| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:25
- Nahlásit
kejtlin
Paní, vás tu taky vítám, konečně spřízněná duše, co ví, že psů musí být hodně moc, jinak to není ono
davidkova renata
tak je dělej na volno a nebude nervit.Ti to vokážu příležitostně.ale moc to nenatahuj,páč kuli tý DKK nejni dobrý aby dělal obraty nějak dlouho
Tos jí teda měla co říct, včil zas bude rok řešit essi to má vůbec dělat, víš, že je to žesťa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:26
- Nahlásit
Biluška
neboj,von na jaře někam na zkoušku nastoupí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:36
- Nahlásit
Biluška
no samo, pořádná smečka musí být
nemethova 5
bud´ v klidu já jdu někdy začátkem listopadu na zkoušku BH je to pravda sranda zkouška, ale bohužel nemůžu moc trénovat, po sundání sádry mě bolí noha jak čert a měsíc se s fen ou nic nedělalo, ted´ teda prochajdy, ale cvičení nic moc, přinejhorším tě vyrazí no, nemá cenu se nervovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 18:24
- Nahlásit
gerda
takPavel naštěstí zejtra taky nemůže,tak mi to nebé líto ) horší je,že ani vo víkendu,tak zbejvá něco f tejdnu...mušíme to nějak vymyslet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 18:27
- Nahlásit
davidkova renata
Jenže v tom příštim tejdnu si nemůžu vzít ani den, budu mít masakr s dokončením toho, co teď mastíme. Leda možná snad v pátek, až budou všichni na tom výjezdnim zasedání....ale to teď ještě určo slibovat nechci...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 18:34
- Nahlásit
Gerda
f poho,jen hlásim co by kdyby aby se na to třá myslelo dyš by to šlo.Vono by to šlo eště pak toho 26. a 27. pondělí,úterý ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
no budu se snažit to celý dodělat v příštím týdnu, pak bych si brala náhradní volno za tenhle víkend, tzn by to určitě šlo. Jen už musim mít hotový tohleto neskafíčko.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 18:48
- Nahlásit
kejtlinbrezen pujde na zkousky,ja ne,ja uz mam po,ja teda ne,ale pes,on by jeste rad delal,zkousky,zavody,ale uz mu bude za chvilku deset a jeste chodi hlidat,tak uz ho nechavam,mi tak cvicne light,tak to preji ke zkouskam hodne stesti a pevne nervy.
brezen2008a ty jdes rovnou na ipo3????jako piskani nevadi na normos zkouskach,tak co blbnes?na nasem narodaku to zadnemu rozhodcimu nevadilo,ba naopak rikali,ze je to super,ze pes ma radost ze cviceni,jo na ipu a spol.to bylo horsi,sice benes rikal,ze to jeho sem-tam stekani by byt nemelo,ale v pohode.tak ty dve minutky toho cviceni jsou v poho a nejsi na nej nejak moc hrr?jako ze chces ty cviky honem,honem,at to ma za sebou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:04
- Nahlásit
nemethtová 5
tak to se omlouvám, z příspěvku mi to tak vyznělo.
Jak mám udělat to, aby mi to jméno, pro kterého člena je příspěvek určen, se vytisklo tučně, jako vám všem?
Děkuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:08
- Nahlásit
kejtlin
jenom na něj klikneš....udělá se to samo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:10
- Nahlásit
kejtlin
, se vytisklo tučně
najedeš myšítem na to velký B co ja nahoře a vpíšeš text mezi ty závorky jak tam pulsuje ta čárka.Pak tim myšítkem vylezeš za ty závorky až budeš chtít psát hubeně zas
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:11
- Nahlásit
davídková renata
zkouška
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:12
- Nahlásit
kejtlinnic se nedeje,jenom brezen nervi a svalouje to na psa,hlavne,ze jsem slysela od davidkojc,ze je super,ne,ne,ja uz mam vybrany poter,asi tak v unoru pro mimi pojedu,jsem zvedava co hajan,mozna ozije a omladne!jj,staci na to kliknout,zatucni se to samo,hele a kolik,ze mas vubec tech psu a jaky?jako videla jsem ty jezevciky a jsou moooc pekni,jich taky moc neni,co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:13
- Nahlásit
kejtlin
Nebo si rovnou klikneš na tohon člena(jeho přezdífku nad členem) a vono se ti to rovnou zkopne dolů do chlívku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:13
- Nahlásit
davidkova renatano pani,to by bylo na me moc slozity a jsem desne nasra.a,bo jak mam ten novy mobil,nejdou nastavit MMS,uz se nad tim nervuju celej tyden a nikdo mi taky zatim neporadil,nepomohl!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:16
- Nahlásit
kejtlin
jak závidím, tygrovanej jezevec je můj dávnej sen, jen se k němu pořád nějak nemůžu propracovat...
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
nemethová5
už vím, jak funguje tučný písmo,tisíceré díky, hned jsem za menšího idiota .
Mám jich 10:kolie dlouhosrstá, KAO,NO, 3 jezevčíky hladkosrstý trpasličí,1 jezevčík standart, 2 krysaříky,čivavu dlouhosrstého.
Barevní jezevčíci jsou ještě pořád vzácně k vidění to máš pravdu
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
zkouška
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:18
- Nahlásit
kejtlinhm,tak to vam pani zavidim a jen tise blednu,esli to vyjde,tak budu mit dva,hajana a jeste to novy mimi,cekam zatim na narozeni stenatek,no prave,ze tech krasnych maskovanych majeru je jak safranu,na vystave jsem je vubec nevidela.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:19
- Nahlásit
Čus žumponi!!
Moje prosby byly vyslyšeny a ráno přestalo foukat a pršet, takže slavnostně oznamuju a chlubím se, že jsem ode dneška 8 zkouškovej pes!!! Stopa 91, poslušnost 90 (bez vysílačky), jen ta obrana nám uplně nevyšla, ta jen za 73 . ALe hlavní je, že to máme!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:21
- Nahlásit
Baicocus pani!mocinky gratulirujem,co jsi vubec delala za zkousku,ja tu dlouho nebyla,tak nic nevim,taky vam hafanek nechce delat vysilacku?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:21
- Nahlásit
nemethova5
ne jdu na ZZO
no to já nevěděla,to řvaní to vím,to už neřve,už neřve když si lehne,když má delší odložení,když jde u nohy..... jenom píská
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:22
- Nahlásit
Baico
kecáš??!!! ty vogo,gratulujéééééééém!!! ste lepčí než my asi vo 2 zkoušky ,ale počki!!! a co ste to vůbec dělali??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:23
- Nahlásit
Baico
GRATULUJEME
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:23
- Nahlásit
brezen2008tak at si piska,hlavne,ze ti ty cviky udela,tak jak ma,neboj,budu ti drzet pesti pro stesti!podivej,hlavne,ze to dela s radosti,to je hlavni a hlavni je,ze pesa odvolas a ukazes jim,jak se to dela,tak pekne cvic a hlavne to neprezen.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:24
- Nahlásit
baico
sice se neznáme, páč jsem tady nová, ale moooooc gratuluju ,super
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:24
- Nahlásit
davidkova renata
ZVV1?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baico
Velkogratulace panu Bajkonůrovi ji vám paninko!!!!!!!
ZPU2 mamko dělali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:26
- Nahlásit
davidkova renata
najedeš myšítem na to velký B co ja nahoře a vpíšeš text mezi ty závorky jak tam pulsuje ta čárka.Pak tim myšítkem vylezeš za ty závorky až budeš chtít psát hubeně zas
woe, takhle to fakt delas? sem si cinkla. Je Gerdice vjetsi pc majstr jak ty.
Baico
8 zkouškovej pes!!! Stopa 91, poslušnost 90 (bez vysílačky), jen ta obrana nám uplně nevyšla, ta jen za 73 . ALe hlavní je, že to máme!!!!
Lednimu medvedovi a jeho panicce obr gratulejsn!!! Heeezky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 19:27
- Nahlásit
nemethova5
hele sem vám neřekla,že sem děcku vobjednala nokii f tom myphone jaxte řikala,má to fotáček aji výdejko a stála f akci 1899.-)) tak díky za typ
|