Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3942 . 3943 . 3944 . 3945 . 3946 . 3947 . 3948 . 3949 . 3950 . 3951 . 3952 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Silwuska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:20
- Nahlásit

argosek
u d1 bydlim, takze vim, o cem mluvis. d1 ale neni nase jedina dalnice. co maji rikat slovaci, kteri musi za dalnice platit taky a to jim pri jizde z kosic do bratislavy nezbyva nez jet po okreskach?

Dobre jutro, nechcem rypat, ale toto ma celkom zarazilo...
V Kosiciach som teda este nebola, ale uprimne povedane, radsej by som isla po okreskach, ako po tej "kolajovej" dialnici...nevravim, nemame taku prepojenu dialnicnu siet ako mate u vas, ale ta dialnica do do Brna a dalej do Prahy to je utrpenie...ako pisala Biluš nielen pre cloveka ale hlavne pre to auto...takze zas radsej menej dialnic, ale kvalitnych...

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:52
- Nahlásit

Biluška
já už jenom bezmocně čumím a jediné, co mi napadá je ohodnoceno na minimálně 12 let.....

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:55
- Nahlásit

Silwuska

V Kosiciach som teda este nebola, ale uprimne povedane, radsej by som isla po okreskach, ako po tej "kolajovej" dialnici...nevravim, nemame taku prepojenu dialnicnu siet ako mate u vas, ale ta dialnica do do Brna a dalej do Prahy to je utrpenie...ako pisala Biluš nielen pre cloveka ale hlavne pre to auto...takze zas radsej menej dialnic, ale kvalitnych...

ver, ze je lepsi jet po skakave D1, nez po dobre okresce, kde te kazdou chvili brzdi nejaky nakladak. u nas se z prahy do brna taky dostanes po okreskach, ktere maji neskakavy povrch, takze to ber tak, ze ta dalnice je proste bonus, diky kteremu se z mista A do mista B dostanes za mnohem kratsi dobu, nez kdybys jela po sebekvalitnejsich okresnich silnicich.

poropvnej si jak daleko jsou od sebe bratislava a kosice a bratislava a praha a zkus si nekdy zajet obe trasy.

leyenda

jezisi, pane, to vy ste teda odvaznej!

ani ne, spis blbej. ted uz za volant nesedam.

Biluška

ta nase vcerejsi danova debata mi prinesla smulu ). prave jsem zacal vyrizovat korespondenci, kterou mi jednou mesicne privezou postaci, kdyz uz se jim dopisy nevejdou do schranky, od ktere jsem ztratil klice, a mam tu dva darecky od financaku a socialky - u jednech mam nedoplatek 262 a u druhych 289 tisic. vzhledem k tomu, ze mam jeste 5 mesicu splacet pomerne vysoke splatky bance, tak to vypada na vesele jaro . zatim si financak zridil zastavu na nasem domecku a obstavil mi jeden ucet, snad se to podari nejak vyresit, nez je napadne domecek nam vzit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 08:56
- Nahlásit

gabifi
já už jenom bezmocně čumím a jediné, co mi napadá je ohodnoceno na minimálně 12 let.....
asi tak nějak . Pokud bys našla někoho kdo do toho půjde tak ať vezme při jednom rovnou i šíblovou, bude to mít za jednu sazbu

Silwuska
Jsem si vzpoměla jak jsme kdysi jeli po dálnici Košice - Poprad. Nebo tam někam. Každopádně z Košic někam. Najednou zastavil provoz a sunulo se to krokem. Děsně dlouho. Odhadem tak tři-čtyři kiláky fronta. Říkali jsme si, že je určitě vpředu nějaká bouračka. Nebyla . Byl tam policajt a kontroloval dálniční známky. Takovým způsobem, že zastavili provoz, shrnuli ho do jednoho pruhu, tam stál ten žabáček s plácačkou, každé auto zastavil, podíval se na platnost známky a mávnul aby jel dál . Byla jsem naprosto v křeči a chtěla jsem slovenské policii jako sponzorský dar zakoupit dalekohled . Mášenek mi to zakázal

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:02
- Nahlásit

argosek
zatim si financak zridil zastavu na nasem domecku a obstavil mi jeden ucet, snad se to podari nejak vyresit, nez je napadne domecek nam vzit.
Budu ti držet palce, si šikovný sameček a určitě to dokážeš vyřešit .
Mimochodem, mě takhle kdysi exekutoři zabrali konto - před dvěma rokama a dodnes to není vyřešené Občanské sdružení Alfa jehož jsem byla předsedkyní dostalo pokutu 1000,- od vet. správy (jsme neměli nějaký důležitý papír, už ani nevím jaký). Odmítla jsem to zaplatit (z trucu) a krátce nato Alfa zanikla. Za rok mi přišla upomínka, já jim slušným dopisem sdělila, že Alfa již neexistuje. Měsíc na to jsem zjistila, že mám bloklý účet - svůj osobní, soukromý. Alfí účet už v té době jaksi taky neexistoval tak šli na můj. Jenže na exekuce nikdy nenabyla právní moci, protože ve stanovách Alfy bylo, že ručení fyz. osob je vyloučeno. Ten účet jsem docela hodně potřebovala, šlo na něho spousta plateb, z něho taky.... byla jsem nepříčetná, souhlasila jsem i s tím, že ty peníze zaplatím (už to byli 4000,- ), ale prostě to nejde. Já to de facto zaplatit nesmím, oni ode mě (jako fyz. osoby) ty peníze nesmí vzít, ale účet mi odblokovat taky nesmí dokud ta exekuce nebude vyřízená Takže jsem o účet prostě přišla. V tomhle státě je fakt prostě všechno na palici

Silwuska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:13
- Nahlásit

argosek
ver, ze je lepsi jet po skakave D1, nez po dobre okresce, kde te kazdou chvili brzdi nejaky nakladak.
No prave tomu neverim mozno je to aj o prioritach, ale mne je prednejsie nerozmrdkat si tlmice, ako prist niekam o 15 minut rychlejsie...a teda, 90% s mojich najazdenych km je po okresnych cestach, aj ked iba zapadne, a stredne slovensko, a teda nakladaka aj ked brzdia, ale nie kazdu chvilu, a zas, predbiehanie ma bavi :P

poropvnej si jak daleko jsou od sebe bratislava a kosice a bratislava a praha a zkus si nekdy zajet obe trasy.
Neskusim za a) nato nemam cas, a za b) penize, ale keby ste ma pozval na projizdku, tak sa rada pridam

Silwuska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:16
- Nahlásit

Biluška
No to policia je v nasom state zvlastna kolonka, ale velmi zvlastna ja som teda chvalabohu mala zatial stastie na zelenuckych, ale pocula som historky, ked chlapika za prekrocenie rychlosti o 20 km/h vytiahli s auta s kverom pri hlave, ostatok posadky v aute sa postal od strachu, ja by som sa asi tiez...

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:32
- Nahlásit

Silwuska

mozno je to aj o prioritach, ale mne je prednejsie nerozmrdkat si tlmice, ako prist niekam o 15 minut rychlejsie.

to s temi tlumici je takove bububu - ja je na svem aute nemenil za nekolik let ani jednou a po d1 jsem jezdil docela dost. je to nepohodlne (zvlaste kdyz clovek jede v dodavce, osobak je proti tomu luxus) a idealni to pro auto urcite neni, ale toho, ze by se ti kvuli jizde po d1 rozbilo, bych se nebal .

a druha vec - kdyby slo o 15 minut, tak prosim, ale z prahy do bratislavy se dostanes za cca 3 hodiny, z bratislavy do kosic to trva dvakrat tolik. to uz je docela znatelny rozdil . ono staci jet treba i k rimavske sobote - od nas az do nitry cesta utika a clovek ma porad pocit, ze to ma zpatky domu kousek, bohuzel zbytek cesty uz uplne jiny.

Biluška

Občanské sdružení Alfa jehož jsem byla předsedkyní dostalo pokutu 1000,- od vet. správy (jsme neměli nějaký důležitý papír, už ani nevím jaký).

neni snadne byt alfou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:48
- Nahlásit

nazdař
tak ta svině z kravína je nakonec hodnej čékk..ty voe jako du blejt bo na todle nejni co říct

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:14
- Nahlásit

Nazdar, eště mám furt špatnou náladu.

lucynka - Babeťátko malé ubohé, zjizvené plešaté! Hlavně ať se zahojí brzy, když půjde do nového domova, ať si neberou terminátorka ) Kolik to stálo? Myslim, že ti můžu naposlat eště něco, pani.

Biluše
Čarovalo kuře, aby bylo dobře! - to je zaklínadlo pro Hessinku, držíme palčáky, hned dej vědět, jak to proběhlo a jak je pacientkovi!

Tinta76
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:23
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

lucYnka XIII
Gerda
Já už se v tom asi ztrácim - Babetka je pani Frakturová? Každopádně ať se jí to rychle a dobře zahojí, micince!

Biluška
Paní!!! Držíme Hessince palečky!

davidkova renata
tak ta svině z kravína je nakonec hodnej čékk
Já to nedočetla, neměla jsem na to nerf

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:25
- Nahlásit

Tinta76
Já už se v tom asi ztrácim - Babetka je pani Frakturová?
no jasně, to je ta rozřezaná kočka nahoře, má prostě méno a příjmení - Babetka Frakturová. Řezala jí doma lucynka, bo je krutá. Bábu z kravína číst nebudu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

Biluška
myslíme na Hessinku, ať to dobře dopadne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:06
- Nahlásit

Biluška
tak co hessinka, jak jí je po operaci?

Tinta76
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:12
- Nahlásit

Huš jsem teta!!!

brut
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:33
- Nahlásit

Tinta76
gratulejšn

Jinak zdravím žumpičku a marodům přeji brzké uzdravení

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

Tinta76
nazdar teta

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

Tinta76
no teta, simvás, eště že nejste babička! Tak teda taky gratuluju, to je jasný.

Stavovala se za mnou kamarádka v práci, umřel jí koníček. Prdlo mu srdéčko. Ještě nebyl vůbec starý. Byl velmi hezký, měl klabonos a byl jejich jediný černý.

Tinta76
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:03
- Nahlásit

Holky díky! Já vůbec nevím, co mám dělat Mám hroznou radost, ovšem mamku s taťkou asi nepřekonám, dyš je to jejich první vnouče - konečně (!!!) se dočkali

Gerda
umřel jí koníček.
chjo to byl kladrubák?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:07
- Nahlásit

čus žumpice, jdu se k vám vybrečet
Hesinka je právě na sále, ale vůbec to nevypadá dobře. Ten nádor je strašně rozlezlý, hluboký, bekaný moc. A je na děsně blbém místě, vet má strach, že rozsáhlou operací poškodí sval a Heska nebude chodit. Na pytel je, že na té druhé noze má už od mládí prasklý vaz a těžkou luxaci, takže většinu váhy nosí tahle noha . Dlouho jsme zvažovali essi vůbec začít řezat, nebo essi to nechat být a nerýpat do toho. Šance na přežití jsou stejné (to jest mizivé) s operací i bez ní. Chemo jsem škrtla rovnou, tohle Hesince neudělám. Nakonec jsem teda řekla, že řezat, páč Hesinka je bojovník, neumí prohrávat, tak snad doběhne i tenhle nejdůležitější závod

Tinta76
Gratuluju k tetinovství, co máte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:14
- Nahlásit

Tinta76
to byl kladrubák?
nene, nějakej teplouš, ale já se v tom moc nevyznám...takovej černej, klabonosej, parkurák...

Biluška
Hesinka je bojovník, neumí prohrávat, tak snad doběhne i tenhle nejdůležitější závod
MUSÍ! Slib jí, že jí podržíš pumu a bude jí moct zmlátit, slib jí cokoli, ať z toho má radost. Kdy bude po operaci?

Tinta76
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:14
- Nahlásit

Biluška
Paní, posíláme Hesince hooodně moc pozitivní energie!

Jinak mám synovce, Vítek se jmenuje. Uvidim ho vodpoledne. Snad.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:20
- Nahlásit

Tinta76
Vítek je nádherné jméno, taky jsem chtěla syna Vítka, místo něho mám holku Ivanku

Gerda
Jsem jí slíbila hory doly černej les, pytel piškotů jenom pro ni, velikýho plyšáka na zabití jenom pro ni a taky jsem jí řekla, že to musí zvládnout, páč nás ještě čeká hrozně moc parkurů. Ale nevim paní

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:22
- Nahlásit

Tinta76
Uvidim ho vodpoledne
Stejnak bude pěknej až tak za dva měsíce, až nebude vypadat jako zakrslej penzista.

Biluška
no tak jí dyštak pořídíš pojízdnej trůn a pumice jí bdue muset tahat jako kočárovej koník Bude šíleně naštvaná A Hesska se poveze jako pán.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

Tinta76
Huš jsem teta!!!
tagže se narodila holka ,jinak byste byla strejda(né ten co tu píše)))) )
Biluška
a do prdele,pani..ale taky nevim,dyk víte

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

Gerda
no tak jí dyštak pořídíš pojízdnej trůn a pumice jí bdue muset tahat jako kočárovej koník Bude šíleně naštvaná A Hesska se poveze jako pán.
To bych Hesince nikdy neudělala. To bych neudělala žádnému svému psovi, abych ho nechala živořit na vozíku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
tagže se narodila holka ,jinak byste byla strejda
)) ty seš jeliman )))

Biluška
a dovíš se teda víc hnedle po tý voperaci?

leila
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:34
- Nahlásit

Biluška
ufff paní navštívím Vás po dlouhý době a hned takto držte se, však hessinka je bojovník!! Držíme palce a všechny tlapky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:35
- Nahlásit

Gerda
a dovíš se teda víc hnedle po tý voperaci?
Po operaci se dozvím tak maximálně, essi se jim to podařilo vyndat celé, nebo nepodařilo. Brzo po operaci bysme měli taky zjistit essi není poškozený ten sval a essi teda vůbec dokáže chodit. Další info budou až poté co vrátí výsledky z histologie, nebo kam to posílají. To jestli má metastázy nezjistí nikdo, to uvidíme časem

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:47
- Nahlásit

Biluška
no jasně, komplet výsledky až po histolce, teď stejně bude důležitý to s tim svalem a schopností chodit...hesice sportovnice jedna bojovnická!

<< 1 ... 3942 . 3943 . 3944 . 3945 . 3946 . 3947 . 3948 . 3949 . 3950 . 3951 . 3952 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání