Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:42
- Nahlásit

pawLINka
což to kostru vozejku mám, sem ji chtěla už loni rozřezat flexou, že tam hnije ty by se dala použít, to je bývalej koupenej v krámu, pravda nejel asi 15 let, ale kostra je dobrá a kola někde najdu ještě ze škodovky nebo je za pár babek koupím o to nic.

Tinta76
# Zasláno: 22 Led 2010 10:42
- Nahlásit

kejtlin
já sem nemyslela jako z města sem myslela jako že když máš na vesnici odmala jateční zvířata, tak bereš jako normální věc jako že je sníš až dorostou, sem se blbě vyjádřila noooo
nejsem na ty tradice, nebo asi nejsem vofce no, nebo nevim

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:43
- Nahlásit

kachna_
Sleva na dani na dítě - dá se vyúčtovat jednorázově, nebo se strhává každý měsíc?
oba způsoby jsou správně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:44
- Nahlásit

kejtlin
No vidíš

Tak směle do toho. Vožer chlapy v hospodě a máš to.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:46
- Nahlásit

Alexa
To jste mě uklidnily, já jsem byla přesvědčená, že každý měsíc a teď jsem zjistila, že Michalovi nechodí. Vzhledem k tomu, že už jsme s ním jednou měli problém, že se vykašlal na řešení problému s penězi a samozřejmě na tom nebyl tratnej on, mi teď zatrnulo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:49
- Nahlásit

pawLINka
právě co v opilosti slíbí.... ne v neděli mi bude jeden z nich dělat auto, tak mu to ukážu na netu co bych si jako představovala a zeptám se na jeho názor.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:56
- Nahlásit

Gerda
pani, počítáte ňáko s tou Točnou o víkendu?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:57
- Nahlásit

kachna_
Buď každý měsíc,nebo nebo jednou za rok,když se dělaj daně.My to necháváme jednou ročně,páč měsíčně to nepoznáš,ale pak najednou je to slušná částka.

Tinta76
# Zasláno: 22 Led 2010 11:07
- Nahlásit

jablunka
páč měsíčně to nepoznáš,
no myslím, že to někdo i pozná, kor dyš má bonus

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:07
- Nahlásit

Pavliii
nazdar pani, dala bych ji zítra ráno, co ty na to? Jenom možná ne v 8, chtěla bych se do těch 8 válet v posteli, tak kdyby se ti to hodilo třeba v 9.30 na konečný 215, ta je přímo u meteorologický stanice, odtamtud bychom to vzaly přes modřanskou rokli, kolem koní na točnou a zpět
Máš už telefén?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:18 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Gerda
se kvám někdy taky vecpu,ted zítra jedu do lysé nad labem s holkama venčit a v něděli snad na cvičák

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:37
- Nahlásit

Gerda
telefén už mam - zatim , kdyžtak mam pod členem maila, tak mi napiš a já ti taky pošlu číslo.
Místo a čas vyhovuje, akorát přijdem z rokle, páč budu na víkend u rodičůch, takže kdybyste tam byly dřív, můžete nám jít naproti k přehradě, jestli tam trefíš

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:38
- Nahlásit

čau holky, aby si někdo nedělal naděje, že lidská blbost je na ústupu.....
Dotaz ve veterinární poradně:
Dobrý den Pane doktore,
Ráda bych věděla Váš názor.. Svého psa mám přes 3,5 roku a je to rasa rotweilera. Jenže když jsem zjistila, že jsem těhotná, budu se muset stěhovat k příteli, nevím co se psem. Jelikož bylo hodně zpráv v televizi, tolik bylo napadení touto rasou, nechci nic riskovat..
Můj dotaz je takový mám psa radši psa uspat nebo podat inzerát a čekat? Docela se bojím, že padne do nevhodných rukou ( psí zápasy, někdo ho sní, nebo nevhodné chování k němu ...). Prosím poraďte.. Děkuji

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:40
- Nahlásit

gabifi
hmmm to jsou ale bezelstný lidi s IQ sněžnýho skútru v žitným poli.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:43
- Nahlásit

gabifi
Dotaz ve veterinární poradně:
si děláš prdel
fakt nepochopim lidi který se z takových a podobných důvodů zbavujou psa

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:45
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
jsem si otevřela vet poradnu, že mrknu a třeba se něco přiučím a tam takovýhle příspěvek. Vet jí samo napsal, že s tímhle jí neporadí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:50
- Nahlásit

brezen2008
jasný, vecpi se kdykoli, budem rádi.

gabifi
Můj dotaz je takový mám psa radši psa uspat nebo podat inzerát a čekat?
já bych ho nechala hybernovat, dokud děcko neodroste, přítel ji neopustí, aby si ho zas mohla probudit, třá by jí sežral.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 11:55
- Nahlásit

gabifi

Svého psa mám přes 3,5 roku a je to rasa rotweilera. Jenže když jsem zjistila, že jsem těhotná, budu se muset stěhovat k příteli, nevím co se psem. Jelikož bylo hodně zpráv v televizi, tolik bylo napadení touto rasou, nechci nic riskovat..

máš pravdu aby si někdo nedělal naděje, že lidská blbost je na ústupu...

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:01
- Nahlásit

PetraK
Gerda
já bych strčila do mražáku majitelku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:33
- Nahlásit

proč drásáte,kreténi????
gabifi
Dotaz ve veterinární poradně
jako sem ale nemá cenu vůbec lízt ,fčera ten charakterní mašér a dneska tadle pí*a,ty voe tu bych chtěla potkat něgde v lese..vo samotě jako

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
voe tu bych chtěla potkat něgde v lese..vo samotě jako
Nezapomeň, že maso je drahý, moc drahý, tak nebuď lakomá a poděl se . Já se na oplátku podělím o toho debyla co zavazel v křižovatce. Je stejně děsně tučnej a saň z něho má sračku

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:40
- Nahlásit

gabifi
Jenže když jsem zjistila, že jsem těhotná, budu se muset stěhovat k příteli, nevím co se psem. Jelikož bylo hodně zpráv v televizi, tolik bylo napadení touto rasou, nechci nic riskovat..
Třá chtěla, aby jí jenom napsal, že je to hovadina a důležitý je jak je pes vychovanej, aby to mohla omlátit o rypec příteli nekynológovi
(jinak nedělám si iluze od té doby, co jsem na jedné poradně našla dotaz od mého kamaráda, že mu otěhotněla manželka, tak jestli mají dát pryč korelu. Známí ze stejného důvodu dali pryč zebřičky)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:40
- Nahlásit

Biluška
se na oplátku podělím o toho debyla co zavazel v křižovatce. Je stejně děsně tučnej a saň z něho má sračku
tak to namícháme,náně tučný stejnak moc neva,zrovna má navařený vepř. kůže,to si pošmákne,ale debyl z křižovatky bé lepčí,to je jasný,ale bude ho žrát na balgoně!! by mi zasrala koberec!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:44
- Nahlásit

Nemusím ani chodit tak daleko, otčím na mě naléhá, že mám dát pryč nějaké psy, když teď máme Lucinku. Ale tuhle si naběh.
Jen tak mezi řečí mi opět důležitě zvěstoval, že jako bych měla něco dělat s tím počtem psů co máme.
Nezaváhala jsem a odpověděla, že jasně. Že už mám zamluvený štěně špice.
Neměl co říct, neměl . Hřeje mě to u srdce ještě teď, když si na to vzpomenu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
ale bude ho žrát na balgoně!! by mi zasrala koberec!
To je jasný, ty snad jinak krmíš doma? Já teda zásadně ve sklepě, nebo v chlívě, gdo to má po nich jinak uklízet

kachna_
Moje matka svádí duševní boj o každé moje zvíře počínaje novým psem, přes malokrálíky až po slepice. Pokaždé strašně hořekuje "chudáci děti, chudáci děti, tobě je jednou vezme sociálka, počkej" . A byla děsně zklamaná když u nás v létě sociálka byla a na ty psy mi neřekli VŮBEC NIC. Nechápe jak se to mohlo stát
Její největší noční můra je, že bych znova otěhotněla (no to je i moje, ale z jiných důvodů ) a do tohohle bordela přivezla mimino . Vsadím se,že v tom případě by na všechny možné dostupné poradny psala taky a nosila by mi vytištěné odpovědi, že pes rasy šoltyje je pro dítě velmi nebezpečný, o buldokovi vůbec nemluvě

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:04
- Nahlásit

Biluška
Vsadím se,že v tom případě by na všechny možné dostupné poradny psala taky a nosila by mi vytištěné odpovědi,
Toho bych se nebála, když tam bude vkládat otázky na jednotlivá plemena, tak jí bloknou IP adresu, aby jim to tam nespamovala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:26
- Nahlásit

Biluška
S tím otěhotněním to znám známí většinou nepejskaři se mě ptají co by se stalo kdybych otěhotněla? já na to co jako by se mělo stát (stala by se tragédie, protože děcka fakt nee) oni na to to jako tady bude to dítě s těma psama? já na to že samozřejmě a myslím, že z nich budou bezva part´áci, na to ono kroutí nevěřícně hlavou a upřímně se diví, že jako nepočítám s tím, že bych dala psy pryč.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:30
- Nahlásit

kejtlin
kachna_
Bombastičtí jsou taky lidi co se mě ptají essi dám pryč starou fenu (chápej čtyřletou) a nechám si po ní štěně. To se mi stává skoro furt . Když ještě žila nebožka Kazbunda a měla štěňata tak jsem šla ven s ní a posledním neprodaným štěnětem, zastavila mě jedna paní z ulice s takovým neuvěřitelně tlustým vořechem a povídá "Kasinu dáte pryč a necháte si to malé, že?". Já na nevěřícně zírala a pak jsem se jí dost hnusně zeptala jestli dala pryč dceru když porodila vnouče. Bába se okysličila a dostala mě. Prý "ale máte recht, když už jste si tu Kasinu vykrmili tak ji přece nedáte pryč"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:31
- Nahlásit

tak elis sežrala 2 knedlíky s vomáčkou,paqk jdem do mrazu na kopec blbnout a pak si udělám čaj
tu ženskou komentovat nebudu...
já kdybych měla dítě,tak by mně nenapadlo dát psi pryč,proč?
dítě se dá tahat taky sebou vždycky,vidím to jak maminy maj dítě na břiše nebo v batůžku nebo na zádech a maj psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 13:33
- Nahlásit

Biluška
ale máte recht, když už jste si tu Kasinu vykrmili tak ji přece nedáte pryč"

ty voe a tos mi jako nabízela abysem se k vám přestěhovala jo??? dyk by ze mě byl masovej vrach dříf než bys řekla borůfkovej koláč bo todle
Kasinu dáte pryč a necháte si to malé, že
bych já nedala

<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání