| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 12:12
- Nahlásit
Gerda
má rozhlodanou nohu
zdravím, hele mamča dává drbací Milizně phytovet detox a je s ním hodně moc spokojená. Že se pak míň drbe. A ještě mají nějaké protidrbací prášky, to ti můžu zjistit název, kdybys chtěla. Jsou na předpis, mamča je dává, když už se Mili hodně drbe a zatím se vyhli kortikoidům.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
hele lůco,dybys někde narazila na vlkošedou čubu
ok pani budu na to myslet, atse hafici dostanou brzo dom
Babetu asi zrovna rezaj, bojim bojim, vecer pro ni jedem.
Alexa
moc dekuju pani uvidime co to bude stat
Gerda
pani pozdravujte Marku, hlavne pokud hara pozdravuje ji Skuby, ze bysi s ni rad dal rande. Heled vadilo by Ti kdyby se Falco slozilo u me?
ALL
jsem tu minule vlozila clanek co napsal kocourek Bart co u me bydlikuje, nikdo jste mu ho nepochvali je to jeho prvotina tak ma z toho deprezi, tak mu ho pochvlate jo!!
http://www.kocicinadeje.cz/clanky/pribehy-a-clanky /bartik-a-kocky-z-pp
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
Tinta76
fuuuj pani, to vy jíte přes zimu? anebo to je terarijní zviřátko?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
nikdo jste mu ho nepochvali
šiš jak je to možné????? každopádně má Bártík veliký talent ,pročež mu uděluju Pulicérovu cenu za lyteratůůru,zděs pohár!
du ven a dřít,nepište volové!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
miisha
fuuuj pani, to vy jíte přes zimu
tintičce jebne z takovýho podezření ..ale já jí furt řikala at si udělaj třá vomeletu dyš ty šnecííí furt kladli vajxle
Tinta76
sou celkem rostomilý ,su zvjedavé jakej jim napečete dort aš budou mít narosky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
šiš jak je to možné?????každopádně má Bártík veliký talent ,pročež mu uděluju Pulicérovu cenu za lyteratůůru,zděs pohár!
paniii moc Vam dekuje, pohar si vystavil na polici, hnedle se bude lepe udavat, kocoura s pulizerovou cenou jen tak nekdo nema
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 14:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
no a nedalas to sem ve svou oblíbenou hodinu, kdy normální lidi spěj?
Ale jinak je to moc hezký. Takový normální, bez protivnýho tutínkování a zrobnělinek
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:39
- Nahlásit
miisha
fuuuj pani, to vy jíte přes zimu? anebo to je terarijní zviřátko?
davidkova renata
jakej jim napečete dort aš budou mít narosky
ňákej kytičkovej, to je jasný, žádný sraní se želatinou, voni masko bestak nepapaj a stejnak jim to uklohní páníček
lucYnka XIII
pěknej kocourek, se těšim, až pudeme do útulku vybírat čičinu, až se přestěhujem
tudle jak jsme byli u veta, nabízel nám dva nádherný úplně stejný kocourky - sourozence (už vodrostlejší), černý byli, se žlutozelenejma vočíčkama, mi bylo moc líto, že je nemůžem vzít s sebou domu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:41
- Nahlásit
Právě sem prožila klinickou smrt, řešili sme tu průser za mnohoset tisíc, nakonec se ukázalo, že to neni náš průser, ale někoho jinýho, že my to měli všechno dobře. Možná už to nesnášim tak dobře jako zamlada, udělalo se mi fakticky zle, něco mi ruplo ve voku a teď mi tam strašně cuká.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 15:46
- Nahlásit
pawLINka
(ten řev je autentický
No twe, tohle slyset, tak si myslim, ze nekdo psa hrozne tejra, to je straslivy! Proc u toho tak jeci?
lucYnka XIII
Frakture drzim palce, to dobre dopadne!
Gerda
něco mi ruplo ve voku
Cévka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:11
- Nahlásit
čus žumpice,
vidíte, že umíte nepsat a makat gdyž se vám chce
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:12
- Nahlásit
Biluška
Hlásím, že jsem usilovně pracoval od 5:00.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:13
- Nahlásit
Gerda
něco mi ruplo ve voku a teď mi tam strašně cuká.
no a za chvíli budeš tahat nohu a je to v prdeli.
a essi tě to uklidní, tak lepší už to nebude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:14
- Nahlásit
Strejda
Výborně, výborně. Máš zvláštní pochvalu před nastoupenou jednotkou, aby ti lenoši viděli jak to má vypadat
Gerda
Buď ráda, že ti cuká jenom oko, kdyby ti cukal prst na spoušti bylo by to horší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:17
- Nahlásit
Čau žumpo, taky jste tak nas*aný z počasí a z toho že jste v práci? chcípát tady zaživa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:24
- Nahlásit
Strejda
to mi teda nepřijde vůbec normální...
Alexa
tak lepší už to nebude
di do řiti, s biluší.
Biluška
Buď ráda, že ti cuká jenom oko
di taky do řiti, s aleksou.
ste jak malé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:29
- Nahlásit
Gerda
di taky do řiti, s aleksou.
Dvje se tam nemůžeme v žádném případě vlízt
kejtlin
taky jste tak nas*aný z počasí
Ne, je normální zima. Nasraná budu až tohle počasí bude v květnu
a z toho že jste v práci?
Essi máš dojem, že jsi dlouho v práci tak začni podnikat Můžeš makat 15 hodin denně, 7 dní v týdnu a pak poznáš co je to být furt v práci
Se nerozčiluj a mysli pozitivně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:29
- Nahlásit
Víte, kdy bude v Česku dobře?
Když přijde vdova po Paroubkovi
za Ráthem do vězení, aby se zeptala,
kdo zastřelil Topolánka na Klausově pohřbu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:37
- Nahlásit
Biluška
Můžeš makat 15 hodin denně
makám 12 hod čtyři dny v kuse a stačí za tu jejich almužnu už jsem nas*aná hned jak jsem přijdu, kdybych měla buňky na podnikání tak podnikám a mám za ty hodiny co trávím v práci která je na ho*no aspoň slušný peníze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:40
- Nahlásit
Biluška
Dvje se tam nemůžeme v žádném případě vlízt
musíte postupně. Za sebou. A nepředbíhat...někoho by to mohlo zatraceně bolet ))
Máma právě volala, že mařena je nějaká moc hodná, že to neni normální a že nevěří tomu, že to udělal ten vejprask polštářkem...ale asi jo, prej je teď jak vyměněná....to zní dobře, ne? A na městský části se zase projednávala další část toho našeho kreténa, přivedl si tři svědky, co mu měli dosvědčit, že v době, kdy tetě rozmlátil pokoj, byl s nima a na krok se od nich nehnul. Byli prej strašně ožralí a jeden báječnej kamarád málem zmlátil i advokátku. Škoda že jí jednu neloupnul, mohlo se to řešit rychleji. Myslim, že to jednou stejně špatně dopadne, ale jestli mi ještě jednou šáhne po mámě, bude to pro něj opravdickej průšvih.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
kejtlin
mám za ty hodiny co trávím v práci která je na ho*no aspoň slušný peníze.
Jo holka, ty máš předtím než tě stát obere o sociální pojištění, zdravotní pojištění, dépéhá, silniční daň, daň z příjmu..... pak už máš akorát bezesné noci o tom, essi získáš dostatek zakázek a přežiješ do další platby srážkové daně
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:59
- Nahlásit
Biluška
Jo holka, ty máš předtím než tě stát obere o sociální pojištění, zdravotní pojištění, dépéhá, silniční daň, daň z příjmu.....
slecno bilusko, ja myslim, ze stat se o nas nestara zas tak spatne, takze bych to nenazyval obiranim, a dane u nas taky nejsou moc vysoke.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:06
- Nahlásit
argosek
slecno bilusko, ja myslim, ze stat se o nas nestara zas tak spatne, takze bych to nenazyval obiranim, a dane u nas taky nejsou moc vysoke.
Pane argosku, myslím, že stát se o nás stará nejhůře jak může a nazvala bych to i mnohem hůř než obíráním. Upřímně řečeno, několikrát jsme s Mášenkem uvažovali o změně státu. Kdybych neměla tolik psů tak už žijeme někde ve Švýcarsku, či jižní Americe. Ale emigrovat s dvanácti psama si fakt nedovolím . Takže mi nezbývá než tady trpět dál a nechat se odírat
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:21
- Nahlásit
Biluška
Kdybych neměla tolik psů tak už žijeme někde ve Švýcarsku, či jižní Americe. Ale emigrovat s dvanácti psama si fakt nedovolím
jaky je rozdil mezi emigraci s 12 psy, nebo bez nich? ja na podzim "emigruji" se 13 psy na slovensko a za par let, bude-li stesti, nekam na jih k pyrenejim, rozhodne to ale nebude kvuli tomu, ze by se o nas stat staral spatne. samozrejme, takovy socializmus jako treba ve francii tu nemame, ale hlady tu nikdo netrpi, silnicni sit je husta, misty mokra, viditelnost byla celkem dobra.
Takže mi nezbývá než tady trpět dál a nechat se odírat
odirat? na dani+socialce+vzp mi stat loni vzal neco pres 1/3 zakladu dane. to mi jako nejake velke obirani neprijde.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:41
- Nahlásit
argosek
to mi jako nejake velke obirani neprijde.
To se vám to pane ftipkuje, když na podzim budete spokojeně "emigrovat" na slovensko a nám tu zbude Paroubek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:42
- Nahlásit
argosek
? ja na podzim "emigruji" se 13 psy na slovensko a za par let, bude-li stesti, nekam na jih k pyrenejim,
Tak Slovensko nepočítám, ty beru jako "doma". Pokud se skutečně dokážeš s tolika psy přesunout k Pyrenejím tak máš můj neskutečný obdiv. Já z toho mám šílený strach. Kdybych byla sama tak už tu dávno nejsem. Takhle mám odpovědnost za děcka a psy a nemám odvahu začínat v cizí zemi od nuly
takovy socializmus jako treba ve francii tu nemame,
Socializmus bych snad ani nevyžadovala
odirat? na dani+socialce+vzp mi stat loni vzal neco pres 1/3 zakladu dane. to mi jako nejake velke obirani neprijde.
Mě 1/3 přijde docela hodně. Jsou to moje peníze, které jsem si sama vydělala, stát mi přitom nijak nepomohl, takže mi vadí, že mu je mám odevzdávat. V naší vesnici jsem jedna z mála co pracuje. Úplně neskutečně mi vadí, že ti co se už dvacet let flákají doma mají "výdělek" ze soc. dávek téměř stejný jako lidi, kteří 10 hodin denně pracují (teď nemyslím sebe, ale např. dělníky u zdejší firmy zabývající se kovovýrobou). Vadí mi, že romské děti dělají ráno ve školním autobuse takový čurbes, že české děti jezdí raději o hodinu dřív a čekají od 7,00 před školou, jenom aby nemuseli jet s romskými dětmi v autobuse. Vadí mi, že všichni dospěláci a řidič se bojí oněm dětem něco říct, nedejbože zjednat pořádek. Vadí mi, že když se o jeden měsíc zpozdím s platbou ZÁLOHY elektřiny tak mě bez pardonu odstřihnou a nechají mě uprostřed zimy s nemocnými dětmi v baráku bez topení, vody a světla. Vadí mi, že když Tomáš zůstal na pracáku tak mu odmítli při výpočtu soc. dávek započítat mě a děti. Ovšem když vypočítávali výši alimentů pro mé děti tak jeho příjem započítali Vadí mi, že za jízdu po našich dálnicích musím platit, přesto, že kdykoliv přeskáču po panelové D1 tak skončím na rehabkách se zádama Co všechno se přitom rozbije na autě radši ani nepřemýšlím Ze všeho nejvíc mi vadí naši politici, kteří jediné na co myslí jsou jejich vlastní koryta Vadí mi když naše malá zadlužená zemička posílá miliony válce postižené Gruzii. Vadí mi, když dají miliardy na volby, ale nemají na přestavbu domovů důchodců na bezbariérové Upřímně řečeno, vadí mi v tomhle státě už téměř všechno
Jo a taky mi vadí zdejší zákony. Např. když jsem chtěla žalovat jednoho pána, který prokazatelně zfalšoval můj podpis a dozvěděla jsem se, že se nejedná ani o přestupek, neboť mi tím nespáchal žádnou škodu O zákonech proti týrání zvířat a přístupu KVS obecně vůbec nemluvě, na to už tady chybí smajlíky.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:20
- Nahlásit
kachna_
To se vám to pane ftipkuje, když na podzim budete spokojeně "emigrovat" na slovensko a nám tu zbude Paroubek
paroubek je, koukam, hrozny strasak . kdyz si ho lidi zvoli, tak holt bude vladnout a tak to snad je dobre.
Biluška
Mě 1/3 přijde docela hodně. Jsou to moje peníze, které jsem si sama vydělala, stát mi přitom nijak nepomohl, takže mi vadí, že mu je mám odevzdávat.
mi 1/3 rozhodne jako moc neprijde - zvlast kdyz si porovnas, co ta tretina znamena v porovnani s tim, co plati zamestnanci.
a ze ti stat nepomohl ty penize vydelat? doprava, policie, soudy, zdravotnictvi - nevim, jak by se tobe a tve rodine zilo bez techto instituci.
Vadí mi, že všichni dospěláci a řidič se bojí oněm dětem něco říct, nedejbože zjednat pořádek
no vidis, zas tak spatny ten nas stat neni, kdyz relativne dobre funguje, ac je plny obcanu zbabelcu (jak to aspon vyplyva z tveho prispevku) .
Vadí mi, že když se o jeden měsíc zpozdím s platbou ZÁLOHY elektřiny tak mě bez pardonu odstřihnou a nechají mě uprostřed zimy s nemocnými dětmi v baráku bez topení, vody a světla
to mas veru zvlastni smlouvu - ja byl odpojen dvakrat a pokazde tomu predchazely 3 mesice neplaceni .
Vadí mi, že za jízdu po našich dálnicích musím platit, přesto, že kdykoliv přeskáču po panelové D1 tak skončím na rehabkách se zádama
u d1 bydlim, takze vim, o cem mluvis. d1 ale neni nase jedina dalnice. co maji rikat slovaci, kteri musi za dalnice platit taky a to jim pri jizde z kosic do bratislavy nezbyva nez jet po okreskach?
Ze všeho nejvíc mi vadí naši politici, kteří jediné na co myslí jsou jejich vlastní koryta
zatimco politici jinde na sva koryta nemysli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:36
- Nahlásit
argosek
doprava,
Tím myslíš co? Autobusy, nebo ty děravé silnice? Autobusem jsem byla nucena se přepravovat poslední dva týdny. Spojení absolutně nenavazující na sebe, zpoždění půl hodiny se vůbec nepovažuje za zpoždění, řidiči příjemní jak osina v ... .Za to jízdné, které platím bych si tedy představovala něco jiného.
policie
Mám s nimi mnohonásobné zkušenosti. Tvrdím, že kdyby tady tahle instituce nebyla žilo by se v tomto státě mnohem líp. Namátkou si vzpomeň např na moje otrávené psy - policie úmyslně a schválně zničila jediný důkaz. Ten co psy otrávil byl syn (nebo synovec, teď si nejsem tak úplně jistá) jejich kolegy.
Nebo jiný příklad - vzpomeň si na ty technaře co pařili vedle nás při závodech v psím plavání. Volala jsem na policii s tím, že kolem nás neustále jezdí zfetovaní a opilí řidiči. Většina z nich měla problém vůbec nesjet do rybníka. Policajt (jeden) přijel po pěti hodinách a doslova mi řekl "pani, víte jaká je s nimi řeč?". Jeho kolega mezitím pilně kontroloval občanky rybářům u vedlejšího rybníka
soudy
. Je řeč o tom soudu, který mi nařídil platit alimenty na cizí dítě, protože jeho otec je bez práce a nemá nárok na soc. dávky jelikož žije se mnou a já ho mám živit?
Ale pravda, byl to slovenský soud, náš by snad taková kravina nenapadla
zdravotnictvi
Jo, máš pravdu, sanitky tady zatím ještě jezdí a jakás takás nemocnice tu taky je. Tak jo, zdravotnictví uznávám a zdravotní pojištění platím.
zas tak spatny ten nas stat neni, kdyz relativne dobre funguje, ac je plny obcanu zbabelcu
Nejsem si jistá jestli náhodou nefunguje pouze setrvačností.
to mas veru zvlastni smlouvu - ja byl odpojen dvakrat a pokazde tomu predchazely 3 mesice neplaceni
To je opravdu zvláštní, protože já byla odpojená jednou a předcházel tomu rovných měsíc a týden bez zaplacení. Čili na začátku března nebyla zaplacená záloha za leden a střih
u d1 bydlim, takze vim, o cem mluvis. d1 ale neni nase jedina dalnice. co maji rikat slovaci, kteri musi za dalnice platit taky a to jim pri jizde z kosic do bratislavy nezbyva nez jet po okreskach?
Můžu je politovat, ale jinak to považuju za jejich problém. Předpokládám, že někde v Urugvay, nebo v Etiopii mají ještě horší dálnice, ale nesmiřuje mě to se stavem naší D1.
zatimco politici jinde na sva koryta nemysli
Netuším, s politikou jiných států (snad kromě Slovenska) nemám zkušenosti. Počítám, že zmetci budou všude, ale u nás se mi zdají nějací moc koncentrovaní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:42
- Nahlásit
takovy socializmus jako treba ve francii tu nemame
to budte radi, osobne povazuju prestehovani do Francie za nejhorsi
chybu, co jsem udelala, kdyz uz k Pyrenejim, tak vrele doporucuju
tu spanelskou stranu
jinak bych z vlastni zkusenosti rekla, ze je to bohuzel skoro vsude
stejne, si nevyberete
ale ted jedna legracni prihoda - prave jsem potkala na ceste uplneho dvojnika RD, vcetne klobouku, psu a jeste hnal stado ovci, doufam, ze se mi ho podari jeden z pristich dnu vyfotit a
pak sem nejak vlozit foto
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:44
- Nahlásit
argosek
paroubek je, koukam, hrozny strasak
jo, protože si myslim, že nejsme tak bohatej stát,aby jsme si ho mohli dovolit
. kdyz si ho lidi zvoli, tak holt bude vladnout a tak to snad je dobre.
nooo, je to důkaz, že každej stát má tak špatnou vládu, jak si zaslouží
|