| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 16:58
- Nahlásit
tady vam posilam foto dvou nenazrancu!malej zere to je dobre ale hajan je jak vysavac,co malemu spadne od huby hned se na to vrhne,jak by ctrnact dni nezral!jako nevim,jestli semnou hajan pujde vubec do prace,aby nechtel i s tim malym????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:00
- Nahlásit
brezen2008to je pokojovy cyprisek,neznas?maly vi co to je fuj,kousani kytek a botu a dalsich veci,vi ze by dostal na drzku,ma tu svoje pesky,hracky a blbosti na hrani a kousani.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:01
- Nahlásit
brezen2008
musí to bejt tenhle víkend? kolik toho máš?
Jasně že ne, určitě to nemusí být tenhle víkend, jen mi to přijde lepší čím dřív tím líp, zrovna když je zima a máme sebraný nějaký deky, hadry a grancle. Je toho opravdu na auto, do rukou a batohu se to pobrat nedá, i když pokud by se teď nebraly granule, hadry by se do batohu vzít daly.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:07
- Nahlásit
Gerda
tak počkej,napíšu jedné osobě,jestli tam náhodou nejede,občas tam jezdí,tak třebas....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:10
- Nahlásit
brezen2008
tak to prosím zkus - díky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:13
- Nahlásit
Gerda
tak napsáno,odpověd bude počítám zejtra ráno,ale nic neslibuji,ale jezdí tam občas,tak by to šlo možná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:16
- Nahlásit
brezen2008
jasný, když to nepude, tak to nepude, až vykopu knédla, vrznu to tam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:16
- Nahlásit
Takže od zítra odpoledne má fičet vítr a napadnout 30cm sněhu na to je pozitivní jen to, že ještě dneska přetrpím noční a mám 4 dny volna.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:20
- Nahlásit
kejtlinno,prave jsem se divala ted na pocasi,no to je radosti,fakt,takze dnes to nejak preklepete,ne?to ja si vzdycky taky rikam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:22
- Nahlásit
brezen2008
Tak mam pořešíno na příští sobotu, kdybys měla něco, co chceš vzít, hoď mi to do práce, budu to odvážet příští víkend.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:28
- Nahlásit
Gerda
Tak mam pořešíno na příští sobotu,
a stavíte se cestou u nás? Že bych ti vrazila ty hobliny pro PetruK
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:29
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin
nedělejte si srandu,já chci v sobotu na velkou turu s holkama
Gerda
hele narovinu,jídlo to nebude,ale podívám se po věcech
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:30
- Nahlásit
nemethova5
jasně to už nějak zmáknem, já jsem na tom dobře jsem na vrátnici, kde se dá přitopit, teče voda, fungá tam záchod a chodí se převážně vnitřkem, hůř je na to kolega, na další dekádu se to otočí-střídáme se.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:31
- Nahlásit
Dobrý den celý den
něco novýho? poctatnýho? asi ne, tak zas du
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:35
- Nahlásit
Tinta76
heled co Bedříšek?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:37
- Nahlásit
brezen2008
což v sobotu to jsem zase v práci, to už bude pěkně, hnusně bude o ty 4 dny volna, takže já se se psama nikam nedostanu a navíc se stopama s malou asi začnem až nevím asi v květnu ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:38 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
jablunka je chytřejší, dala to za mě
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:39
- Nahlásit
brezen2008
bedříšek spapal celej vobrovskej list z kedlubny a teď vodpočívá a tlačí u toho dlouhatánský zelený provazy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:40
- Nahlásit
Gerda
máte to sice moc velký, ale je to ňuňánek nádhernej, co je to zač, to je vaše?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:49
- Nahlásit
Tinta76
to je přece rozina, náhradní geroušek )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:51
- Nahlásit
Gerdano to je pekny mimi!!!!
kejtlinhm,pani vy se mate,ta nase vratnice je fakt za trest,jsem si pripadala jak burlak na volze,v tom humus mrazu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:54
- Nahlásit
Rozina
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:55
- Nahlásit
nemethova5
to ta naše druhá vrátnice taky, neteče tam voda, záchod se ucpává-najde voda neplachuje, je tam klendra jako sviňa a chodí se venkem a to mě čeká celej víkend denní a po a út noční
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:59
- Nahlásit
kejtlin no,mi mame vratnici vzadu(paradox)nejakych 150metru od brany,na branu neni videt,protoze tam kokoti postavili novou halu!jde videt jen kousilinek!vratnice je hola,neni tam ani umyvadlo,tudiz voda a ani WC!!!to je nejakych padesat metru od vratnice,takze kdybych mela sracku,tak je to muj smolik!na vratnici v tech mrazech bylo pet stupnu,no ve stredu maji na firme poradu,tak jsem zvedava,co ti debilove vymysleli,protoze jak zapnu vic jak dve topidla,tak jim tam prdne elektrina,no hlavne,ze je to elektrofirma!!!!!paradox jak praseeeee!!!noa z toho jsem tak marodna,jsem 14hodin v robote,no i s cestou 16hodin!!!tak a ted at mi reknou,kde se jako mam ohrat!!!!
Gerdamala je fak tsladka!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:01
- Nahlásit
nemethova5
no a ještě musíme chodit v uniformě, která je hnusná a tenká, takže než dojdeš na tu lepší zateplenou vrátnici tak napůl zmrzneš.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:05
- Nahlásit
kejtlinja je jebu zvysoka i s nejakou uniformou,jsem jim to jasne rekla,je fakt tenka,jsem jim rekla,ze upadly z jahody naznak,jako neuveris,ze jsem mela lyzarskou kombinezu a na tom perovou bundu a stejne mi byla kosa,maji poridit poradny obleceny,ja to stejne odnesla zdravim,hold jsem moc aktivni a cestny clovek,co se tyce pochuzek,misto abych to v tom mrazu obesla jen tra desetkrat!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:07
- Nahlásit
Gerda
to je přece rozina, náhradní geroušek )))
a jak to mám vědět
je fakt boží!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:07
- Nahlásit
Gerda
jablunka je chytřejší, dala to za mě
šikovnější,to jo,ale chytřejší určo ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:09
- Nahlásit
Tinta76
a jak to mám vědět
sem to asi ráno psala, že přijela rouzmery, ne???? ))))) Je úplně nejvíc boží, sem berní mimi eště nigdy neviděla naživo. Teď sem jí řádně vomuchlala, ale vona je sviňa, už jde do lidí, kouše, útočí, vrčí a štěká, až se mařka lekla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:10
- Nahlásit
Gerdaty se taky muchlas,ja taky,ale uz mam vsude pirsink,po rukach,nohach a i v nose!
|