| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:17
- Nahlásit
lucYnka XIIIkoukam,ze ty jsi takovy kockomil,hele mne se libi hrozne siamka,jsou to zajimavy povahy.a libi se mi i vzhledem,tak to jich mas dost,ja svigre hlidala felixe persana,terorizovali s hajanem kralika.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:21
- Nahlásit
já už chci domu z práce, dělat 12ctky je na palici
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:22
- Nahlásit
nemethova5
mne se libi hrozne siamka,jsou to zajimavy
jj siamky a orientalky ja miluju, je to ma vysnena kocka - cerna orientalka, jsou to hodne temperamentni cici meli by byt radeji vzdycky po dvou protoze jedna se nudi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:24
- Nahlásit
kejtlin
já už chci domu z práce, dělat 12ctky je na palici
v kolik koncis?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:33
- Nahlásit
kejtlinja uz chci do prace???doma mi uz hrabe,nemuzu ven,mam marodku,boze,sice delam ctrnactky,ale uz se tesim na kremacku,budeme mit s hajou klid,mama se postara o maleho.
lucYnka XIIIhm,orientalka,je taky pekna,ale u me vyhrava siamka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:35
- Nahlásit
no,tak jsem zjistila,ze malemu je po hajovy obojek maly,takze jdu sit novy,taky je to takovy maly vyzranec,jede jen po masu,na granule prdi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:43
- Nahlásit
Fifi
Gituška je nádherná, ta se mi fakt líbí . Paní, ale třináctýho psa? Vlastně čtrnáctýho, páč jsem díťatu slíbila tu šoltyji
jablunka
Sem ti našla štěňata bívra jen za desítkuU
To jsou nějací hald bívři tam píše paní . Asi proto budou tak levní . O halb bívrech jsem už slyšela, hald bude asi nějaká nová odrůda vořechů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
v kolik končíš
oficiálně v 19hod, ale kolem 18.30 by mělo přijít střídání takže doma budu kolem 18.45.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:50
- Nahlásit
Biluška
halb biewer je poloviční biewer tj jeden z rodičů jork a druhý biewer, zatímco biewer je oba rodiče biewer.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:56
- Nahlásit
halb biewer je poloviční biewer tj jeden z rodičů jork a druhý biewer, zatímco biewer je oba rodiče biewer.
no ty voe,to se máme s biluší eště co učit stran lýnyjí ,tomu řikám pole neorané
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:00
- Nahlásit
kejtlin
Cha, to se paní pletete. Biewer je když je tříbarevný. Halb je normoš dvoubarevný, jako jork, ale rodiče jsou jorkxmaltéz nebo bišon.
Ale tyhle štěňata jsou HALD . To bude asi nějaká jiná verze
davidkova renata
no ty voe,to se máme s biluší eště co učit stran lýnyjí
Sem se poučila, mám na cvičáku holku s jorkama a ta mi to vysvětlila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:04
- Nahlásit
Biluška
no ale chápeš ten bordel????? dyk to sou všecko vořeši jak víno a dyš se tam připlete další vořech neplánovaně,vyhlásej haldplemeno..no to mi poser ,co je tady fšecko možný..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:05
- Nahlásit
Biluška
mě taky poučovala holčina co má jorky,biewery a halb biewery, hald bievery zatím nemá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:06
- Nahlásit
davidkova renatacus uz jsem klidnejsi,s hajanem je to lepsi,uz maleho olizl na tlame i prdeli,hele,poslala jsem ti ten odkaz na torzo sleziny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kejtlin
hald bievery zatím nemá
ty voe,stačí říct to je hnet
nemethova5
cus uz jsem klidnejsi
tio bych ti radila nebo ti dám na držku a uklidníš se záhy
na slezinu sem už koukala,jednak to asi nemá akutní průběh bo uváděj od 1 dne do 3 týdnů a atky to snad nejni tak častý a prognosa je dobrá celkem
to sem fláknu..co by ne..
http://www.zelenaliska.com/clanky/05torze%20slezin y.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:12
- Nahlásit
davidkova renataten hajan je vul,hele on na nej vrci,ale spise ho upozornil,at mu da pokoj,ale i tak s tou slezinou,dej pokoj,hajan ma na to nabeh,ma ji pohmatem citici,pres bricho,coz by nemelo byt,ze ji ma zvetsenou,jenmi bylo receno,ze ma byt v klidu po zradle,ale to ja uz vse vim,no jeste od tebe dostat na drzku,dekuju nechci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
mě taky poučovala holčina co má jorky,biewery a halb biewery, hald bievery zatím nemá
Z toho je jasně vidět, že v tom nemaj jasno ani ti, co to chovaj
Nakrejem moji šeltku s tvým josefčíkem a udělám haltšoltky
davidkova renata
no ale chápeš ten bordel????? dyk to sou všecko vořeši jak víno a dyš se tam připlete další vořech neplánovaně,vyhlásej haldplemeno..no to mi poser,co je tady fšecko možný..
Máš to to samý jako labradoodly a kokrpoo a nevim co všechno to ještě kříží mezi sebou
Na světě je bůhvíkolik plemen, ale lidi furt mají málo a musí "šlechtit" další. Nechápu na co.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:16
- Nahlásit
Biluška
nemužem, nemám psa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:20
- Nahlásit
nemethova5
on na nej vrci,ale spise ho upozornil,at mu da pokoj
no tak to bych velkoryse přehlížela
ty voe,že já na ten posranej net furt lezu,já kráááva
hele co sem našla za krasavce
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/mamut
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
Nebul, dáme ho Ebony místo Mumínka, onehdá tu brečela, že bez pořádnýho psa být nemůže
kejtlin
nemužem, nemám psa
No tak to je na guwno To se pak ty lýnyje nedají dělat Tak jakýho psa máš? Krysaříka? Že bysme nakryly šoltyji s krysaříkem? To ale bude pjekně hnusný
Radši řeknu Darince co má ty krycí bižóny
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:26
- Nahlásit
davidkova renataty vogo,ten je peknej,to je fakt mamut,takovy mohutny typ,neco pro me,ach jo,tolik peknych psu,jo to velkoryse prehlizim,hele nasla jsem malou aportovaci drevenou cinku,takovou tu pidi,hajan si s ni ani nehral,ani neaportoval,malej se s ni pere jak o zivot,to je sranda.zuri u toho jak hrom.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:33
- Nahlásit
Biluška
Nebul, dáme ho Ebony místo Mumínka
gdo jí to řekne???
malej se s ni pere jak o zivot
jen ho nech,aspon nežere vás
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:36
- Nahlásit
davidkova renata
gdo jí to řekne???
No to nevím . Ty, páč bydlíš dál a tudíž nehrozí, že tě přijede osobně inzultovat
Nebo toho psa vezmem a hodíme jí ho přes plot.....eee,to vlastně ne, bysme si strhli záda, tuhle verzi škrtám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:36
- Nahlásit
¨tak dastík nesnědl kokra kterého nemá rád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:39
- Nahlásit
Biluška
Ty
šiš proč zase já????????????????????? nepošlem ho rači PPLkem??? jako z íííposekretaryjátu že jí ho posílaj..to určitě nebudu f podezření
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
Biluškavy jste blpky,to vidim zive,jak pes prijede jako balik k ebony?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
nepošlem ho rači PPLkem???
To je děsně drahý. Pošlem ho Globus kárem. Navíc tam jezdí tchán,gdybych měla štěstí tak by ho ten pes mohl cestou sežrat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:50
- Nahlásit
dneska jsem si den užívala dositosti:
jenda šel ráno do roboty,mi spinkali dál,pak jsme vstali šli ven,já jim připravila maso,dala jim ho,šla jsem uklízet,vyčistila sporák zvenku i zevnitř,nakoupila játra,bavilo mě dnes uklízet,koukat na dvd ,zalejvat kytky,koukat na cyklokros,zas bejt venku,uvařit vynikající brambory s játrama,jít si hajnout ...
no prostě ideální den bez chlapa
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 19:03
- Nahlásit
brezen2008
uklizeni, cisteni sporaku, vareni..taky bych chtel jednou takovy den zazit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 19:09