| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:23
- Nahlásit
hele lidi,asi se tu zbláznili ftáci. Je tu zataženo,chumelí jako prase,ale normálně tu řvou ptáci jako na jaře!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:25
- Nahlásit
jablunka
PetraK
POJISTKY
já to naštěstí mám rozložený pjekně přes celej rok a za čokli platím za každýho 100, teda za některý z nich, naštěstí nás hodně bydlí v baráku
brezen2008impact
jo fšecko nej holky no a jak píše dobračka Gerda mladší už nebudete
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:28
- Nahlásit
Alexa
já to naštěstí mám rozložený pjekně přes celej rok
Já normálně taky,ale tohle byla první za tenhle barák,taxem to zaplatila na celej rok a od příště to chci platit půlročně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:30
- Nahlásit
PetraK
No pojede to z Kojetín, okr. Přerov. Ev. to zase někde zkusím přiblížit já.
Gerda
Dík, tudle ten bych si aj dala.
Co je to za nudli? Vodkud je panička a co za nudli chce? Klidně ji naberu do smečky, ale obratem udám. Mám dost svejch. A jestli to nehoří, tak začnu shánět nekoho natrvalo a ať je zatím doma. U nás by ofšem neměla co nemolovat, páč rtady je to uf zdemolovaný dost.
Jinak všem ostatním děkuji za přání.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:40
- Nahlásit
Alexa
dík,ale já je ještě nemám až za 8 dní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:42
- Nahlásit
impact
zajišťuju kontakt na majitelku ku další dohodě, fena je někde okres Pardubice...píšou k ní:
Je to teriér, takže torpédo. Ale je zvyklá na psy i feny, je naprosto v pohodě. Dle paničky je "vycvičená", což mi teda nejde dohromady s demolováním bytu, no ale každej si to holt představujem jinak... Jinak je taky zvyklá na malé děti, bydlí s tříletým divokým klučinou a nechá si od něj vše líbit. Řekla bych, že je to opravdu ideální čuba pro aktivní rodinku. Na agility apod. jak dělaná!
Jo ještě doplním, že dokud holčina bydlela s otcem v baráku, tak byla čuba zvyklá být v kotci na zahradě a dovádět se smečkou ohařů, který její tatík chová. Po přestěhování do bytu ho začla demolovat.
Se psy je v pohodě určitě, toho se bát nemusíš. Podle mě je to super pohodová čubina.
Jsou z Holic - okres Kutná Hora (?).
Holice jsou okres Pardubice, ne?
Jo je to možný, je to někde na dojezd Kolína.
březen
Ty máš taky narosky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:42
- Nahlásit
impact
Gábinto, přeju ti taky fšecičko nejlepčí, hodně zdraví, lásky a ještě víc nudlí.
Tadyk máš dort ode mě a taky pořádnýho chlapa:
(ta jednička je tam schválně, aby ses necítila tak stará, víš?)
U chlapa ti dám vybrat.
Nevím jestli máš ráda svalovce:
A nebo třá nesvalovce:
Tak si jednoho chlapa vyber a já ti ho pošlu večer s tím dortem:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:44 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
Holice jsou okres Pardubice, ne?
No sou,ale ví bůh.essi nejsou eště nějaký u KH.
edit
tak jen pardubický a u holomóca
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:46
- Nahlásit
petrak
heled tak z jiného soudku,já když se kdykilv v noci probudím,tak normálně slintám,ale kdybych si aspon pamatovala co se mi zdá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
Takže spíš na sport než na válení se a strajdání po poli se smečkou, co. A co na to chovatel? Nemá zájem? Zjisti mi šecko včetně kontaktu a já to hodím mezi děcka, co s nudlema agilití.
pawLINka
Fuj ty woe, asi si opět na dalších deset let nechám na chlapa zajít chuť.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:49
- Nahlásit
impact
Ts, tak si hukni, když odmítáš můj dárek.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:50
- Nahlásit
heledte zítra má vopravdickej svátek Dr. Blažej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 10:57
- Nahlásit
impact
jasný, zjistim, co půjde!
Jo a právě se nám tu kousli dvě nudle, každá z jinýho kanclu, jedna z ATL, druhá z BTL, naše ATL nudle dostala na držku, má kouslou nohu, její páníček má kouslý 2-3 prsty, bo je ještě prvnička a tahal čokly za obojky ))) Nudle z BTL je hustorváč, jak je malej, tak chodí jako king of barák )) Až přijde Hugo, zmlátí je voba a bude klid.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:10
- Nahlásit
Hele naše nudle má kouslou nohu nějak víc, asi do svalu, dělá se s tim něco? Nebo to prostě bude na klid, protože má pohmožděnej sval?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:11
- Nahlásit
je tu někde erin? Už mám příjmení od Marmelky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:19
- Nahlásit
Co se furt flákáte a kafráte tu? Děte makat, fofrem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:24
- Nahlásit
Gerda
naše nudle má kouslou nohu nějak víc, asi do svalu, dělá se s tim něco
pozor na infekci, jinak bych já dala višňák a zkontrolírovala esli tam nemá odtrženou kůži a takovou krvavou kapsu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:40
- Nahlásit
kachna_
odtrženou kůži má, na bílý masíčko. Nohu má procvaklou z obou stran, přesně ve stehenním svalu. Bolí ho to. Krev z toho moc neteče, jen úplně maličko, že má červený okolo té růžové rány. Kapsu sem zkoušela, to mi nepřišlo, že tam je. Jen dírka do stehna.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:43
- Nahlásit
Gerda
dtrženou kůži má, na bílý masíčko. Nohu má procvaklou z obou stran, přesně ve stehenním svalu. Bolí ho to. Krev z toho moc neteče, jen úplně maličko, že má červený okolo té růžové rány. Kapsu sem zkoušela, to mi nepřišlo, že tam je. Jen dírka do stehna.
hele to měla Baruna, vypadalo to jako nic, ale vzniklo z toho léčení na 3 tejdny s atb a proplachováním betadinou a řepíkem stříkačkou do rány
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:45
- Nahlásit
PetraK
POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
POJISTKY POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
POJISTKY POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
POJISTKY POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
POJISTKY
já ti dám sních,ta hajzle jeden
Gerda
hele gdo jede do těch Maršovek?? tetkonc sem mluvila s pardálkou a vona řikala,že má nějakej koberec a zbytky koberců,to by poslala a dyby bylo nejhř,vodvezla by to tam transportérem,čili by se jí mohlo naložit
jinak maj různý voblečky a vobojky a pí*oviny ,tak dyby třá jablon chtěla monstru Otíkoj pořídit nějakej outfit..
http://www.anubiswear.eu/index.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 11:56
- Nahlásit
Alexa
no právě, vypadá to jako nic, ale toho psa to bolí, už sem páníkovi řikala, ať to nepodceňuje, koupí betadinu a řepík a vyplachuje, možná s nim bude muset k lékařu, kdyby se to nějak horšilo či co.
davidkova renata
odoz mám domluvenej příští víkend, tenhle to nedám, auta nemaje. Pokud by to nakládala Pardálka, může vzít i to tvoje, klidně tenhle víkend, my tam hodíme ten příští ty zbylý věci.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:00
- Nahlásit
Gerda
hele na takovyhle dirky bacha, to mela moje fenka zdanlive taky "jen ruzovy kolem" a pak byla mesic na ATB .. sla bych kazdopadne k vetovi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:09
- Nahlásit
Gerda Roxana
sla bych kazdopadne k vetovi
my právě po domluvě s vetkou jsme to proplachovali betadinou, ale nešla jsem moc do hloubky a po třech dnech gdyž tam měla bouličku šli jsme na kontrolu a vetka z toho vymačkala hafo hnisu, vyčistila to a nasadila atb a proplachovat jsem musela do hloubky, no Baruna mě moc milovala, jak mě viděla s něčím v ruce okamžitě zdrhala do boudy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
já ti dám sních,ta hajzle jeden
POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
=
POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
=
POJISTKY POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
=
a
žes byla tak pěkně hnusná tak...
TAGLE UŽ BUDE CELEJ ZBYTEK ROKU
páč to si nemusim nechat líbit todleto
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:31
- Nahlásit
auuuuu boli me rucicka, sestricka se ve me stourala jehlou ale krev neodebrala, musim v pondeli znovu az tam bude dochtor, ted je nekde v italii ci co.
Mucholabka
jase ci skamaradit, ale nemuzu Te najit mail pod clenem mi to neukazuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
Roxana
Alexa
Holky řeknu mu to, von je teda Fanoušek trošku pokousanej celej, ojížděl Boba a ten ho prostě zmydlil. Dík za radu,koupíme řepik.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:37
- Nahlásit
PetraK
Ta te zabije.
lucYnka XIII
sestricka se ve me stourala jehlou ale krev neodebrala
Bleee. Jak se ma zdrhac Patrik?
Gerda
K dirkam od kousnuti - vyplachovat naredenou betadinou, ale radne, tlakove strikackou, aby se to vyplachnulo dukladne. Kremyla jednou Sadlo sedklo do tvare, ani jsem si toho nevsimla. A za par dni kapca jak krecek. Mela Panamskej pruplav, jednou dirkou jsem ji tam strikala betadinu a spodni dirkou to vytejkalo, hnusiky hnusny, na atb teda nedoslo nastesti. Par dukladnych vyplachu a bylo to - jenze to bylo na tvari, na noze se to muze hojit hur.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:44
- Nahlásit
PetraK
POJISTKY POPLATKY
SLOŽENKY
ELETRIKA
PLYN
Tě potěším,přišlo mi kompletní vyúčto za plyn v Bylanech.......byl zaplej vod 7 do 24 ledna a chtěj 2490!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:45
- Nahlásit
Gerda
tenhle to nedám, auta nemaje. Pokud by to nakládala Pardálka, může vzít i to tvoje, klidně tenhle víkend, my tam hodíme ten příští ty zbylý věci.
no proto sem psala,že by jela vona svým! nemá cenu dle mýho to to řešit nadvakrát,to je kravina,necháme to jak to je a věci od ní se vyzvednou nějako po dohodě s váma oběma gdo jedete..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 12:46
- Nahlásit
jablunka
.byl zaplej vod 7 do 24 ledna a chtěj 2490!
Ste moc plynovali Já po letošním vyúčtování najíždím na topení klestím sesbíraným v lese a svícení petrolejkou
Bude-li drahý petrolej budem svítit vepřovým sádlem
|