Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3933 . 3934 . 3935 . 3936 . 3937 . 3938 . 3939 . 3940 . 3941 . 3942 . 3943 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:50
- Nahlásit

Fifi
No twe, tohle slyset, tak si myslim, ze nekdo psa hrozne tejra, to je straslivy! Proc u toho tak jeci?
Protože ho to hrozně baví a je strašně šťastnej, tak u toho zpívá. Je prostě nasratej, že to nechce povolit, aby to mohl zničit.

Jinak často se u plotu zastavují kolemjdoucí a divně si ukazují. Nevím proč.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:55
- Nahlásit

pawLINka

ja nejdriv myslela, ze ty zvuky vydava osel
bych se teda taky zastavila, tohle slyset

Eire
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:57
- Nahlásit

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:57
- Nahlásit

Biluška

doprava - myslim tim to, ze tu mame silnice, vlakova spojeni, autobusy.

Autobusem jsem byla nucena se přepravovat poslední dva týdny. Spojení absolutně nenavazující na sebe, zpoždění půl hodiny se vůbec nepovažuje za zpoždění, řidiči příjemní jak osina v ... .Za to jízdné, které platím bych si tedy představovala něco jiného.

taky poslednich par mesicu jezdim autobusy a vlaky a vzdy jsem se v poradku dostal tam, kam jsem potreboval.

policie, soudy - kdyby tu tyhle dve instituce nebyly, brzy by sis toho vsimla a s litosti vzpominala, jak ses mela dobre, kdyz ti mel kdo rict "vite, jaka je s nimi rec"

leyenda

to budte radi, osobne povazuju prestehovani do Francie za nejhorsi
chybu, co jsem udelala,

procpak?

kdyz uz k Pyrenejim, tak vrele doporucuju
tu spanelskou stranu

ja mam radsi francouzskou stranu, spanelsko ma uplne jinou atmosferu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:59
- Nahlásit

pawLINka
je strašně šťastnej, tak u toho zpívá.
Vono to spis vypada, ze ma k tomu pesku drzku pridratovanou a strasne ho to boli. Magor, proste. Sem si t pustila znovu, bez sluchatek a cupky cely zarazeny se navzajem kontrolovaly, jestli nema nektera bebi.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:00
- Nahlásit

kachna_

nooo, je to důkaz, že každej stát má tak špatnou vládu, jak si zaslouží

myslim si, ze to, co nam vladlo od roku 2006 az do prichodu pana fisera, nebylo o nic lepsi nez to, co nas ceka s paroubkem.
ostatne, na tomhle systemu je krasne to, ze byt by u moci byli sebevetsi hnupi, jejich moznosti, jak lidem zneprijemnovat zivot, jsou velmi omezene.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:21
- Nahlásit

argosek
procpak?

protoze jsem svobodomyslny clovek a tezko snasim, jak francouzsky zakonodarce nic neponecha nahode a vsechno
mi predepisuje, vcetne toho, jak nejbliz k baraku si muzu zasadit strom, vadi mi jejich skolni system, zdravotnicky system,
hromadnou dopravu nemuzu hodnotit, zatim jsem nevyuzila,
vadi mi, ze neustale stavkuji, treba posta 3 tydny, nezaplatite vcas slozenku, hupsa penale, system socialnich podpor, ktery tedy opravdu nemotivuje hledat si praci
vadi mi, ze urcite skupiny mladeze doslova terorizuji verejna prostranstvi a policie na to kasle, hodne z toho, co pise Biluska se hodi na zdejsi pomery
Ve Spanelsku je dle meho soudu vetsi osobni svoboda, pokud vyslovene neskodite druhym, nikdo si vas nevsima, mimo to povazuju Spanely za nepomerne sympatictejsi, jo a pro me bohuzel nezanedbatelne - cena zivobyti ve Spanelsku je o cca 25 procentni nizsi

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:36
- Nahlásit

leyenda

cena zivobyti ve Spanelsku je o cca 25 procentni nizsi

ceny nemovitosti jsou bhuzel ve spanelsku o dost vyssi - a to, co dam za barak neprojim ani za 10 let.

Ve Spanelsku je dle meho soudu vetsi osobni svoboda, pokud vyslovene neskodite druhym, nikdo si vas nevsima

kdyz je tam clovek za sebe, tak mozna, se psama je to trochu jine.

vadi mi, ze urcite skupiny mladeze doslova terorizuji verejna prostranstvi

..ja to znam z trochu jine stranky - vlastne je to jedina vec, co mi na francii skutecne vadi a to policejni sikana. kdyz na tebe nabehne policejni komando, prohrabou auto, rozhrabou veci a nechaji te venku mrznout jen proto, ze si potrebujou na nekom nahonit trika. nemam rad francouzske policajty. zlata ceska policie.

vadi mi jejich skolni system,

pro me je skola mistem, kde se socializuji lidska mladata. kdo chce neco umet a ma zajem, nauci se to vzdy lepe ve vlastnim volnem case.

zdravotnicky system,

co ti na nem vadi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:41
- Nahlásit

argosek
pro me je skola mistem, kde se socializuji lidska mladata. kdo chce neco umet a ma zajem, nauci se to vzdy lepe ve vlastnim volnem case
neuč se ,život tě naučí,praví klasik..))))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 20:00
- Nahlásit

argosek
taky poslednich par mesicu jezdim autobusy a vlaky a vzdy jsem se v poradku dostal tam, kam jsem potreboval.
Já se třikrát nedostala vůbec. Během devíti dnů. Poprvé jsme v autobuse měli tak nehorázné zpoždění, že jsme nestihli vlak, který odjížděl 20 minut po příjezdu autobusu Podruhé nám skočil pod vlak sebevrah (dobrá, uznávám, že tohle není vina ČD). Potřetí jsme měli zpoždění pouhých deset minut, ovšem na přestup bylo určeno pět Dvakrát jsem se do krve pohádala s řidičem, že psa na vodítku, s náhubkem a navrch s dečkou "canisterapeutický pes" prostě vezme.

policie, soudy - kdyby tu tyhle dve instituce nebyly, brzy by sis toho vsimla a s litosti vzpominala, jak ses mela dobre, kdyz ti mel kdo rict "vite, jaka je s nimi rec"
Asi máš pravdu. Ale byla bych mnohem raději kdybych mohla říct, že tyto instituce fungují a pracují než když jsem nucena říkat "vlastně může být ještě hůř".

ostatne, na tomhle systemu je krasne to, ze byt by u moci byli sebevetsi hnupi, jejich moznosti, jak lidem zneprijemnovat zivot, jsou velmi omezene.
Fakt? Opět - "vlastně může být ještě hůř".

pro me je skola mistem, kde se socializuji lidska mladata. kdo chce neco umet a ma zajem, nauci se to vzdy lepe ve vlastnim volnem case.
Velmi trefně řečeno

davidkova renata
neuč se ,život tě naučí,praví klasik..
Co se v mládí naučíš, k stáru si musíš zjistit

zavrelka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 20:35
- Nahlásit

Biluška a spol
Přeji krásný večer,
omlouvám se že vám sem lezu ale četli jste tohle: http://hobby.idnes.cz/chovatelka-bydli-se-sedesati -psy-v-byvalem-veprine-bez-vody-a-elektriny-1ng-/h obby-mazlicci.asp?c=A100215_132345_hobby-mazlicci_ mce

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 20:58
- Nahlásit

zavrelka
Ty bláho, oni z té čůzy snad nakonec udělají mučednici

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:05
- Nahlásit

argosekceny nemovitosti jsou bhuzel ve spanelsku o dost vyssi - a to, co dam za barak neprojim ani za 10 let.

ted zrovna to neni pravda, ceny nemovitosti ve Spanelsku klesly drasticky, ale ani pred krizi to tak nebylo, zalezi ovsem taky na oblasti a druhu nemovitosti, fakt je, ze jsou ve Francii oblasti, kde se poridi za par set tisic eu zamek s padesatihektarovym pozemkem, ovsem malokdo by v nem dokazal bydlet
s tou socializaci ve skole se da souhlasit jen do urcite miry
ne, ze bych povazovala skolu, co se vzdelani tyka za samospasnou, ale rada bych se nebala posilat deti "socializovat",
z tohoto duvodu ty sve vozim radeji do soukrome katolicke,
kde nevim, jestli se jim dostane lepsiho vzdelani, ale panuje tam klid a disciplina, jinak sam vzdelavaci system mi pripada byt neefektivni,
na zdravotnictvi mi vadi predevsim byrokracie, slozity system vraceni penez od pojistoven, osobne vyuzivam jen zubare, jen 2x jsme tu meli uraz a pokazde hruzny zazitek v mistni poliklinice
ja jsem zila ve Spanelsku 10 let, se dvema dobrmany, konmi a detmi a byla jsem tam spokojena vice mene se vsim
jinak arogantni mi francouzsti policajti nepripadaji, mam par zkusenosti s dopravaky, ale byli slusni, korektni, to prohlizeni aut
spis delaji celnicke hlidky, ne? Pravda, ze casto ve vnitrozemi na péage

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:06
- Nahlásit

Biluška
zavrelka
celej den mám náladu na pikaču a ted´ kouknu a vidím tohle to snad není možný, vždyt´ ji tam litujou, já bych jí taky ustájila v kravíně po kolena v ho*nech, bez jídla, pití a světla, naše zákony asi nepochopím nikdy

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:11
- Nahlásit

vi se neco o tom, jak dopadla Babetky operace???

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:27 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

leyenda

ja jsem zila ve Spanelsku 10 let, se dvema dobrmany, konmi a detmi a byla jsem tam spokojena vice mene se vsim

to je zvlastni. ja znam spanelsko jen z dovolenych, tak to je neporovnatelna zkusenost, ale moc ke psum pratelske mi spanelsko neprislo - treba v porovnani s tou francii a uz vubec treba s prahou.

jinak arogantni mi francouzsti policajti nepripadaji, mam par zkusenosti s dopravaky, ale byli slusni, korektni, to prohlizeni aut
spis delaji celnicke hlidky, ne? Pravda, ze casto ve vnitrozemi na péage

no, asi jsi dama, tak k tobe maji jiny pistup. o celnicich ani nemluvim - tem se jednou povedlo kontrolovat me 3x behem hodiny (potreti uz me nekontrolovali, protoze jsem slecne celnici nastvane rekl, ze me pred chvili dvakrat kolegove kontrolovali, tak jen koukla na doklady a nechala me jet). poradne prohrabani auta a namachrovane chovani jsem ale zazil s normalnima policajtama - polovina jich byla v civilu, prosmejdili cele auto, kamaradce rozdelali a vysypali leky, co mela v pytlicku pro nemocneho psa - mi chtel jeden zmrd rozbalit notebook, ktery byl jeste original zabaleny, tak jsem mu nasrane rek, at na to nesaha, tak na me hned, ze nemam ukazovat, nastesti mu jeden rozumnejsi kolega rek, at to necha, ze videl fakturu - no proste smejdi. nereknu - kdyz potrebuji kontrolvat, at kontroluji, ale at se u toho chovaji slusne. takovehle zmrdy, co se schovavaji za uniformu nesnasim. u nas jsou vazne vetsinou policajti zlati - aspon ti, co jsem mel stesti potkat ja. snazi se cloveku spis pomoct, nez mu uskodit.

Strejda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:29
- Nahlásit

Gerda
to mi teda nepřijde vůbec normální...
Mně taky ne. Měl jsem se ve škole pořádně učit a mohl jsem vstávat v devět.

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:30
- Nahlásit

Biluška

Ale byla bych mnohem raději kdybych mohla říct, že tyto instituce fungují a pracují než když jsem nucena říkat "vlastně může být ještě hůř".

jenze rozdil mezi tim, jak to je ted a tim, jak by to mohlo byt, kdyby to bylo lepsi, je nesrovnatelne mensi nez rozdil mezi tim, jak je to ted a tim, jak by to bylo, kdyby tu policie nebyla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:37
- Nahlásit

argosek
jenze rozdil mezi tim, jak to je ted a tim, jak by to mohlo byt, kdyby to bylo lepsi, je nesrovnatelne mensi nez rozdil mezi tim, jak je to ted a tim, jak by to bylo, kdyby tu policie nebyla
Já bych mnohem radši kdyby tu byli zákony slučitelné se zdravým lidským rozumem a policie jež by dohlížela na jejich dodržování s použitím intelingence a logiky.

Jdu se svalit, jsem vyčerpaná jak žumpa. Hesinka jde zítra na tu operaci tak nám držte všechny palce a pošlete nějakou energii

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:48
- Nahlásit

argosek
no, asi jsi dama, tak k tobe maji jiny pistup.

jo, to bude asi tim

jinak oni tu maji fakt velike problemy s drogovymi transporty, ze Spanelska do Italie, na sever do Evropy, vim, ze kontroluji casto, ja kdyz jedu s autem, na kterem mam jeste spanelskou SPZ, tak me taky obcas zastavi, ale jeste mi nikdy auto neprohrabavali, asi, ze v nem mam vzdycky deti, psy a desnej neporadek

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:49
- Nahlásit

Biluška

na Hesinku budu myslet, at to dobre dopadne

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:24
- Nahlásit

Babetka po operaci

dr. rikal, ze to slo dobre, ze ani nemusel davat srouby, pak dlouho mluvil a kreslil a ja jen kyvala hlavou, ale moc jsem nepochopila, rikal casto slovo čéska a kost a kloub. Ze ji nejak posunout musel kloub a udelat jakoby umelou luxaci cesky asi, ja mu fakt nerozumnela moc . Pak nam dal mnoho inekci, co do ni budu doma bodat a v patek jdem na kontrolu. Ale hlavne rikal, ze to dopadlo dobre, jestese uvidi jak se to bude hojit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:34
- Nahlásit

lucYnka XIII

chudinka mala
snad ma vet pravdu a bude mit nozicku jako novou,
vy se o ni urcite dobre postarate, aby se to hojilo jak ma,
tak ji za me pohladte, pani

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:38
- Nahlásit

leyenda

jinak oni tu maji fakt velike problemy s drogovymi transporty, ze Spanelska do Italie, na sever do Evropy, vim, ze kontroluji casto, ja kdyz jedu s autem, na kterem mam jeste spanelskou SPZ, tak me taky obcas zastavi, ale jeste mi nikdy auto neprohrabavali,

. to ja mam navic dodavku a vypadam jak nejaky hajdalak - ale je to diskriminace . nemci nas taky kontrolovali kvuli drogam, ale byl to uplne jiny pristup.

asi, ze v nem mam vzdycky deti, psy a desnej neporadek

to bude asi tema detma, pac psy mam v aute taky vzdycky, a neporadek? zeptej se slecny renaty davidkove, jak to vypada v mych autech

ps: nejlepsi policajti jsou ale ve spanelsku - loni me tam zastavili a to uz jsem nemel ridicak, tak jsem mu dal obcanku, snazil jsem se tvarit sebevedome (i kdyz jsem byl vyklepanej jak ratlik) a ono to proslo .

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:40
- Nahlásit

Biluška

Já bych mnohem radši kdyby tu byli zákony slučitelné se zdravým lidským rozumem a policie jež by dohlížela na jejich dodržování s použitím intelingence a logiky.

to ja tak narocny nejsem - ona by se ta logika a inteligence jeste mohla otocit proti me .

Jdu se svalit, jsem vyčerpaná jak žumpa. Hesinka jde zítra na tu operaci tak nám držte všechny palce a pošlete nějakou energii

hodne stesti

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 22:56
- Nahlásit

argosek

ps: nejlepsi policajti jsou ale ve spanelsku - loni me tam zastavili a to uz jsem nemel ridicak, tak jsem mu dal obcanku, snazil jsem se tvarit sebevedome (i kdyz jsem byl vyklepanej jak ratlik) a ono to proslo

jezisi, pane, to vy ste teda odvaznej! mne je zle i kdyz jedu bez ridicaku(zapomenutyho) do vesnice pro chleba. A vy az takhle daleko, ale jinak jo, mne spanelsky policajti taky byli sympa, krome toho, kdyz se neco delo, necumeli a vyresili

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 23:26
- Nahlásit

Biluška
Hesinka jde zítra na tu operaci tak nám držte všechny palce a pošlete nějakou energii
drzim mooc palce at vam to dobre dopadne

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 07:15
- Nahlásit

Děte dřít, ale fofrem. Páč dneska se mnou fakt nebude žádná sranda, koho nachytám jak se fláká tak to slízne

argosek
to ja mam navic dodavku a vypadam jak nejaky hajdalak - ale je to diskriminace
Na tom něco bude. Když řídí Mášenek tak se může 100% spolehnout, že ho zastaví každá hlídka, která se namane . Dokonce jednou jeli policajti v protisměru, otočili auto, dohnali nás a zastavili . Když jedu já tak vypadám jako slušná paní, většinou mívám kostýmek, nebo děti v autě.... musím provést něco echtgold, aby mě policajti zastavili a i pak mi stačí úsměv číslo čtrnáct (blondýna v nesnázích), aby se mi ještě omluvili za to, že mě vůbec obtěžují

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:00
- Nahlásit

pokud jste se dnes ještě nenasrali, zkuste tohle:
URL
Biluška
ty to rači nečti, je tam tolik šoltyjí, že by ti prdla céfka

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:03
- Nahlásit

gabifi
ty to rači nečti, je tam tolik šoltyjí, že by ti prdla céfka
Uš mi to včera posílala Zavřelka. Z šoltyjí prdlou céfku mám, holt je to nenáročné plemeno a pěkně sype

<< 1 ... 3933 . 3934 . 3935 . 3936 . 3937 . 3938 . 3939 . 3940 . 3941 . 3942 . 3943 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání