Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 09:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale houby, had nezabíjí potravu, která je větší než on sám a než dokáže polknout.kolegyně je trochu pohádkářka, krom psů se zajímám o jiné živočichy a plazy obzvlášt´.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 10:53
- Nahlásit

Čus, chce se mi zvracet...nejen kvůli tomu žejsem včera bumbala jedovaté pivo.
Jedna kolegyňa se stěhuje z baráku na byt, má ovčandu-10 let a jokšira. Jokšir má 700 g, je to štěně a na zahradu nechodí, čůrá na plínku.
No, a paní se stěhuje. Tak se mě ptala, do kterého útulku může ovčáka dát. Řekla jsem že jí ho nevezmou. Tak navrhla, že jí k útulku uváže a pak si ji vzít musí. (následoval můj pád pod stůl a panák Kwaczek vodky). Nějak jsem paní přesvědčovala, ať to nedělá, že MP to má sledované kamerovým systémem a že je stará a neudatelná, že by ji hned utratili apod...babě jsem řela ať si podá inzeráty a v nejhorším že jí fenu vezmu a někomu udám, ale že pobyt si bude platit...jsem zvědavá, jak to dopadne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 11:12
- Nahlásit

Mucholabka
To s tím kamerovým systémem jsi jí neměla říkat, teď ji může napadnout, že tu čubu radši uváže někde v lese

Lucie Kratochvílová
Sou debylové, nechápu jak někdo může spát s hadem. Vím, že nejsou slizcí, chápu, že se někomu můžou i líbit, ale jak si je někdo může vzít do postele to fakt nechápu

Jo a včeramálemumřité Bagetce není vůbec nic a prudí, že chce jít někam na trek. Sem jí říkala, že má smůlu, páč jsem kvůli ní byla skoro celou noc vzhůru a furt jsem sledovala essi náhodou něco, takže jsem utahaná a nikam nepudu. Jí je to pochopitelně jedno a prý půjde beze mě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 12:23
- Nahlásit

Biluška
at´ nechodí, my byli a psi mají pořezaný packy a kolena od zmrzlýho sněhu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 13:43
- Nahlásit

čus fšicííí co sou lenošné
putovní játro je gůt nápat,su zvjedavé jak bé vypadat aš dorazí k nám do práglu
Mucholabka
do kterého útulku může ovčáka dát
svině velmi doufám,že skončí v LDNce ,pochopitelně státní!

Zimaj je jak v ruským filmu,su zmrzlé jak hovno z ondatry.Ale byly supééér obrany bo se nedá zadržovat f těch sračkách,taxme dělali f továrně revíry f objektu a pak bylo zadrženíčko,ale čokli mušeli skákat dovnitř voknem a v druhým kole zlatovláska ucpala to vokno 2 madracema a čokli je mušeli prorazit aby se dostali na nějmáme velmi šikovné pejsky bo napodruhý fšicííí džampali jak profícííí

du se svalit bo co jinýho,že

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:10
- Nahlásit

Nazdar jelimanííí, sme se krásně vyprochajdili s bryksou a pavlou, mařenu sežral vlčák, normálně si k ní ani nečuch, stoup si nad ní a pral jí. Sem měla z prdele kliku, že byl hodný, bo sem ho zas jak yntelygent vzala rozkročmo za obojek a držela ve vzduchu. Pavla pak odvedla čuby, já psa. Vůbec se do mě neotočil, byl asi hodnej, chtěl jít s námi a u toho že by posvačil maryji. Maryje nemá žádnou dirku, teda doufám, žádnou sme nenašly, jen bouličky natěch místech, kde jí kousal. Asi má podlitiny. Nechala sem jí nejdřív chodit na lonžovačce, protože je tam fakt hutno zvěře, chvíli měla aji koš, bo je zezačátku protivná na bryksu, ale po ofčáčim útoku už byla celá navolno a obě děfčata krásně poslouchala a my si užili tří a půlhodinovku. Bryksa s námi bude jezdit k alekse, bo je taky poseron, jako to poseroní miminko, co u aleksů cvičí. Maryje už naučila Bryksu válet se v blivajzech, Pavla má velkou rdost, že nás zná )) Jdu si spinknout, večer musíme zase na náfštěvu. Jo a už asi Mařka trošku chápe klikání, už se otáčí a jde si pro piškot.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:45 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Taxem sem číhla,zvědavá na to,esli si něgdo vzpoměl na Bordžínku,která má dneska 3. narozeniny. Dort z jatýrek a vajíček je upečený,ozdobila jsem ho sýrem a syrovými kuřecími srdíčky,zkusím ho ještě vyfotit dříf,než ho čupky zaměří,bo pak nevyfotím už nic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:59
- Nahlásit

Neessi
Tak že Božuli gratulujem a posíláme šeltičku na hraní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 15:03
- Nahlásit

Neessi
hezký, posílám gratulace a díky za inspiraci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 16:01
- Nahlásit

tak jsme zpátky,eliška musela ve finále bejt v batůžku a nosit se,jdem spát
Neessi
VŠE NEJ

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 16:04
- Nahlásit

a dávaj utěk z vězení z altratrasu

Tinta76
# Zasláno: 23 Led 2010 17:13
- Nahlásit

Neessi
To už jsou tři roky ?!?!?!?!? Tyvoe, to ani nejni možný, jak to letí! Že přejeme Božce všecko nejlepčí! Ale to u vás jí nic jinýho ani potkat nemůže

Tinta76
# Zasláno: 23 Led 2010 17:16
- Nahlásit

brezen2008
a dávaj utěk z vězení z altratrasu
tývoe, s klintem??? tak to by mě i mělo mrzet, že nemáme telku, ale vono je to určo dabovaný, co? tož to mě to snad asi ani neva

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:30
- Nahlásit

Neessi
čéče pani,jaxi můžu pamatovat,gdy se narodila Boženka,gdyš s tím mám problémy u vlastních psů a dětí.

Ale Bóži gratulíruju a posílám teda dortík co sem dělala Tedíkovi loni,jen si tam vodmyslí Bóža sedmičku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:34
- Nahlásit

jablunka
teda to je házkej dort Hned jí to ukážu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:55
- Nahlásit

Neessi
Bobince šéééééééééééécko nejlepčíííí k narozkám! To strašně letí!

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:56
- Nahlásit

Neessi
utíká to, že, až moc rychle

naše Amálka měla teď v lednu už taky dva roky a Konývka dokonce pět...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:57
- Nahlásit

Neessi
Krasny narozky Boržinkovic! Urcite dorta chutnala, tak at zdravicko dal slouzi a at to steka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 17:59
- Nahlásit

Při dnešní prochajdě jsem si hned na začátku zlepšila náladu, potkali jsme 2 mladý lidi s dvěma pézetkama, bohužel jsem si nestačila přivázat velký psi, přivolala jsem je to jo, ale když jsme kolem nich procházeli tak ke mě teprv běželi, lidi vyšli zpoza rohu, ale vůbec jim nevadilo, že mám psy navolno,pézetka se zeptali jestli si můžou psy pohladit, prostě to bylo takový dobrý, já se jich ptala jestli nevadí že mám psy navolno a oni řekli, že vypadám jako normální člověk a že předpokládají, že když je mám navolno, tak nejsou zlí, ač to má logiku, tak mi to trochu vyrazilo dech

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:02
- Nahlásit

Holky,díky.Huž je po dortu -letos jsem neměla v ruce stopky,ale bylo to rychlý

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:03 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Ebony
utíká to, že, až moc rychle
strašně rychle,vždyť před chvílí byla štěňátko a teď je z ní takový tele!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:04
- Nahlásit

Neessi
Huž je po dortu
no jasně, normální čupka, co se ráda pořádně nadlábne, aby měla sílu zhmoždit plotnu fižirantoj ))

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:06
- Nahlásit

Neessi
strašně rychle,vždyť před chvílí byla štěňátko
to mi povídej...

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:10
- Nahlásit

Gerda
aby měla sílu zhmoždit plotnu fižirantoj ))

Copak sílu,ale váhu má teda,to se musí nechat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:14
- Nahlásit

http://apollo2009.rajce.idnes.cz/23.1.2010_Lysa_na d_Labem/#album
z dnešní vycházky od kačky
prosím vás,ta poslední fotka vypadá jako když mě ten pes nenávidí ))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:16
- Nahlásit

Neessi
kolik váží?

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:27
- Nahlásit

brezen2008
mám úplně stejnou bundu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:33
- Nahlásit

Ebony
co mám já?
jestli jo,tak ta je vod ččmanu za 200 a je dobrá tam ta přední kapsa

Ebony
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:37
- Nahlásit

brezen2008
tak ta je vod ččmanu za 200
jo, to je přesně ona

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 18:59
- Nahlásit

Ebony
já si schválně vzala největší velikost a můžu pod tím nosit několik vrstev oblečení

<< 1 ... 3825 . 3826 . 3827 . 3828 . 3829 . 3830 . 3831 . 3832 . 3833 . 3834 . 3835 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání