Lukasove mati, at haze zbytky do kose a ne na dvu
To je zbytečné - za těch 6 let se mi nepodařilo jí to vysvětlit. A to ví, jak je na tom Tom zdravotně špatně... Je jí to fuk nebo já nevím. Musí to dát přece kočkám a slepicím (stejně to nikdo nežere)...
kejtlin
Naštěstí mám ostatní psy taky normální - je jim jedno co sežerou a stráví snad i šutry.
Zrovna včera ti degeni našli moji zásobu Mlsíků pro kočky a obsloužili se i s obalama!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:04
- Nahlásit
holky farmářky např. Pawlinka nebo jak se píšeš, byla jsem koupit směs pro kachňata mají týden, doted´ jsem krmila šrotem kukuřičným, ale prý po směsi dobře přibírají-říkal radek, a asi mi omylem prodali směs pro kuřata brojlery vadí to moc? sem vždycky krmila šrotem a vaječnou míchanicí s kopřivama, ale radek, že je to zastaralý, ted´ že jsou nový věci a kdesi cosi, tak jsem ho poslechla le ve směsích se nevyznám.díky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
Já se v tomto moc neorientuju - žrádlo zajišťuje Lukáš. Ale co vím, tak je to stejné. Je to K1?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:11
- Nahlásit
pawLINka
ne myslím BR3, jela jsem tam po dvou nočních, tak jsem si to nepřekontrolovala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:15
- Nahlásit
kejtlin
Tak když mi to zítra připomeneš, tak se Lukáše zeptám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:21
- Nahlásit
pawLINka
tak jo, ozvu se, díky, jdu spát, vzala jsem si 2 ibalginy a zejtra máme v práci poradu, pojedu naprosto zbytečně 20km a stejně tam budem maximálně půl hodiny a bude to o ničem.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 23:26
- Nahlásit
kejtlin
Tak dobrou noc. Já čekám co vymyslela povodňová komise u nás ve městě, pak ještě půjdu se sračkoidním psem ven, a pak se pokusím usnout... A nebo se budu učit když nebudu moct spát... Ráno ve 4,15 mi bude volat máti jestli mám jet pomoct vyklízet (to bude vstávat do práce).
Pořád jsem optimista, i když je už 3. pov. stupeň...
|