| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:51
- Nahlásit
PetraK
TU už MÁME MY!!
megalomane!
gabi
vy eště žijete pani?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:59
- Nahlásit
Kocici lide - zejmena lucynka
Pls, nenapada vas neco? Uryvek z mailu:
Pracuji na jednom statku jako ošetřovatelka skotu.
Na statek se před lety dostaly dvě kočky, asi je tam někdo odhodil. Bylo mi jich líto, protože majitelům statku jsou kočky ukradené. Začala jsem kočky přikrmovat, tak se tam zabydlely. Postupně se ale začaly množit. Teď je to v takové situaci, že se na statku nachází dohromady 13 koťat, kterým
budou přibližně dva tři měsíce. Jsou zavřená v jedné místnosti, aby náhodou třeba nespadla do jímky apod. Nosím jim krmení a nechala jsem je veterinářem odčervit. Jelikož ale budu na statku končit, protože majitelé budou končit s živočišnou výrobou, nevím, co s koťaty dělat. Pokouším se je udat prostřednictvím inzerátů, zatím bohužel marně. Prosím Vás tedy o pomoc, jak by se tato situace dala řešit. Prosím, jestli byste mi mohli nějak poradit, spojit se ještě třeba s nějakým jiným útulkem a společnými silami koťata zachránit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:06
- Nahlásit
Baico
Tady se nikdy, ale zásadně nikdy, kraviny neprobírají.
jak to že ne??? Dyk tady asi tak na stránce 3086 bylo vídejo s krávama. Dokonce DVĚ VÍDEJA!! A že zrovna Ty si to nepamatuješ teda
davidkova renata
megalomane!
budeme jako pan Bajkonůr, ten má taky spoustu cen!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:13
- Nahlásit
PetraK
jak to že ne??? Dyk tady asi tak na stránce 3086 bylo vídejo s krávama
Dostala jsi mě! Máš pravdu! Ale to byly opravdu kraviny, ne kraviny! jestli teda jako rozumíš!!
budeme jako pan Bajkonůr, ten má taky spoustu cen!!
Ještě si vyrob transparent: BAJKONŮR NÁŠ VZOR
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:15
- Nahlásit
Baico
BAJKONŮR NÁŠ VZOR
eh, to nevim, esli by druhá část týmu vzala úplně jako za vlastní
Máš pravdu!
JE TO MÁLO VIDĚT!!
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:18
- Nahlásit
davidkova renata
nielenže žijeme, ale aj žujeme a občas vás aj čítame ;)
a mame aj svoj prvý Vetamix v mrazáku.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:18
- Nahlásit
Fifi
jezismarja nechci uz videt zadny kote, tresti mi hlava ten degen zacal rvat v jednu v noci a rval a rval a rval, v osum rano jsem i pres rev úsnula a to je co rict, bo lezl po kleci, kterou mam u hlavy, vysplhal se k mimu uchu a rval mi do uchaaa. Zpivala jsem mu, povidala pohadky a von rval
Heledte pani a kde jsou jako, ktera lokalita. Je toho vsude strasne moc, takze nemuzu nic slibit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
Dik, sem vedela, ze se ozves. Lokalita je cca 12 km od Podebrad, smer HK.
Je toho vsude strasne moc, takze nemuzu nic slibit.
Vsak prave Ale kdyby nahodou..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:21
- Nahlásit
gabi
a mame aj svoj prvý Vetamix v mrazáku.
co děláš dneska rodince k večeři? guláš nebo snad svíčkovou??
lucYnka XIII
jezismarja nechci uz videt zadny kote
pani dybyste je zabila jaxme vám radily vo cca 2 strany zpátky,tak tu ted nemusíte lomit rukama
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
tak se jdu za chvilku kouknout na ten cvičák,dám pak vědět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
napadlo mě jen OS Podbrdsko a Bára, ale tam jsi Ty, tak já nic jinýho už nevymyslím
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:29
- Nahlásit
Pěkné slunečné odpoledne
Nemám čas,du dodělávat resty v zahradě,ale asik sebrzo vrátím.Cítím tak nějak v kostech ,že je tam furt kosa.
davidkova renata
guláš nebo snad svíčkovou??
Sem jednou z Vetamixu brala 100kg krůtího ořezu,pro dvě známý a řidič se mě optal"bude velká grilovačka,že?"
Fakt nevím jestli si dělal prču,bebo to myslel dovopravdicky zmetek jeden
Fifi
To je blbý,tolik koťat,jsou alespoň trošku ochočený?Zeptám se tadyk dvou kočomamin,ale chce to víc infa.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:32
- Nahlásit
Erin
,jsou alespoň trošku ochočený?Zeptám se tadyk dvou kočomamin,ale chce to víc infa.
Pisnu ty pani, a zkusim vic zjistit. Dik.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
pani dybyste je zabila jaxme vám radily vo cca 2 strany zpátky,tak tu ted nemusíte lomit rukama
dyt jsem si na Vas vzpomnela a presne tohle me napadlo, uz jsem ho chtela splachnout do zachodu, ale neda se chytit do ruky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:41
- Nahlásit
čus žumpice, sem doma, můžete zrušit zákaz vycházení. Co je novýho? Gdo dělá výcuc?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:42
- Nahlásit
Biluška
Co je novýho?
Kotata.
A mas sovu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:43
- Nahlásit
Fifi
na HK to je Kocici nadeje, ale jsou desne plny depozita, chjo. Nemohly by se kotata aspon odcervit a naockovat? 14 dnu po prvnim ockovani by se snad mohla nejaka do KN prijmout.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:47
- Nahlásit
Fifi
A mas sovu.
To mám radost, už se tam řítím.
Kotata.
To se mě netýká, mám dvje a jedno nemůžu od včerejška najít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ja o tom nevim vic, nez sem uvedla. Odcerveny jsou, to pani pise. Pockam, az se mi ozve a dodam dalsi info, nemam to daleko, klidne bych je zajela nafotit. Ale taky nevim presne kam.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:48
- Nahlásit
PetraK
napadlo mě jen OS Podbrdsko a Bára, ale tam jsi Ty, tak já nic jinýho už nevymyslím
ja nejsem v Podbrdsku jsem depozitem v Kocici nadeji, ale to je fuk jenze depozita jsou beznadejne plna. Me Podbrdsko taky napadlo, jenze predpokladam, ze jsou taky uplne plny, ale zeptatse muzem.
Kdyby byly aspon jednou naockovany tak se spis da neco delat.
Fifi
jsou maminy aspon vykastrovany?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 14:58
- Nahlásit
Zdravím všechny.
Ach jo, budu muset na vlčáry, jinak to nepůjde . Nejen, že mi minulej tejden Mája počůrala pelech (jejich společnej), čímž zcela jednoznačně dala najevo problém s dominancí, ale ještě ke všemu mě v sobotu rafla do lejtka, bo mi upadnul drobeček o němž byla Mája hluboce přesvědčená, že je jen a pouze její a kamarádova fenka ho sežrala.
Bohužel, mezi ní a Májou byla moje noha, což Mája nepostřehla a tak do toho rafla. Promluvila jsem jí do duše a vyhodila jsem jí ze dveří a tím považovala celou věc za vyřízenou. Ne tak Beska (s tím neměla vůbec nic společného, ale hárá a přeskočilo jí), která vyběhla ze dveří a naskočila na Máju. To Máju dorazilo a pustila se se do ní (celkem jí i chápu), servala jem Máju opět považovala celou věc za skončenou. Opět ne tak Beska, která se rozhodla pokračovat. Takže jsem rotovala kolem vlastní osy s Májou ve vzduchu a nohou se snažila nakopnout Besku. Teprve až dobře načutnutá šeltička se vzpamatovala a mohli jsme pokračovat ve veselení. Nutně potřebuju tachyjoun. spoustu velkejch tachyjounů, který bych po nich mohla házet, dokud nedoháraj (Mája začíná)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:03
- Nahlásit
kachna_
Koukam, ze nejsem sama, komu kdyz cupky haraj, je ve smecce dusno. Kremyl uz doharava, navic ma ted bebi, tak uz klidni hormon, ale jisty napnelismus tam skutecne je. Ja je zflakam dycky spravedlive vsecky, aby to nektery nebylo lito a je zase do dalsiho harani klid.
Nutně potřebuju tachyjoun. spoustu velkejch tachyjounů
Traverzu!! Velky traverzy!! Zadny Čárifuky!
lucYnka XIII
jsou maminy aspon vykastrovany?
Nevim, zjistuju vic info.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:03
- Nahlásit
Erin
Fakt nevím jestli si dělal prču,bebo to myslel dovopravdicky zmetek jede
nedělal . Lidi to tam fakt!!!! kupujou i pro sebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:04
- Nahlásit
kachna_
až dobře načutnutá šeltička se vzpamatovala
))) vy ste rozenej výcvikář pani!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:06
- Nahlásit
kachna_
Stejně jako teta Fifijová máme taky velké třenice háravek Děsné. Pokaždé to zmlátím a je klid. Tachyjounama sem teda eště nemlátila, ale možná by to taky stálo za pokus....Možná bysem mohla vyvinout tachyjounovou traverzu a zalepit tak další díru v trhu Kurňa, gde je Davídková, musím jí říct, že budem vyrábět něco echtovního
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:11
- Nahlásit
Biluška
Tachyjounama sem teda eště nemlátila
Vono by je stačilo používat na házení,ofšem pouze f případě,že ste schopný se trefit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:14
- Nahlásit
jablunka
ofšem pouze f případě,že ste schopný se trefit.
Dyk víš, že netrefím ani vrata od stodoly . Navíc některé bordeří a šeltií trupky by mi je určitě nosili zpátky místo ragbyčů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:31
- Nahlásit
Biluška
Dyk víš, že netrefím ani vrata od stodoly
f tom skvěla moje narážka.....ofšem pouze f případě,že ste schopný se trefit.
některé bordeří a šeltií trupky by mi je určitě nosili zpátky místo ragbyčů
to je jen dobře,né.....hodíš to po nich a voni si to donesou eště z5.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:46
- Nahlásit
Biluška
pani, tak jak je to s tim radostným výrazem u mýho psa při igelitění? Má radostnej, nebo debilní výraz, jak tvrdí Jablůnka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2009 15:46
- Nahlásit
jablunka
to je jen dobře,né.....hodíš to po nich a voni si to donesou eště z5.
No jo, jenže tím se dostanou do blízkosti toho tachyjounu, on na ně bude působit a změní jim imprýtyng. Víš jaký v tom bude zmatek když pro aport vyběhne borderka a vrátí se bernardýn? Nebo třá kapr? Dyť by se mi, proboha, mohlo stát, že mi půlka smečky bude cvrlikat na ořechu v domnění, že jsou vrabci a druhá půlka je bude lovit - coby kočky
|