Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

Tinta76
držím palečky

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:14
- Nahlásit

Tinta76
mám jí rači poslat k dochtoroj???
Já bych rači poslala,fakt mám v živý paměti holku a to fakt nebylo nic hezkýho.A mě taky kousla kočka(jako ségru Baico) gdyš rodila a byla z toho málem votrava krve a největší prča byla,že sem byl f tom a doktoři si to šli málem hodit,páč nevěděli co se mnou.
Erin
Jak je u vás?Tady už jen poprchává,ale na trávě se sníh udržel.
Hnusnej ledovej sníh a zima.

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:14
- Nahlásit

brezen2008
díky!

jako já nevim, proč se to musí všechno takhle dít v jeden čas

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:15
- Nahlásit

Tinta76
Popožeň mamku na chíru, tohle zavání malérem a zbytečnými komplikacemi.
Baico
No to už praktikuju celkem dlouho, jsem zjistila, že on na rozdíl ode mě víc, co
JJ já takhle jedu od začátku, aby si čuba uvědomila, že ode mě na stopě " nic inteligentního čekat nemůže"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:24
- Nahlásit

Tinta76
njn,todle měla kámoška co měla jedinej kousanec vod vořecha,3 tejdny jí to škrábali(ale vona je něco jako ispidich,tak nevim essi je to směroplatný)))) ),já jich měla celkem 18 na vobouch rukách a dva dny na to sem motala domácí štrůdl a ptáčky Papírování bude,ale dyš je čokl váš,je to snadný.Vem vočkovák s sebou dyštak.a nemůže si to vyoperovat rači sama??Já jim moc nevěřim,sou to šílencííí

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:26
- Nahlásit

Baico
aha, no jo, ale sdrátovaný stehno je přeci jenom něco jinýho než kožní fujtajbl, kterej může mít původce nějakou hnusnou breberu

jablunka
Hyena
asi máte pravdu, už jsem s mamkou mluvila, tak uvidim ...

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
mamka je statečná, ale do tohodle jsme se báli šťourat ... horší je to s tátou, ten dvě vteřiny po Rexovo zákroku nasraně prohlásil "ti to bude hnisat", úplně vidim, že snad bude mít i radost, když mamka k tomu doktorovi pude, možná, že jí ten kousanec i závidí a nebejt těch jeho kecůch, bylo by to v cajku a mamka mohla klíďo motat štrůdl, ptáčky a různý jiný věci

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:30
- Nahlásit

Tinta76
aha, no jo, ale sdrátovaný stehno je přeci jenom něco jinýho než kožní fujtajbl, kterej může mít původce nějakou hnusnou breberu
Ale tady jde čistě o tu vzteklinu o nic jinýho.

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:33
- Nahlásit

Baico
aha, OK, já právě nevim, tak dík za uklidnění, vzteklinu máme ... teda platný vočkování

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:44
- Nahlásit

Tinta76
mamka je statečná, ale do tohodle jsme se báli šťourat ... horší je to s tátou
kašlete s mamkou na to. Jakékoliv komplikace za to nestojí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:44
- Nahlásit

Tinta76
vzteklinu máme

teda platný vočkování
,aha,tak nic ,no

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:48
- Nahlásit

Hyena
kašlete s mamkou na to. Jakékoliv komplikace za to nestojí.
však taky jo ... jenom doufám, že si mamka najde čas

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:58
- Nahlásit

Brejden spolujezdkyne!
At mate taky radost - frbuldocka Kirunka nasla domova.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:08
- Nahlásit

čistič karmy osobně

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
frbuldocka Kirunka nasla domova.
V Bydžově?Jdu to písnout Markétce.
kachna_
Ta fotka je bomba.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:13
- Nahlásit

jablunka
V Bydžově?
Jop.

kachna_
To je dobrej zaskodnik.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:30
- Nahlásit

Čest práci bejci! Měli sme v nescafé blbě jedničky, tak tu byl teď trošku šrumec, ale už sem to poslala, tak mezitim co čekám na nátisky z koní a orchestru, můžu vám napsat, že na vás nemám čas. Sou tu hezký malí malamuti mamuti, záškodníci a vlakoví spolujezdci! Ti ale nejsou hezcí, ti jsou blbí )))) Fčera sme tu zasmrádli do půl dvanácté, pak sme eště s Mařkou aportili, aby se pěkně vyběhala před spanim, hned ráno zase, a dnes odpo prchnu včas, abychom šli na celé odpo do lesa na únavovku. Tenhle tejden byla fakt jako ultrachudinka, s malejma prochajdama. Vemu si co nejdříf dofču, aby mohla bejt pořád venku.
Co novýho zase? Využíváte už konečně parforsní metody? Už ste někdo poránu dnes zmlátil svého psa pro radost? Já tu mám na zmlácení 4, biju je průběžně, oni si pro to popořadě sami dobrovolně chodí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:41
- Nahlásit

Hyena

Holčička se zamyslí a usměje se.
"Potom bych byla Češka

bože vy ste nána

davidkova renata
Tinta76
vzteklinu máme
teda platný vočkování
,aha,tak nic ,no

a vy ste druhá nána

Tinta76
tož to zvládněte

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:44
- Nahlásit

Gerda
Já tu mám na zmlácení 4, biju je průběžně, oni si pro to popořadě sami dobrovolně chodí.
Včera jsem měla na zmlácení rotličku koegyně, ale vzhledem k tomuý, že to štěně vykazuje známky, že v dospělosti hodlá táhnout na 40kg a výš, sem si to sní do budoucna nechtěla rozházet

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:46
- Nahlásit

Tinta76
však taky jo ... jenom doufám, že si mamka najde čas
JJ, když má dítě víc rozumu než rodič, to je vždycky složité

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 11:46
- Nahlásit

Hyena
rotícííí se nebijou, rotícííí se snídaj. Fyfyjová to tak dělá teda aspoń....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:17
- Nahlásit

Hyena
vzhledem k tomuý, že to štěně vykazuje známky, že v dospělosti hodlá táhnout na 40kg a výš, sem si to sní do budoucna nechtěla rozházet
tady vidim chybu...právě jí mlátit musíte eště dyš jí přeperete,páč aš bé mít 40kg,pude to uš těško
Gerda
čihni na mail ,du ho smolit

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:21
- Nahlásit

PetraK
tož to zvládněte
dík, bude to ale těšký

Hyena
JJ, když má dítě víc rozumu než rodič, to je vždycky složité
eh, no prej už to nemá tak hrozný, že zatim bude stačit ta ichtyolka

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:23
- Nahlásit

jablunka
Ta fotka je bomba
haskýšek je prostě klenot.
Mamče se ta fotka také líbila, ale vadilo jí, že ta stolička je zaprášená. Byla jsem drsná - odpověděla jsem, že jí příštěfotky budu posílat v menším rozlišení.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:27
- Nahlásit

kachna_
příštěfotky budu posílat v menším rozlišení.
čistič karmy je skandální a tvoje odpoved matce ještě více

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:31
- Nahlásit

kachna_
Mamče se ta fotka také líbila, ale vadilo jí, že ta stolička je zaprášená. Byla jsem drsná - odpověděla jsem, že jí příštěfotky budu posílat v menším rozlišení.

ta fotka je boží jsem vám jí ještě nepochválila ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Ó díky fšem za pochvalu fotky, vzhledem k tí zaprášené stoičce jsem to ani nečekala

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:55
- Nahlásit

kachna_
Pani, je to rozenej netopejr ) ten váš pejsek na dožití. Takhle mě chodil na chalupě strašit Standa, von se na mě chodil dívat, jak spim, stoupl si k posteli, dejchal mi smradlavě do ksichtu a jak stál proti voknu, trčela tam jen silueta s velikejma ušima (jako váš haskýšek) a sem tam blejskavejma vočima. Ale primárně mě vzbudil ten smrad )) Haskýšek vás straší, z krabičky, dybyste to nevěděla. Jo a máte zaprášenou stoličku.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:02
- Nahlásit

kachna_
ale vadilo jí, že ta stolička je zaprášená.
Já takhle při focení psů přišla na to,že sem dlouho neuklízela za topením.

Mám pár novejch foteček.

Příští tejden se mi vdává nejlepčí kamarádka a co dostane vod Jabloně???

A ještě vám ukážu,jak u nás fungujou lázně.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 13:06 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

cus lidi, chtela jsem vam pripravit v noci snidani, ale nesel czpes, uplne normalne kolem druhe nefachal, takze snidanenejni.

Vsem chci podekovat, ze se mi nesmejou, ze nepoznam NO. Cekala jsem, ze se tu budete za bricha popadat a nic, takze dekuju.

Vecer pudem lovit na Prazskeho povstani kotata, jeste musim koupit uzenou makrelu dojet pro sklopec a dem na lof. Kdyby se nepovedlo, tak si vod nekoho pucim nejakeho vycviceneho psa, treba Nanu (i kdyz ta se spis specializuje na veverky, jak jsem slysela) a bude je chytat pef. Ale musi je nosit neporusene v hube do prepravky!!!!!!!!!!
Kdo tu mate takoveho psa?

<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání