| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 22:38
- Nahlásit
Mucholabka
to je taky divočina
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 22:50
- Nahlásit
hele:
http://www.ct24.cz/svet/79225-polsky-vorisek-prezi l-v-mrazu-tri-dny-na-plovouci-kre/video/1/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 22:51
- Nahlásit
Mucholabka
Hele,já ty picbumííííí nemusím,ale Aguša se mi móóóóóc líbí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 23:03
- Nahlásit
jablunka
Ďyk
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 23:09
- Nahlásit
Mucholabka
Neny zač,páč vona se mi fakt líbí,hlavně barvička,ale mám pocit,že uš se vopakuju.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 23:11 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
jablunka
Asi jo, no
Její brácha ti nešmakuje? Je to takový hodný blbounek, ale ubránil by. Včera jsem zkusila natvrdo jít do něj a vypadal, že by i kousnul. Agu by nějaké kousání ani nenapadlo. Do psa ještě jo, ale na člověka nešáhne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 08:23
- Nahlásit
Bilušééééééééé
Jsi zlá! V noci se mi zdálo že jedu na koles Flederikem z té vaší dupy domů a nikdo z té vaší dědiny mi nechtěl poradit kde je Bruntál.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
a nikdo z té vaší dědiny mi nechtěl poradit kde je Bruntál.
To bude asi tím, že tady fšichni byli nejdál v Albrechticích takže vůbec netuší gde ten Bruntál je
Vstávejte a táhněte dřít
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 08:59
- Nahlásit
dobrý den
tady zas sneží,je to všechno namrzlí,koukám na létajícího čestmíra apak začnu zak uklízet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 09:52
- Nahlásit
ted´ jsem vstala, udělala si k snídani krupicovou kaši , u nás taky sněží a je -10 a to jdu na noční večer.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 09:55
- Nahlásit
Biluška
Jáj, ale zajezdila bych si...asi se mi o tom zdálo proto, že mě bolí nohy, včera jsme hodně chodili...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:14
- Nahlásit
Mucholabka
Její brácha ti nešmakuje?
Bohužel,jen Agina.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:23
- Nahlásit
Mucholabka
Taky mám absťák. O agi se mi může akorát zdát, překážky nejsou pod sněhem ani vidět. Procházky máme díky sněhu omezené na trasu - nádraží,školka,náves a zpět Do lesa ani omylem, po kolena ve sněhu nikam nechodím
Minulou sobotu tady tak krásně svítilo sluníčko, tak jsem vzala psy na "trek" po třech okolních vesnicích. Došli jsme do druhé a volala jsem SOS pro odvoz, protože Lilátku omrzli dvě packy, Megyna kulhala kvůli soli na silnici a Armanovi přimrzli fousy na tlamě Burdel tohleto, burdel, nic se nedá dělat
A nejspíš nám spadne střecha pod sněhem,protože ho prostě nemáme jak shodit, nedá se tam dostat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:33
- Nahlásit
Biluška
A nejspíš nám spadne střecha pod sněhem,protože ho prostě nemáme jak shodit, nedá se tam dostat
Nemáte bidlo na schazování ovoce???Tom musel taky na žebřík s bidlem a po trochách schazovat,páč nám to už rvalo okapy a hrozilo provalením na půdu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 10:37
- Nahlásit
jablunka
Máme, co se dalo jsme shodili. Víc se nedá. Je to strašně vysoko a ve svahu, prostě se tam nedá dostat. S žebříkem mám strach, protože to udělalo takovou velikou ledovou kru, kdybych tam vylezla po žebříku a žduchla do toho tak to sjede celý a smete mě to i s tím žebřem. Ze země ošťuchujem kousíčky na kraji, ale větší část zůstává. Volala jsem hasičům a samozřejmě mě poslali do pr... . Stejně by se tam s plošinou taky nedostali skrz sníh, by zapadli ještě před barákem. Z půdy se tam taky nedá, protože na okně je právě ta kra a otvírá se to vyklápěním ven, takže ho prostě neotevřu . Modlím se za oblevu, aby to sjelo dolů. Ale včera bylo nad nulou a prt
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:00
- Nahlásit
ahojky vsici, nejezdi tady nekdo uplne nahodou trasu Brno a Praha a nemoh by privezt dve kotata do Praglu? dekuju
http://www.aukro.cz/item901140370_daruji_2_kotatka _i_jednotlive_jsou_venku_na_mrazu.html
Kamoska ma pro ne misto, ale neni odvoz.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:11
- Nahlásit
čus smradi,už mi ta bílá mr*ka se*e
jak to vypadá s čoklama pro ebony a právníka? jako essi právník chce fenu nebo psa..
pes je třá zde
a čuba třá též zde
do prdele už,takovejch ovčounů jen f Troji
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
do prdele už,takovejch ovčounů jen f Troji
ze jo, ze se jich tam nejak moc ted objevilo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 11:19
- Nahlásit
ted se to množí hodně,raději nekoukám do všech utulcích,to by mě pldla cévka
u nás je počají jak na koni,cvhilku svítí slunce,chvíli sněží,chvili je pod mrakem ...
psi dostali na kousíní šlachy,eliška je u dětí a určo se těší domů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 17:54
- Nahlásit
davidkova renatacus,dnes jsem teda pekne odpoledne vytuhla!co je novyho,krom toho,ze pro ebony shanite psa?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 17:59
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:03
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:05
- Nahlásit
nemethova5
Pěkné. Bude chlupatý?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 18:09
- Nahlásit
Mucholabkacau,bude vic nez hajan,je to peknej hajzlik,kousavej,dnes se zakousl hajanovy do krku a vysel jak malej picbum,hajan mel privesek,hajan uz si pomalu zvyka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:03
- Nahlásit
Dneska jsem absolvovala návštěvu u rodičů. S FREDEM. Taťka mu celou dobu chtěl sundávat koš a zkamaráďovat ho s Fifinkou, s kočkou a s ním, a chtěl s ním dělat kraviny i když jsem ho varovala že nemá rád chlapy. Když se s ním přetahoval o hadr, Fero si nedal pozor a nabral ručník i s nohou, ale naštěstí tam teda byl ten ručník, takže jen modřinka. Taťka s ním chtěl dělat to, co s ním dělám já, ale já už svojeho psa znám a vím co můžu. Pak jsem taťkovi udělala s Fredem takovou malou vytloukačku, taťka si vyzkoušel že před ním pes nezdrhne i když půjde na drsný protiútok, a stejně mu pak další 4 hodiny chtěl sundávat koš. (ale s Fredem jsem byla spokojená, ve chvilce dokázal přejít z útoku do mazlení, už má v hlavě jakž takž pořádek, dřív by vyváděl ještě dva dny)
S Fifinkou se Fero kamarádil a každých deset minut ji kryl, tak jsem Fifinku zavřela. Na kočku pořád dával nohu, tak jsem kočku hodila na mráz Pak se Fero koupal, měla jsem příležitost názorně ukázat že umí chodit po zdi-on se nerad koupe.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:08
- Nahlásit
Mucholabkatak uz je lepsi,no tvoji zasluhou,muzes byt jen rada,chudak kocka,kdy budou kockopsi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:28
- Nahlásit
nemethova5
Kočka je kastrát, to budou klidné koťata
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:38
- Nahlásit
Mucholabkato jo,to budou klidni kockopsi,hele pred tydnem se mi o tobe zdalo,ne o tobe ale tvojich psech,ze byli vsichni u nas doma a ze jsem je hlidala a dobry,realita by byla asi trochu jina!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:49
- Nahlásit
Mucholabka
jak pes chodí po zdi?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 19:50
- Nahlásit
Mucholabkano?jak pes chodi po zdi,to chci taky videt?
|