| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
Biluška
To je děs. Dva veterináři jí to prý odmítli udělat a třetí do toho šel, a prý to teďka museli přešívat.
Proto jsou moji čokli takoví hadi? Protože mají záření a září si navzájem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
Mucholabka
Biluška
Pamatuješ tu komondorku co jsi hlídala? Nechali jí vyndat čip, protože to škodí. DObrý,ne?
cože??????????????????????? to je vtip,že jo????
argosek
co to máš doma? jak se to jmenuje a jak je to starý atd.....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:17
- Nahlásit
Eire
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:17
- Nahlásit
Mucholabka
a prý to teďka museli přešívat
Proč? Dyť to už musela mít dávno zahojený. Odkud máš info? Ty je znáš?
Proto jsou moji čokli takoví hadi? Protože mají záření a září si navzájem.
Tak lidi jsou různí. Když chce někdo žít zdravě, jíst bio a tak podobně tak docela chápu, že nechce mít v těle žádné tyhlety bazmeky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
já bych spala,ale nemůžu čekám na sprinty žen v olympiádě a zítra na supr vychjadu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
Biluška
Přede mnou se prostě nic neutají.
Žít zdravě a psa nechat desetkrát řezat nějakým všeumělem...to je postavené na hlavu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:23
- Nahlásit
Chci aby byly zítra čisté a bez sněhu všechny lesní cesty, protože jsem si koupila pumpičku na kolo a stála mě sto korun
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:23
- Nahlásit
Tak mám po náladě, mařena přestala chodit, je vyboulená do kočičího hřbetu, hlavu u země, veliký břicho. Buď má přežráno až do nějakýho problému, nebo se jí zase blokly záda. Asi je jí blbě, ani neloudí, ale řve z pelechu ven na lízu, co štěká pod barákem. Myslim, že sem jí přetáhla. Teď vítá mámu, co přišla na ní kouknout, jak zvedla hlavu na vítání, tak píská bolestí, asi sou to zase záda. Takže panáčkování už nebude. Ach jo, to sem to zas posrala, tohle už má potřetí od léta.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:24
- Nahlásit
Gerda
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:28
- Nahlásit
Co v tom vidíte?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:28
- Nahlásit
Mucholabka
ten pejsek je nemocný?
ne, proc?
Biluska
Nový přírustek?
nene, je tu uz dlouho, patri kamardce, ale jeho nejoblibenejsi misto je u barunky .
brezen2008
co to máš doma? jak se to jmenuje a jak je to starý atd...
no civavonahace. jmenuje se skretchy a je mu neco mezi rokem a dvema.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:30
- Nahlásit
Gerda
jestli to vypada tak nehezky, jaks to popsala, tak bych radsi jel na veterinu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:31
- Nahlásit
Gerda
veliký břicho. Buď má přežráno až do nějakýho problému, nebo se jí zase blokly záda.
Gerdice, esli ma vypoukly bricho, tak padete na veterinu!!!!!!!!! myslim, ze vis, a radsi plasit zbytecne, nez cekat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:33
- Nahlásit
impact
Co v tom vidíte?
Kníra a labradora
Mucholabka
Žít zdravě a psa nechat desetkrát řezat nějakým všeumělem...to je postavené na hlavu.
Kdo jim to dělal? Si nemůžu pomoc, ale zdá se mi to divné, dyť jí to vyřezávali někdy na podzim.Když byla tady tak už měla tu ránu pěkně zahojenou. Od té doby tu byla ještě jednou, nedávno a ničeho jsem si nevšimla
Gerda
Chuděrka malá, tak ji namasíruj nějakým fujtajblem na záda a nech ji cvičit na balonu ať se uvolní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:37
- Nahlásit
argosek
copa je to za postiženýho psíčka??? je nějaké divné..
Mucholabka
Koupila jsem Fredovi baseballový míček
amatérko ,to je jasný,že je šance 0..natahala sem náně z práce už ledacos,ale má uš grif...zatne do toho šikovně tesák a hotofson Jedině mě eště napadá taková ta koule co s ní bouraj baráky..maj to přidělaný na bagru nebo tam něgde
Chci aby byly zítra čisté a bez sněhu všechny lesní cesty
vynech slovo lesní a máme úpa stejný přání...to uš nemůže bejt náhoda!!!
Eire
Kačíkovo Mňau velmi probralo Nánu ležící a spící f posteli..celkem jí votrávilo,že nenašla žádnou číču k zakousnutí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
Jedině mě eště napadá taková ta koule co s ní bouraj baráky..maj to přidělaný na bagru nebo tam něgde
napadají mě kongy. Žádného mého psa absolutně nezajímají, páč jsou nezničitelné
Zato Pumice včera sežrala papír, protože o něho projevila zájem Rozárka . Sem hodila k zásobníku u kamen papírový sáček co v něm byl zabalený salám. Rozárka se ho zmocnila, odnesla ho doprostřed obýváku a tam ho zahodila (to ona dělá furt, všechno bere do huby, odnese pár metrů a zahodí). Pumice se přišla podívat co to Rozára má a ze žárlivosti to roztrhala na pidikousíčky. Rozi se na ty kousíčky koukla a to Pumici vyprovokovalo natolik, že je všechny sežrala
Takže nejlepší hračka pro psy je papír od salámu Hlavní je, že je to docela levný a zabaví se celá rodina, páč jsme se půl hodiny váleli smíchy nad Belinou žeroucí papír, vrčící a koulící očima
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
copa je to za postiženýho psíčka??? je nějaké divné..
neser, zenska. na prvni pohled je trochu osklivy, ale kdyz si clovek zvykne, tak je moc hezky .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:45 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
davidkova renata
Eště zkusím sehnat krikeťák
Jinak ten červený boomer fredovi docela drží, akorát jsou v něm rýhy ze zubů a když ho fredovi kopnu, tak tomu debilovi nevadí že ho to třískne do otevřené držky...kdyby mohl tak držku otevře až po prdel.
Biluška
Kongy už byly, dva. Tak týden na jednoho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:48
- Nahlásit
Mucholabka
Kongy už byly, dva. Tak týden na jednoho.
Jo? Orinu vůbec nezajímají. Vůbec. Nedá se to zničit tak ji ani nenapadne, aby to vzala do huby
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:48
- Nahlásit
impact
labrouš se setrem ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:50
- Nahlásit
argosek
na prvni pohled je trochu osklivy
nevim,pane...já se koukala 3krát a furt stejný
Mucholabka
krikeťák
to je takovej ten co je velkej asi jako 3 tenisáky a je takovej sešívanej? přesně stehem co vypadá jako dyš je zašitá mrtvola po pitvě?? páč essi jo,mám doma asi 3 v rúzným stupni rozkladu..scénář viz výše
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:50 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
Fero to veme do držky a prostě sevře tlamu a kus ustřihne. Aga na to jde jinak. Vezme kong do držky, stojí, přivírá oči a žvýká, dokud čouhající kousek neupadne. Zapomněla jsem dodat že to co má v držce spolkne.
Nejlepší jsou asi fakt uzly, a dneska jsem jim na strom pověsila kosti z globusu, a oni si je otrhali
A dobře recyklovatelná hračka je žlutá gumová rukavice. Tu zas miluje Bucka. Myškuje, skáče s tím jak štěně, šlápne si na jeden konec nohou a tlamou ji tak dlouho natahuje, až ji to pleskne přes oboličej, pak to sežere a až to za tři dny vyleze složené do harmoničky, tak s tím zas běhá.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:52
- Nahlásit
Eire
muzu dat mnoukajiciho ptaka na kocici forum, budou z nej nadseni
davidkova renata
celkem jí votrávilo,že nenašla žádnou číču k zakousnutí
tuhle by taky zakousla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Mucholabka
pak to sežere a až to za tři dny vyleze složené do harmoničky, tak s tím zas běhá.
ty máš kreténský čokly
lucYnka XIII
tuhle by taky zakousla
tudle hlavně!!! přesně takhle vypadala ta naše,na tu měla spadýno
ale možná bych jí kvůli tomu textu přesvědčila aby změnila názor
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
ty máš kreténský čokly
ona není blbá, to je můj nejchytřejší pes, ví že by jí takovou fajnou hračku Agina vzala.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:00 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
davidkova renata
tudle hlavně!!! přesně takhle vypadala ta naše,na tu měla spadýno
no toto chtela jsem ti ji poslat, kdyz tak hezky prosi, aby uz nebyl snih, ale kdxyz by ji zakousla tak nic nebude a uzivej si snehu dal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:00
- Nahlásit
Ne, to břicho nevypadá od torze, nemá ho bolestivý, má ho velký, protože je vyboulená nahoru a vážně toho sežrala při cvičení strašně moc. Mámu normálně vítala, ale bolí jí dávat hlavu nahoru. Eště sem jí hřebenovala, normálně se nechala přetáčet na bok a zpět, tohle přesně bylo v létě, kdy nemohla jít do schodů, protože nemohla zvednout hlavu. Kdyby to byla torze, je už mrtvá, má to od šesti hodin, všimla sem si toho, když sem jí vařila maso a přišla loudit celá hrbatá. Teď chtěla odcházet s mámou, že půjde na něco dobrýho, ale když jí máma zvedla hlavu na uvítanou, zakvičela...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:01
- Nahlásit
Mucholabka
šlápne si na jeden konec nohou a tlamou ji tak dlouho natahuje, až ji to pleskne přes oboličej,
Tohle dělají moji degeni s mýma silonkama Vyčíhnou si okamžik kdy mám doma jenom jedny a nutně je potřebuju ke kostýmu na veledůležité jednání. Těsně před tím je seberou a začnou se o ně přetahovat Na každé nohavici visí jeden až tři čokli, tahají se, běhají s tím a mají děsnou prču z toho, že to pruží Mě pak nezbyde než vytáhnout černé co tu zbyli z pohřbu nebožtíka chévédé a jít v těch Jelikož mám černý kostým tak vypadám jako kdyby mi právě umřela celá rodina
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:01
- Nahlásit
Gerda
stejne by veterinar nebyl od veci - aspon ji pichne injekci na bolest.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:03
- Nahlásit
Gerda
Kdyby to byla torze, je už mrtvá, má to od šesti hodin
To by mrtvá ještě nebyla. Byla by v podstatě zombie, páč zachránit by už nešla, ale mrtvá by nebyla.
Tak ji vem na veterinu ať jí dají nějaké analgetika, ne? Přece ji nenecháš, aby ji to tak moc bolelo
|