| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2009 21:59
- Nahlásit
PetraK
já si myslim, že to bude "enem" ten stafokok. Už jak jste to psala v tom jiným tématu mě to napadlo. Enemže nechcu dělat chytrou. Budu držet palce moc, moc hodně a nejvíc.
uvidíme díky!
Gerda
šmarjá, co by ten chuděra moch eště mít?!
ňákýho jinýho koka, třá bratra tamtoho koka babičky zetě v podnájmu
PetraK
Jo a může mi někdo vysvětlit
teď????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:00
- Nahlásit
PetraK
Špatně se o něho staráte, pani.
Moje Bucka má kromě kašle i blechu. Asi ji radši někomu daruju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:10
- Nahlásit
Tinta76
teď????
fčera snad??
hele tetkon sem zjistila, že se mi tam dvakrát do příspěvku zkopírovala stejná citace No to je fučik už, myslim, že ste pochopila. A ty palce držím. Jo a taky - to s tím kokem chce udržovat tu kůži čistou, takže se až tak nebránit koupání - my měli nějakej spešl šampůn a předtím to medicinální mýdlo. Frekvenci určil dochtor.
lucYnka XIII
v uchu ne, páč to teď řešíme, takže do uší se nakukuje každej den, v řiťce huž ho taky kdysi měl, ale to by taky nešlo přehlídnout páč von je fakt holoprtka, to by taky bylo vidět, navíc jak se protahuje, tak má furt ten zadek nahoru.... tak jedině snad v hlavě, v mozkovně přímo. Tam je volnýho prostoru jako dost
Pani sem vám ani neřekla, že Skůůbík je moc pěknej klučina
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:11
- Nahlásit
Mucholabka
Špatně se o něho staráte, pani
jak to? dyk se vo něj starám jak vo vlastního!!
i blechu. Asi ji radši někomu daruju.
tak nevim, nemyslim že todle vyjde. Blechy nejsou dneska zrovna v kurzu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:13
- Nahlásit
Fifi
Cernou cicu jsem zachranovala onehda na zahrade u nas, ale este neni vyfocena, chcete ji? Moooc mily kotatko.
pani nemuzu, ja bych chtela vsechno, ale to nejde. Mam svoje dve domaci a obcas vezmu nejake zvire na depozitovani. -nemuzu nastalo uz brat nic.
Pokavad ji chcete udat, muzu Vam ji vystavit na strankach zde
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-kocek-k -osvojeni-od-jinych-subjektu - mozna se nekdo najde komu by padla do voka
Gerda
budu se snazit zaridit ti tak at kastrci platit nemusime, kdyztak se nejak sabnem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:13
- Nahlásit
PetraK
navíc jak se protahuje, tak má furt ten zadek nahoru.... tak jedině snad v hlavě, v mozkovně přímo.
A nevyklepal ze sebe ten jeden neuron? To taky dycky mam strach, kdyz se Sadlo chveje, aby o nej neprisla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:15
- Nahlásit
Tinta76
ňákýho jinýho kokra, třá bratra tamtoho kokra babičky zetě v podnájmu
sem nevěděla, že babička má kokra...lucie vot kokra a mac1 budou mít radost.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:15
- Nahlásit
PetraK
Pani sem vám ani neřekla, že Skůůbík je moc pěknej klučina
pani dekujem Vam oba za pochvalu
me se mocinky libi vas esus, to je takove pekne zvize - no krasavec
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:16
- Nahlásit
PetraK
udržovat tu kůži čistou, takže se až tak nebránit koupání - my měli nějakej spešl šampůn a předtím to medicinální mýdlo. Frekvenci určil dochtor.
jj, to už jsem též vyčetla, měli jsme Lactaderm - to nám onehdá dal vet, když Rexovi začla ta alergie, koupání vob den a hrozně se mu to po tom zklidnilo ... Já ho chtěla dneska koupit, ale v žádný lékárně ho neměli, takže ho zejtra pudu vobjednat ...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:23
- Nahlásit
helejte, jsem vam to pres den nestihla hlasit, ale.....
.................tuna snezilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani dekujem Vam oba za pochvalu
to nemáte vůbec zač, on má takový moudrý gezichtík a bystrý očka.
Kdyby byl Ešus tak chytrej, jako je krásnej... jé, měli bychom Nobelofku
Fifi
A nevyklepal ze sebe ten jeden neuron
vzhledem k tomu, že stále ještě dokáže jíst, běhat, vyměšovat a zajímat se o fenky, tak ten jeden jediný, mu ještě zůstal.
Já, když se oklepává nemám tak ani strach o jeho neuron jako o sebe. Buď mě zafláká slintama a nebo mě zmlátí tím ohonem. Mám jelito na noze zas.
Tinta76
mi mrzí, že už si nepamatuju to medicinální mýdlo. Ono je se sírou a pak ještě nějaký jiný. Nevím už který jsme měli. Vždycky jsme Murphíka napěnili a nechali 5 předlouhých minut napěněnýho. Nesnášel to. Ale ulevovalo to. Moc přeju Rexidlu, ať se to nějak porovná.
StaHi
tuna snezilo
už nasněžila celá tuna????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:32
- Nahlásit
Tinta76
heled von se dela i betadine na koupani, aspon me s tim v nemocnici mydlili, muze to primo i do ran. Jen musite chtit mydlovej roztok v hnedy flasticce. Nebo se tomu rika i chirurgickej roztok - mydlej se tim dochtori pred voperacijou. Ale nevim jestli je to dobry pouzivat dlouhodobe. A je to dost drahy.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:45
- Nahlásit
Psíček
ohla byste mi to coby nejspise nechlouba chovu vlkodavu ci cehoto nejak objasnit?
I vy brepto,nu mohla,ale znáte to...peníze jsou až v první řadě.
Jo a nezapoměňte skáknout za krejčíkem,aby vám spích něco na kosti,bo máte už brzíčko tu umrleckou veselku.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 22:52 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
PetraK
on má takový moudrý gezichtík a bystrý očka
pani jstesi jista, ze jste koukala na myho psa? Bracha vo nem rika, ze vypada jak zhulenej, sedne si a cuci mimonskym vyrazem pred sebe. Kde jste videla ty bystry ocka a moudry ksichtik???
tu mate pro jistotu fotku
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 23:29
- Nahlásit
Omlouvám se za naprosté OT http://mmister.com/dalsi-farage-cesky
jeden z mnoha nás, kterým se EU ,LS zásadně nelíbí a jeden z mála "těch nahoře"co se nebojí to říci nahlas.
Sice mimo mísu,ale kam povede EU a LS v budoucnu?Kolik psů bude moci člověk podle Bruselu držet?Čím je bude moci majitel nasytit?Kde a jak bude bydleta jak mu bude dovoleno vychovávat děti?
Budou dostupné bylinné léky nebo jen jedovaté produkty farmaceutických gigantů?Ty produkty,které neléčí,ale udržují populaci v nemocnosti ve stavu "závislosti"na "léčivech?
Zkuste si odpovědět a zamyslet se..
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 00:54
- Nahlásit
snidane
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 06:08
- Nahlásit
Díky, byla dobrá. Doufám, že mě nezabijou, že jsem jim to snědla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 06:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
snidane
Děkuji, konečně něco dobrého
All
Včil bacha. Jedu pryč. Daleko Je tu vichřice, děsně silná, normoš nadzvedává překážky na parkuru a že sou to pěkně těžké překážky Koza odmítla opustit chlívek. Lilátko ani nevstalo, plivlo na mě a řeklo mi několik sprostých slov Sněží
Jedu na trase Opava, Ostrava, Bohumín a zpět. Gdo vystrčí čumák ze dveří je kaput, nebuďte blbý a nikam nelozte.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:33
- Nahlásit
čus fšicííí krom Morafcový,ta je uš mrtvá
je nějakej dalšá sasrak na mý foře?abysem mělo přehled jako ,zapisuju to do kníšky a pak jí vydám pot názvem Jak poznat sasrak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:43
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno.
Nechce někdo rýmičku? Daruju do dobrých rukou a spolehlivým lidem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
Jak posrat sasrak
????
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:46
- Nahlásit
davidkova renata
Zdraví mrtvej člověk. Esi bys mohla s tím zabíjením ještě nějakej ten den posečkat, ještě odběhám jednu výstavu a pak už je fšecko jedno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 08:59
- Nahlásit
PetraK
Jak posrat sasrak
no co??? víš to snat?? Nevíš! a tam f tý knize se to právje dočteš
Pavlina Moravcova
mohla s tím zabíjením ještě nějakej ten den posečkat
neplač,sama sis to zavinila!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:01
- Nahlásit
davidkova renata
no co??? víš to snat?? Nevíš! a tam f tý knize se to právje dočteš
heh, pani, ani nevíte co šécko já už v životě stihla pos*at. Takže nějakej sasrak pos*anej pro mě nebude problém
Chce kurnik někdo tu rýmičku? Jestlil se rychle někdo nenajde, dám jí utratit!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:09
- Nahlásit
PetraK
Jestlil se rychle někdo nenajde, dám jí utratit!
néééééééééé,chudáááák malááááá,to bys přece neudělala ,ty zlá snad se někdo najde,aspon dočasně,počkej až dorazí gerda či ispidich!Je s PP nebo bes???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:10
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak mi byli po ránu na kopečku,pořádně jsem se oblíkla,už i rukavice jsem měla na sobě a venku nikde nikdo až na konci jsme potkali Amálku,fenku ridžbeka,dasty lítal jak mladoch,furt se schovávali a hráli si na babu a honili se a kousali klacky,krásné to bylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:33
- Nahlásit
davidkova renata
to bys přece neudělala
nic jinýho mi nezbude, nesnese se s rýmičkou vod Brtnika
počkej až dorazí gerda či ispidich
tak ale maximálně počkám do odpoledne, dýl fakt nemůžu. Nemůžu.
Je s PP nebo bes?
tak předefšim je to běs, to zaprvní. a za druhní- papírová teda není, páč já nemůžu smrkat do papírovejch šnuptychlů, mám na ně reakci. musím smrkat do plíny. Takže - rýmička je v podstatě naučená na plínu. Tim pádem. Budoucí majitel s ní rozhodně nemusí chodit ven.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:34
- Nahlásit
brezen2008
venku nikde nikdo
ano, skončilo léto a skončila éra venčení pejskůch alespoň za barákem.
My včera v polích potkali enem boxerku Agátu Špagátu a smečku igelitních psůch. Vostatní asi dali psi už z domu pryč.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:39
- Nahlásit
PetraK
no je to děs,já si myslím,že nikdo nemá v zimě psi,jenom pár lidí a jiní je schovali
ted tu už chrněj na postelích a po peleších
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:41 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Pisu jen proto, ze chci mit prispevek na strance 3666, pac 666 sem taj ouplne ale ouplne prosvihla.
Lidijove, mi je tak divno podivno smutno a hnusno, ze nejsem schopna poslouchat ani jednoho z nejzajimavejsich kantoru na skole.
edit: a co je jeste horsi, ani docitat zumpu...
|