| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 19:13
- Nahlásit
davidkova renata
Kousek od riegrovych sadu je jeden chlapek chova na zahrade
magor! by mi zajímalo jako proč?
to me taky asi nejaky projev snobismu on to je prej nakej zazobanec. Gerdice se ho muze zeptat az ho potka. Ale podle fotek a toho ze s nimi chodi ven to nevypada, ze by je nekde drzel v male klicce, tak snad...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 19:17
- Nahlásit
impact
Nj, ale za to jaro nemůže
to nemuze, ja jaro jinac taky miluju jen se tohodle desim, tech telefonatu a tak, bude toho hodne, ale jinac se na jaro tesim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 19:27 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
lucYnka XIII
To by mohl být on, jedna fotka mi přjde, že je v riegru focená... ten překlad stránek je super: 8. ledna 2004 puma zabíjel a částečně jedl cyklistu hory ve farmě...
edit - ideální do parku: Vyklusávání, běh a cyklistika na cestách wildland mohou být zvláště riskantní od té doby, co takoví běžci pravděpodobně jsou méně pozorní k okolí a pohybu může spoušť “shánět a zabíjet” reflex ve zvířeti. Mluvit s místními správami nebo tuláky parku vidět jestliže to je vhodné dříve brát takový riziko.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 19:33
- Nahlásit
Gerda
To by mohl být on,¨
asi jo pochybuju, ze pumu ma na Vinohradech kdekdo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:03
- Nahlásit
tak já mám díky jendovi pře...nej zítřejší celej den
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:09
- Nahlásit
Gerda
ten překlad je úpa děsnej
nicméně ho asi oslovím,zda by se s pumičkou nemohl procházet taky po oboře páč todle
co takoví běžci pravděpodobně jsou méně pozorní k okolí a pohybu může spoušť “shánět a zabíjet” reflex ve zvířeti
bych veeeelmi uvítala!!
P.S. mě se nic stát nemůže bo neběhám,ale plazim se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:15
- Nahlásit
Gerda
Twe, kdyz sem se koukla na ty fotecky, puma na voditku, to FAKT hned tak nekdo nema. Ale az to doroste váží od 60 - 100 kilogramů. tak tam s tim uz snad courat nebudou, ni? Bo kdyby to z toho stromu jumplo treba na Maryji...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
já už dneska taky, je to děs, strašný práce, nemá to kdo dělat, furt po mě někdo něco chce, furt mi volaj, píšou, přijdou, stojej v řadě, sou domluvený, že jak s jednim položim telefén, vytočí to druhej, chtěj abychom tu byli o víkendu, ale my sme řekli NE!, nemam tu nic k jídlu, mám další stohy papírů k úvěru a šílenej bordel na stole, že nemůžu najít ani zapalovač. A rozbil se mi přímotop. A vůbec, dnes to neni dobrej den. A to ještě maryje bude chtít jít skotačit do sněhu....asi už jí bafčí klacík, fčéra mě kousla, dyš sem jí ho brala, aby si ho držela. Takže už si ho drží..ale furt eště neaportuje. Asi se mě naučila jenom kousnout. Sem jí řikala - maryje, to je sice hezký, že tě to baví a bojuješ, ale měla bys mi to podle pravidel nosit, šak víš, že kůli tobě dycky ztratíme body, takhle ty libeňáky nevyklepnem, šak aji ta korga tě porazila v soutěži - no a vona na mě vystrčila řiť a žrala si ten klacek dál. A přitom sem na ní působila, hodně sem myslela na to, že mi to má donést....tak ti nevim holka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:19
- Nahlásit
Fifi
Bo kdyby to z toho stromu jumplo treba na Maryji...
zrovna tadle fotka mi přijde focená v riegru. Maryje do parku nechodí, jak je v práci, je jen na zahradě, park je přesycen obrovskym množstvim různě vychovanejch a nevychovanejch čoklůch + čoklůch od fetek, vůbec nemám potřebu se v tomhle parku s čoklem vyskytovat Takže na maryji nedžampne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:22
- Nahlásit
Gerda
zrovna tadle fotka mi přijde focená v riegru
Mne taky, mame ho docela slusne s Matheou procouranej. A to voni to tam fakt vencej na voditku takhle mezi lidma a detma a psama? Sem si doted myslela, ze si delas rit, bo Biluse ma taky pumu..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
A přitom sem na ní působila, hodně sem myslela na to, že mi to má donést....tak ti nevim holka.
hm...to je divný..to by mělo jít ne? hele nejsi ty eště v nišším lévlu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:26
- Nahlásit
Fifi
A to voni to tam fakt vencej na voditku takhle mezi lidma a detma a psama? Sem si doted myslela, ze si delas rit
nedělam si řiť, normálně venčej mezi lidima, dyť řikám, že dnes na tu puminu řval westík a náš bertík a vona nic, šla na tý stopovačce...voni většinou venčej tak, že jí nechaj vyskočit na strom, vona tam sedí a čumí, přeleze si na jinej strom, nebo prostě jdou u nohy, no....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:29
- Nahlásit
Gerda
voni většinou venčej tak, že jí nechaj vyskočit na strom, vona tam sedí a čumí, přeleze si na jinej strom, nebo prostě jdou u nohy, no....
Twe, ale to je idealni venceni, skoda, ze se to coklu netyka.
davidkova renata
hodně sem myslela na to, že mi to má donést....
Ja v noci hodne myslela na to, at Sadlo tak neprdi, a taky se nepovedlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
hm...to je divný..to by mělo jít ne?
taky sem si to myslela, že to pude, zkoušela sem aji víc vykulit voči...
Dnes jí nedám závěj, protože do tohohle zmrzlýho se neproboří, tak bude jenom Máňa jede ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:34
- Nahlásit
Fifi
čéče něco je teda blbě bo vedle jim to de ,nevim teda jak s prděním,ale je možný,že na to voni nemyslej a upínaj se k vyšším cílům.Ve finále dyš jim to nevýde (coš je ale furt) ,tak čokla stejně válej po zádech přestože fšichni vijó,že je to špatně ..ty voe,to je panoptikum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
čéče něco je teda blbě bo vedle jim to de
Ja tam nelezu. Voni us sou i protiprdici tachyjoni????!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:41
- Nahlásit
Gerda
ta fotka je zrygráče,kousek od tvý práce,je to z kopečka dolů
jako já bych to zvíře se psema potkat nechtěla,by se asi dasty potento )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:42
- Nahlásit
Fifi
Voni us sou i protiprdici tachyjoni????!
tak todle přesně nevim..ale voni právje nekomunikujou s psima nějak trapně povelama,ale telepatycky!! Chápej..prostě mu pošlou myšlénku a sou třá za rohem nebo k němu zády a von to udělá teda todle zatim umí jen guru a hlavní kádrovačka ,vostatní bohužel za ty leta co tam strávili nedokázali čokla naučit ani Pocem a to nemyslim telepatycky .No ale jest to jejich metou ta telepatyje
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,to je panoptikum
Vobrofský,páč fčera na blůčko flákla nějaká fanynka Otíkovy fotky.....že se jí prej líbí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:45
- Nahlásit
Děcka, dávam poslední žvarec a jdu domki, uš je čas. Takže tady máte jednu báseň, co podporuje přirozenou imunitu a správný vývoj kostí, takže je vlastně vhodná k podávání jako snídaně, protože bez ní se těžko obejdete, bo jak se řiká, snídaně je záklat, a taky rodina je záklat, ale státu, stát má zase hranice, ty se ale nesměj posouvat, protože jinak by přišli vojáci a posunuli je spjět, takže bysme mohli mít pásmo, o kterym se neví, čí je, ale zas by tam mohla bejt bezcelní zóna a mohli sme si tam levněji koupit cigarety, i když je moderní nekouřit, no ale aspoň by jich na nás, co kouříme, zbylo víc, krz ty, co nekouřej, nebo se chystaj nekouřit, vono totiž dyš čék kouří, kazí se mu pleť a dech a taky to má špatnej vlif na plíce a taky čék může ztratit čich a chuť, takže si vůbec nevychutná tu novou recepturu, kerá je vhodná zejména pro ty, kteří jsou již té staré příchutě přesyceni, vona jim už nemusí tak dobře odmašťovat, zvlášť dyš sou prasata a špatně to mejou, někdy stačí jen jedna kapka na houbičku a máte horu za desetník, někdy je ale potřeba stříknout 3x, aby se vodní kámen opravdu rozpustil - jenže upřímně, kdo má dneska tak zasranou vanu, žejo?
Odešel systém, už je to tak,
Majka se vznesla opět do oblak,
liška ježka hodila v vak,
spěchala a v pět odjížděl jí vlak
anebo to celý bylo naopak??????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
vona ta telepatyje má svý výhody. Třá narozdíl od elektriky nezamrzá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:47
- Nahlásit
jablunka
Otíkovy fotky.....že se jí prej líbí.
cože ????? f čom???
Gerda
no tyk ty máš dost a rozhodně uš to nehul
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:48
- Nahlásit
kachna_
Třá narozdíl od elektriky nezamrzá
no ale narozdíl vod elektriky zas nefunguje..to máš těšký
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
Chápej..prostě mu pošlou myšlénku a sou třá za rohem nebo k němu zády a von to udělá
Tyjofka krofka, sem to vozkousela, votevrela sem lednici a poslala sem myslenku.. VSECKY CUBKY PRISLY!!! Sem telepaat!
jablunka
flákla nějaká fanynka Otíkovy fotky.....že se jí prej líbí.
Asi je taky z jiny planety...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
no ale narozdíl vod elektriky zas nefunguje..to máš těšký
nemusí fungovat, stačí dyš kape...to je staré slabouproutské přísloví, dochované z dob františka křižíka, vyryté do prvního mozasného drátu obloukové lampy zvané nová.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:51
- Nahlásit
Fifi
Sem telepaat!
ty si nor? Či fin?
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
stačí dyš kape...to je staré slabouproutské přísloví, dochované z dob františka křižíka, vyryté do prvního mozasného drátu obloukové lampy zvané nová.
Ty si debzon proste pozdravuj Maryji.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
cože ????? f čom???
No na blůčko ve fotogalériji mazlíčků,bo jaxe to tam nazývá.Ale uš tam nejni,nechtěla sem Otíka u modrejch.
Fifi
Asi je taky z jiny planety...
Myslíš jako Majka z Gurunu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:52
- Nahlásit
Fifi
sem to vozkousela, votevrela sem lednici a poslala sem myslenku.. VSECKY CUBKY PRISLY!!! Sem telepaat!
ty si hlavně blpka ))))))
Gerda
z dob františka křižíka
to je ten z Újezdce??? toho by moch znát děda...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 20:53
- Nahlásit
Gerda
nemusí fungovat, stačí dyš kape...to je staré slabouproutské přísloví, dochované z dob františka křižíka, vyryté do prvního mozasného drátu obloukové lampy zvané nová.
Jednou mi z tebe prdne céfka,trupko!!!!!
|