Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3870 . 3871 . 3872 . 3873 . 3874 . 3875 . 3876 . 3877 . 3878 . 3879 . 3880 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:54
- Nahlásit

Biluška
tak tyhle zná jenda osobně,ted šel zaplatit část ,tak snad mu to nepošlou zpátky

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:00 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus fšem......
Uš mě to séře na entou,začínám Davítkovat,páč tady zase chumelí!

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:13
- Nahlásit

Biluška
Impact
Fšechno nejlepší k opravdickým narozeninám
P.S. Ten chlap je milijounář, ta ženská je jeho ségra.

Bereš chlapa nebo ségru?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:20
- Nahlásit

impact

máš narozky?? NO TOŽ GRATULÍRE - bude oslava? Velká?

Sem Ti ešče neodpověděla na emila, viď , sem hrozná. No ale, tetkon teda nevim co dělat Mám vyhodit novou tému?

A jak feňule v novým? Neřikala paní, jak dopadla s tou kočkou?

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:25
- Nahlásit

PetraK
Kulatiny, fuj. Dneska nevystrčím nos z domu nebo mi bude zítra děsně blběěěěěěěěěěěěěěěě.

No já nevím co, čéče. A sere mě to.

Jinak Jesika naprosto v pohodě. Psala paní emily a super.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:30
- Nahlásit

impact

Kulatiny, fuj.

nedělej Dášu, dyk je to fuk, že Ti je sedumdesát

Jinak Jesika naprosto v pohodě

no paráda!!

A sere mě to

ech, to je mi jasný, když Ti tam straší. Tak já jdu pohledat tu starou tému a vyhodím to znovu, teď by to jelo od Holomóca?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:30
- Nahlásit

impact
vše nej
já je budu mít za pár dní taky,ale je dobrý že to neslavím

já chtěla jet v sobotu na karlstějn a pojedu leda do prčic

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:34
- Nahlásit

brezen2008

já je budu mít za pár dní tak

TAK PŘEJU PŘEDEM - páč jsem normoš skloréza - ŠÉCKO NEJ!

v sobotu na karlstějn a pojedu leda do prčic

To je dost na druhou stranu : D

a proč vlastně nepojedeš?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:36
- Nahlásit

PetraK
dík,kvuli jendovi,zas si převorává směnya nechci tady nechávat dastyho,bo ten těch 40 km neujde,holky nemaj problém

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:43
- Nahlásit

čau kreténi
gdo má narosky tomu fšecko nej a polední pauza se mu prodlužuje na 7 minut,vostatní táhněte laskavě dřít

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:48
- Nahlásit

brezen2008
vuli jendovi,zas si převorává směnya nechci tady nechávat dastyho,bo ten těch 40 km neujde,holky nemaj problém

aha. a tak vyraž někam jinam, no. SIce to nebude to na co ses těšila, ale teď je hezky všude - i v okolí Prahé.
Já přemýšlím, že vyrazím na lyžovačku, ale ešče se neví, co na to moje záda zdevastovaný jízdou na skibobu

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:50
- Nahlásit

Dobré dopoledne!!
Jsem teď od rána makala jak barevná. To testování systému mě asi zabije. Nehledě na to, že mi stojej kontroly v terénu, protože na příjmu žádostí nejsou schopní dohledat číslo baráku chybějící v žádosti a posílají jí kvůli tomu zpátky žadateli na doplnění!!!
davidkova renata
Tady máš většinu chovek bílejch v ČR, tak sna to najdeš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:50
- Nahlásit

PetraK
ale teď je hezky všude
si děláš prdel že jo?! ted je hesky pouze v domymykáncký republice jaxem se ráno doslechla bo je 32 st a teplota mořete 28st.
Jinak osobně nevěřim,že by březen ušel 40km ani ve snu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:52
- Nahlásit

tak nám zevdli zálohy za elektriku vo 300 měsíčně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:54
- Nahlásit

Baico
http://donnevara.sweb.cz/
todle))))
ale voni s nim nikam nechoděj,má teda RTG nulový,to jo.v povaze je určo lepší bajkonůr,tedle je rezervovanej a nemá rád dyš ho hladěj cizí ldi(přesně povaha co mi vyhovuje ofšem! ),čuchla mi zezadu k ruce,ale pohladit se nenechal,to uch,těžko říct,zda zhuseně nebo malinko vopatrně,v mým přípatku asi to první

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:57
- Nahlásit

davidkova renata

si děláš prdel že jo

ne fakt! Je hásky, děte ven a uvidíte

U Domynykánů je vjedro k zalknutí,to si člověk dá jedno dajkykyrý a je na prach,kdežto u svatýho jána si dá v tomdle mrazu 4x grog a je čiloučkej

brezen2008
tak nám zevdli zálohy za elektriku vo 300 měsíčně

prosim Tě, moc tě prosim, nemluv vo zálohách na eletriku, vo zálohách na teplou vodu, vo vyúčtování, vo složenkách na pojistky, vo složenkách na čokla, vo složenkách na složenky..... prostě prosim Tě esli nechceš abych duševně strádala nezmiňuj žádný poplatky. Ani ty za popelnici

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:00
- Nahlásit

PetraK
no já si musela postěžovat

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
http://donnevara.sweb.cz/
A nevíš i náhodou z kterýho vrhu?
tedle je rezervovanej a nemá rád dyš ho hladěj cizí ldi
No tak to je jejich standartní povaha Hlavně nesměj bejt bojácný, což se stává dost často, že jsou tak rezervovaný, až se bojej.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar magoříííí
PetraK
nezmiňuj žádný poplatky. Ani ty za popelnici
za psa si vynechala áááá nevynechal, už sem si fšimla

Tak děfata můžete se začít chystat, už máme stanovený datum na Tarťácký závody a chceme, teda já chci, přidat poslušnostní kategorii něco jako ZZO a chci k tomu vnutit nějakou překážkovou dráhu, ale to nevím essi mi projde

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:04
- Nahlásit

Alexa
Tak děfata můžete se začít chystat, už máme stanovený datum na Tarťácký závody
Doufám, že je to datum dostatečně vzdálený, aby ty bílý sračky do tý doby slezly.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:05
- Nahlásit

Baico
Doufám, že je to datum dostatečně vzdálený, aby ty bílý sračky do tý doby slezly.

nestraš, je to až 24.4. i gdyž to možná přehodíme na 8.5.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

brezen2008

no já si musela postěžovat

šak já vim pani. Taky se mi hned udělalo špatně, stejně jako vám. Ty svině nenažraný furt chcou za něco platit. Měli bychom udělat revoluci!

Alexa

áááá nevynechal

ne tendle nesmyslnej poplatek nejde opomenout , kdyby aspoň ty prachy vráželi do útulků , ale ne, to se za to koupí nový auto, nebo dubovej stůl pro někoho důležitýho Končim, nebo budu nakonec nasratá jako Davídkojc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:09
- Nahlásit

PetraK
prosim Tě, moc tě prosim, nemluv vo zálohách na eletriku, vo zálohách na teplou vodu, vo vyúčtování, vo složenkách na pojistky, vo složenkách na čokla, vo složenkách na složenky..... prostě prosim Tě esli nechceš abych duševně strádala nezmiňuj žádný poplatky. Ani ty za popelnici
Minulej tejden sem doplatila 7500 elektriku, 2800 vodu,eště nepřišel plyn a to jen za Bylany.....teď mě čekají psi a popelnice a jiný chujoviny ve Vilémově!!!Tohle by měli zakázat,páč jinak to vodnesou moji psi!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:09
- Nahlásit

Alexa

i gdyž to možná přehodíme na 8.5.

to bude při průběhu letošní zimy asi jistější, jinak byste se taky mohli brodit po kolena sněhem

Si pamatuju, ten první rok, co jsme měli Ešusa, tak někdy v půlce března napadlo takovýho sněhu, že když jsem v polích hodila pjoumatiku do závěje, tak zmizela nejen pjoumatika, ale i péf bylo to hrozně komický, páč když hodíte něco do vody, nebo když tam skočí péf, tak sou vlny, tady nic, prostě se uzavřel povrch a nikde nebylo nic

tak jen... abyste s toudle možností sněhovou počítali

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:11
- Nahlásit

jablunka

Minulej tejden sem doplatila 7500 elektriku, 2800 vodu,eště nepřišel plyn a to jen za Bylany.....teď mě čekají psi a popelnice a jiný chujoviny ve Vilémově!!!Tohle by měli zakázat,páč jinak to vodnesou moji psi!

DŮRAZNĚ ŽÁDÁM ABY PAN MODERÁTOR ZABLOKOVAL SLOVA JAKO

POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
POJISTKY

a tak vůbec, houpe se mi žaludek jen to čtu totiž.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:11
- Nahlásit

Brýtro kouzelnícííííí!

ympaktééé šééécko nejlepčí k vopravdickejm naroskám, vítej f klubu ty stará vyzobaná slunečnice, vypletená raketo, vyjetá mašino, rozpletená mašle - už nikdy nebudeš mladá a uš ti nikdy nebude dvacet. Už si jenom dopina a po padesátce budeš popina. Krásné narosky, ať ti rostou nudličky!
tady máš dortt:
[IMG=http://img707.imageshack.us/img707/9170/dorti ky.jpg][/IMG]

Ešusová
Jak jako béringovu úžinu? Škoda že si nebyla šikovnější, mohla sis vyrobit panama, bo dyš to fikneš celý a ponoříš pazouru do lavóru, můžeš si posílat papírové loďky mezi severní a jižní emerikou. No nic, dyš uš si to takhle zkazila, zkus příště aspoň nevařit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:12
- Nahlásit

PetraK
POJISTKY
Jo na tu sem zapoměla,platila sem na celej rok na barák a na blbost.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

Lucynko,tak se se mnou skamarad. Dohledej me bud podle mejlu nebo jako Muchoš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

ympakte, mám pro tebe dárek:
Kolegyně shání nového pána pro svojí roční fenu PRT s PP, protože jí nezvládá a čuba demoluje byt. (na moje výhrady o nesamostatnosti nereaguje, takže komentáře na toto téma prosím vynechte)

AMI z Akátové ČERMY , narozená 22.12.2008, cena cca 5k, dohoda možná. Čuba je zdravá, zdrav. problémy dosud žádný neměla.

vem si ju, je prej že problémová, demoluje byt, měla bys 13 nudliček....neboj í někoho sežeň, kdo je stejně nudelně založenej jako ty...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:19
- Nahlásit

Gerda

Škoda že si nebyla šikovnější,

no a nechceš mi to vokázat? Jako že bys udělala demostraci? Na sobě? Abych příště už jako věděla.

zkus příště aspoň nevařit.

no to teď docela s tim fiklým palcem i klapne

jablunka

Jo na tu sem zapoměla,platila sem na celej rok na barák a na blbost
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na blbost jsem zapomněla, tak dík, taky si mohla ešče chvíli mlčet

<< 1 ... 3870 . 3871 . 3872 . 3873 . 3874 . 3875 . 3876 . 3877 . 3878 . 3879 . 3880 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání