Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3870 . 3871 . 3872 . 3873 . 3874 . 3875 . 3876 . 3877 . 3878 . 3879 . 3880 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
Fraktura uz je zamluvena
Jupííííí! Krásná práce! Potřebuješ doplatit voperace? jesi si do ní zaplula, řekni včas, jo? Moc krásná zpráva to je! Ať se tý čůze voranžovooký daří!

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:54
- Nahlásit

Gerda

Nadmíru?Co to je u IW

Fifi

Budem se těšit na poznatky ze života

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:54
- Nahlásit

pawLINka
tak se ozvu později nebo zítra, ju?
Určitě, nebo napiš mail,mám ho pod členem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:57
- Nahlásit

Eire
Nadmíru?Co to je u IW
no prostě je vobrofská )))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 14:58
- Nahlásit

Gerda
Jupííííí! Krásná práce! Potřebuješ doplatit voperace? jesi si do ní zaplula, řekni včas, jo? Moc krásná zpráva to je! Ať se tý čůze voranžovooký daří!
budou si ji brat az zacatkem brezna

doplacovat zatim nic nemusis, poplatek za kastrovanou kocku je 700 a kastrace tolik stala, takze to uhradej novy majitele. Z toho co si dala predtim se pokrylo ockovani a co bylo potreba ohledne nohy, vetsinu rtg delal vet zadara, vzal si prachy snad jen za ten uplne prvni.
Jeste ted chci ten rtg posledni poslat ortopedovi jestli je to vse ok, ale to ho snad taky nejak ukecam naslevu, takze zatim penize v pohode, jen kdyby s tou nohou se neco delo, tak ti dam vedet, ale snad nebude potreba nic .

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:14
- Nahlásit

Jsem začala uklízet v kuchyni a našla kafe, co jsem si ráno uvařila. Upe celý, neupitý. To mě poser.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:23
- Nahlásit

lucYnka XIII
gutofka, hlavně si řekni, jo?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:27
- Nahlásit

Gerda

hele co mě tady navážíš do takovejch intelektuálskejch věciček, sem jen smradlavej zootechnik...

Ale dycynky ráda poradím. Svěř se Pumpě...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:29
- Nahlásit

impact
to mi připomíná, měla jsem konvici zvanou rychlovarná, ale strašně pomalu vařila, takže než se voda uvařila, tak jsem šla mezitím něco dělat a jak se ta voda vařila, tak jsem mezitím zapomněla, že jsem si to kafe chtěla dát.....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:33
- Nahlásit

Gerda
uaaa zrovna mi Babeta dela mucenickooo. Ma hrozne drsnej jazyk, ale uplne extrem jak smirgl a lize mi oblicej.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:40
- Nahlásit

kejtlin
Co máš z toho, já si až teď vzpomněla, že ho zhřejvám v mikrovlnce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 15:57
- Nahlásit

Pumpa
hele co mě tady navážíš do takovejch intelektuálskejch věciček, sem jen smradlavej zootechnik...
do jakejch? Sem psala, že dyš ti dá pavlínka páva, měla bys jí pomoct s bakalářkou...se ani dohodnout neumíte....ste fakt děsný.

lucYnka XIII
uaaa zrovna mi Babeta dela mucenickooo
je to hodná mici angora, má ráda dobré človjěky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:21
- Nahlásit

vyndala jsem játra, že upeču psům sušenky, měla jsem v mrazáku jen jedny, což je pro mojí smečku jako když plivne....

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:10
- Nahlásit

Se tu dnes probíraly platby plynu,elektřiny,že?
Tak tohle je silný kafe http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/131297/vi deo-firma-cez-si-vycvicila-vlastni-komando-proti-n eplaticum.html

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:45
- Nahlásit

Eire
Tak tohle je silný kafe
No to je drsnýýýýýý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:52
- Nahlásit

kejtlin
vyndala jsem játra,
Ja vyplivla pri brodeni snehem s cupkama snad i plice. Sracky bily zasraty.
Eire
Tak tohle je silný kafe
Sem zrovna dneska taky platila jednu kravu ruzovou, z CEZu, ale totok..
Leila
Jsem rada, ze ses ozvala a vse se, zda se, vyresilo. Me nasrane akci se snad nedivis.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 17:58
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/190971-nemecka-polic ie-schvalne-prejela-psa-a-nauctovala-majitelce-sko dy-na-voze.html

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:21
- Nahlásit

Fifi
Ja vyplivla pri brodeni snehem s cupkama snad i plice. Sracky bily zasraty.
já dneska objevila jednu jedinou pozitivní věc na sněhu. Gdyž házím koule čupkám do hlubokýho sněhu jsou velmi rychle ulítaný akorát mě srali lidi s pézetkama co lezou kam JÁ chodím s čoklema

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:27
- Nahlásit

Eire
Se tu dnes probíraly platby plynu,elektřiny,že?
Tak tohle je silný kafe

no tak holt voko za voko zup za zup..začnem trénovat! psy máme původně mi to poslala aleksa,každýmu se to moooc líbí,mě nejvíc))))) uvidíme essi ČEZ anebo my!!
http://www.youtube.com/watch?v=eEKFmUR5TE8
http://www.youtube.com/watch?v=ZayoZyNVa1g&feature =fvw

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:31
- Nahlásit

Alexa
akorát mě srali lidi s pézetkama co lezou kam JÁ chodím s čoklema
Me zase stada srn a hejna zajicu, co se nezodpovedne pohybuji na x km v dohledu. Ale po par skokach v hlubokym snehu i perdel usoudi, ze to nema smyslu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:34
- Nahlásit

Fifi
v hlubokym snehu i perdel usoudi, ze to nema smyslu.

No já teď Teda na volno pustit nemůžu........vidí líp než já a je mu fuk,že by zdechnul.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:48
- Nahlásit

davidkova renata
uvidíme essi ČEZ anebo my!!
To sem uz videla, jen by me zajimalo, kdyby na tom prvnim videju "moloděěěěc" pes na konci sel do utoku znovu, co by se delo, kdyz fikovi tak elegantne masku stahnul. Mi staci jumpovaci Kremyl, ten odezene i jezovisty, pritom jen dela bububu.

jablunka
No já teď Teda na volno pustit nemůžu...
Ale ten to mel tak nak nauceny, utika, chyytej. Ja to v nich potlacuju od mala, to je neco jinyho. rypaky jim litaj, v dali vidi, ale chnapou, ze to nema smyslu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:48
- Nahlásit

jablunka
........vidí líp než já
to skoro fšichni,pani.Mě srnky ani zajícíí neserou bo Nána se hesky na ně dívá,řikám jí...to je srnečka a ta se nehoní..ale serou mě pézetka a spol a vůbec fšecky lidi stejně jako aleksu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:12
- Nahlásit

Eire
Co je na to špatného?
Asi jsem divná, ale kdo neplatí, musí počítat s nějakou represí a navíc se nejedná o zásahy u domácností, které mají 14 dní po pslatnosti, ale o černé odběratele a to je kapku rozdíl...na černou pěstírnu trávy půjdu těžko v kozačkách a růžovém oblečku. No jo, Plesk, to jsou důvěryhodné informace.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:19
- Nahlásit

Pumpapani,maly ma kylu blbe zrobenou,asi pude pod kudlu,coz jsem na mrtvici,mu se udelala bublina jak hrom,jak u mackal po brichu,ach jo,se z toho asi uz pos.ru!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:25
- Nahlásit

nemethova5
paní jestli to vyjde,tak na výstavě v Praze se uvidím s paní Lidkou ))))))))))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:26
- Nahlásit

brezen2008hm,to je dobry,ja asi dovolenou nedostanu a kdy?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:32
- Nahlásit

nemethova5
výstava je 1 a 2 května 2010,já taky nevím co do té doby bude,třebas umřu do té doby,ale ráda bych se jela juknout ,vemu elis a jedu

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:36
- Nahlásit

Su neskutečně nasrané a smutné Miňonka má zase bebínko Nemůžu napsat co s ní je, páč to ještě nevím. Ale je to vážné, je úplně v komatu
Tím pádem zítřejší akce s Bohoušem opět padá Osud si evidentně nepřeje, aby sem přijel Chtěla jsem pro něho jet vlakem, ale je tam tak šílený spoj, že bych jela pět hodin tam a šest nazpátek, do toho teda nejdu. Zvlášť když musím nějak pořešit Míňu. Su nasrané, jdu najít zbytek vaječnýho koňaku a utopit vztek. Jiný elkohol doma není když nebudu počítat okenu a technický benzín na čištění skvrn

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:39
- Nahlásit

Biluška
Kdo je Bohouš?
Jsi bourala, nebo nejede?

<< 1 ... 3870 . 3871 . 3872 . 3873 . 3874 . 3875 . 3876 . 3877 . 3878 . 3879 . 3880 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání