| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:13
- Nahlásit
Pumpa
no a s tím náhubkem, když ho nemá, balí se eště než se zastavíme...
Taky potkáváme takové kretény, to se nedá nic dělat. Naštěstí ne moc často. Např. minulý léto. Jdu ven s celou saní a se švagrem. Na poli kousek za barákem chlap co bydlí o pár baráků dál s manželkou. Vyšli si na houby. Psice proběhly cca deset metrů od nich, ani se po nich neohlídly a metly si to dál. Chlap začal hysterčit a prý proč nejsou na vodítku a nemají náhubky. Já mu v klidu říkám, že nic nedělají a lidí si nevšímají tak co by měli náhubky. On s nepřekonatelnou hospodskou logikou : "pes je pes, nikdy nevíte co mu rupne v bedně a někoho kousne, televize je toho pořád plná". Psům teda nervy nerupli, ale mě jo Sem nějak zrovna neměla svůj den a byla jsem utahaná tak jsem se do něho pěkně obula. Zeptala jsem se ho essi je vykastrovanej. Že chlapi znásilňujou ženský, nikdy nevím kdy mu rupne v bedně a někoho znásilní, je toho furt plná televize . Stál tam a vřískal ještě když jsme se saní mizeli v lese
Od tý doby mám klid a v téhle vesnici po mě náhubky nikdo nechce
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:17
- Nahlásit
Biluška
dobrý!!!
hmmm, a to se mně skorotchýně tudle zeptala, kde bude pes. až budeme mít miminko...., dyž sem jí řekla, že s miminkem s námi doma, odsoudila mě a jako matka už jsem teď zklamala....
sem v pr.eli...
nemethova5
jo zabiju mrzáka a sedět pudu jak za celýho....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:18
- Nahlásit
proč pýšete,kreténi????
eště zbyly bochte????????????????????
du zase dřít
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
pani nebuďte takovej negatyvysta, usmějte se na nás....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:24
- Nahlásit
Tinta76
Jsem nalila tu želatinu do dortový formy s krásně naaranžovanejma masíkama a zeleninkama a vjíčkama a párečkama a vona mi ta svině vytekla spodem
vítej v klubu, nejsi jediná, komu se to stalo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:27
- Nahlásit
Pumpa
hmmm, a to se mně skorotchýně tudle zeptala, kde bude pes. až budeme mít miminko...., dyž sem jí řekla, že s miminkem s námi doma, odsoudila mě a jako matka už jsem teď zklamala....
sem v pr.eli...
Moje matka to taky neskutečně prožívala. Když jsem otěhotněla poprvé tak projevila naději, že by si naši tehdejší čubu mohla vzít tchýně (pes byl původně její, exmanžel si ji přistěhoval s sebou když jsme spolu začali žít). Když to neklaplo tak byla ochotná si ji vzít i ona .Taky to neklaplo, tak se teda smířila s tím, že s miminkem holt budeme mít i čokla. Holce bylo půl roku když jsem si koupila štěně . S tím se teda máti smiřovala dlouho. Považ, dva čokli a miminko
Krásné reakce jsme zažili letos na Vánoce. Jsme oznámili rodičům, že se hodláme brát. Otec to vzal v pohodě, máti chvíli vypadala, že to s ní sekne a pak pravila "ty seš těhotná???". Sem se urazila, že mi jako není patnáct, abych nechtěně otěhotněla a nejsu debyl, abych si dobrovolně pořídila dalšího haranta. Máti prý "no já už jsem se lekla, že by to miminko bylo s tolika psama"
Druhý den jsme to řekli Tomášovým rodičům. Reakce naprosto stejná. Zaražený ticho a pak tchýně "ty seš těhotná? Proboha kam dáte ty psy"
Já se asi naseru a pořídím si haranta těm dvěma natruc
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:30
- Nahlásit
Biluška
Počki,ty se budeš vdávat? Jsi mi nic neřekla a ty jsi snad aji říkala, že nechceš, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:33
- Nahlásit
Mucholabka
Počki,ty se budeš vdávat?
Jo a na nic se mě neptej, já nic nevím, má to v režii Mášenek. Já vím akorát datum a to ještě není jisté (na apríla , nebo 3.dubna)
a ty jsi snad aji říkala, že nechceš, ne?
Nechci, ale on mě zmanipuloval a násilím (lechtáním ) ze mě vymohl souhlas Ale třá mě do tý doby naštve a řeknu mu, že ne . Nebo si dám podmínku, že se budu vdávat jedině se všema psama a to on neustojí . Ale byla by to prča kdybych se k oltáři přihnala se třinácti psama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:36
- Nahlásit
Pumpano pani,to mate naprostou pravdu,ale ja nerekla zabit,ja napsala majznout po palici,aby si baba zapamatovala,ze se nema ohanet po psech kabelkou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:38
- Nahlásit
oni jsou naky erekce na slunku,ze jste se vsichni zblaznili vdavanim????
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:40
- Nahlásit
Biluška
slečno, budoucí paní, jak na svatbě nebudete mít svých 13 psů, tak to je o ničem, budete nekompletní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:46
- Nahlásit
miisha
slečno
Už dávno ne
ak na svatbě nebudete mít svých 13 psů, tak to je o ničem, budete nekompletní
Taky to říkám, ale on se brání a všechny je tam nechce Je fakt, že vzít je všechny tak se zaručeně porvou dřív než vystoupíme z auta . Lilátko by poblilo pana faráře, Arman by zdrhnul a svatební hosti by pročesávali les a hledali ho (aspoň by se neopili ), Tex by někomu rozkousal boty, Puma by pokousala tak dva-tři lidi a šeltie by se přežraly do bezvědomí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:57
- Nahlásit
[b]davidkova renata
eště zbyly bochte????????????????????
to vite, ze jo
Tinta76
pani, priste taky muzete (jestli si vzpomenete) vylozit
tu formu alobalem nebo necim
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:00
- Nahlásit
Biluška
Je fakt, že vzít je všechny tak se zaručeně porvou dřív než vystoupíme z auta . Lilátko by poblilo pana faráře, Arman by zdrhnul a svatební hosti by pročesávali les a hledali ho (aspoň by se neopili ), Tex by někomu rozkousal boty, Puma by pokousala tak dva-tři lidi a šeltie by se přežraly do bezvědomí
hlavne to nezapomen natocit na video, at mame taky nakou prcu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Biluška
jo Vy máte děti paní No já nevím, ale chlap si Vás bere aj s čoklama...
A to blití na faráře apod. by se vošéfovalo do toho termínu svatby
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Nazdar magoříííííí
teď sem se teprf dostala k netu, normálně mám absťák
Biluška
že se hodláme brát.
pani ste normální????? Nejste náhodou těhotná????
Tinta76
hele tu želatinu tam nemůžeš nalejt najednou, musíš jenom trochu a teprf až stuhne tak přidat a pak teprf dolejt
Jablunka
hele, gdyž jsem koukala na tu tvojí ukázka Sandokana, tak souběžně dávali ve zprávách na Nově reportáž o tygrovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:15
- Nahlásit
Biluška
šeltie by se přežraly do bezvědomí
sem nevjeděla že su vlastně šeltyje...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:17
- Nahlásit
Alexa
gdyž jsem koukala na tu tvojí ukázka Sandokana, tak souběžně dávali ve zprávách na Nově reportáž o tygrovi
ty vado tak todle uš nemůže bejt náhoda!!!!! něco si přej bo to je jistě sasrak další na mý foře dyš se ti to nesplní tak to sasrak nebyl...kouzlo se nepovedlo
du čučet na Jak by tady bylo krááááááásně ,tagže laskavje furt nepyšte jak nějaký debylové furt!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:19
- Nahlásit
Biluška
Ale byla by to prča kdybych se k oltáři přihnala se třinácti psama
přes slalomový překážky?
já zas nechci hosty. Psi by mi nevadili, ale proč zvát lidi? Jenže Michal trvá aspoň na rodičích
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
miisha
A to blití na faráře apod. by se vošéfovalo do toho termínu svatby
To si piš, že saň by to vošéfovala Lilátko by si v žaludku schovalo ten nejlepší obsah, třá rybí hlavu, nebo tak něco. Arman by se při útěku vyválel v něčem echtgoldvoňavém. Šeltie by sežrali něco hodně důležitého, třá svatební dort, nebo tak něco ještě dřív než by vůbec začal obřad, ale přišlo by se na to až ve chvíli, kdy by ožraný dort donesli na stůl. Puma by hryzla minimálně zástupce hejtmana pro Olomoucký kraj, nebo nějaké jiné vysoce postavené zvíře. Tchánův nejlepší kamarád - myslivec by začal vyprávět historky o tom kolik toho kdy zastřelil a kousla bych ho já. Semtex by počkal až si nějaká dáma zuje pod stolem lodičky a rozkousal by jí je. NIC Jediný pes, který se té svatby zůčastní bude Hesinka, páč ta jediná má vychování
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:21
- Nahlásit
kachna_
Jenže Michal trvá aspoň na rodičích
Tomáš taky A přitom rodinu tam chci ze všech nejmíň
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:23
- Nahlásit
Biluška
jak to tak čtu, tak už je svatba nalajnovaná Tak děcka, myslím ty psí, ani žádnou srandu nebudou mít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:27
- Nahlásit
miisha
jak to tak čtu, tak už je svatba nalajnovaná
Mám zcela jasnou představu o svatbě uprostřed lesa, s několika kámošema, smečkou psů a mejdanem. Bohužel se to vůbec neslučuje s Mášenkovou představou dlouhých bílých šatů, velké slávy, širokodaleké rodiny a tak podobně. Něco ve stylu Slunce, seno.... nákupy za statisíce, oznámení s hrdličkama, celá vesnice na svatbě a tak podobně
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:35
- Nahlásit
Biluška
Bohužel se to vůbec neslučuje s Mášenkovou představou
a to většinou svatební přípravy dělaj ženský, néé?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:53
- Nahlásit
miisha
a to většinou svatební přípravy dělaj ženský, néé?
Aha, tak tim to bylo. Já jsem prvnímu manželovi řekla, jestli se chce ženit, ať si to teda naplánuje. Jediný, co jsem si zařídila, byly šaty. Kupovala jsem je den před svatbou, protože ty objednaný, se mi nelíbily.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:39
- Nahlásit
Biluška
a proč se nechcete vdávat paniii, dyk je to fajn, ne?
Dyž teda chtěj vobě strany...
Ze mně yla tudle lechtáním vymožená snídaně na vidličku a koupili jsme konferenční stolek... Dycky podlehnu....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:45
- Nahlásit
Biluška
áááá, koukám, že Davídkojc má další sásrak na foře a to tvou svatbu .... jinak gratulujeme k rozhodnutí a nenech se Mášenkem zmanipulovat k velkosvatbě, však on si tě vezme i když budete mít minisvatbičku ( se všema čoklama a pézetkama s širokého okolí )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 22:54
- Nahlásit
Nazdar svarepčani, už konečně odešla rozina, obávám se, že si mařenu dost oblíbila. Sem pak dala mařce aji košik na chvílu, bo už ju ten smrad malej děsně štval. Zejtra dem zas. Jo a mam deprézy - strašně mi smrdí vevnitř lednice přesto, že tam nic nemám. Celou´sem ji teťkonc vymyla, prostě smrdí smradem furt. Nevíte, proč lednice může smrdět? Prošťou chávám i tou zelenou tyčkou, co je uvnitř, ale nic nepomáhá, smrdí to fakt hnusně. Ještě sem nikdy neodmražovala- jak se to dělá? Vytopim tim sousedy?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 23:00
- Nahlásit
Musim se pochlubit jak mam chytre kocky, jeden muj kocour napsal clanek
http://www.kocicinadeje.cz/clanky/pribehy-a-clanky /bartik-a-kocky-z-pp
Gerda
pani existuji takovy odsmradovace lednicky, neco co se do ni da a ono to odsmradi. A mylas to octem? To pry taky pomuze - myslim
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 23:07
- Nahlásit
Gerda
záleží co máš, ešivá je to starej callex, tak je asi vytopíš...
|