Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 11:40
- Nahlásit

Dobré poledne fšem, co právě obědvají, dobré skoro poledne všem, co sou f práci a zjišťují jeden průser za druhým - třeba ten, kdy si grafička nezměřila velikost vzorku kávy a naznačila vlep na leták tak, že se tam leták nevejde. Dobré skoro poledne všem, o přišli včera z práce skoro o půlnoci a místo luxování drhli koberec kartáčkem. a také dobré skoropoledne všem, jejichž pes má již skoro vyčesaná aspoň záda. A nakonec dobré skoropoledne všem, o se jim chce brečet.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 11:41
- Nahlásit

Zrána přestalo pršet, tak jsem vzala psy na 2 hodky ven,aby se trochu vyběhali, už při cestě domů ale začlo zase krápat, výhled na zlepšení počasí nic moc.
ale potěšil mě můj strýc, dnes k nim jdu na oslavu jeho dcery, to není podstatný, ale vždy tam je mnoho jídla alkoholu taky, ale ten ke štěstí až tak nepotřebuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 12:06
- Nahlásit

Gerda
nebudˇ smutná

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 12:11
- Nahlásit

kachna_
spíš mi na tom sere to, že nikdo neni za nic zodpovědnej, každej má milion výmluv, jen aby nemusel přijít za náma do práce a dodělat po sobě svý fakapy. Takže tu sedíme tři lidi, co po dvou lidech dořešujem jejich návrhy, protože oni nepřemýšleli, když ty návrhy dělali. Věřim tomu, že by naklusali extra rychle, kdyby za tuhle špatně odvedenou práci nedostali zaplaceno.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
A novej ředitel nepomůže?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:01
- Nahlásit

kachna_
Bude muset přijet a vyřešit to, teď už je tu opravdu velký problém.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:17
- Nahlásit

čus kreténi,su nasraná ,mokrá a zmrzlá,tagže doporučuju NEDRÁŽDIT!!

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:21
- Nahlásit

davidkova renata

tagže doporučuju NEDRÁŽDIT!!

Ani bosou nohou??

Gerda

Šiš,to je situacebudu se na tebe intezivně soustřeďovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:27
- Nahlásit

davidkova renata
Všechno ste ráno protrénovali?

Erin
jedna šéfka už dorazila, schválila náš postup i výsledek práce, stojí za námi, to mě těší, bude to s klientem stran své pravomoci řešit sama.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:41
- Nahlásit

Gerda
pani tumate dejtesi na nerviky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 13:46
- Nahlásit

Tak bezva, klientka je nekompetentní, potřebuje svou nadřízenou, celá akce se přesune na zítřek, čímž máme zajištěnou zítřejší nočku a nočku úterní. Nějak nevycházím z údivu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

Gerda
klientka je nekompetentní, potřebuje svou nadřízenou, celá akce se přesune na zítřek, čímž máme zajištěnou zítřejší nočku a nočku úterní
ty voe,to snad neni možný!!!Sim tě di rači cvičit čokly,to dneska může dělat úpa každej deprivant a dost to vynáší.A taky budeš dříf doma

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 14:30
- Nahlásit

Tak už ne, už jí zase nutíme, aby se vyjádřila dnes. Všichni se sjedou sem a zbytek bude na telefonu. Musí to bejt dnes, musí to bejt dnes - já je totiž postrašila, že když to nechaj na zítra, nejedou od čtvrtka na výjezdní zasedání )))

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 17:41
- Nahlásit

Dortici byli pekny, ale to pocasi zkur.eny!! Sem zmrzla jak soboli lejno, promrzla od hlavy k pate, chcalo a chcalo, fakt chutofka. X krat sem si nadavala, ze sem radsi mela zustat doma.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 17:50
- Nahlásit

Dobré ránko
Byli jsme na krásné procházce, Bucka s Flederikem se dokonce asi 35 minut kamarádili, pak se dívali na splav. Bucce se splav za chvilku přestal líbit, tak se začala válet po zemi, Flederik se na ni chtěl podívat a ta dylina ho zabila i přes náhubek, Agina se k zabíjení přidala (ale spletla se, chtěla zabíjet Bucku a místo toho z ní rvala postroj) a navíc jsem je měla všechny připnuté na manmatovském pásu. Zapnula jsem každého k jinému stromu, zkopala je do kuličky a pokračovali jsme dál, ale Fredovi z ucha crčela krev na moji novou botu, tak jsme se museli vrátit, aby se té botě něco nestalo. Fero dostal za odměnu kuře a Bucu s Aginou jsme ještě trochu prohnali. Jsou to hovada.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:01
- Nahlásit

Čumí na splav.

Agina se mi trochu rozložila

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:13
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,jsem dobra,uz mi jdou ty mmsky,i kdyz to tento mobil nepodporuje,stahla jse si ovladace,jinak u nas bylo pekne i sem-tam vysvitl oskarek,ja se sla s hajanem projit,zavolame si?
jinak vas taky vsechny zdravim v zumpe.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:18
- Nahlásit

Po odpojení raněného koně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 18:53
- Nahlásit

čau všem,tak jsem dneska trénovala dastyho v busech MHD a jedna starší paní se mě slušně zeptala,co ten pes dělá a já že sedí a ona,jestli vyhledává drogy nebo co dělá když je ten policejní
tak mi všechno sežrala,že hlídá na stadionech,že zahání schromáždění,že hledá drogy .....

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 21:22
- Nahlásit

Koukám, že všichni tak pilně dřete, že ani nemáte čas psát . Tak teda máte pochvalu a už si můžete dát chvilku voraz

Zároveň fšechny upozorňuju, že zítra jedu aš do Frýdku-Místku. To je daleko. To pojedu dlouho. To asi nabourám

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 21:48
- Nahlásit

Biluška
nedřu, jdu spát, dobrou...
o asi nabourám
Nesmíš to vidět tak černě.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 04:08 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

se asi picnu, ten novejsi mrnous uz asi dve hodky rve, nemuzu spat, mam klec u hlavy a on vyleze po mrizi k memu uchu a jeci asik ho zabijuuu
ono se mu styska, ale nemuze se mu stykat potichu
uz jsem jim vypravela pohadku o cervene karkule a o pernikove chalupe a nezabralo to. Asi mu zacnu zpivat, ale to zacne brecet jeste vic.

a tak bych vam aspon udelala snidanu, ale nejde mi mys

chxi spinkaaaat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 07:39
- Nahlásit

dobré ráno všem

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:02
- Nahlásit

Bré ráno všem co o víkendu mrzli v sedlech Sem se těšila do práce, že se konečně vohřeuju. A navrch mi dost s...e to sluníčko za voknama.V sobotu jsem sfiňce žíhaný našlápla stopu přes všechcen ten bordel, co napadal na louky a potěšila potvora, asi z ní kožich ještě nějakou dobu nebude. Jináč gratuluju panu Bajkonůrovi a začínáme mu vykat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:04
- Nahlásit

Hyena
máš vedle SZ

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:11
- Nahlásit

Dobré ráno přeji Žumpové filharmóyji!!
Konečně jsem se dostala k vám vás pozdravit. Nějak s mi tu přes víkend nahromadila práce. Musela jsem rozeslat asi 3 milióny mejlů.
Hyena
gratuluju panu Bajkonůrovi
Děkujeme!!
a začínáme mu vykat
Není třeba.
Jinak jsem vám zapomněla napsat, co na mě ten blboun bílej zase vymyslel. Nastupuju na poslušnost, psovi dám volno, pes vyrazí, já se na povel rozhodčího zastavuju, zády ke psu, přivolávám. Pes nikde, jen za zády slyším smích. Ten idiot si doběhnul ke stojanu na aporty, kdy byl položený růžový balónek, tak mi ho přinesl. Předpisově předsedl v očích výraz, to jsem dobrý, zvládnu aport a přivolání najednou. Tak koukej chválit!! Opravdu výborná kulturní vložka. Můj pes má smysl pro humor.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:24
- Nahlásit

Pekne posmourne pondeli, pitomci.
Prdelni pocasi, porad poprchava, proc? Podte psat pouze "p" pri pondelku!
Paico
Předpisově předsedl
Pašák psík! Přinesl, pribehl, predsednul, parada!

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:25
- Nahlásit

Baico
Hele já takhle zase na ZZO měla novej jednořadej obojek- nevyzkoušenej. No a když sem dělala obrat, čubís se chvilku zpozdila, natáhlo se vodítko a po obratu jsem vykročila, čubu už zase vzorově u nohy, ale nahatou a obojek se mi houpal na konci vodítka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:26
- Nahlásit

Brejtro může mi někdo vysvětlit, jak to, že vo víkendu je echtgoldhnusně a tetkon šajní žblunce??? a vo dalším víkendu zas mám bejt hnusně? mega hnusněš!!. Kdo todle organizuje?? Předpokládám, že nějaký šikulové jako sou u Gerdy f práci

Baico

čus Bajkonůrko,

stavim se do fronty gratulantů a třepu Bajkonůrovi haxnou . Tobě ne, tys nedělala nic, jen chodila za čoklem. Paráda, co? máš radost, viď?

Jinak my jsme též byli šikovní, za sobotní dopoledne jsem u ségry Ešusa z postele (kde jsem trávila svůj volný čas s rýmičkou) naučila, že si vodnese nahoru po schodech tenisák, tam si ho pustí, běží dolů, chytí ho, odnese nahoru, pustí........ A JÁ NEMUSIM DĚLAT VŮBEC NIC!! Tomu řikám cvičení, nemusim ani chodit.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 09:38
- Nahlásit

Fifi
Pašák psík! Přinesl, pribehl, predsednul, parada!
Pani vy ste asi denska snídala ftipnou kašu, co?
Hyena
čubu už zase vzorově u nohy, ale nahatou a obojek se mi houpal na konci vodítka.
Taky dobrý
PetraK
třepu Bajkonůrovi haxnou
Bajkonůr děkuje!
Tobě ne, tys nedělala nic
Stačí, že ho občas nakrmím, ne?
máš radost, viď?
Obrovskou. Protože tohle je fakt už pracovní zkouška, je 300 bodová. A dokonce některý pracovní plemena jí musí mít i na třídu pracovní na výstavy.
Ale největší radost mám z tý stopy, tak fakt vyšvihnul nádherně!

<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání