Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3861 . 3862 . 3863 . 3864 . 3865 . 3866 . 3867 . 3868 . 3869 . 3870 . 3871 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 19:14
- Nahlásit

Biluška
mám krysaříka a čivaváka, ale můžu zajistit zapůjčení čínskýho naháče a ovčáka, taková nahatá šoltyje...

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 19:16
- Nahlásit

brezen2008

takze si to nemuzu delat sam

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 19:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
jee pani to pomohlo, ale ted se mi tam nasrali nejake modre prouzky mezi to

šiškote ty pruhy to je muj mor a prokletí asi.. bo já mám pruhovatýho psa tož rada od pruhovanejch přináší i vedlejší oučinky asi

a nemáš tam mezi těma ikonama nějakej řádek navíc co tam nemá bejt??? bo jinak nevim... asi pruhovanej mor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:01
- Nahlásit

tak u nás už zase padaj bílý sračky , to je dost humus tohle už

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:05
- Nahlásit

kejtlin
tak u nás už zase padaj bílý sračky

to sem ta bílá mr*ka určitě taky dorazí
all
už ví ebony že jí jede pes???? aby jako byla doma!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renatau nas zatim nic,a doufam,ze padat taky nic nebude,ta bude nadsena,jak rikam,vy jste fakt trupky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:12
- Nahlásit

nemethova5
,ta bude nadsena
no gdo by nebyl,že jo.. eště že nás má..pro jistotu tu ale nějakej čas nebudu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
ž ví ebony že jí jede pes???? aby jako byla doma!
To je její boj, gdyž tak jí hodí lístek do schránky a bude si muset dojít na poštu .

kdybysme ji chtěli zprudit tak bysme jí ho eště mohli poslat doporučeně. Musela by najít opčanku . Mě to teda dycinky zprudí dokonale

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:15
- Nahlásit

Biluška
Musela by najít opčanku
f tom vidim komplikaci,jako nesvéprávná opčanku nemá a svéprávná bejt nemůže se dvaceti čoklama a eště si dalšího vobjednává přes intronét!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Tak musí mít nějakého zmocněnce co to podepíše za ní. Otázka je essi by ten zmocněnec neměl být taky zbavenej svéprávnosti, nebo aspoň zmocněnovství, páč když jí dovolí objednávat si jednadvacátýho čokla přes intronét tak evidentně taky není svéprávný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:36
- Nahlásit

právě sem se spálila vo maso z vepře a ěště navíc je to maso pro čokly, tagže s toho nebudu mít žádnej požitek, kerej by to vyvážil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:46
- Nahlásit

Biluška
Otázka je essi by ten zmocněnec neměl být taky zbavenej svéprávnosti, nebo aspoň zmocněnovství, páč když jí dovolí objednávat si jednadvacátýho čokla přes intronét tak evidentně taky není svéprávný
ty vado,tak to je takovej právnickej oříšek,no co..koneckonců psa nacpemv nejhorším právníkovi at se stará,no ni?
kejtlin
právě sem se spálila vo maso z vepře a ěště navíc je to maso pro čokly, tagže s toho nebudu mít žádnej požitek, kerej by to
tak tomu řikám sku*vená sobota,to bé ten úplněk..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:51
- Nahlásit

davidkova renata
von je úplněk? pak je to jasný moje nálada od rána a šikovnost a tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:01
- Nahlásit

kejtlin
právě sem se spálila vo maso z vepře a ěště navíc je to maso pro čokly,
Mas jim to davat syrovy, to te pak max muze potkat primrznuti v mrazaku, kdyz jdes idiotsky lovit maso vlhkou rukou. Ale lepsi, nez spalenina.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:13
- Nahlásit

davidkova renata
no co..koneckonců psa nacpemv nejhorším právníkovi at se stará,no ni?
jasně, beztak jsou jinak úplně k ničemu. Tak aspoň bude užitečnej.
Hele, já mám nápad, co gdybysme ty psy poslaly rovnou dva? Jednoho pro Ebony a jednoho pro právníka, kdyby si Ebony náhodou toho mamuta nechala, aby jako právník nepřišel zkrátka

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:18
- Nahlásit

Fajka
a nemáš tam mezi těma ikonama nějakej řádek navíc co tam nemá bejt??? bo jinak nevim... asi pruhovanej mor
nemam tam mezi radky nic bude to ten mor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:19
- Nahlásit

Fifi
dávám i syrový, ale tohle bylo napůl zmrzlý, sem to chtěla jen ovařit, aby se ten zmrzlej vnitřek rozpadnul na několik kusů.
mě se vůbec vepřový maso mstí, jsou to asi 3 roky pekla jsem vepřový žebra, chtěla jsem je podlejt, vyndala pekáč, ten mi sjel a já to neudržela a polila si nohu horkým skorosádlem, bolest naprosto neúnosná, asi za 3 dny jsem jela na veterinu, už nevím ani s čím, bylo přibližně takové počasí jako dnes, já dorazila s jednou botou normální, s druhou pantoflí bez ponožky jen s obvazem pod zapudrovanou spáleninou, aby se to nepřilepilo k ponožce, vet na mě kouknul, a protože se známe dost dobře, tak ten moudrý muž radši nic neřekl, ošetřil psa, pak jsem ho poprosila jestli nemá něco na spáleniny něco jako panthenol, řekl, že by něco našel, ale že to musí vidět, když jsem mu to ukázala tak ovládl žaludek a řekl, že na tohle panthenol fakt nepomůže.
k doktorovi jsem nešla děda mé kamarádky mi to vyléčil živou a mrtvou vodou, ani moc velký jizvy mi nezůstaly

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:26
- Nahlásit

kejtlin
Furt řikám, že kuchyň je životu nebezpečná a normální ženská tam dobrovolně nikdy neleze

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:31
- Nahlásit

kejtlin

hele, takovyhle strasidelny story az po 12 hod., jo? Ted mam strach si jit udelat caj, abych se nevoparila o konvici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:35
- Nahlásit

miisha
na mě má vliv úplněk a byla jsem celý den v práci a vůbec ta šikovnost daná úplňkem tobě se určitě nic nestane a ubližuje mi jen vepřový maso, to je zlý a asi ho zavřu do kotce a dám m u ostnáč

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:45
- Nahlásit

kejtlin

co si provedla v praci

mas koupit kure v albertovi, maj ho v akci a je hodny

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:46
- Nahlásit

fuj. asi jsem sbalená. vyprudila mě ale bytná, neb mi předá byt až v 18:00, tzn. že se budu stěhovat za tmy. typickej důchodce - absolutně jí nedochází souvislosti. ona má totiž času dost. rači jsem si zas nalila víno, ať se moc nenaseru a usnu a konečně se vyspím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 21:54
- Nahlásit

kejtlin
asi ho zavřu do kotce a dám m u ostnáč
Za trest mu neklikni

jbat
Budeš ožralá a ztratíš polovinu krabic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:04
- Nahlásit

miisha
co si provedla v práci
nic, dělám 12ctky normoš, alberta mám v 8km vzdáleném městě a to ještě nevím jestli ho nezrušili, pak jedině do prahy, ale na to kašlu byt´ by bylo kuře sebehodnější

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:07
- Nahlásit

Biluška
Za trest mu neklikni
nekliknu a ještě ho zkopu do krve

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:20
- Nahlásit

kejtlin

nuž já to mám dobrých 15km abych koupila vůbec toaleťák ale kousek za vesnicí sem tu onehdá potkala 4 kanečky (já v autě), tak jsem si říkala, že si asi pořídím pušku anebo že bych vyzkoušela klikr na ně?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:26
- Nahlásit

miisha
tož na vepřový maso můžeš klikat jak chceš, stejně zjistíš, že je zlý a že pomůže jen přibroušenej ostnáč

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin

jo já si říkala že ten klikr bude jako bezpečnější - jsem myslela že to funguje jak dálkový ovládání ostnáč je mi na nic, si ty prasátka domů vzít nechci, jen odehnat...no ale když nad tím tak přemejšlim tak to už je vlastně divočina...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:35
- Nahlásit

Ježiš, co to tu zas děláte.
Už na vás běží Aga.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:37
- Nahlásit

miisha
ještě divoký vepřový maso, tak to by v mým případě bylo o život

<< 1 ... 3861 . 3862 . 3863 . 3864 . 3865 . 3866 . 3867 . 3868 . 3869 . 3870 . 3871 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání