| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:05
- Nahlásit
Mucholabka
ona není blbá, to je můj nejchytřejší pes
f tom přípatku bych nechtěla vidět ty blbější
lucYnka XIII
sem to ale vopravila,pani
du se svalit,kreténi.uš nepište nigdo nic!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:06
- Nahlásit
du se svalit,kreténi.uš nepište nigdo nic!!
Du taky. Gdo bude psát tomu napaříme daně. Strašné. Strašnější než dépéhá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
já spát nejdu,já mám olympiádu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
Strašnější než dépéhá
dáme jim to psychologycky skrytý jaxte se na to tuhle ptala..to je nejky zíkeřný a hnusný!!! a budou to mít!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:23 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Volala sem na libuš, podle popisu se jm to na torzi moc nezdálo s tim, že mám ještě koukat, jestli se nenafukuje a před odjezdem zavolat, aby měli všechno připravený. Řekli mi, že na záda by jí buď něco píchli, nebo taky ne a doporučili by jen klid. Asi udělám to, že teď půjdem ven na čůračku, telefon nastartovanej, abych hned volala taxika na cestu na libuš.
Břicho má měkký, nebolestivý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:28
- Nahlásit
Gerda
to vypadá na ty záda, ale můj vet říkal, že se má přiject hned, aby ten otok který u páteře vzniká nepostupoval dál-moje feny to měla dvakrát, vždy jí něco píchnul proti bolesti a otoku a musela být úplně v klidu, žádný schody ani běhání, skákání nic, měla jsem ji vždycky v kenele, protože jak se jí po injekci ulevilo, tak chtěla blbnout a hrát si.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:32
- Nahlásit
Gerda
držím mařence tlapičky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:39
- Nahlásit
Gerdachudinka marenka,hajanek s aminem ji to pry pofoukaji,zase ji chytli zada,chudaka?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:52
- Nahlásit
Koukám, že jsem jediná, kdo tam vidí pitbulla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 22:10
- Nahlásit
Už sme doma z prochajdy - veselá, běhala, čuchala, ocásek nahoru, ze schodů u baráku hned skočila, to sem myslela, že jestli je někde problém, tak je po ní, celou vychajdu jako vždycky, vysrala veliké hovno, klidně by žrala znova, schody k baráku ale problém, nahoru jí to bolí. Hned, jak je vylezla, zase úplně v pohodě, chtěla sežrat sousedovu čubu. Takže dám teplo na zádíčka, odestelu matrace a budu jí to prohřejvat, kdyby to zítra nepovolilo lépe, půjdem k lékařu. Jo a asi začala hárat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 22:37
- Nahlásit
Gerda
to je dobre, ze ji je lip, to se blbe snasi, kdyz je neco zviratkum, ze jo?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 23:14
- Nahlásit
Gerda
posilam Marusce pofoukanicko fuuuuuu fuuuuuuuu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 23:32
- Nahlásit
koukam na K-9s Jerry Lee, sranda...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 07:30
- Nahlásit
Makejte, co se flákáte?
davidkova renata
dáme jim to psychologycky skrytý jaxte se na to tuhle ptala..to je nejky zíkeřný a hnusný!!! a budou to mít!!!
Divej se na ně, stejně kecaly Dostanou tu daň a basta
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 07:37
- Nahlásit
Biluška
Piju kafe apak jdem s Leilou zničit psy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 07:54
- Nahlásit
Mucholabka
Kam jdete? Pojďte sem někam, taky potřebuju utahat saň.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:05
- Nahlásit
Biluška
Jdem tu u nás, ale přijeď v bažantnici místa dost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:10
- Nahlásit
Mucholabka
Jdem tu u nás, ale přijeď
Kdy jdete?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:31
- Nahlásit
Sněží, nefstávám, nazdar, koukáme na Svět ve válce, bo na druhym jdinym programu, co mám, jdou babicovy dobroty. Kde byl spanč bob? Sem ho teťkanc vůbc neviděla...Maryje chodí zabalená v dece, už sa nehrbí, byla celou noc pod peřinou, sviňa jedna ) Záda jí bolijou v bedře. Dnes budem veliceodpočívat, ji zítra. Už ste vstatý?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:42
- Nahlásit
Gerda
Paní, já vám povím, vy ale máte nápady. S devítiletým,netrénovaným, nenasvaleným psem cvičit jakési trpaslíky. Dyť to je stejný jako kdybys svoji mámu poslala na trénink sportovní gymnastiky, taky se potom ani nehne
No tak držíme Maryji palce ať je jí brzo dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 08:49
- Nahlásit
Biluška
Jako to už samozřejmě vim, jinak vona je docela dost čiperná, myslim, že i vim, kdy se jí to stalo, sem nad tim přemejšlela...když sme klikali ve čtverci, vona při štěkání vždy couvá, nesedí na místě, lucka si jí přitáhla zespoda za obojek a mařena zaječela, já myslela, že je jen hysterická, že nechce, aby si jí přitahoval někdo cizej. A vono jí to spíš bolelo. Jinak tyhle cvičební dopolka zvládá velmi dobře, vždycky zvládala, jen teď už má ta záda častěji, naposledy, když jen běžela za míčkem, blbě si šlápla, kvíkla a záda tu byly - jak sem se na to eště ptala sali a můdr. A poprvé to bylo z něčeho podobnýho, že si jen blbě šlápla při nějkym dopadu. Samože neni žádná namakaná sportovnice, ale fakt sem přestávky hlídala, polední klid taky...nepřišlo mi, že jí dávkuju něco jako moc extra. No ale teď už vim, že musim mnohemopatrnějc, bez těch hopsáních a seděních na zadku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:01
- Nahlásit
Gerda
. Samože neni žádná namakaná sportovnice, ale fakt sem přestávky hlídala, polední klid taky...nepřišlo mi, že jí dávkuju něco jako moc extra. No ale teď už vim, že musim mnohemopatrnějc, bez těch hopsáních a seděních na zadku.
Mě tam přijde náročný hlavně to sedění na zadku. Nějaké cvičební dopolko by devítiletého psa ještě nemuselo až tak moc zmáhat, i když i s tím bych byla opatrnější. Ale sedění na zadku už je pro ni moc. Na tohle musí být pes nejen mladší, ale hlavně víc trénovaný, aby měl vytvořené a zpevněné svalstvo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:31
- Nahlásit
Holky, Hezkej Valentýn!
Jděte volíbat všecky svoje lásky. Já už čokly políbila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:40
- Nahlásit
Gerda
Posíláme Maryji políbení na čumáček. Njn, sportem k trvalý invaliditě - já se pro jistotu nehejbu vůbec, abych byla zdravá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:40
- Nahlásit
gabifi
Hezkej Valentýn!
ja si vcera koupila (a obratem snedla) krabici cekulady
Gerda
co je marie za psa?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:44
- Nahlásit
Bodré dopoledne a bodrýho Valentajna -u nás je to jednoduchý,bo gaučák má na Valentajna přirozeniny. Udělala jsem mu dort s tématem : Na naší zahrádce. Fotku sem dát nemůžu,bo je to dost "nepřístupný mladistvým" . Z marcipánu jsem vyrobila gaučáka(nahatýho )na lehátku,dcéru (nahatou) v bazénu,sebe (hodně kozatou )jak dřepím vedle bazénku.Jediný "přístupný" jsou tam čubiny a kobyla. Dort měl mega úspěch,jen tam došlo k malému nedorozumění,bo když jsem usazovala figurky na zelený marcipánový palouček,tak gaučákoj upadlo příro a já ho v rychlosti nalepila vopačně(pinďourem do klína,koulema ven )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:46
- Nahlásit
Biluška
Jojo, holka, bohužel mě to napadlo až teď, když mám bolavýho psa. Budu si to pamatovat a už nic takovýho dělat nebudem. To je jasná věc. Teď sme se vrátili z prochajdy, jen takový menší, na klid, k baráku do schodůch už šla docela normálně, eště jí zbalim do tý deky. Hele nevim, jestli to neni bejkárna, jenom se zeptam - co kdybych měla doma připravenej teploučkej obleček, pokud by se jí to stalo ještě někdy (což je klidně možný), abych jí do toho mohla oblíknout a krásně by jí to prohřejvalo záda? Když jí zablim do deky, vrtí se, padá jí to, nechce bejt přikrytá, šála z ní klouže, moc jí toho nedrží...pardálka by mi mohla ušít oblek s pěkně vyteplenýma zádíčkama, pohodlnej, i třebas na ven, kdyby to někdy bylo potřeba...třeba i na to spaní pod stanem, kde je docela zimka...nevim, jen se ptám, jestli to neni kravina...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 09:50
- Nahlásit
gabifi
Pani, maryje soucítí s vašim pacientkem, taky má tu...pooperační slabost. Máte husu?
leyenda
Maryje je vořech, asi namíchanej z bordery a možná z kokra...nebo nevim...asi jí bude devět, možná lehounce víc, já nevim, nevim ,kolik jí bylo, dyš sem si jí brala, už měla druhý zuby, byla po hárání, myslim si, že jí byl cca rok, max dva...fakt nevim...
Neessi
ahoooooooj můůůůdr! Jsi cukrářskej bůch! Gaučákoj přejeme krásný sprostý narozky s tim, že mu stvoříme sprostou báseň, aby jí měl na trávení k temu dortisku ))) Dej Ajšenku, už tu louho nebyl, jenom Bobinka mamut převelký.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 10:00
- Nahlásit
Gerda
jenom Bobinka mamut převelký
Bobinka je už sežraná ,pravda že byla velká jako kůň,ale udělala jsem jí i ten velikej červenej jazyk=lopata.Fotky jsem ti poslala na maila ( sem to fakt nemůžu dát,tak velký kozy by vzbudily závist)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 10:06
- Nahlásit
Dobré ráno vietname.
Přeji všem hezkého Valetnýna.
|