| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:20
- Nahlásit
Tak Sisinka už je doma. Zatím dobrý, noha drží, tak uvidíme co se vyvrbí z té histolky a jak to bude dál.
Zato slečně Bagetě se při sono vyšetření našla ztluštělá stěna močového měchýře, zvětšená slezina (prý dost) a kýla. Ofšem slečna Bageta se chovala velmi nevstřícně k slečně veterinářce, takže dostala přes dršku a dál se taky uvidí
Belina má zase svůj den a ječí a ječí. Taky dostane přes dršku.
Cestou jsem si nakoupila asi tak tunu čokolády, abysem si uklidnila nervy. Včil to všechno sním, přiberu pět kilo a budu mít klid
Bože, proč já nechovám ty rybičky radši. Ty nebývají nemocný a když už jsou tak se spláchnou do záchodu a koupí se nový
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:32
- Nahlásit
Bilu,jsou i takovi co hazou psy do septiku,co ja vim,treba to funguje. Drzim vam palec.
Psiska dneska dostanou kazdy jedno koleno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:42
- Nahlásit
Biluška
Tak Sisinka už je doma
no a co ti řekli? Vyndali to celý?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:54
- Nahlásit
Gerda
no a co ti řekli? Vyndali to celý?
celý to nešlo, vytáhli co se dalo a teď musíme počkat na histolku. Prý to vypadalo hodně jako tukový, tak bysme snad mohli mít trošku štěstí.
Mucholabka
Bilu,jsou i takovi co hazou psy do septiku,co ja vim,treba to funguje
Septik mám, ale vsaď se, že když tam hodím Bagetu tak ucpe trupky Budu muset k Bártů na školení jak se to správně dělá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 16:07
- Nahlásit
Biluška
Prý to vypadalo hodně jako tukový, tak bysme snad mohli mít trošku štěstí.
tyjo! Tak to držim palce a čaruju kuře, aby bylo dobře!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 16:35
- Nahlásit
Gerda
Tak jak teda podle tebe dělaj králíci?
Králíci dělaj mic mic.
Biluška
celý to nešlo, vytáhli co se dalo a teď musíme počkat na histolku. Prý to vypadalo hodně jako tukový, tak bysme snad mohli mít trošku štěstí.
Držím Hesince palečky,aby to fak byl jen tukáč.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 16:42
- Nahlásit
jablunka
Králíci dělaj mic mic.
jak to? Jako čumáčkama? )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
Králíci dělaj Plajbój, to ví každý malý mimino
Mimochodem, lidi, na i-fauně je opět krásná diskuze o mé milované čůze Hydře Jedna slečna mě tam upozornila na nové fotky na rajčeti. Tak jsem koukla - krom dvou nových šeltic jsem si všimla toho, že ta hnusoba vzala fenu od dvoutýdenních štěňat na celodenní tůru Anebo ty štěňata nejsou její Každopádně údajně se 11.10. narodili štěńata a 24.10. Aneta běhala po Karlštejně
Až Gabifi sežene někoho kdo půjde utopit Bártů tak bych prosila, aby se stavil v bezdomoveckém doupěti za Prahou, našel tam tu svini a přibral ji taky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:02
- Nahlásit
Gerda
jak to? Jako čumáčkama?
čumáčkama a vydávaj u toho zvuk,co zní jako mic mic.Na jížní moravě se i králíkům říká micáci,nebo micani.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:05
- Nahlásit
jablunka
povedeš celou tu skupinu velkokardyjochyrurků!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:06
- Nahlásit
jablunka
Na jížní moravě se i králíkům říká micáci,nebo micani.
To nejen tam, ale babicka mi vypravela, ze se jim tak rika proto, ze za valky se v dobach hodne zlych obcas upekla kocka a vypadalo to stejne jak kralik, proto micak. Prozila si obe valky, tak ji docela i verim.
Biluška
Toz prvnikrok je za vama, pacientka operaci prezila, ted uz bude jen a jen lip!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:44
- Nahlásit
Fifi
Ahooj hele můžeme se domluvit na sobotu? už definitivně - budu u známých s internetem, už mě to počasí fakt štve tož v so budu mít na to podmínky ok?
Biluška
super! Držíme pěsti...
jinak bacha standardní štěndo pumi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
leila
můžeme se domluvit na sobotu? už definitivně
fakt, jooo? No problem, tak mi hod aspon neco do maila, ju?
Edit - to pumi mimi vypada jak malej perdel.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:47
- Nahlásit
Fifi
No problem, tak mi hod aspon neco do maila, ju?
ted to nemam u sebe - zitra si to vezmu s sebou a hodim ti to at se pokochas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:53
- Nahlásit
leila
ok.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:58
- Nahlásit
Fifi
To nejen tam, ale babicka mi vypravela, ze se jim tak rika proto, ze za valky se v dobach hodne zlych obcas upekla kocka a vypadalo to stejne jak kralik, proto micak. Prozila si obe valky, tak ji docela i verim.
Hádat se nebudu,to fakt ne. Ale pamatu ju si to jako dítě,když nás učili jak dělá kravička,prasátko,pejsek a jak dělá králík a svoje děti sem to taky tak učila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:00
- Nahlásit
jablunka
a jak dělá králík
To mi vzdycky popisovala jako "ftftftft" A ja se taky nechci hadat, dyk je to jedno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:14
- Nahlásit
leila
To je teda čanané pumi
Fifi
- to pumi mimi vypada jak malej perdel.
To asi proto, že s pumi to má máloco společného
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:16
- Nahlásit
jablunka
Ale pamatu ju si to jako dítě,když nás učili jak dělá kravička,prasátko,pejsek a jak dělá králík a svoje děti sem to taky tak učila
Jak dělá kapibara?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:17
- Nahlásit
Biluška
viděla už jsi i videjoo? Jak tam ty chudáky budí jen aby se lidi koukly... a teda nefím, ale naši jezevčíci jsou ve stejném věku o dost více aktivní
Fifi
to pumi mimi vypada jak malej perdel.
hehe, ale perdel by to třá byl standardní. Alespoň
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:17
- Nahlásit
Gerda
Jak dělá kapibara?
Chrochtá jako prase?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:21
- Nahlásit
leila
viděla už jsi i videjoo?
neviděla. Stačí mi, že jsem viděla běhat Anabell. Jak ji ta paní u rovného tunelu předběhla . Pumu by nepředběhl ani Radovan Liška. A paní středního věku by ji nepředběhla ani kdyby jí svázala všechny nohy
hehe, ale perdel by to třá byl standardní. Alespoň
Byl by podměrečnej. I když možná ani ne
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:24
- Nahlásit
Biluška
pche zanedbáváte to , jinak Hrachovcova starsi podala stiznost na Danu, bude se to resit na schuzi kdyz to Dana zjistila dala stiznost na Hrachovcovou a aby toho nebylo malo p.Horova ( ma komondory) dala stiznost na klub na cmku to tam bude veselo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda ja po pravde nevim. Mam holcinu, co by bilou chtela a me se zas pekelne libi ta nejmensi. Bude to asi stejna pinda jak Mamba.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:28
- Nahlásit
leila
jinak Hrachovcova starsi podala stiznost na Danu, bude se to resit na schuzi kdyz to Dana zjistila dala stiznost na Hrachovcovou a aby toho nebylo malo p.Horova ( ma komondory) dala stiznost na klub na cmku to tam bude veselo
Ty bláho, já snad vstoupím do klubu
Na co si všichni stěžují?
impact
Ty chceš prodat Mločku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:32
- Nahlásit
Biluška
že s pumi to má máloco společného
No tak co to je zac?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:32
- Nahlásit
Biluška
Ty bláho, já snad vstoupím do klubu
byste pak ale musela podávat stížnosti
Na co si všichni stěžují?
Hrachovcova si stezuje na pomluvu, pac Dana napsala majitelce ten majl (nevim zda-li jsem ti ho poslala) o tom, ze dostat ona Annabell tak pozaduje penize zpatky, ze je cuba nestandardni apod...
Dana si stezuje na chovani p.Hrachovcove kvuli chovani k zajemcum o pumi apod...
No a Horova si stezovala na neco, uz jsem zapomela na co, ale melo to co docineni s vrhem....
jinak mas na majlu toho itala, ti povim nic moc na to co se od toho cekalo...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:37
- Nahlásit
Biluška
šmarja, nestíhám to tady číst: držím Hesince palce, písni pak na Kolie a šoltie, jak to dopadlo, tady je tolik příspěfků, že bych to mohla minout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:38
- Nahlásit
Fifi
No tak co to je zac?
Tak jako jsou různí chovatelé rotvajlerů a různě kvalitní rotvajleři, tak se tyto problémy nevyhnuli ani chovu pumi v Čechách, na Moravě, ve Slezsku a na Slovensku tiež
leila
byste pak ale musela podávat stížnosti
Nemám problém
nevim zda-li jsem ti ho poslala)
ne, naval ať se taky zasměju
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:45
- Nahlásit
Biluška
Nemám problém
hele zvažuje se hormadná stížnost na čmku přiadáš se? teda pokud nám nevýjde ten klub
naval ať se taky zasměju
máš ho tam ;)
|