| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:14
- Nahlásit
bože,vy ste fšechny krafky a laňky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:17
- Nahlásit
Tinta76
hlavně mu dávej rajčátko,broskvyčku,nekrarinku a salátovou vokurku/ tu můžeš nastrouhat /
hlavně mu dávej úplně na prach rozdrcené vaječné skořápky, jinak ti zdechne. Taky mylákujou piškoty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:18
- Nahlásit
Baico
Sou mocinky nádherný s těma vočiskama! Eště sem takhle vostarávala malinkýho beránka Milana, co mu umřela mamka, dopejkali sme ho v kuchyni na kamnech, normálně se ten sráč v noci budil na krmení, ječel jak podřezaný děcko, strašně sem se lekla, lemtal z flašky, kerou sis musela dát podpaždí, aby to pro něj bylo jako vot vopravdický ofce ))) Jesi najdu fotku, naklopim jí sem, jak sem ofčí babička.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:24
- Nahlásit
Gerda
Sou mocinky nádherný s těma vočiskama!
Včera jsem se na holky a jejich děti byla podívat v Uhříněvsi. Pošmajchlovala jsem telátka. Ale musim říct, že jsem ráda, že jsem odešla. Co mi holky vyprávěly, tak je tam celkem dusná pracovní atmosféra. Nikdo neví, kdy mu řeknou, aby už zítra nechodil. Všichni se bojej. Nikdo s nikym nespolupracuje, protže se bojí, že mu ukradne výsledky. A přitom kvalitní výzkum se bez kvalitního výzkumnýho týmu dělat nedá. Uplně mi bylo včera z toho smutno.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:26
- Nahlásit
brezen2008
voni se zarabávaj do toho lignocelu a dlabou jednou za 2 dny klidně,hlavně mu dávej rajčátko,broskvyčku,nekrarinku a salátovou vokurku/ tu můžeš nastrouhat /
oká, pani už jsme zjistili, že má rači šťavnatější papů
Biluška
má sépijofku, takže nezdechne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:33
- Nahlásit
Baico
Jo holka, to chápu. Jak jde o dusno v práci, celá pracovní skupina je v rozkladu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:35
- Nahlásit
co je to tu za kravín????
mamko, ty máš krásný řasyyyyyy!!!!!! možná ses tak narodila, možná je to mejblin.
a chápu to teda dobře, že kdyš si byla tele, tak seš teď... kráva...?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:36
- Nahlásit
Zdravím všechny po delší době.A prosím o radu.Pán v 10 měsících věku štěněte zjistil ,že pes má jen jedno varle tudíž chce vrátit psa a já mu mám vrátit peníz.Ve smlouvě má uvedeno,že štěndo nemá žádné vady ,které by mu bránily v zařazení do chovu.Ta varlata měl obě při kontrole vrhu/na to je zápis/i později.Hafan má teď 11 měsíců a mám si pro něj dojet,neboť mu zdravotní stav nedovolí ,aby jej přivezl.Psa si vemu ,ale nechci být za vola.Jak závidím chovu bez PP a smluv.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:41
- Nahlásit
Pentas
Na stenata se vztahuje zaruka 6 tydnu od data prodeje. Cili, pokud to nemas osetreno ve smlouve jinak, ofiko nema pan narok na zadny vraceni prenez. Jde jen o etiku chovatele, jestli mu psa vezmes zpatky a vratis nejakou korunu, nebo nabidnes stene z dalsiho vrhu se slevou. Ale jestli ma takovejhle vztah ke psovi a chce se ho zbavit kvuli kouli, asi ho ma tuze rad. A este at si pro nej prijedes - no to je sila. Asi radsi psa stahnout od takovyho cloveka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
o třech chlapících z města, co jedou na ranč a maj za úkol hnát stádo kraf, a mezitim poroděj telátko Normena
Jesi najdu fotku, naklopim jí sem, jak sem ofčí babička
mě už na tomdle světě nepřekvapí snad nic. Ani chlap co porodil telátko! Ba dokonce ani Gerda vofce.
Snad jedině kdyby Psíček začal pracovat f útulku, to by mě zarazilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:48
- Nahlásit
jbat
že kdyš si byla tele, tak seš teď... kráva...?
no právě, že ne . Psala Baico, že nemůže bejt kráva, páč ty sou hrozně chytrý a moudrý. Takže je zní plaňka tetkon.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:49
- Nahlásit
PetraK
Snad jedině kdyby Psíček začal pracovat f útulku
anebo ve školce, f kroužku mladých přírodovětcůch....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:50
- Nahlásit
Fifi
Asi radsi psa stahnout od takovyho clovek
no přesně tak, pánovi jeho zdravotní stav nedovolí.,...... a tak co chce teda s tím psem dělat??? To si měl vzít pekinéze. Ach jo, lidi jsou fakt degeni. Vracet psa !! a navrch kvůli tomuhle!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:51
- Nahlásit
Gerda
anebo ve školce, f kroužku mladých přírodovětcůch.
to právě ne, von by tam měl ty vodvážný školačky... to je normoš standard. Ale práce f útulku je v jeho případě překvapení. Mimořádný překvapení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 11:58
- Nahlásit
Pentas
Pán v 10 měsících věku štěněte zjistil ,že pes má jen jedno varle tudíž chce vrátit psa a já mu mám vrátit peníz.
Tak jednak, že pes nemá varle by si měl člověk všimnout o trochu dřív Vím o čem mluvím
Obená lhůta pro reklamaci zvířat je pouze 6 týdnů a vztahuje se pouze na vady, o kterých chovatel věděl, které zatajil nebo na ně neupozornil. Tzv. skryté vady, které mohou vyjít na povrch jsou problematické, protože i každý slušný chovatel se snaží produkovat jen zdravá zvířata a pokud o tom nevěděl, je to vždy jen a jen na dohodě, jak to s majitelem vyřeší.
Takže podle zákona a kupní smlouvy nemá pan majitel nárok na cokoliv. Teď záleží jen na tom, jak se dohodnete.
Ale z mého hlediska bych pro psa jela a vrátila mu peníze. Protože pokud tomu člověku vadí, že nemůže na výstavy a psa uchovnit, tak neni něco v pořádku ve vztahu k tomu pejskovi. Já bych Baica nevrátila ani za nic. A to mi chovatelka nabídla, že to můžu udělat a vrátí mi peníze. A zjistila jsem to, když jsem štěně měla doma 2 týdny.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Pentas
Takže jak píšou holky, vrátit peníze a psa šupem od něj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Baico
ste se pani právoplatně rozvohnila a pro zdůraznění to hodila 2x!
chápu, majitel pejska- záměrně nepíšu páníček - je idiot a jako takovýmu mu pes do rukou nepatří.
Na místě Pentase bych ještě na klubových stránkách rozhodila info o tom, že člověk toho a toho jména, má takovýto vztah ke psům a že by se tedy chovatelé na které by se obrátil měli hodně zamyslet, zdaliž mu štěně prodají. páč je jasný, že debil si pořídí další štěně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:06
- Nahlásit
Baico
Pani, dybyste byla chytrá, vrátíte pana Bajkonůra panu Pentasovi taky.
v každym případě vrátit psa po roce, co ho mám.... to je hustý. Udělala bych si u jména pána poznámku, že ode mě už nikdy štěndo nedostane.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:07
- Nahlásit
No já bych prachy nevracela. Psovi je téměř rok. Je nesmysl, aby za něj Pentas dal plnou cenu štěněte. Asi to zní tvrdě, ale já jsem holt ekonom, někde se to musí projevit . Psa bych vzala zpátky, to jo, protože dobře se tam určitě nemá. Ale natvrdo bych pánovi sdělila, že na peníze nemá nárok. Možná tak 1-2 tisíce a i to bych si pořádně rozmyslela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:22
- Nahlásit
Biluška
jo jenže von ho pak nevrátí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:38
- Nahlásit
PetraK
jo jenže von ho pak nevrátí
Já myslím, že vrátí. Nebo dá inzeráty "daruji". Promiň, ale kdyby ho chtěl prodat tak ho stejně neprodá. Akorát spoléhá na to, že blbec chovatel vrátí prašule a odveze si nepohodlného čokla. Ještě pro něho na své náklady pojede bůhví kam. To je stejná logika, jako kdybych vzala rifle co jsem koupila před rokem a řekla "tady vám je vracím, mají díru na koleni a mezi stehnama jsou prošoupané, takže už je nechci a vraťte mi plnou cenu". Si v obchodě leda tak poťukají na čelo.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:50
- Nahlásit
Gerda
ahoj - zkuste to pani tady - to je moje kamarádka.
Nebo i tady ať se poptá...
anebo ještě tady, ale tam bude to bude na dýl dopředu rezervovaný a dražší.
KDO JE AMÁLKA?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:01
- Nahlásit
PetraK
no právě, že ne . Psala Baico, že nemůže bejt kráva, páč ty sou hrozně chytrý a moudrý. Takže je zní plaňka tetkon.
plaňka? jak může z telete vyrůst plaňka, sakra?
jsem v té škole měla dávat pozor...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:03
- Nahlásit
ahoj, nové info o buldokovi na HLEDÁME DOMOV PRO..... koukněte prosím a občas posuňte.Děkuju moc Radka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:06
- Nahlásit
Takže je zní plaňka tetkon.
cože?????
no tak to já zase du a přídu aš budu něco onačejšího,plaňku tu nikomu dělat nebudu,jasný?!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:08
- Nahlásit
PetraK
ste se pani právoplatně rozvohnila a pro zdůraznění to hodila 2x!
To máte pravdu a když se navíc jedná o bělouše, že.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:09
- Nahlásit
davidkova renata
přídu aš budu něco onačejšího
pro mě seš kráva, mamko!!!!! lepší?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:11
- Nahlásit
Jo a hele - to vám musim vyprávět, jak sem se v pátek pobavila!!
Jeli jsme k ségře opravovat domeček a Brtnik zajel do OBI pro nějaký lišty, bylo mi blbě, tak jsem zvostala v autě sedět. za chvíli přijelo auto, zaparkovalo, spolujezdec vystoupil a ... řách ho do našich dveří dveřma od jejich auta. Tak jsem vystrčila hlavu a říkám - normálně, ne žádnej agresíf - :"prosím vás, to nemůžete dát trošku pozor?"................ pánáček vylítnul z krabičky a začal pokřikovat, že když tady tak blbě parkuju (odkdy spolujezdec parkuje???( ... a tak jako podobně . Stáli jsme normálně - bílá čára koukala v pohodě. No, nas*al mě nebetyčně, smeták jeden hulvátskej. Nechala jsem ho odejíc, vytrhla stránku z časopisu a napsala mu líbrsbríf: Milý pane, byl jste fáák jako drsnej a dobrej!! Jenže... hulvát je dneska už kde kdo, takže abych pravdu řekla, tak v podstatě nic moc!... a namalovala mu tam navrch velikýho smajlíka a narvala mu to do dveří tak, aby to nemohl přehlídnout. Opsala si SPZ a zalígrovala jsem se pro jistotu v autě a modlila se, aby Brtnik nešel dřív, páč sem nechtěla vo tu zábavu přijít . Za chvíli šli von i ten řidič, chlápek poučen evidentně od řidiče (bych řekla, že dostal sprdu ), čekal, až řidič vyjede a že pak nasedne. Jak otevřel dveře, šup hópnul na něj lístek. Já si tak seděla, nožku přes nožku, luštila Sudoku a pochopitelně se zajímala pouze o to, že v tomdle políčku by mohla bejt 5, nebo šestka??? Hulvát dočet, přišel k autu a začal mrmlat zas ty svý větičky, tak jsem si nejdřív luštila dál, pak se mi ho zželelo a sdělila jsem mu, že za ááá- spolujezdec neřídí, tudíž ani neparkuje a za bééé, ať se ráčí podívat, že stojíme ještě ZA!! bílou čárou. ešče chvilku si tam hošíček zpíval ty svý protestsongy a když pravil, ať mu jdu teda ukázat, kde nás trefil, tak jsem mu s úsměvem sdělila, že když se chová jako hulvát, tak já rozhodně z toho auta nepolezu, nejsem padlá na hlavičku, to se rozumí , huž byl pěkně vařenej, tak akorát!! Pak vytáhnul foťák a že si to vyfotí, aby jako:"pani pak něchtěla něco z povinnýho ručení!" Pani se smála a s úsměvem mu sdělila: "Jooo a eSPéZetku už máááám!" a zamávala mu. Málem ho trefilo , ešče chvílu vykřikoval, pak nasednul do auta a vodfordil Myslim, že ten kdo ho vezl, musí být opravdu nadšen a dal mu to patřičně najevo. Možná, už příště pán bude lépe volit slova v takových situacích?? Já se královsky bavila Dokonce tak, že se mi udělalo mnohem, mnohem lépe a už jsem nepomýšlela na to, že umru na rýmičku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:13
- Nahlásit
jbat
pro mě seš kráva, mamko!!!!! lepší?
rozhodně .Tetka jen aby mi to ale vydrželo... ..viz plaňka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:14