Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:52
- Nahlásit

Nazdár žumoni.
Essi tady někoho zajímá proč je dneska hezky tak protože jsme to měli objednaný!!!! Byli jsme s parchantíkama v zologický.
Koukám že tu probíráte zakázaný metody, tak aby nás taky něgdo nesmáz
a hlavně sem myslela že budu dříf doma, gdyž jsme z vejltu před chvílí přijeli a víte co, nemůžu domu, páč se nám před barákem naboural náklaďák s osobákem a nedostanu se tam

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:53
- Nahlásit

Dámy,právje sem se byla převlíct a jediná klika je,že nemám židli a nemusím ji sušit...balón jen utřu.
http://www.youtube.com/watch?v=ygToBqK60XU&feature =related

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jablunka
Krasny!
Me zase vcera ukapla slza nad Susan

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:25
- Nahlásit

Alexa
tak aby nás taky něgdo nesmáz
mě smázli sprejovej obojek na blůčku. Ale to neva, stejnak nefunguje, to se musí dát do eletriky, voda z toho udělá velice užitečnou pomůcku. A dyš už ne na výcvik psa, pak na velkej vohňostroj určitě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:46
- Nahlásit

Alexa
Koukám že tu probíráte zakázaný metody
tachyjounové působení na feny za účelem odstranění rozbrojů ve smečce přeci není zakázaná metoda ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:50
- Nahlásit

Gerda
mě smázli sprejovej obojek na blůčku
konzultovala jsi předem????Nekonzultovala tak co se divíš.
kachna_
tachyjounové působení na feny za účelem odstranění rozbrojů ve smečce přeci není zakázaná metoda ))
máš to povolený od nejvyššího????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Koukám, že RD nebude Váš šálek kávy

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 16:54
- Nahlásit

Alexa
konzultovala jsi předem????Nekonzultovala tak co se divíš.
Já bysem konzultovala, ale Rudík zabanoval půl okresu v hrůze, abych mu to tam nezaspamovala protivnými dotazy
Tak včil nevím, co budu dělat když mi bude půl smečky mňoukat a půl cvrlikat

kejtlin
Koukám, že RD nebude Váš šálek kávy
Ale naopak, my sme tadyk všechny Rododendrónovy velké kamarádky. V podstatě fšichni se s ním znají osobně a tykají si, heč heč

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:01
- Nahlásit

Biluška
závist je ošklivá vlastnost a proto nezávidím, osobně ho neznám, ale ani poznat nějak nechci

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:06
- Nahlásit

kejtlin
ale ani poznat nějak nechci
Cože???!!!! Ty nechceš poznat největšího, nejsvětějšího, nejmocnějšího kouzelníka fšech dob? No ty si upadla ne? Toho prostě MUSÍŠ poznat a MUSÍŠ přihodit pár drobných do kasičky, jinak budeš úplně bekaná a dostaneš banána, uvidíš. Až ho budeš mít tak ho hoď Bajkonurce, dělá z nich boží dajkyrý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:09
- Nahlásit

Biluška
prosímtě neblázni,chudák kachna

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:11
- Nahlásit

ted ty mrchy spej, cely den ani nepipli a vecer to zaszacne. Jdem chytat ty modry, jestli budou taky mnoukat tak .......

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:12
- Nahlásit

kejtlin
RD nebude Váš šálek kávy
Kavy nebo caje?
Ja ho znam "osobne", byla jsem jednim z davu posluchacu na vyjezdni prednasce pred par lety, i ten zazracnej sutr jsem si pochovala v dlani ( a nic). Live jsem na jeho radach neshledala nic az tak spatneho, i poradit s jednim coklem dost dovedl. Co se virtualna tyce, tak pusobi jiz ponekud podivne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:14
- Nahlásit

Biluška
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:06
Citát

Cože???!!!! Ty nechceš poznat největšího, nejsvětějšího, nejmocnějšího kouzelníka fšech dob? No ty si upadla ne? Toho prostě MUSÍŠ poznat a MUSÍŠ přihodit pár drobných do kasičky, jinak budeš úplně bekaná a dostaneš banána, uvidíš. Až ho budeš mít tak ho hoď Bajkonurce, dělá z nich boží dajkyrý

ty woe mi dáváš

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:15
- Nahlásit

Alexa
Hele madam, přivezu na závody fotografa, co dělá takový pěkný vobrásky jako Pes Jíra. Tak abyste měla načesaný deprivanty, dyby to náhodou vyhráli a museli bejt vyfocený.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:19
- Nahlásit

Fifi
Odvaha mu asi nechybí při zacházení se psy, věřím, že si dokáže poradit o to nic, ale virtuálno, je mazec a vpodstatě žebrání peněz se mi taky moc nelíbí, chápala bych udělám si živnost a za převýchovu psů budu brát určitou sumu peněz třeba

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:23
- Nahlásit

brezen2008
prosímtě neblázni,chudák kachna
kachny necvrlikaj, takže jsem v klidu, bo mi nehrozí,že vlivem tachyjounu se ze mě stane Bilušin pes a uloví mě její pes v domnění, že je kočka

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:25
- Nahlásit

Fifi
i ten zazracnej sutr jsem si pochovala v dlani
No tak to je jasný, máš změněnej imprýtyng a nepamatuješ si cos byla dříf. Což je malér teda, zkus si vzpomenout, třá si byla něco důležitého... nejseš třá ten hledanej podnikatel? Ten bohatej.... Krejčíř??

Březen2008
S Kachnou to bude ten samej malér, ta byla určitě člověk a včil je Kachna.... Chuděra. Ale tak eště je dobře, mohla být třá jepice a už by bylo dávno po ní.....

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:45
- Nahlásit

Gerda
Hele madam, přivezu na závody fotografa, co dělá takový pěkný vobrásky jako Pes Jíra. Tak abyste měla načesaný deprivanty, dyby to náhodou vyhráli a museli bejt vyfocený.

to bude úžasný. A nechá stáhnout vobrázky do nojbúka rovnou tam?abych je mohla dát na rajče?????
Biluška
Ten bohatej.... Krejčíř??

ty woe a máme po starostech s prachama, máme mezi členy žumpy milijounáře

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:47
- Nahlásit

Pražáááááááácííííííííí
okamžitě a střelhbitě se mrkněte do http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4571_0.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:50
- Nahlásit

Alexa
A nechá stáhnout vobrázky do nojbúka rovnou tam?
To nevim, mylsim, že je bude chtít eště trochu upravit, přece jen tak pěknýho psa nemáte a ten ksicht už taky neni, co bejval, bude vás muset retušovat.

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 17:57
- Nahlásit

Biluška
No tak to je jasný, máš změněnej imprýtyng a nepamatuješ si cos byla dříf. C

Prdlačky,ten šutr je mrtvej...ještě jim ten co to rozjel, tuším david z émeriky tvrdil jak se zasadí semínko a ve spešl laboratorních podmínkách naroste šutřík

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:04
- Nahlásit

Erin
ten šutr je mrtvej...
Presne, naprosto nic.
jablunka
Pražáááááááácííííííííí
okamžitě a střelhbitě se mrkněte

Jako ale fakt okahbitě!! Vesnicanky najizdej, s radne zarizlejma teplakama, pokud je teda budete chtit.

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:10
- Nahlásit

Brý vodpůldne všem přeji
dneska ten den divně začal, zazvonil na mě ve vosum počťák, že mi přivez dobírku (ten šampón pro Rexíčka na jeho bebíčka) ale ouha, já měla u sebe enem dvěstě ká čé, hledáním peněz jsem strávila takovou dobu, že už jsem nestihla autobus, na kterej jsem se chystala ... naštěstí dobírečku vydali na počtě manžovi, zřejmě pod pohrůžkou násilí ... jo a Bedříšek mi připravil menčí šok, dyš jsem dorazila z práce a koukám akvárko prázdný, tak koukám, kde by moch bejt a von se ten ťulda zahrabal do rašeliny

tak jsem se vykecala a odjebávam sa odtiaľ a du šampónovat broučka ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:14
- Nahlásit

delegace už vysmahla, zbylo opčerstvení, už žeru čískejk a kukís a toustíky.

Tinta76
Pani, máte dneska blbej den, jako ta holčička, co de s ouchylákem do lesa a řiká - jéé pane, já se bojííííím. A von jí řiká - no a počkej, jak se budu bát já, až pudu zpátky sám!

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:16
- Nahlásit

Gerda
tak zas tak blbej ten den určitě nebyl

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
[i]přece jen tak pěknýho psa nemáte a ten ksicht už taky neni, co bejval, bude vás muset retušovat.[/i]

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:26
- Nahlásit

Tinta76
vo blbym dnu je ještě jeden příběh, jak pán najde holčičku vl ese u rybníčka, kterak sedí na břehu a pláče. A pán se jí ptá, šmarjá, děfče, proč pláčeš? Kdepak máš rodičové? A holčička řiká
- šli sme s našima ráno na houby a taťku hned u prvního stromu roztrhal medvěd. Pak sme s maminkou prchaly lesem, jenže maminka zakopla, spadla do tohohle rybníčka a utopila se.

Pán jde k holčičce blíž, pohladí ji po vláskách, rozepne si poklopec
- holčičko, ty máš dneska blbej den, viď.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:29
- Nahlásit

Gerda
seš hnusnááááááááá!!!
Rači místo těhdle prasárniček nažeň pražáky do hospody,nebo se na to vyprdnem.

Tinta76
# Zasláno: 19 Říj 2009 18:41
- Nahlásit

Gerda
no teda

hele tadyta taky asi měla blbej den

<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání