| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 14:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Pumpa
sedne, vrtí a natahne hubu s aportem k Tobě.
tak to mám s míčkem, nosej mi ho páč vědi že gdyž nedonesou neodhodim. Jinak klasika zkouškovej aport učím tak že podám psovi do huby činku s povelem drž, pes sedí a drží a pak činku odebéřu s povelem pusť a dostane balon. To co ty asi chceš by šlo asi s tím klikrem ale nemám zkušenost, jen vím že mi něgdo řikal že tak čokla naučil.
Samozřejmě, že ten aport nejde tak lehce jak jsem to popsala, ale nejdřív se s činkou potahám a když jí nejvíc chce tak jí seberu a dám ten povel atakdál až k tomu předsednutí a držení až todle umí tak pak teprf odhazuju a nechám donést
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:20
- Nahlásit
Ahoj žumponi, nevíte někdo, kolik stojí orientačně vozík na psy za auto?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:25
- Nahlásit
Alexa
díky za radu, zkusím, a když to nepůjde, tak se rači odlifruju s takovejma blbovinama na cvičák, aby z toho ten muj prďola neměl spíš depky a nudu.
Taky ho donese, ale se skloněnou hlavou ho pustí na zem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:31
- Nahlásit
kejtlin
Zalezi, pro kolik psu, ale radove desitky tisic.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:33
- Nahlásit
Fifi
pro kolik psu
pro 3-4, počítám tak 50 kulí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 17:22
- Nahlásit
Fotky, které teď upravuju, jsou asi úplně poslední co jsem kdy vyfotila. Aga mi z kapsy šlohla foťák, držela ho za šňůrku, utíkala pryč a cestou s ním třískala o stromy, barák, šutry...pak ho položila do sněhu, stála nad ním, otevřela dršku až se jí málem překlopila hlava a řvala na mě Utíkej, blbečku, stejně mě nedoženeš! Pak ho zase chytla za šňůrku a šla se napít do potoka. Ale nekoupala ho, odložila ho vedle hezky do sněhu.
Ještě nějakých pár minut s ním běhala a přetahovala se o něj s Frizákem, a pak mi ho dali.
Vyměním psa za nový foťák.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 17:32
- Nahlásit
kejtlin
Zeptej se pawLINky. Dělali ho svépomocí, na čtyři psy a myslím, že přes deset se nedostali.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 18:14
- Nahlásit
Tuli tuli
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 18:27 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Další pohled na žuby
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 18:29
- Nahlásit
A Frižo...zvířata zde zobrazena nebyla k ničemu nucena a houpala se sama.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 18:31
- Nahlásit
Skupinový sex
A dodatkové číslo
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:07
- Nahlásit
nemethova5
pani zrovna na vas jsem dneska myslela, tynku si prisli ocuchat dva chlupaci, ale naaadherni bydli u nas na cvicaku
Bilušeeeee
Nejede mi majla toz, takto - jak chces ty lektory jako udelat jen mesta a jmena? ja myslela ze ke kazdemu profil, ale nemam od vsech fotky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:11
- Nahlásit
Děcka máme f práci nového křečka, je velice malý a velice kousavý. Normální zabiják je to ))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:12
- Nahlásit
Newite negdo, proc byla zamcena temata o nalezenem ESP?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:26
- Nahlásit
impact
Newite negdo, proc byla zamcena temata o nalezenem ESP?
Asi se někomu nelíbí to,že se poukazuje na to,jací jsou mezi muschery kabrňáci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:26
- Nahlásit
Mucholabka
Tuli tuli
sem nevěděla že je Stárdogdencing
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 19:37
- Nahlásit
Gde je monika?? V B akově je v útulku fena dogy nemůže to někam přehodit?
http://www.utulekpodhradi.estranky.cz/fotoalbum/ne zarazene/psi-k-adopci/2
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:10
- Nahlásit
leilajeee pani!skoda,ze jste nemela fotak,aspon bych se pokochala chlupatcema!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:39
- Nahlásit
Biluška
Psala jsem ti mail,prosím odpověz mi co nejdřív,ať se gdyžtak koukám jinde.Dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:58
- Nahlásit
jablunka
Právě jsem dorazila domů, už jsem poslala sovu zpátky.
leila
Profil prosím, fotky od zbytku se snažím dostat, budou časem.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:59 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
nemethova5
jeee pani!skoda,ze jste nemela fotak,aspon bych se pokochala chlupatcema!
no joo ja fotaky netaham jeste by dopadl jako od muchos, ale slibuji ze jednoho dne je vyfotim, jsou stali obyvatele naseho cvicaku tak to snad nebude tak tezke ale byli fakt nadherni!!!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:01
- Nahlásit
Biluška
právě já mám od plno jen jména bez dotazníků jinak pls tu apbt Arwen jeste jednou urizla se ji hlava vejpul
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
Máš odpověď.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 00:36
- Nahlásit
Nevite o nekom kdo by chtel tuhle krasnou psici?
Jmenuje se Aimy(čte se "ejmi"),může jí být kolem 10-12 měsíců.Je to hravá veselá fenečka,hodná,hodí se i do rodiny se staršími dětmi (nad 10let).Vhodná je k domku se zahradou a na výcvik.Jelikož je mladá,tak by potřebovala trochu naučit základním návykům.
Aimy dáme POUZE DO DOBRÝCH RUKOU a VÝBORNÝCH podmínek,k někomu,kdo se jí bude opravdu věnovat,bude mít dostatek trpělivosti,času a klidu zároveň a nenechá jí celý den uvázanou a bez povšimnutí.
Aimy si to moc zaslouží,protože byla odebrána s příšerných podmínek(podvyživená,podchlazená).Nyní je už v pořádku,krásně přibrala a má se čile k světu.
KONTAKT:
E mail: utulek.jihlava@seznam.cz
telefon: 723 446 583, 721 282 895
Aimy se nachazi v utulku Jihlava, ale nechteji ji davat na svuj web z duvodu, ze do utulku jim chodi casto podivne existence, kteri se prave na takove pejsky zameruji. Pani Pavla me pozadala, abych ji dala na ovcaky v nouzi a sem, snad se Aimy povede najit dobrydomov jaky si zaslouzi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 06:59
- Nahlásit
Fstávat a makat, neflákat se, gde zase všichni jste?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2010 07:01
- Nahlásit
Dobrý den, celý den
Tinta leze komínem
a měla tam rači zustat,
páč by si neuřízla prsta
Jo a Kytka - páníček hafošům udělal báječný ležení v kuchyni (kde jsou přes den) - palety a na to matračku a prostěradýlko a dečičku - tak Kytka první den vokousala roh matračky, páníček uklidil, zalepil stříbrnou izolepou. Druhej den vykousala díru do matračky, páníček uklidil molitan, zakryl díru prostěradýlkem a dečičkou. Třetí den se prokousala skrz matračku, páníček uklidil molitan, nějaký roští, co bylo uvnitř, zakryl díru prostěradýlkem a dečičkou. Další den Kytka začla na druhý straně, páníček už neuklízí, páč jsme zjistili, že Kytka si v tom nastlanym bordelu vegetí radši než na prostěradýlku a dečičce A Kytka chodila včera celej den s molitanovym prstýnkem vlastní výroby
Jo a s Rexem jsme byli u veta - je přesvědčenej, že to JE svrab, že se to někde skovalo a teď to na něj znova huplo. Takže zas dostal Advocate a my teď přemejšlíme, jak vyprat manmaťáckou bundičku, to asi na 90 ° nepé, co? A co parní čistič? Myslíte, že by stačilo na to nechat chvíli funět páru? Přece to nějak musí jít, ne?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2010 07:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
tyvado, to je nádherná čubinka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:07
- Nahlásit
Tinta76
Dej tu bundičku do mražáku. Mráz by měl svrab zlikvidovat stejně jako var. Aspoň myslím. Roztoče to zabíjí a svrab je roztoč, tak by to mělo fungovat.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2010 07:15
- Nahlásit
Biluška
týjo, esi todle bé fungovat, tak je to úplně genijální (strčim tam rovnou celýho Rexe asi ) a jak dlouho by to tam asi tak mělo mrznout?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:17
- Nahlásit
Biluška
Profil prosím, fotky od zbytku se snažím dostat, budou časem.
Já muším počkat na někoho, kdo ho pořádně vyfotí.
|