| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 07:25
- Nahlásit
vstavejte a dete drit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 08:38
- Nahlásit
Jo, fstávejte a děte dřít a unavte něgdo moji pitomou borderku, nebo ji fakt zabiju, už na ni nemám nervy ani sílu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 08:39
- Nahlásit
čau všem
je krásně,teploučko je,psiska dostanou maso a odpoledne hurá ven
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 08:53 - Změnil/a: nemethova5
- Nahlásit
caute vsici,ja uz jsem na palici,jak mam tu nemocenskou,si rikam,jak jsem sla s psekama ven,ze haranti nejdou do skoly a ona je sobota?mi uz fakt hrabe po ranu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 09:46
- Nahlásit
prave mi policejni hlidka privezla rozsudky z benesova i havlickova brodu - jestli to dobre chapu, tak jsem nedostal ani podminku, ani verejne prospesne prace. zase mam prodlouzeny zakaz rizeni a pokuta dohromady 60000kc. hodni soudcove jsou to .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 10:03
- Nahlásit
argosek
prave mi policejni hlidka privezla rozsudky z benesova i havlickova brodu - jestli to dobre chapu, tak jsem nedostal ani podminku, ani verejne prospesne prace. zase mam prodlouzeny zakaz rizeni a pokuta dohromady 60000kc. hodni soudcove jsou to
Proč ti to dovezli osobně? Jsi nějaký exot?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 10:13
- Nahlásit
Mucholabka
kdyz se to nepovede dorucit postou, tak to napodruhe posilaji pres policii. s dorucovanim posty to tu mam takove slozite trochu.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:14
- Nahlásit
argosek
ňák se mi tam zamžily ty nuly, jsou 4?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:19
- Nahlásit
milá žumpo, vše mě sere, kdybych byla doma, tak je hnusně, mráz a déšt´ a všechno i nemožný dohromady, když jsem v práci je venku luxusně, vzhedem k tomu, že je luxusně bude zítra mráz a já mám noční, v práci nám blbne topení, protože mám já službu, tak určitě nepude a já budu chcípat na zimu a následně na chřipku, do hajzlu se vším.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:26
- Nahlásit
tak já uklízím,psiska spinkaj na posteli ,venku svítí krásně sluníčko a odpoledne ale vyjdem na pořádnou vychajdu .-)
kejtlin - nezávidím
lola1 - jo jo 60 000
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:28
- Nahlásit
To je nefér, že vám svítí sluníčko. My máme 2,7 stupňů, ale je pod mrakem.
Ale nevadí. I tak máme dneska v plánu velkou prochajdu. Půjdem pěšky na cvičák a zpátky, takže dnes to bude kolem 16 kilometrů. Těším se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:37
- Nahlásit
kejtlin
vše mě sere
do hajzlu se vším
zdravím,paní kolegyně!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:40
- Nahlásit
Co tu furt krafete? Děte něgdo dřít, fofrem Gdo se nudí může přijet na brigádu. A zakažte něgdo Mášenkovi koupit bívra On se do toho smetáka zamiloval a děsně ho chce Bože proč aspoň nechce něco normálního, proč tohle?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:45
- Nahlásit
Biluška
koupit bívra
co to??? jako bouviera??
hele co ta Hesina???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
Nemyslí takovýho toho škaredýho barevnýho jorka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
pawLINka
Nemyslí takovýho toho škaredýho barevnýho jorka?
eh?? to vůbec nevim co myslíš...jako znám jorka a pak tu vo něco větší variantu co vypadá ale taky jako jork akorát si ted nemůžu fspomenout jaxe to menuje,ale je to skoro stejný
uš vim..silky teriér
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
E-e, todle je nová barva u jorků. Jmenuje se to biewer. Tadyk máš fotku (jsem ji ukradla na netu)
Vlevo biewer a vpravo obyč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:04
- Nahlásit
pawLINka
Ta fotka není vidět, ale jinak máš pravdu, myslí toho škaredého tříbarevného jorka.
davidkova renata
To není uznané plemeno, to je vořech, ale moc drahej vořech Bože, přesně takhle vypadalo to poslední štěně od té sousedovic špicky a já ho prodala za pětikilo O já husa hloupá, měla jsem ho dát za patnáct litrů jako bívra
Hesinka by měla jít ve čtvrtek na operaci, ale ještě ji chci vzít na konzultaci někam jinam, páč selským rozumem se mi to nezdá. Má ty nádory dva - na noze a na břiše. Podle výsledků vyšetření metastázy nikde nemá. Je mi dost divné, že to metastázuje na břicho a dělá to tam další nádor a přitom uvnitř nic? Jako byla bych moc ráda, ale přijde mi to divný.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:11
- Nahlásit
Ja dala do vyhledavace bivr a naslo mi to tohle
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:11
- Nahlásit
Biluška
Tak my nakryjem jorku bišonem a pak ti prodám celý vrh, za kolik to ty rozpodáš bude na tobě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:13
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tím ti chce google jemně naznačit, že jsi lama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:15
- Nahlásit
tak já vidim prt bo vobrásek nejni,ale vůbec takovou potforu neznám..to zas něgdo šikovně nakryl vořecha vořechem a usoudil,že vytvoří nové plemeno ,sem viděla f poslední době hnet dvě takový kreatůry,ani nevim jaxe to menovalo .Bych teda do vořecha za děsný prachy nešla ani vomylem,to bych si rači vytvořila svoje
s hesinou je to teda dost na hovno,tak jako tak ,držim palečky,pani,ale víte jak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 12:49
- Nahlásit
Ty woe, já je viděla někde v inzoši za štyrycet táců
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 13:26
- Nahlásit
impact
Tak za štyrycet nevím, ale kolem patnácti-dvaceti bývají.
Schválně koukni:
Ta prostřední barevná fenka - celej bívr, že jo? .
Mucholabka
Nic, prodávej si svoje vořechy sama, mám co dělat, abych prodala svoje lýnije Je krize, lidi nechcou kvalitní zvířata s pořádnýma vadama a radši kupují bývry
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:07
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:07
- Nahlásit
tak mi byli na krásně vychajdě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:08
- Nahlásit
nemethova5
ten je nunununu tutututu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:08
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:11
- Nahlásit
brezen2008no nunu tutu,uz me pekne zere,respektuje hajana a hajan respektuje jeho,vi,ze se po hajanovy nesmi skakat,kousat,je fakt inteligentni,na to,ze ho mam od stredy,ani jedno hovinko doma,vycural se jen asi tak ctyrikrat jak jsme to nevytocili,ale sel na lino,nase vina,bo si rikal,dnes me vzbudil hajan,ze malej potrebuje ven,taky ze jo,ho.no jak cep!!!pod ocickem se mu to hoji,on ma svoje uzemi u mamy v pokojiku,hajan zas u me,kdyz ho hajan nema rad,aspon,ze ho toleruje,ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:13
- Nahlásit
|