Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tak amálka se normálně menuje: Gabi Boy pepinos...asi z tý pálenky, ale zjišťuju

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

kokří barvy znova tady - nende mi odkaz - [url=http://www.benji.websnadno.cz/kokrici_a_VIII skupinaon_cockers.html ]http://www.benji.websnadno.cz/kokrici_a_VIII skupinaon_cockers.html [/url]

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:52
- Nahlásit

Lucie od Arta
hele, alexy závody jsou de facto u nás na chatě...
Tak přijďte taky, ne? Mimino přijede určitě taky fandit Kulichovi na závodech

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:53
- Nahlásit

Baico

Kdyby přišel někdo ouplně cizí, tak aby neměl uplně zkaženej dojem

MARNÁ LÁSKY SNAHA, páč ten bude mít zkaženej hned, jak sem vleze

Lucie od Arta

aneb plameňák.

takže von je kříženej s plameňákem?? .Ǒ věda už dnes umí pravé sasraky. a nejen v žumpě!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

jo a ještě si vám musím postěžovat na jednoho debila řidiče (teda na toho nejhoršího,ti ostatní nebyli takový debilové) normálka si jedu do Práglu pro sponzorák a dávám u nás na přechodu přednost mamině s kočárem a co myslíte normálně mě debil předjížděl a málem maminu s kočárem smet

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:54
- Nahlásit

PetraK
no to bezpochyby je, ale........ já sama za sebe, bych to prostě řešila tak, jak říkám. Abych měla jistotu, že psa nikde nezašubelí. Pochopitelně, že by moje snaha byla, abych toho člověka dostala do mezí kde ho chci mít já, ale pokud by řekl, že to jinak nebude, tak mu tam to štěně nenechám.
Ono krom nějaké etiky, citu ke zvířatům a tak podobně je tohle navíc ještě otázka peněz. Když bude chovatel milijounář (nebo aspoň statisícionář) tak mu na pár tisícovkách nesejde. Řekne si "no fajn, tak už jsem přišel v životě o víc, tak se s těma prachama třá udav blbečku" a psa zaplatí. Jenže jsou taky chovatelé, kteří žijí z ruky do huby (a řekla bych, že jich je podstatně víc) a kteří by si museli možná i půjčit, aby mohli psa "vykoupit".
Nehledě na to, že mě prostě nepřijde z morálního hlediska správné toho psa vykupovat. To bysme se během chvilky mohli dostat k tomu, že budeme vykupovat kdejakého čokla, kterého už někdo nechce. Místo toho, abychom psali srdcervoucí inzeráty "hledám nový domov pro...." jako to děláme teď . Ono i to co děláme teď už je dost daleko za hranicí toho, co bychom dle zdravého rozumu dělat měli

Gerda
Člen
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak z pálenky neni, její chovatel je Ouzký, toho stránky sem nenašla.
Páleňák nepáleňák, je to plesnivý a potřebuje to ostříhat )))

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda

Tak amálka se normálně menuje: Gabi Boy pepinos...asi z tý pálenky,

Kokr z pálenky???????????
To už ani neni snad sasrak.
Nejdříf kokr plameňák, tetkon kokr z pálenky.....maj v tom kokřím klubu pěknej bordel

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:55
- Nahlásit

Defčata! Te tady u mě bylo v kanclu na náfštěvě lidský mimino. A spšl pro davítkojc se jmenuje Veverka. Je rozkošnej, jsou u 4 měsíce a strašně se na mě snažil smát. Asi se mi tou blížíci 30 nějak roztikaly biologický hodiny.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:55
- Nahlásit

Gerda
nene, Boy pepinos je chovka...ahá, díky...a ten vodkaz mi nende a nende
Baico
kdy to je???nechce se mi to hledat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:56
- Nahlásit

Alexa
s kočárem a co myslíte normálně mě debil předjížděl a málem maminu s kočárem smet

, k tomu ani není slov

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:57
- Nahlásit

Biluška
Nehledě na to, že mě prostě nepřijde z morálního hlediska správné toho psa vykupovat
morálně možná určitě ne,ale lidsky bohužel jo.Naštěstí to lidi i dělaj,znám případky,kdy vykoupili vořecha z blbejch podmínek co nemá cenu ani flašky vína.To je holt na každým čéku jak to má srovnaný
že budeme vykupovat kdejakého čokla, kterého už někdo nechce
je to jeho odchov pani,ne kdejakej čokl..

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:58
- Nahlásit

Baico
A spšl pro davítkojc se jmenuje Veverka.
Nekecej, fakt??? Chudák malej. Co těm rodičům udělal, že se mu tak pomstili?? Navrhni jim, že případnou sestřičku můžou pojmenovat Lasička, nebo Kuna, bude jim to ladit

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:58
- Nahlásit

Baico
No tak vrať maturitní vysvědčení, protože si vynechala jalovici
jejda ja jsem vul, mate pravdu jazapomnela na jalovici, ale to se davidkovi uz daaavno netyka, tak to snad az tak neva

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:59
- Nahlásit

Baico
A spšl pro davítkojc se jmenuje Veverka. Je rozkošnej, jsou u 4 měsíce
hm,beru Nánu a vyrážíme,přece vás f tom nenechám,s veverčetem nebé problém,bé to mít rychlý,nebojte
Lucie od Arta
kdy to je
17. 11.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:00
- Nahlásit

Biluška
?? Navrhni jim, že případnou sestřičku můžou pojmenovat Lasička, nebo Kuna, bude jim to ladit
a případnýho brášku tchoř
lucYnka XIII
jejda ja jsem vul
no a máme ty vývojový stádyja komplet

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
je to jeho odchov pani,ne kdejakej čokl..
Je to jeho odchov, proto by si ho měl vzít zpátky a postarat se o něj. Což určitě udělá, ho znám . Kytky má bubý, páč dycky zdechnou, ale o psa se postará
Ale platit za něho, to se mi zdá moc. Erin taky neplatila za toho vlkouše jak jí vnucovali zpátky,ne? Nebo jo? Sem to pak nějak nepostřehla.

Naštěstí to lidi i dělaj,znám případky,kdy vykoupili vořecha z blbejch podmínek co nemá cenu ani flašky vína
Vím. Ale přijde mi to už prostě moc. Mám strach, že si na to ti zmetci zvyknou a budem v ještě větším průseru než sme
Teda ti psi budou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:03
- Nahlásit

Biluška
Erin taky neplatila za toho vlkouše jak jí vnucovali zpátky,ne? Nebo jo? Sem to pak nějak nepostřehla.
Neplatila,protože majitelé se rozhodli to ještě zkusit.Jinak by ho zaplatila.
Já osobně bych,pokud by šlo o můj odchov,klidně ty peníze zaplatila,pokud by to jinak nešlo.Ale přijde mi fér,vzít psa z5 a neplatit nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:03
- Nahlásit

Baico
Je rozkošnej, jsou u 4 měsíce
Jako uvědomuješ si, že mluvíš o děcku?????? Já myslela, že haranti sou nejroztomilejší, dyš píšou pohledy z lycea, kde trávěj děctví.

Asi se mi tou blížíci 30 nějak roztikaly biologický hodiny.
No tak potřebuješ štěňátko, dalšího bělouška. Co bys dělala s děckem simtě? Už by ses nikdy v životě nevyspala.

Lucie od Arta
tohle byl nějake asi podivnej chovatel, nedaří se mi ho nikde dohledat.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:07
- Nahlásit

Biluška
A spšl pro davítkojc se jmenuje Veverka.
Nekecej, fakt??? Chudák malej.

No přijmením se jmenuje Veverka, jinak je to Jakub
davidkova renata
jejda ja jsem vul
no a máme ty vývojový stádyja komplet

Nojo, ale volové choděj v útlým věku na jatka. Aby jsme vo lucYnku nepřišli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

davidkova renata

[i]lucYnka XIII
jejda ja jsem vul
no a máme ty vývojový stádyja komple
[/i]

ježiš vy ste fakt krafka

morálně možná určitě ne,ale lidsky bohužel jo.Naštěstí to lidi i dělaj,znám případky,kdy vykoupili vořecha z blbejch podmínek co nemá cenu ani flašky vína.To je holt na každým čéku jak to má srovnaný

ano, tak nějak na to nahlížím.

a případnýho brášku tchoř

vy ste dneska nebezpečná jak Alexa

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:12
- Nahlásit

Psíček
Huž jsem měl tu svadbu?
eště ne, pane, tu máte až na dušičky, my zatim vyšíváme krejzlíky a monográmky panně nevěstince na kapesníčky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:13
- Nahlásit

Baico
No přijmením se jmenuje Veverka, jinak je to Jakub
Toš to to moc nevytrhli. Tchoř Veverka by znělo mnohem líp
Psíček
Huž jsem měl tu svadbu?
Až v listopadu. Ale ohlášky už byli, takže je ruka v rukávě a můžete se na veřejnosti vodit za ruce . Možná aj políbyt byste se mohli, ale jenom na tvář, žádný důvěrnosti

jablunka
Já osobně bych,pokud by šlo o můj odchov,klidně ty peníze zaplatila,pokud by to jinak nešlo.Ale přijde mi fér,vzít psa z5 a neplatit nic.
Dávám si do smlouvy, že v případě prokázaného týrání a tak dál odebírám psa zpět bez nároku na fin. vyrovnání. Otázka jak bych prokazovala to týrání, páč to je prakticky neprokazatelný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:14
- Nahlásit

Psíček
Huž jsem měl tu svadbu?
šiš gde ste furt????????Mušíme naplánovat vobřat a tak...co menu???Mě teda zatim napad akorát svarební dost..navrhuju dvoupatrák: banánovej,co?? Co dál???

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:15
- Nahlásit

Gerda
y zatim vyšíváme krejzlíky a monográmky panně nevěstince

panna něvěsta bude vyšívaná a bude vypadat jak pačvork

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:18
- Nahlásit

davidkova renata
Mě eště napadlo, že bysme to mohli sfouknout v rekvizitách po natáčení ňákýho filmu, bude tam i zbytek opčerstvení, tak se nebudem tahat s dortem přece....jen abysme šli třá po ňáký pohátce, měla bys to, mamko, jako ivetka bartošová, byla bys jako princezna, pan Psíček by přijel na koníku jako princ, nebo by ho mohlo přivést chrtí spřežení...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:19
- Nahlásit

Gerda
Jako uvědomuješ si, že mluvíš o děcku??????
Uvědomuju. Dyk říkám, že je to se mnou špatný.No tak potřebuješ štěňátko, dalšího bělouška.
To je jistý, však taky bude. Čeká se až mamina mého budoucího štěnda bude hárat

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:20
- Nahlásit

Gerda

pan Psíček by přijel na koníku

a bude mít Hermelín?

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:23
- Nahlásit

PetraK
a bude mít Hermelín?
Já bych to viděla spíš na Romadůr

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:25
- Nahlásit

PetraK
pan Psíček by přijel na koníku

a bude mít Hermelín?

Sedlčanský???
jako ivetka bartošová
necíííííííííííííííí bejt Bartošová.Hele a moch by Psík přiject aji na oslíku jako Pešek f Obukšuzpytleven a spívat si u toho Jáááááá s písničkou du jako ptááááááček

<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání