| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 14:09
- Nahlásit
Ted´ jsem davídkojc doposílala fotky, až je sem dá, tak uvidíte moje pesy.
Netváří se zrovna št´astně, ale to mí psíci taky ne, po létě když začínám na prochajdy oblékat, loni jsem pořád nechávala fot´ák doma, když jsem si ho vzala tak fotky stály za houno, letos se snad zlepším a třeba i přijdu na trik vkládání fotek sem na diskuzi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 14:12
- Nahlásit
kejtlin
bud v klidu,já to taky neumím,za mě to dělaj jiní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:03
- Nahlásit
brezen2008
jsem v klidu, ale víš co, člověk se učí celý život takže ještě třeba není pozdě.
náhodou jsem ze sebe měla radost asi před měsícem, přestala mi jít zničehonic dotyková klávesa na not´asu, nepřišel na to brácha, kamarád přes počítače, tak jsem si řekla nic, asi nejde, je v záruce.večer jsem u něj seděla a vpravo dole na mě blikalo okénko zeleně, tak jsem na něj klikla vyjela tabulka dle obrázků jsem se v ní jakž takž zorientovala, něco odklikla a najednou šla, asi bych měla krapet ostudu, kdybych přišla do obchodu, jakože klávesa v háji , když jsem to řekla těm počítačovým expertům, tak řekli, že hledali větší problém, než nastavení ovládání
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:20
- Nahlásit
Nazdar pumprdlícííí - už sem zase f práci, rovnou ze cvičáku, nechtěli mě sem stran špíny pustit Byli sme v hostivařííííí, mají tam ultrakrásnou klubovnu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:23
- Nahlásit
Gerdanazdar!ja jsem taky v rachote,me uz ocekavali,nemohli se dockat,aby mohli jit domu,na cvicaku jsem nebyla,byla jsem porad v tom hnus pocasi v rachote.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:30
- Nahlásit
Gerda
nemethova5
proc chodite v sobotu do prace???? Kazite mi tim den, kdyz si predstavim, ze nekdo pracuje. Proc mi tohle delate?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:33
- Nahlásit
lucYnka XIIIprotoze ja musim,svatek,nesvatek,vikend,nevikend,jak to mam napsane tak jdu,bohuzel rentierem,nebo vydrzovanou panickou nejsem,takze musim drit do skonani tela,jdu i zitra i pozitri,to jen abych te potesila.nahodou,ma tu klid a hlavne teplo.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:36
- Nahlásit
Fifijová
Tohle s čepkou je recese,ale na druhou stranu,dyk víš ,že Agátka je Paní hérečka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Erin
Agátka je Paní hérečka
Vim, ne, vypada skvele, spokojene, stastne, prokoukla celkove. A je ne jak Holmes, nybrz slecna Marplova!
Gerda
rovnou ze cvičáku, nechtěli mě sem stran špíny pustit
Ses mela zahnojit este vic.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:41
- Nahlásit
nemethova5
aspon, ze tam mate teplo, tak at Vam to v praci rychle utece
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:57
- Nahlásit
lucYnka XIIIdekuji pani,na kremacce je vzdycky teplo!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 15:57
- Nahlásit
Gerda
ty chodíš do Hostivaře na cvičák za sarax a mel?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:04
- Nahlásit
Simvás, víte co je nejftipnější? Že polovině lidí tu fungujou jen maily, druhý polovině zas jen internet...no a já potřebuju vobojí a mám jen ty maily, takže teď seum ulovila kolegyni, který to běží vobojí, takže sedim jinde než sedim.
brezen2008
ne, jen sme tam byli na náfštěvě s guláčem a kávou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:07
- Nahlásit
mi byli na kopci a dasty ¨ZAS NERVIL ,ale jenom z povelu při obratech,to nerví jak prase a zas knourá,mrumlá něco nahlas a nevníma ,překusuje vodítko jenom při tomhle cviku
když dělám cokoliv jiného - vnímá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:10
- Nahlásit
Gerda
aha,já jdu v uterý se podívat do Libně,ráno jdu uklízet a pak rychle dom a rychle vyrazit na cvičák,vezmu ho hned sebou a kouknem na to
už jsem si snimi psala a mám přijít a zdomova to mám necelou půl hodinku i spřestupem
to zas budou boje na placu,to bude zas vostudy a zdržování druhejch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:13
- Nahlásit
brezen2008
to zas budou boje na placu,to bude zas vostudy a zdržování druhejch
ale prd, hlavně nenervi ty, nejsi tam ty pro ně, ale oni pro tebe. Prostě ti maj pomoct ho to naučit, takže jaký zržování. Hlavně ty buď v klidu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:21
- Nahlásit
brezen2008
a dasty ¨ZAS NERVIL ,ale jenom z povelu při obratech
Asi tam, mily brezne, delas neco spatne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:50
- Nahlásit
Fifi
vždyt po něm nechci tak zas moc
Gerda
já si vždy myslela že držuji a vostatním psy šlapali jak hodinky,no budu mít sebou buřtíky a párečky a snad to půjde
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:54
- Nahlásit
brezen2008jezis,co zas vysilujes???vsak je to super pes,hajan jak cvici,tak u toho rve jak tur a neni k utiseni,ale to on dela z radosti,ja musela vzdycky rikat rozhodcimu,ze musi byt hlasitejsi,nez muj pes,mi to nevadi,hlavne,ze ma radost ze cviceni,uz mu potahne na desatej rok a furt je jak z divokych vajec,nebo jak pise fifijova,asi ses nervozni a prenasis to na psa!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brezen2008
vždyt po něm nechci tak zas moc
Nejde o to kolik toho po nem chces, ale mozna JAK to po nem chces, kdyz se ti nervi jen u jednoho cvicku, tak proste delas neco blbe TY, kapisto? Nevidela sem te live, ale dle myho ti pes nerozumi, co po nem chces, proto se zacne "nervit", brumlat, nabizet jinou aktivitu. A nech se sprdnout nazivo velkokynologama nekterejma prazskejma, at vis, kde TY delas tu chybu.
kejtlin
Vitam te s dovolenim v zumpje. Krasny psicky mas, takovy hezky mramorovany babofky. http://renata62.rajce.idnes.cz/fotkys/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:55
- Nahlásit
brezen2008
,překusuje vodítko
tak je dělej na volno a nebude nervit.Ti to vokážu příležitostně.ale moc to nenatahuj,páč kuli tý DKK nejni dobrý aby dělal obraty nějak dlouho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:57
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,jeste jste nezmrzla???ja malem jo,co dneska,budem drbat,nebo mas neco jineho v planu?
brezen2008davidkojc je vynikajici ucitel k tobe,tak to delej jak ti rika.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 16:58
- Nahlásit
nemethova5
čuuus pani zavolám zejtra páč děcko de slavit 19 narosky
Fifi
takovy hezky mramorovany babofky.
todle neřikej nebo dorazí gerda a gabifi a čokly jí sežerou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:00
- Nahlásit
brezen2008jo a nedelas to s nim dost dlouho?to chce sem-tam a ne ho drezurovat dlouho,aby jsi to pak jeste ke vsemu nedelala stereotypne a psaka to pak nebavi.obratu staci jen par,doufam,ze toho chudaka tam nelames hodinu jenom s obratama?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:01
- Nahlásit
Fifi
Ještě 2 chybí, poslala jsem je renatě mailem, sisinka má mimča a šeri je krysařička.a jak uměj zlobit takhle v grupě .
Díky za pochvalu, flekatý jezefce každej obdivuje, amálka ta modrá tygřice jde u úterý na operaci břišní kýly je jí 5měs. a dělá si puboška co chce, sousedi mají asi občas šou, když mi rupnou nervy a volám do noci ty svině flekatá póčkej až tě chytim apod...
Její máma je lily to je ta čokoládová tygřice.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:02
- Nahlásit
davidkova renatao.k. pani,jen si dobre hlidejte,at nemate v aleji nablito,nebo neco horsiho????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:09
- Nahlásit
kejtlin
flekatý jezefce každej obdivuje
No je to ponekud netradicni. To se muze, takhle flekaty josefcici? Josefcikum nerozumim, proto se ptam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:10
- Nahlásit
kejtlin
Ještě 2 chybí
nechybí ))
http://renata62.rajce.idnes.cz/sisi/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:12
- Nahlásit
nemethova5
já ho nervím ,tak okolo minutky,max 2 + okolní cviky,jako s přestávkama
jako vyjdem na kopec a přitom procházkování dělám různé cviky - přivolání, lehnisedni,chvilkové odložení,chuze na vodítku....
nojo,ale copak může pískat na zkouškách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 17:15
- Nahlásit
Fifi
muže a jsou u nás v ČR asi 7let, jsou to i uznaný barvy na výstavách
|