Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:01
- Nahlásit

Neznáte přísloví a nadáváte mi! Cítím se jako Ticho de Brahe! dyš šel vobjevovat soustavu a voni ho votrávili!!!!!! Blpky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jablunka
otík tam nejni..asi ho smázli čemuš se ale vůůůbec nedivim
Gerda
Cítím se jako Ticho de Brahe
taky ti prt močák?? nebo to byl něgdo jinej zas??

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
otík tam nejni..asi ho smázli čemuš se ale vůůůbec nedivim
Sem ho přez želvu nechala smáznout,tať si straší tady,ale na blů mi ho nigdo strkat nebé.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:07
- Nahlásit

jablunka
Sem ho přez želvu nechala smáznout,tať si straší tady,ale na blů mi ho nigdo strkat nebé
já to spíš vidim tak,že ho smázli sami voni bo je taky pohoršoval ,to je jedna z mála vjecí na kerejch se schodnem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:08
- Nahlásit

davidkova renata
taky ti prt močák??
To nam lhali, mocak prdnout nemuze, pokud neni ucpanej - kdyz je nejhur, povoli. Nerikej, zes nikdy podobnou situaci nezazila, jako je fajn za svou pravdou stát . ale kdyz musis, tak musis.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:12
- Nahlásit

Fifi
mocak prdnout nemuze, pokud neni ucpanej - kdyz je nejhur, povoli
no takže ho votrávili.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:14
- Nahlásit

Fifi
To nam lhali
to uš je jak vedle,stát mě ale nebaví ,ani za svou pravdou,bo mě bolej pak nohy tagže se du svalit,kreténi,čuuus

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:17
- Nahlásit

mám tu vůz, jedu jako pán, nazdar prdlafkýýýýý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:21
- Nahlásit

já rád trsám trsám,ty tak rád trsáš ))))))))))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:24
- Nahlásit

čus žumpice, je tu ještě někdo? Má tady někdo osobní zkušenost s torzí a může mi poradit? Jsem právě nakrmila, psice měli játra. Velké kusy jater, se mi s tím nechtělo krájet. Bagetka to zhltla (ona furt hltá) a hned potom jí začalo být špatně. Ale hned. Má všechny příznaky torze, dvakrát se jí podařilo vyzvracet takovou bílou pěnu. Ale játra v tom nejsou,čistě jenom pěna. Je to torze, nebo se jí kus těch jater šprajcnul někde v jícnu? Mám volat sanitku, nebo budem na veterině na vola, protože než tam dojedem tak játra dopadnou do žaludku a nic jí nebude? Kdo ví jak rychle po torzi začínají první příznaky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:27
- Nahlásit

Biluška
to je různý ale zpravidla do hodiny po nakrmení se začne nafukovat, bílá pěna ještě nic neznamená, ale jestli se nafukuje tak bych jela ihned.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:30
- Nahlásit

Biluška
Rychlá identifikace torze a rychlé léčení je nezbytné k přežití psa. Když rozeznáte některý z následujících příznaku, vyhledejte okamžitě veterináře.

V časných stádiích torze bude pes velmi znepokojený. Může se rychleji pohybovat a kňučet, zkouší se bez zdaru dostat do pohodlné pozice. Může vypadat úzkostlivě, může lízat nebo se upřeně dívat na žaludek, může se pokoušet zvracet, opět bez úspěchu.

Dalšími příznaky může být ochablost, otok břicha a také příznaky šoku. Příznaky šoku jsou zvýšený srdeční rytmus a abnormálně rychlé dýchání.

Když rozeznáte tyto příznaky, okamžitě navštivte veterináře!

* Kňučení
* Neschopnost najít pohodlnou polohu
* Neklid
* Bledé dásně
* Bezúspěšné pokusy o zvracení
* Abnormálně rychlé dýchání
* Zvýšená srdeční činnost
* Úzkost
* Bolesti
* Ochablost
* Oteklina břicha (zejména na levé straně)

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:33
- Nahlásit

Alexa
Z toho všeho má akorát pokusy o zvracení. Snaží se, ale nezvrací. A je vidět, že je jí blbě.

kejtlin
tohle bylo do minuty po krmení. Stála jsem u ní. Zhltla kus jater, sklopila uši a začala se nadavovat, ale zvracet jí nejde. Přijde mi, že kdyby si udělala torzi tak se to snad nezačne projevovat tak rychle ne? Že jí spíš zaskočilo a nějak se to zaseklo v tom jícnu. Ale nevím jak jí pomoc, pít nechce, že by to spláchla

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:38
- Nahlásit

Biluška
hele tady je diskuze http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_2223_0.html
a tam teda píšou krátce po nakrmení nebo napití. Osobně teda nevím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:39
- Nahlásit

Biluška
že by se to projevilo hned to asi ne, to jsem ještě neslyšela, ale všechno musí být jednou poprvé, tak jí zkus po lžících dávat vodu ae zakloněnou hlavou ji donut´ polykat, ale neutop ji!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:54
- Nahlásit

Už se poblila, vyhodila kus jater a šíleně moc bílé pěny (fakt moc, tak půl kýble To jsem ještě neviděla ) a je jí evidentně dobře

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 22:59
- Nahlásit

Biluška
jsi jí dávala pít jar ne, že tak pění
je dobře, že je jí dobře

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:00
- Nahlásit

Biluška
Už se poblila
paráda to je radosti z jednoho blití

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:02
- Nahlásit

Alexa
paráda to je radosti z jednoho blití
Jdu to uklidit, to už tolik radosti mít nebudu

kejtlin
jsi jí dávala pít jar ne, že tak pění
No řádila předtím v kuchyni, radši se mrknu jestli ho nějak moc neubylo . Essi jo tak jí dám do dršky, jar je drahej a nesmí se s ním plýtvat

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:03
- Nahlásit

Biluška
Jdu to uklidit, to už tolik radosti mít nebudu
hele a játra opláchni a schovej je na zejtra

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:11
- Nahlásit

Alexa
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
Biluška

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:13
- Nahlásit

Alexa
No jasně, přece je nevyhodím . Je na nich krásně vidět jak ta koza hltá, není do nich ani kousnutý. Jsou přesně v takovém stavu jako jsem je cca před třičtvrtě hodinou vytáhla z hrnce
Že krájím maso na pidikousíčky staré šoltyji a bezzubému Lilátku, na to jsem zvyklá. Ale že se s tím budu muset mixovat ovčákovi, to mě teda sejří

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kachna_
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj
co jako přece je nevyhodí dyť nestihly ani natrávit

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:22
- Nahlásit

Alexa
tak jako taky mě to napadlo, ale až kdyžs to napsala, tak jsem si to představila - živě. V barvách. fůůůůůůůůůůůůůj
Biluška
Jestli jí to fakt dáš, tak to nekrájej. Třeba to znova vydáví a budeš mít putovní játro . Ušetříš

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:31
- Nahlásit

kachna_
Třeba to znova vydáví a budeš mít putovní játro
ty woe a hned to může patentovat jak ušetřit při krmení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:31
- Nahlásit

kachna_
putovní játro
blpkoooo
s tím játrem, že je netknutý, mám hada a jednou snědl velkýho potkana, polykal ho asi půl hodiny, dal mu práci, myslela jsem, že už ho má dost daleko tak jsem vstala, no neměl vyhodil ho zpátky během asi 2 vteřin a během tý půl hodiny co ho měl v sobě už byl napůl naleptane-kůži už skoro neměl, sem čučela jaký mají hadi silný trávicí št´ávy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 06:14
- Nahlásit

čau
Biluška
jsem ráda,že to dopadlo dobře
tady je zima,ale není to tak hrozný,psi jedou všicky na venčení za Prahu a pak půjdem spinkat

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 08:17
- Nahlásit

Biluška
Uff

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 08:22
- Nahlásit

Ahoj žumponi. Dnes ráno říkali v rádiu radostnou zprávu, musím se podělit.
Dle nejnovějších výzkumů je lenošení zdravé. Kdo nelenoší, zahrává si se zdravím a dožívá se nižšího věku.
Přeju heský lenošivý víkend!
PS: Jiné studie říkají, že si k tomu lenošení máte dát červené vínko.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 08:23
- Nahlásit

Ahojda lidi, v práci kolegyně vyprávěla, že její známí chovali doma hada a oni ho na noc měli v posteli a normálně chrápal stočenej do klubíčka s nima, krmili ho hlodavcema, ale pak najednou přestal úplně žrát a asi dva a půl měsíce nechtěl přijímat žádnou potravu a už nespal stočenej do klubíčka, ale začal spát nataženej, tak prý jeli k veterináři, protože takhle bez jídla nikdy dlouho nebyl a ten jim řekl, ať se toho hada rychle zbaví, ať ho dají do zoo, byl to nějakej škrtič nebo co, dost velkej, že prý se připravuje na ně, že tráví a rozpíná tělo na ně. Oni i někdy spali s asi tříletým dítětem a i s tím hadem v jedný posteli...

<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání