| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:40
- Nahlásit
brezen2008aha,nevim,jak to budu mit s dovolenou a druha vec,nevim,jak to bude mati stihat se psama
Biluškaani se vam nedivim,ze jste nasrata,ja taky,ja taky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:42
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo je Bohouš?
šeltij v útulku v Chrudimi. Mám tu na něho zájemkyni.
Jsi bourala, nebo nejede?
Nejede.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:45
- Nahlásit
Biluška
paní a není namrzlí,já že byste dejchala na podvozek a vono to roztaje
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:45
- Nahlásit
nemethova5
a on ji má operovanou? Já jsem nikdy pupeční kýly u štěňat neřešila. Náš veterinář říká, že je to jen kosmetická vada, tak kvůli tomu uspávat malý štěně, a u dospělých psů to ani nepoznáš. Droběny měly taky a už je ani nenajdu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:49
- Nahlásit
Ebonyty vole ebony,on ma bouli jak hrom,ja ho taky nechci,hele neboli ho to???to by me sralo,fakticky,jako kaslu na operaci,nebudu ho trapit,jo ma ji operovanou,ale asi blbe,a jeste k tomu hnusnou jizvu,hrozne me to stve!!!!!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:51
- Nahlásit
nemethova5
no proto se to už většinou neoperuje, je z toho jizva, jak kráva a pak ještě tohle...kýla nebolí, jde to zastrčit? ale jestli je to ještě ta kýla, když to má operovaný, to by mě asi taky štvalo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:52
- Nahlásit
Ebony
moje malá má taky kýlu, ale operuje se po posledním očkování nejdřív, ale je dobrý to udělat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:54
- Nahlásit
nemethova5
Vyfoť to a ukaž jak to vypadá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:02
- Nahlásit
Ebony
kejtlin
no mě ondá vet řikal,že u feny by to moh bejt problém kdyby byla březí třá..jináč nány brácha jí měl taky,chovatelka ho nechala operovat ještě než ho dala k odběru,bylo mu asi 5 tejdnů,možná kousek víc,ale zvlád to úpa v poho,za to vona byla na nerf,pak teprve šel k odběru
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Ebonyspise se to vybouli,pokud se na to zatlaci,to me nestve,vis,ze na vystavy ho nemam,ja jen jestli ho to neboli,o to mi jde
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:06
- Nahlásit
Gerda
no jo, to viš, je to s náma těžký... Ještě že Tě máme...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:07
- Nahlásit
nemethova5
já bych řekla, že to nebolí, nejsem si jistá, myslím že je to slabá břišní stěna a do nějakého kanálku se dostane střevní klička-to je ta boule pokud jd zastrčit a zase hned vyleze to je normální.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:08
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
nemethova5
jinak boule po operaci kýly je taky normální, vstřebá se sama tak do měsíce.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
páč Nána si už nechává síly na ženicha... jsem se neska celej den chechtala....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:12
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:13
- Nahlásit
kejtlinpani,to jste me aspon trosku potesila!!!ja jsem hysterka a jeste jsem ja dostala na veterine vynadano!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:15
- Nahlásit
nemethova5
hele Bára jí má taky a co jsem měla předtím ofčačku tak taky a v poho odrodila. Vetka mi pokaždý říkala, že jestli nejde boule strčit zpátky tak už je ta dírka do břicha zarostlá a nic se neděje.A znám pár chovatelů, který štěněti kýlu přelepí a někdy se zadaří a zaroste
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:16
- Nahlásit
Mucholabkahele muchos,lip to neumim vyfotit,ja jsem hysterka,no!s hajanem dneska uz radili jak dve cerne ruky,maly se snazi hrat si na paraglajding,povesi se hajanovy za obojek a lita.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:17
- Nahlásit
Alexanemam si delat teda starosti,pac kuchat takhle male mimino,to fakt nechci ani nahodou!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:18
- Nahlásit
nemethova5
pupeční kýla se operuje u lidí z estetického důvodu, tak myslím, že hafáci to neřeší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:19
- Nahlásit
nemethova5
nemusíš si dělat starosti, není to větší problém. za co jsi dostala vynadáno?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:21
- Nahlásit
Pumpa
jsem se neska celej den chechtala....
no tak von tě smích přejde.. rači vobvolej nějaký ty cirkusy než je fšecky zrušej!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
no tak von tě smích přejde..
jo a vopičky vockáčou...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
kejtlinza to jak to ma silene zasity,pry jestli nejsem slepa!!!nadaval,ze to je hrozne zasity,bylo mi receno,ze je stenik v poradku,tak jsem to tak brala,fuj to mi spad decka kamen ze srdce,ze ho to neboli,a ze je to jen kosmeticka vada,vsak ja na vystavu nejdu,fuj,to jsem si oddechla,ze ho to chudinku malou neboli,a byl moc hodny na veterine,akorat se hajan skarede dival na veta,jinak vazi 9,20,ma amok dva mesice a pet dni.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
pupeční kýla se operuje u lidí z estetického důvodu, tak myslím, že hafáci to neřeší
operuje se hlavně kvůli riziku uskřinutí střevní kličky, což dost závažný, tak Ti nevim...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:28
- Nahlásit
Pumpanestraste me pani hlavne,ja uz jsem tak na prasky a dost spatna!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:31
- Nahlásit
nemethova5
no a co ti teda na tu kýlu řek veterinář? Taky by to mohla být ještě reakce po operaci. To je taky dost častý
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:32
- Nahlásit
nemethova5
držímpalečky
ted tu dlabu červenou řepu,to je dobrota .-)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:33
- Nahlásit
Alexarekl,ze pokud se mu to zvetsi,musi jit maly zas pod kudlu,tak ja nevim!!!ja ho proste maleho kudlat nenecham,proste,ne!
|