Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit

leyenda
nic, ale ztratil se z decaku 12ti letej kluk, chodil driv s moji holkou do skoly,
zustali s braskou sami, jejich mama skocila pod vlak. Jsem mela pozadano o pestounskou peci, jenze to asi nedopadne, nemuzou najit v Maroku tatku, aby vyjadril nezajem, si asi mysleli, ze jsem teda aspon jednoho ukradla ci co
Je mi z toho blbe
ježiš to taky není nic moc zpráva

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit

pawLINka
mám ploutve, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit

makrelkoupila sis to iodium aspon?no nevim,zivocisne uhli je jen na procisteni,hele,asi mas nejakyho bacila fakt v sobe,no pekne te to drti.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:50 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Plave náš budoucí cvičák? Páč essi jo tak si to rozmyslím a koupíme radši ten kravín
Ten s konima ne. Ten je pěkně za hrází, toho bych se ani nebála. Ten mlej u loděnice a hlavní cesty možná aj trochu jo..

nemethova5
Co ty a voda, dobrý?

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit

makrel
nevim jak v Cesku, ale zivocisne uhli tady prodavane je kokosova vlaknina, v tele nedela nic jinyho, nez ze na sebe nabaluje bordel ze strev, takze bud rada, vysiras bacily

makrel
Člen
- Nahlásit

nemethova5
no imodium zatím ne, když mi doktorka nasadila Endiaron, tak jsem to nechtěla míchat. Ale zítra jdu znovu a snad mi daj něco pořádnýho. Jinak ostatní projevy přestaly, hlavně ty křeče a břich mi splasklo. A vám už je líp?

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
vod ted sbírám v práci hajzlrole a můžem hrát zas třá na nějakým MR
eště bych to zjednodušila a roli zácpy dostane deprivant
leyenda
Je mi z toho blbe
se nedivim

makrel
Mám dojem, že čímvíc ho jím, tím jde ze mě větší humus.

no tak to je celkem logyckí, japato že nemáš eště imodojum??????

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit

leyenda
no ono to v podstatě má pohlcovat plyny a ostatní bordel a nedala jsem si ho tu maximální dávku, až předávkování dělá zácpu.Jinak mi je dobře, nejsem slabá, nebolí mě břicho, nejsem nafouklá, akorát teda jaksi jde ze mě ještě řídké cosi.
Opět se omlouvám citlivým jedincům, že to tu tak popisuju.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit

makrelneni mi lip,je mi dokonce hur,jo a svinov je pod vodou,takze asi zadny pohovor neprobehne a buh-vi,jestli bych se dostala zpatky do orlove.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit

Alexa
no imodium zatím ne, když mi doktorka nasadila Endiaron, tak jsem to nechtěla míchat. Ale zítra jdu znovu a snad mi daj něco pořádnýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit

Jsem ráda, že se vám průjmová hra líbí . Si ji něgdy zahrajem, třá na pražském plavání psů, nebo tak něgde. Ale zamlouvám si roli hajzlbáby, ve svým věku už na ni mám nárok

leyenda
To je teda prekérka paní. Tak držím palce ať se kluk co nejdřív najde

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:05
- Nahlásit

Už jste někdo viděl Paranormal Activity?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit

impact
Myslíš ten film?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit

Biluška
Já vím, že tady to forum je samo o sobě paranormal, ale ano, myslim ten film.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit

leyenda
Je mi z toho blbe
šiš to sou historky

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit

impact
Tak ten sem viděla. Nic moc teda. Nápad je bombastický a hodně strašidelný, ale zpracování je šílené První hodina a půl je naprosto o ničem, sem tam nějaké to strašidelné dupání, sem tam záběr jak mají démona v ložnici. Jinak nic. Posledních deset minut začne být zajímavých a pak to skončí.
Kdyby ten nápad dostali do ruky tvůrci Kruhu tak si myslím, že se strachy poeáme

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit

Biluška
Aha, tak na to prdím. Posledních deset minut už jsem viděla, když na to čuměl bratr.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:20
- Nahlásit

Alexa
eště bych to zjednodušila a roli zácpy dostane deprivant

to je myslim dobrá volba i dyš to přet chvílí vypadalo,že zácpu hraje makrelka bo se předáfkuje brzo uhlim

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
hlavní role zácpy se vzdávám, neboť už víc uhlí nemám

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit

impact
Aha, tak na to prdím. Posledních deset minut už jsem viděla, když na to čuměl bratr.
Tak to podstatný si viděla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:25
- Nahlásit

makrel
hlavní role zácpy se vzdávám
hele eště to promysli...je to krásná role!! žádnej štěk! co dyš uš nigdy tak hlavní roli neurveš???

děcka du se svalit,tak snad budete f Oryjentu mít klidnou noc..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit

Ahoj lidi, jak se máte tam na Moravě?
Dyby ste neměli kam utíkat, utečte k nám na jih, ubytuju vás

Dáška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:40 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

impact
Taky sem to viděla, naprosto o ničem.
Pusť si Sirotu, ta je super, já sem si kousala nehty od začátku do konce, fakt po době konečně film, kerý za něco stojí

Ale jako fakt, dost dobré. A ta malá je skvělá herečka, jako fakt.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:45
- Nahlásit

Dáška
Zkusím stáhnout.

Jinak v Přerově teď hlásili, že se právě rozlila Bečva do města a zaplavuje ulice. Hezký je, že nebudu muset do práce, ale kurva co ty lidi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit

ahoj, co je novýho a kdo z vás je pod vodou?
celej den, jsem makala do půl dvanáctý teda po noční spala, pak přijela denisa se čtyřma psama, šly jsme ven asi na 2hod, po příchodu dom mi obsadila notebook, tak jsem vytřela obývák, udělala oběd, vydrbala psům pelíšky, vyprala-ty se ještě perou, náplně do nich a vykoupala všechny malý psy, kromě šeriny to je jasný a jedný jezevčice, ta se koupala minulý týden, když se vyválela v hnijícím potkanovi, čivavák jerry poznal co je doba ledová, protože na něj v bojleru nezbyla už teplá voda, takže psi krásně voní a jsou čistý, dodělala jsem je ted´ jsem i fénovala a vyčesávala, ještě jsem chtěla vyčesat velký psy, potřebovali by taky vykoupat, ale na to mi přijde, že není teplo, ale když opět zas dneska plavali v labi, tak se na ně vrhnu možná zejtra.koupila jsem antiparazitní obojky ty největší za 55kč, nejsou moc účinný, ale za tu cenu jo, nemají 20klíštat denně, ale třeba jen 2, jek si spolu hrajou tak nemůžu kupovat drahý, protože je utrhnou a ztratí.

Dáška
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit

impact
Zkus, je to normál na uložto. Jinak The Orphan.

Jinak voda na hovno tu to prý trochu kleslo, ale co, když je všecko mokré, že. Teď se čeká na tu vlnu.
Teplice

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit

Dáška
Jojo, už to tam vidím..

Jinak ta vlna asi jde, no. To je mazec.
Tady v Kojetíně zatím snad klid, co jsem viděla poslední fota.

Lávka k Laguně v PR.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

U Chemičky v Přerově...

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit

Děcka držte se, dobrou

impact
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:20
- Nahlásit

Ježíííííííš........

20:35

Kritická je situace v Troubkách

"Začalo se to výrazně zhoršovat, na pole mezi Troubkami a Henčlovem se vyvalila voda, stoupla asi o dvanáct centimetrů. Pokoušíme se vodu odklonit od Troubek," řekl starosta Radek Brázda.

Na webových stránkách obce je už také vyhlášeno krizové telefonní číslo: 581 299 211. Lidé na něm mohou zjistit aktuální informace a doporučení.

"Říkáme lidem, ať se připraví na všechno včetně evakuace," říká starosta.

Už na to taky nemám nervy to sledovat. Jdu spat.

<< 1 ... 4419 . 4420 . 4421 . 4422 . 4423 . 4424 . 4425 . 4426 . 4427 . 4428 . 4429 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání