Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:30
- Nahlásit

Baico
Ale největší radost mám z tý stopy, tak fakt vyšvihnul nádherně!

tomu rozumím, páč to vostatní je o tom, že toho je nejvíc na pánikovi, jak to toho čokla naučí, jak dělá, nedělá chyby. Ale ta stopa, tam už je to hodně na něm, na jeho schopnostech, člověk je tam jen tak do počtu (no úplně jako ne, páč naučit ho to musí, ale, pak už je v hajzlu, tomu psovi nestačí). Takže rozumím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:31
- Nahlásit

Děckááá nazdááár! Máme to schválený a frčkáááme jupííí! icméně přišla další jobofka, tak tady tenhle tejden stejnak po nocích eště budu, o, ale neva, pak si vemu velkovolno. Jak se máte? Nemám na vás ani na vaše přiblbý svátky čas. Už se blíží svatba, žehlete fiží, děfčata! Já si asi uháčkuju krejzlík..(co je to krejzlík?)

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Je tu někde Biluška?

sem se chtěla zeptat, ešivá je todle dostatečně radostnej výraz při igelitění ??

myslím tu třetí-poslední fotku - mi to nejde vložit jen jako vobrázek, tak to musím vzít aji s tím článkem:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-igelitni -pes-0to-/p_zviretnik.asp?c=A091018_193214_p_zvire tnik_dru

a kdyby nááhodou někdo uměl poradit, jestli se dodatečně s tou fotkou dá ještě něco udělat - páč vono dirigujte psa, aby skočil, skočil tam kam má a ešče to fotťe - to mi teda nejde- tak rady uvítám. Si teda myslím, že to nepůjde, ale kdyby nááhodou... dala bych si jí jako pozadí do počítadla, aby mi to rozhánělo depku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:35
- Nahlásit

Gerda
co je to krejzlík?)

příbuznej vod hajzlíku??
Bude vám to f tom případku asi moc slušet

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:40
- Nahlásit

zdar zmrzlíci......
nevim jak vy,ale já sem zmrzlá šíleně.Fčera sme se vypravili do Chrudimi na klubovku RTW,bylo to pjekný,jen to počasí mi sére.Budu rozmrzat eště na jaře.Ale porušila sem fčera fšechny dijétní příkazy,páč sem si dala 3xhorkej a slatkej grog,2x mastnej bramborák a 1x krvavej stejk.A ten byl tak krvavej,že mi ho ani prodávají nechtěl dát.
Ale pejsáci byli krásný,jedna naše favoritka mě i milostivě pomazlila.Ofšem páníčci sou malinko jeblý,páč tam furt lítali vokolo kruhu s prasatama,kachnama,balónkama a jinýma hovadinama a ječeli jak prorvaný.
Zděs fotečky.URL

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:43
- Nahlásit

Kterej z těhdle debilních výrazů myslíš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:45
- Nahlásit

jablunka

tý jo gutový fotky

Bůra by mu člověk dal

Kterej z těhdle debilních výrazů myslíš

to neni debilní, alébrž radostnej!! výras! Víš?

Ten první.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:46
- Nahlásit

jablunka
páč tam furt lítali vokolo kruhu s prasatama,kachnama,balónkama a jinýma hovadinama a ječeli jak prorvaný
Pch, tos este nevidela, co vyvadej lidi na klubovce u ovcounu! TO je teprva rachot!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:47
- Nahlásit

jablunka

tady možná i pětku

a tomudle rovnou dvacku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ofšem na todle moje peněženka nestačí

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

jablunka
Jéé todle prase má i Baico, akorát že šedivý

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:49
- Nahlásit

PetraK
Bůra by mu člověk dal
To já spíš tomuhle.

to neni debilní, alébrž radostnej!! výras! Víš?
Jedno nevylučuje druhý.
Ten první.
sem si to myslela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:58
- Nahlásit

A kde je Sádlo? Proč tam nemá výras Sádlo? Vyhrála by mezi všema dortíkama.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:01
- Nahlásit

Gerda
Sádýlko odpocivalo v teple domova, je pod jeji uroven nekde v desti pobihat! Este by ste se ji pak smali, jako ted tem dortikum.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:01
- Nahlásit

Gerda
A kde je Sádlo? Proč tam nemá výras Sádlo? Vyhrála by mezi všema dortíkama.....
Páč Fifijová tam byla taky bez psůch.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:21
- Nahlásit

Fifi
F sobotu sem viděla živýho perdela, hele voni sou ňáký velký, já myslela, že je to jen středně velkej pes...a vono je to hovado skoro jak dortik...

jablunka
Páč Fifijová tam byla taky bez psůch.
bo by jí určitě tahali na vodítku (voni strašně tahaj, víte pani?)

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:26
- Nahlásit

Gerda
.a vono je to hovado skoro jak dortik...
A ses si jista, ze to byl perdel?

(voni strašně tahaj, víte pani?)
Strasne, mrchy nevychovany!
Kremyl si urval drap, degenka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:29
- Nahlásit

Fifi
A ses si jista, ze to byl perdel?
no jo, byl to perdel Jožin z hostivaře, fakt sem an něj koukala, že sou perdele tak velký...

Kremyl si urval drap, degenka
dělá se s tim něco? Do toho se může dostat infekce, když se to nevodesinfikuje, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:32
- Nahlásit

Gerda
Ma to vodesinfikovany betadinou a vlastnim blemcakem. Odchliplej spodek drapu sem ustrihla, vrsek drzi na luzku pevne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:38
- Nahlásit

jablunka

To já spíš tomuhle

a vono to je v podstatě fučik, fšicí vypadaj, že minimálně toho bůra by jim člověk dal

sem si to myslela.

mocinky krásná fotka, že jo? Myslim výrazem, provedením ne právě . Mě hrozně mrzí, že to je tak strašně mázlý

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:40
- Nahlásit

Fifi
Odchliplej spodek drapu sem ustrihla, vrsek drzi na luzku pevne.

bleble - nemám todle rád, se bojim toho odstřihování Chůdě Křemil. Dneska cinknu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:44
- Nahlásit

Fifi
Odchliplej spodek drapu sem ustrihla, vrsek drzi na luzku pevne.
Takhle sme operovali Alekse deprivanta, ted vona si ho voperovala sama a my sme s mamkou asistovaly, až z toho byl deprivant celej vykolejenej a chtěl se s mamkou a piškotkama mazlit, takže potřebuješ dvjě asistentky a piškotek, jinak to neni správná voperace drápku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:12
- Nahlásit

čau kreténi, tady prej probíhá soutěš v nejdebilnějším výrazu?? Gde si můžu vyzvednout první cenu??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:15
- Nahlásit

Brý poledne žumpáci.
Sem se vrátila z rehabilitace.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
Gde si můžu vyzvednout první cenu??

TU už MÁME MY!! VOBA!!
Zkuste si vyhrát něco jinýho. Můžete zkusit třeba zístat první cená v neviditelnosti. A pak ešče ve slyšitelnosti.

gabi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:51
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=mVc9AolivU4

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:02
- Nahlásit

Zdar baby. Jak se tu máte, koukám, že tu zas probíráte akorát kraviny, které mě stejně nebaví číst!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:05
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
že tu zas probíráte akorát kraviny
Tady se nikdy, ale zásadně nikdy, kraviny neprobírají. Tady se řeší jen a jen důležité věci!!!

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:05
- Nahlásit

Ahoj , odpoledne jedu pro buldoka. Romana včera naboural nějakej kretén a ujel, tak aby toho nebylo málo, že jo)) Teď to dává dokupy a jestli to projde geometrií jedeme....pokud neprojde jedeme zítra. Telefon na mě a Romana vkládám a prosím, posouvejte mi téma, ať u fotra a jeho podivných spolubydlících nemusím žít do smrti-i když matka tvrdí, že se vo mě starala 33let a teď je na čase, aby se vo mě zase staral on-jen nevím, jestli taky 33let....děkuju a jdu zkoušet ty stránky

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:11
- Nahlásit

hally001
Prosím tě, to budete v Praze nebo kde? Že bych to přidala, aby případný zájemce věděl, kam se jet mrknout.

<< 1 ... 3474 . 3475 . 3476 . 3477 . 3478 . 3479 . 3480 . 3481 . 3482 . 3483 . 3484 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání