Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3861 . 3862 . 3863 . 3864 . 3865 . 3866 . 3867 . 3868 . 3869 . 3870 . 3871 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:32
- Nahlásit

jablunka
Se sem kvůli nikomu neregnu podruhý jako matka Tereza.

by ti stejnak nigdo nevjeřil
hele vo co go f tejranejch psech? nemůžu najít na tom foře jak tě pomlouvaj,to mi sere,bych se ráda taky pobavila
P.S. nechceš si doject pro mýho psa neš to vodnese????

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
axem poutkem vot gatí zachytla za baterii u sprchy a ta mě zlila úpa celou
aspoň ses taky jednou vykoupala

nemůžu najít na tom foře jak tě pomlouvaj
je to tady: příspěvek od Martina, kterej se celou dobu vehemenně Hellera zastával http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1161 .105

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:38 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
by ti stejnak nigdo nevjeřil
A japak to???
hele vo co go f tejranejch psech? nemůžu najít na tom foře jak tě pomlouvaj,to mi sere,bych se ráda taky pobavila
Já nevím,essi mě tam pomlouvaj,mě stačilo to co tam napsal ten Martim a tady pak Hyjena.Prostě bych se měla na nějaký pomáhání vysrat!A fakt tyhle moje reakce nejsou vo ješitnosti,strávila sem doma dost času hovorama s Tomem,aby bylo jasný,že ty psy nechci na furt a essi to zvládnem,ale asi bych měla energii směřovat jinam.
P.S. nechceš si doject pro mýho psa neš to vodnese????
Ses zbláznila!!!Nánu beru fšema deseti,ale něgdo jí musí dovýzt!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:44
- Nahlásit

jablunka
já ti jí přiblížím někam na kraj Prahy,stačí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:47
- Nahlásit

jablunka
essi mě tam pomlouvaj
doufám,že jo
uš sem to díky alekse přelouskla,no bych si asi nedělala hlavu s nějakým Martinem
Prostě bych se měla na nějaký pomáhání vysrat
to sem se fčera snažila vysvětlit biluši dyš chtěla ject pro bohouše..řekla že mám recht a že to potřála slyšet a za hodinu na to dřepěla f autě a chtěla pro něj ject...naštěstí nenastartovala
Nánu beru fšema deseti,ale něgdo jí musí dovýzt!
tak sme asi na mrtvým bodě teda

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
no bych si asi nedělala hlavu s nějakým Martinem
To sem taky neřešila.
to sem se fčera snažila vysvětlit biluši dyš chtěla ject pro bohouše..řekla že mám recht a že to potřála slyšet a za hodinu na to dřepěla f autě a chtěla pro něj ject...naštěstí nenastartovala
hele,chrudimskej útulek je malej a vo púsy se tam fakt staraj a myslím,že pro Bohouška někoho vhodnýho najdou.A gdyby bylo jó zle,mám to přece jenom blíž.:lolkuwa a už zase přemejšlím nad zachraňováním! )
tak sme asi na mrtvým bodě teda

Tak dej Náně batůdek se želvičkou a na krk mojí adresu,vona to najde,páč ta čuba má lepčí oryjentační smysl neš ty a Gerda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 09:56
- Nahlásit

jablunka
Tak dej Náně batůdek se želvičkou a na krk mojí adresu
no tak to mě taky napadlo bo dyš chce někam jít atsi tam dojde,no né?!.Ale želvičku jí tam teda nedám to by padla mrtvá k zemi bo to je druhej nick března

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:00
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to mě taky napadlo bo dyš chce někam jít atsi tam dojde,no né?!
Věřím tomu,že Nána by to dokázala.
Ale želvičku jí tam teda nedám to by padla mrtvá k zemi bo to je druhej nick března
Si bubá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:04
- Nahlásit

davídková jablunka psala želvičku,né želvu to je rozdíl ,hlavně váhově a kvuli elišce s kterou začínám běhat,tak hubnu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 10:54
- Nahlásit

kachna_
když se ti s proužkama nepodaří hnout do úterka, připomeň se, kamarád se ti na to mrkne. Mluvil o tom zdrojovém kódu velmi nepěkně a obvinil mě, že mu to shodilo net.

dekuju dekuju dekuju, jase pripomenu, ja tu s tim otravuju furt

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:23
- Nahlásit

vůbec vás nezdarvim, je to strašný, nic nestíhám, jen vám musim říct, že přijela rosemary. Šlo to rychleji, neš sem čekala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:07
- Nahlásit

Baico
Jinak se nakrylo, tak doufám, že malej Gambrinus je na cestě
tak držím palce. Jaká byla cesta? Jsem si na tě fzpomněla, gdyž jsem jela ve středu do Hradce na krytí s pudlinou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:13
- Nahlásit

Gerda
rosemary je kdo - čubka psí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:18
- Nahlásit

Čau žumpo, probrala jsem se z mrákot, vyvenčila, nakrmila a jdu zase spát protože jsem po noční a před noční nenávidím to, neznám nikoho, kdo by chodils větším odporem do práce než já.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:23
- Nahlásit

kejtlin
neznám nikoho, kdo by chodils větším odporem do práce než já.
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
brezen2008
rosemary je kdo - čubka psí?
čupka berní místo umřelýho Gerouše..
nemethova5
pani máte heský lynoleum

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

kejtlin
znám,jenda,taky dělá 12,24 a 36,i když se to nemá

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

Alexa
tak držím palce
No to překrytí druhý den si oba evidentně užili Svázaný byli skoro půl hodiny. A doufám, že se zadařilo, protože tatínek je nejen exteriérově poveden, ale i povaha je super pohodová.
Jaká byla cesta?
Cesta tam dobrý, v Holandsku sluníčko a +6°C. Zpátky začalo někde v okolí Erfurtu sněžit a vydrželo to až do Čech. Ale jeli jsme teréňákem, tak to bylo bez problémů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
No to překrytí druhý den si oba evidentně užili
a purytánská aleksa jim to nedopřála
hele zkus mi říct nějakou chofku někde z moravy,já se včera ptala tý ženský s bšo f oboře,ale zase sem to zapomněla..dyš to uvidim fspomenu si

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

Rozina je berniště, přijelo v pátek, je velmi malé, trápí maryji tím, že jí hledá cecíky, bo je mu teprve šest týdnů, zas nějakej blázen, co se jich potřeboval zbavit co nejdříve. Rozina je hustopes, už si umí říct o záchodění, sice to ještě vůbec nevydrží, ale již označuje, že začíná čůrat. Je velmi odvážná, myslim, že se jí maryje bude bát Jo a Mařce se už vyloupl strup od toho ovčouna, jak jí kous, takže přece jen hlodnutá byla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

kejtlinpani nejste jedina,kdo chodil posledni dobou s odporem do hnus roboty,hajzliky zamknuty,na vratnici max.pet stupnu,taky jsem to vodnesla na zdravi.
davidkova renatahm,to je to silene drahy!co nam delali a to sedmivrstveny,ale je dobre udrzovatelny a je zatezovy,mati to chtela hlavne kvuli psum.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:44
- Nahlásit

Gerda
pani vy budete mit dva psy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:44
- Nahlásit

Baicotak to predem gratulirujem,se nemuzete dockat co?nebojte,bude maly ledni medved,ja vam to preju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:45
- Nahlásit

Gerdapani vy mate stenatko doma????

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
purytánská aleksa jim to nedopřála
bodejť přece nepojedu 2x 300 kiláků, jen aby si čokli užili.Jednou jim to musí stačit. Hele a víš že je lepčí kvalita než kvantita

nemethova5 lucYnka XIII
ani vy mate stenatko doma??
to je přeci pro ty známý jak přišli o pejska minulej tejden. Mladý holky a paměť na prt

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 12:54
- Nahlásit

Alexapamet me jaksi opustila,uz je to semnou naprd
davidkova renataposlala jsem vam kratky videjko pani!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
nemethova5
Ste blbé dámy? Eště to tak, dva čokle, ani mě nehne ))) Kdepak, to je náhradní Geroušek. ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:02
- Nahlásit

Gerdatak ja mam taky dva,proc by jsi nemohla mit ty?no aby jsi pak nebulela,ze malou davas pryc,aby ti jeste po ni nebylo smutno?

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
hele zkus mi říct nějakou chofku někde z moravy,
No to by mohlo být Whiteline Czech,la Blankpapilio (ale ty se přestěhovali do Čech, pak ještě Beluda, ty jsou někde z Oryentu jako Biluše,jinak nevim. Jak je to zvířátko starý?
nemethova5
se nemuzete dockat co?
No to je víc než jasný
nebojte,bude maly ledni medved
No jestli se povede po tatínkovi, tak bude extra chlupatej a ne takovej kolohnát jako Bajkonůr.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:10
- Nahlásit

Baicotaky chlupatej???tak to je neco pro me,doufam,ze se pak pochlubite aspon,ja se taky nemohla dockat a pak se neplanovane objevilo celocerny a k tomu jeste chlupaty stendo.

<< 1 ... 3861 . 3862 . 3863 . 3864 . 3865 . 3866 . 3867 . 3868 . 3869 . 3870 . 3871 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání