Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 07:00
- Nahlásit

Fstávat žumpičko holalá, bude z tebe fijalá, vstávat žumpičko holaláááááááááááááááááááááááááááááááááááábudeztebe fijala.
A makat
Jedu do Šternberka, gdo ste po cestě toš bacha

Alexa
Paní, váš mail došel, všichni naši operátoři právě vyřizují požadavky lidí, kteří napsali před vámi. Jakmile to bude možné ihned vás spojíme . Dneska to asi nestihnu, písnu v sobotu, jo? Nebo možná dneska odpoledne když padne ta práce co mám na dnešek, páč ta skrz sníh možná padne, ale spíš asi ne

kinta
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, ahojte, tak jak to s Váma vypadá? Já teť furt dřu, aby ze mě měla Biluška radost, tak nemám ani čas sem mrknout. Myslím na Vás moc moc. Tak mě informujte.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:16
- Nahlásit

Dobré ráno žumponi!!
Jestli se to počasí neumoudří do zítřka, tak myslim, že zítra prvně neuděláme zkoušku. Ta cizí stopa v tomhle počasí bude fakt libová.
Ebony
naše droběny
To jsou krásný holky!! Už se nemůžu dočkat příštího května, kdy k nám do smečky přibude taky takový, akorát že bílý mimčo

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Kdyby to někoho zajímalo tak tady leží ten hnusnej bílej sajrajt
Biluška
Dneska to asi nestihnu, písnu v sobotu, jo? N
jasně
Ebony
jsou krásný, pěkně tmavý, ale tedy malý mamutky , čím to krmíš prosímtě? A budeš si je už nachávat obě nafurt?
Baico
Jestli se to počasí neumoudří do zítřka, tak myslim, že zítra prvně neuděláme zkoušku. Ta cizí stopa v tomhle počasí bude fakt libová.
upřímnou soustrast pani, my je původně zítra měli mít taky, ještě že jsme je zrušili.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:36
- Nahlásit

Alexa
upřímnou soustrast pani, my je původně zítra měli mít taky, ještě že jsme je zrušili
No snad alespoň přestane fučet ten vítr. Zkoušky se dělají v podstatě kvůli mě, rozhodčí je taky vybranej kvůli mě, tak by mi bylo blbý nenastoupit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:53
- Nahlásit

Ebony

naše droběny

to sou čůůůzy roztomilýý! hrozně vyrostly, proč tak hrozně rychle ty štěňata rostou?

Baico
Jestli se to počasí neumoudří do zítřka,

a to to pořadatel nemůže zrušit?

aha, mohl by, a teď koukám na podrobnosti, tak nic. To chápu, ale možná by fšicí byli rádi, kdybys řekla, hele nenecháme to na jindy??
Doobrý ráno na pijáno, dobrý den celý den, tuším dobře že je Tinta zalezlá za komínem??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:56
- Nahlásit

čau fšicíí kreténi co musej sedšt ve vlaku vedle sebe
Alexa
ty dva zaběhlý NO, tak už jsou doma
aspon jedna dobrá zpráva!))))
Ebony
droběn
jo,to sedí,tak nakonec ta jedna zvostala chlupáček
Baico
Ta cizí stopa v tomhle počasí bude fakt libová.
taky to můžou zrušit kvůli počasí

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 08:59
- Nahlásit

PetraK
chápu, ale možná by fšicí byli rádi, kdybys řekla, hele nenecháme to na jindy??
No to možná jo, ale ne 2 dny před zkkouškama, když je všechno zařízený a přijedou na zkoušky i lidi z Nymburka. Loni jsme v něčem podobným s Davítkovou a Gerdou absolvovaly zkoušky u Waldy. Tak snad to zítra dopadne stejně dobře. Mám strach hlavně ze sebe. Panu Bajkonůrovi je počasí celkem fukáč. Ale půjdeme prvně cizí stopu, kdy fakt nebudu mít ani tucha jestli je lom doprava nebo doleva. Z toho mám strach.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
taky to můžou zrušit kvůli počasí
Pamatuješ v čem jsme loni čuchali tu ZPU 1 stopu? Co mě nezabije, to mě posílí!!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:04
- Nahlásit

Dobré ráno fšem fším.
Bolí mě prdelka.
Jestli ještě někdy psi budou chtít na procházku až do Bobrovníků, tak jim zakroutím krčkama.

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:10
- Nahlásit

davidkova renata
musej sedšt ve vlaku vedle sebe
kam jedeš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:17
- Nahlásit

Baico
Pamatuješ v čem jsme loni čuchali tu ZPU 1 stopu
jo,jenže ráno bylo počasí normální,hnusně začlo bejt v momentě když jste začli čuchat,v takoejdle podmínkách co panujou už dva dny to můžou zrušit už dopředu a ani bych se nedivila.
Alexa
kam jedeš
do Jílovýho,blpko

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:22 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Baico
No já se chystám, že dneska sfini našlápnu někde na póli, aby si zvykala na počásko.
Ale půjdeme prvně cizí stopu, kdy fakt nebudu mít ani tucha jestli je lom doprava nebo doleva. Z toho mám strach.
pani, prostě do toho Bajkonúrovi vůbec nekecejte a jen držte konec stopky. Von si zaručeně poradí Budem vám držet ovběma palečky.
Ebony
Droběnky jsouúúúžasné. Začínám se nebezpečně rozplývat nad štěňaty. Bojím se, že spěju k dalším pruhům....

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
dva dny to můžou zrušit už dopředu a ani bych se nedivila.
No zrušený to neni, děláme to totiž doma Ve středu odčuchal celkem slušně i na hlíně. Uvidí se prostě zítra.
do Jílovýho,blpko
Už dneska? Já myslela, že ta akce je až 17. listopadu. To to bereš přes Kamčatku, ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:26
- Nahlásit

Tak tnhle mě na dogtrekkingovém foru pobavil- Gwen zaperlila
Paní učitelka na základní škole probírá s žáky občanskou výchovu a
vysvětluje,co to jsou národnosti a co to znamená být Čechem.
Poté žáky vyzve,ať zvednou ruce, jestli jsou také Češi. Děti, i když tomu
příliš nerozumějí, všechny zvednou poslušně ruce.
Jen holčička v poslední řadě neudělá nic.
"Copak je, Alenko, proč jsi nezvedla ruku?" ptá se učitelka.
"Protože nejsu Češka," odpoví samozřejmě holčička.
"A co tedy jsi?"
"Su hrdá Moravanka."
Učitelka se zatváří nazlobeně, že jí někdo odporuje, a zeptá se:
"Proč si o sobě myslíš, že jsi Moravanka a ne Češka."
"No moja maminka je Moravanka i můj tatínek je Moravan. Tak su i já
Moravanka."
To učitelku dopálí.
"To přece není důvod! Co kdyby tvůj tatínek byl vůl a tvá maminka byla
kráva, pak bys byla co?"
Holčička se zamyslí a usměje se.
"Potom bych byla Češka."

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:28
- Nahlásit

Baico
Už dneska? Já myslela, že ta akce je až 17. listopadu. To to bereš přes Kamčatku, ne?
Ne, veze jí tam Gerda, tak si radši naplánovaly dostatečný předstih.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:29
- Nahlásit

Hyena
prostě do toho Bajkonúrovi vůbec nekecejte
No to už praktikuju celkem dlouho, jsem zjistila, že on na rozdíl ode mě víc, co dělá
Bojím se, že spěju k dalším pruhům....
No to já už k dalšímu bílýmu kožichu dospěla . Krýt by se mělo v lednu a když se zadaří, tak přírůstek do rodiny bude v květnu

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:29
- Nahlásit

Dobrý den, celý den

Lidi, poraďte - mamině ten kousanec hnisá, teď mi volala a řikala, že to má vevnitř chnusný ... dávala na to Betadinu, omejvá řebříčkem (nebo spiš řepíkem nevim) a na hojení dává Hemagel, teď chce koupit ichtyolku, aby to vytáhlo ten hnis ... má to smysl? Já už nevim. Bejt to moje ruka, tak to neřešim, ale takhle mě to se.e

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:33
- Nahlásit

dobré dopoledne všem
mi byli na kopečku,zároven jsem řešila ty pesjky a dasty s holkama byl hodnej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:35
- Nahlásit

Hyena
Hyena
jaký venčení? jestli je to ,kam dojedu mhd,tak chci takýýýýý

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:36
- Nahlásit

Tinta76
mamině ten kousanec hnisá, teď mi volala a řikala, že to má vevnitř chnusný .
Aby to nebylo na ATB a protitetanofku.Holce takhle museli prkouslý koleno i propachovat a vyškrabovat.
Ebony
Tý woe,holčičky sou na steroidech???

Brej den spolucestovatelky vlakem.

Erin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:36
- Nahlásit

Dobrý den všem

Tinta76

Dala bych ichtyolku,ale můžou tam být už hodně pomnožený bakterie,tak vyplachovat koloidním stříbrem.K doktorovi asi nechcete,že?

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:38
- Nahlásit

jablunka
šiš nestraš, mám jí rači poslat k dochtoroj???
propachovat a vyškrabovat.
tohle přesně mě napadlo, že by to potřebovalo, dyš jsem to předefčírem viděla

Erin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:41
- Nahlásit

jablunka

Aby to nebylo na ATB a protitetanofku

Taky si to myslím,ale zase u doktora to vyplňování lejster a se psem na veterinu...Taky jsem před časem nechtěla dělat problémy klientovi s pudlem.Ten šikula hysterickej mě rafnul a špičákem se trefil do kloubního pouzdra.Bylo to móc hezký včetně mega tetanofky,neboť jsem ji měla 4 roky propadlou
Jak je u vás?Tady už jen poprchává,ale na trávě se sníh udržel.

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:42
- Nahlásit

Erin
Dala bych ichtyolku,ale můžou tam být už hodně pomnožený bakterie,tak vyplachovat koloidním stříbrem.K doktorovi asi nechcete,že?
s dochtorem nejni problém (ovšem teď by to už musela bejt pohotovost), my to okamžitě vypláchli betadinou, ale asi to teda nestačilo ... sakra ... tak ichtyolku a koloidní stříbro ... dyš to nezabere, tak holt pohotovost, no

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:43 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Erin
vyplňování lejster a se psem na veterinu.
cože? prosím podrobnosti ...
sakra proč ten blb nekous rači mě!

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:49
- Nahlásit

Erin
hele ale to stříbro do tý rány dostanu asi jenom injekčně, co?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 09:58
- Nahlásit

Tinta76
vyplňování lejster a se psem na veterinu
Ségru loni pokousala naše kočka, když se probouzela z narkózy (kočka). Ruka jí natekla a taky jsme byli na pohotovosti a dostala antibiotika a tetanofku. A taky papír, který stačili orazit u naší veterinářky s datumem, kdy byla Můra očkovaná proti vzteklině a napsat, že zvíře je klinicky zdraví. To lejstro si pak obvoďák uložil ségře do karty.

Tinta76
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:02
- Nahlásit

Baico
dík! co to ovšem znamená klinický zdravý? teď řešíme u Rexe kožní problémy a máme stěry v laboratoři ... bože co se z tohodle ještě vyklube

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 10:07
- Nahlásit

Tinta76
co to ovšem znamená klinický zdravý?
Jakože nemá klinické příznaky vztekliny. Ta kočka měla taky sdrátovanou stehenní kost. Takže uplně zdravá taky nebyla.

<< 1 ... 3465 . 3466 . 3467 . 3468 . 3469 . 3470 . 3471 . 3472 . 3473 . 3474 . 3475 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání