| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 20:04
- Nahlásit
CHAJATI
Psia škola - Poradenstvo - Výcvik - Psí Hotel
Tomáš Schvartz a Veronika Gregorcová
Mob. : 0944 xxxx
E-mail: chajati@xxxx
"Rozumieme zvieratám"
A tohleto je legrační
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
ŠPIČKOVÉ ODBORNÉ PORADENSTVO V CHOVE PSOV
See all ads from Tomáš Schvartz
Vážení chovatelia a milovníci psov,
ponúkamé Vám špičkové, odborné, NONSTOP poradenstvo pri výbere plemena (šteniatka), správnom kŕmení, ustajnení, výcviku, socializácii a zdravom tréningu. Ponúkame vypracovanie kŕmneho režimu a tréningovej shémy.
Dokážeme presne definovať poruchy u tzv. "problémových psov", určiť zvieraťu vlastný postup k ich odstráneniu a následne ho adaptovať do spoločnosti.
Pri zdravotných problémoch a zraneniach zabezpečujeme konzultácie a starostlivosť s renomovanou veterinárnou klinikou v BA.
Ďalej Vám zabezpečíme špičkové, ručne vyrábané a dizajnovo neprekonate3né chovate3ské potreby ako vodítka, obojky, náhubky, popruhy atd. Realizujeme dodávku kotercov a psích búd na mieru Vášmu miláčikovi.
Konzultácie poskytujeme osobne u klienta alebo v našej chovateľskej stanici, ďalej telefonicky a e-mailom.
KONTAKT:
--------------------------
Tomáš Schvartz / CHAJATI
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 20:14 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Kuš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 20:23
- Nahlásit
Biluška
tak to je jiná
ještě lámu kamarádku, taky má 10 psů, ale bude mít asi štěňata.
možná budu mít už vozejk za auto, takže velký psy můžou být na noc tam, přes den budou se mnou, nebo můžou spát v autě, mám velkej kufr.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Úno 2010 06:32
- Nahlásit
Dobrý den celý den
dneska lezu komínem ... a myslíte teda, že mi nic neuteče?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:02
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem trochu na rozpacích. Od 5:00 čekám, až dostanu pokyn, že mám začít pracovat a furt nic. To zas budu dřít do noci, abych to dohnal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:11
- Nahlásit
Strejda
Samozřejmě, že máš dřít. Ten pokyn je nadčasový, stále platný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce, každý rok až do roku 2258 pak vydám další
Fšichni, vstávejte a děte dřít
Impact
Fšechno nejlepší k opravdickým narozeninám
P.S. Ten chlap je milijounář , ta ženská je jeho ségra.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:28
- Nahlásit
Biluška
až do roku 2258 pak vydám další
Teď jsem se uklidnil. Po roce 2258 už nebudu potřebovat pokyny, to už mám domluveno něco jiného.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:30
- Nahlásit
Tak uz sedim v nove praci se zhavym cajem. Hura. Zatim jsou na me hodni.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:33
- Nahlásit
krásné ráno všem, vrátila jsem se z druhé noční, psiska vyvenčila, sebe osprchovala a jdu spááát , takže ostatní dřete.
Mucholabka
co máš za novou práci?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:42
- Nahlásit
kejtlin
vymaham dluhy v jedne uverove spolecnosti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:49
- Nahlásit
Mucholabka
vymaham dluhy v jedne uverove spolecnosti.
Tak to je pro tebe jak dělaný . Jak zazvoníš u dveří s Fredem na vodítku tak zaplatí i to, co si v životě nepůjčili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:50
- Nahlásit
Strejda
Teď jsem se uklidnil. Po roce 2258 už nebudu potřebovat pokyny, to už mám domluveno něco jiného.
Tak nějak doufám, že do té doby bychom už mohli mít ten kapytalyzmus vybudovaný. Pokud ne budem pokračovat a dřít, tak si radši nic nedomlouvej
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:53
- Nahlásit
Biluška
bohuzel jen po telefonu. Btw s tebou se taky musim domluvit na placeni,abych ti nedluzila.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:54
- Nahlásit
Mucholabkacau,nastesti bych si v zivote u zadne uverove firmy nepujcila,jsou to podvodnici,jeste,ze zatim duveruju bankam a banka me,nic proti tobe,pro me je to prace jako kazda jina,no a pak budes chodit s fredem v terenu vymahat!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 07:58
- Nahlásit
nemethova5
no,ono jsou treba lidi kterym v urcite zivotni situaci nic jineho nezbyva. A pak jsou i lidi kteri jsou kreteni,to zas jo. Kdy budes v robote? Frizo by si mohl pohrat s Amokem. Frizanek bude mit 5 mesicu. Jsem s nim strasne moc spokojena. A to se u me nestava,na psy jsem narocna.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:00
- Nahlásit
Mucholabka
bohuzel jen po telefonu
Jeden můj známý používá na vymáhání smluvního vymahače s dobrmanem. Má obrovskou výtěžnost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:03
- Nahlásit
Mucholabka
Btw s tebou se taky musim domluvit na placeni,abych ti nedluzila.
No to jo . Musím tě upozornit, že za jedinou dohodu považujeme úplné splacení dluhu (To jsem obšlehla od tvojí konkurence ).
Doufám, že nebudeš tak zabedněná jako jistá paní co sedí u telefonu jisté vymahačské agentury v Jeseníku Tomáš kdysi nezaplatil účet u T-mobilu a spadlo to k téhle agentůře. Dostal dopis, že má zaplatit asi dva tácy, já je zaplatila, po dvou týdnech byli prachy zase zpátky na účtě s tím, že příjemce neexistuje. Poslala jsem je znova v domění, že jsem blbě napsala účet. Zase se vrátili. Tak jsem volala té dámě, že je teda někde chyba, že nám napsali špatný účet, já chci zaplatit, ale jaksi nemám kam. Babizna se ke mě chovala jak kdybych byla něco, co právě vylezlo z kanálu a ona to nemůže zašlápnout jen proto, že by si ušpinila podpatky Normálně po mě do telefonu ječela (fakt ječela) ať si nevymýšlím a koukám zaplatit. Chtěla jsem jejího nadřízeného, dozvěděla jsem že "to neexistuje a ona mi ho k telefonu nikdy nedá". Švihla jsem jí s telefonem, pak jsem tam volala tři dny než jsem se konečně dovolala k nadřízenému, dostala jsem správné číslo účtu a bylo to
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:05
- Nahlásit
Strejda
mam obavu ze s Fredem bych si sla behem tydne svoji prace sednout.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:07
- Nahlásit
Mucholabkacusss,tak jasne,jsou normalni lidi a pak kreteni,jako treba moje sestra,hele ja ho do roboty jeste brat nebudu,az pozdeji,on ma teprve dva mesice,az bude starsi,dnes je to tyden co ho mam a jeste se aklimatizuje,neboj,tahat ho budu vsude,jeste musi dobrat ATB,pak musim na preockovani,chci u dat pichnout i tetanus,tak hlavne,ze te prace bavi,ne?a mas ji slusne placenou,to je hlavni.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:09
- Nahlásit
Biluška
tak ja ti kolem 12 zavolam a domluvime se.
Fero si vcera hral s Frizankem a nechtel ho zabit. Zatim. Ma ho rad.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:10
- Nahlásit
Biluškajo kecam!!!nedoplatila jsem pojistku a po deseti letech mi prislo,ze mam zaplatit nejake dva taci,pojistka samo sebou zanikla ale proste po deseti letech to vymahat budou,jo a byla to taky nejaka p.čka z jeseniku,s kterou jsem se teda tvede rafla,mozna,ze to byla ona čuza jedna!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:11
- Nahlásit
nemethova5
no,tak ve zkusebce to s platem neni slavne,ale treba si zas vydelam na nejakeho psa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:12
- Nahlásit
Mucholabka
OK
nemethova5
Essi byla z Jeseníku tak to nejspíš bude ta samá
Fšichni
Du dřít tak nepište. Jedu kamsi vysoko do hor, nejspíš tam zapadnu a vyhrabou mě až na jaře.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:12
- Nahlásit
Mucholabkahele ve zkusebce to vzdycky stoji za guvno,jak by jsi to nevedela.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:16
- Nahlásit
čau všem,nemám náladu na nic až večer
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:24
- Nahlásit
Nedari se mi prihlasit na fujbuk ;-(
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:33
- Nahlásit
Dobreee raaano. to koukate jak brzo vstavam, ale to jen, ze jdu na kref, a protoze jim nikdy nejde me napichnout budu zase jak cednik a vsechno me bude mocinky bolet. Minule jsem stravila v laborce trictvrte hodky nez mi vzali kref. Ted du ale k jednomu sikovnemu dochtorovi, ktery me vzdycky bodankuje do trisla nebo do krku a ani to moc neboli tak drzte palce az se vratim podam zpravu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:35
- Nahlásit
Mucholabka
prej tam pres vikend lital nejak virus trojskokonskej, tak jestli to neni to tim, ze ti nejde se prihlasit
jak jses na fujbuku? ja jsem Lucia Ivanková tak se se mnou dyztak skamarad az ti to pujde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:40
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Ty vado, tady je čilý komunikační ruch, takhle zrána už , valim bulvy teda.
Je tu někde Gerdosláfka??
já jen,že... ešče mi nezarostlo Portoriko a už mám novinku. Vyrobila jsem si kudlou na druhý ruce Beringovu úžinu, když sem krájela mrkvu
Došla jsem k názoru ( i vzhledem k tomu, že jsem si o víkendu málem vypálila oko horkým olejem), že bych se asi měla nechat vyšetřit. Na sebepoškozování. Páč tadle frekvence už mi nepřijde jako úplně normální
lucYnka XIII
ale to jen, ze jdu na kref
heh, todle už mám za sebou, páč ten podříznutej prst sem si nechtíc nehtem zas otevřela a vono to kurvácí. Upír by se dost nasnídal
Tinta76
dneska lezu komínem .
a novinkun ňákou nemáte?
|