| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:32
- Nahlásit
už jsem zase doma
lidicky si to prectafte poslali me dom, prijdu tam prijmou me, ubytuju se (hezkej pokoj co bych tam byla sama jsem mela) a hledam zasuvku, abych sprovoznila komp a net a najednou vejdou dochtorka anesteziologicka a dochtorka interni a prej at se sbalim, ze du dom. Prej mam v krku jeste horsiho baciluse nez je ten zlaty stafylokok, nejakeho klebsieluse pneumonickyho a ze pri narkoze jak by mi strkali do plic tu trubku na intubaci tak by ho svinaka mohli zavlect do plic a mohla bych zapal plice dostat a jelikoz jsem odolna skoro sem atb a na zbytek mam alergiu tak to nebudou riskovat, a jeste nejake jaterni nesrovnalosti tam byli a ze by jatra mohli udelat kaputy kaputy chcip, takze jsem se zbalila a sla dom.
Nejvic me uplne strasne sere ze jsem si koupila t-mobile twist internet na jeden mesic fcera to aktivovala, dala za to 850 a je mi to na ho*no.
Nevite o nekom, kdo by chtel mobilni internet na jeden mesic pres t-mobile. Dala bych za 500.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
jejda, pani, to je neuvěřitelnej pech
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ahojky,to je mi líto,tak snad bude brzo znovu možnost.
Ale je divný,že jedny testy řeknou pravý opak co ty druhé.Já se poslední dobou "doktorů"bojím víc a víc.Oni nic neumí,jen předepsat chemii,nejlépe od firmy,která jim platí prebendy...blijící smajl!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:44
- Nahlásit
nenapada nekoho co s tou simkou? 850 kacek v hajzlu
dop*dele, kdybych ji vyuzila tak cert je vem, ale takhle zbytecne kamoska rikala at je necham proplatit dochtorum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pani, vy umite zit! Tusim, jak ti asi je, kdyz uz se na to psychicky predpripravis a pak prd. Me preobjednavali dvakrat skrzeva chronickej slepak (to je nic proti tobe), jednou stavka lekaru, podruhy nedostatek kapacity.. a malem sem je tam pak vrazdila. tak ksaaa vyhnat dalsiho hnusaka z tela a proste to uz musi klapnout napotreti! Pevny nervy a pozitivni mysleni a posilit imunitu a proste.. Bij, bij, bij bacila do hlavy!!!
Se simkou nepomuzu, mam vodafone.
Erin
Jj ucpaná trupka je dycinky špatně
Pche, trupka ucpana nemuze nad rourou Fifijovic zvitezit! porazila jsem ji!!! Muzem zase plnit zumpu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 15:59
- Nahlásit
čus žumpice, co je novýho?
Zrušte zákaz vycházení, uš sem doma. Bylo to o fous. Ale může se mi něgdo divit gdyž nabourám debyla co mě předjíždí zprava? Na parkovišti? Normoš blikám, chci zatočit doprava do takových těch bílých čar na parkovišťu (jak se do nich stejně nigdy netrefím) a najednou kolem mě NAPRAVO přesviští auto No může se mi něgdo divit, že ho nabourám, debyla??? Sem ho teda neťukla, ale bylo to o fous
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
Toš paní, to vám teda přeju pevný nerf. Operace se odkládá na furt, nebo na někdy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:14
- Nahlásit
Tinta76
stejně jako Erin, nečetla jsem, ale napravím to, díky za tip
lucYnka XIII
pani, paníí, to je mi líto, že se to takhle kurefsky natahuje . A co s tím budou dělat?? přesně jak píše
Fifi
Tusim, jak ti asi je, kdyz uz se na to psychicky predpripravis a pak prd.
ach jo.
Se simkou já nevypomůžu-bohužel
Erin
Paní ,díky ještě jednou díky,to je bomba
mě dostala ta jiskra chtivosti v oku papůcha , byl přesvědčenej, že našel tu pravou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:16
- Nahlásit
Biluška
Toš paní, to vám teda přeju pevný nerf. Operace se odkládá na furt, nebo na někdy?
prej mozna na jare by se do toho pustili znova, ale to se uvidi. Ja predtim lezela 11mesicu v nemocnici a pochytala tam ty nemocnicni bacili a to jsou ti nejhorsi. Jak se to tam fsechno suruje a desinfikuje, tak prezijou jen ti nejoodolnejsi bacilove a ti pak nejdou normalne zniciti. pevnej nerf se bude hodit tak dekuju
Fifi
Tusim, jak ti asi je, kdyz uz se na to psychicky predpripravis a pak prd
jj presne tak, uz jsem s tim byla smirena a ted nic, no neva mozna jednou priste zas, hold nebudu bardotka zatim
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:17
- Nahlásit
Biluška
a najednou kolem mě NAPRAVO přesviští auto
Prosímtě jak tě moh podjet?Tam napravo nestál žádnej zaparkovanej auťák?Že ty jsi se tam motala jak fčela v máku..
Du uklízet oleandry, lofosy,muškáty, bo tady skoro úplně mrzne.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:20
- Nahlásit
PetraK
mě dostala ta jiskra chtivosti v oku papůcha
ze jo, ten papoch se tvaril super, jak se k tomu chlapkovi plizil a mel nejaky velky kridla na to, ze je ma mit zakrneli
pani, paníí, to je mi líto, že se to takhle kurefsky natahuje . A co s tím budou dělat??
tec nic, tech antibiotik bylo uz moc, hodne silnejch a stejne nezabrali, takze se pocka tak do jara a pak se uvidi - pak me zase prijmou a po deseti minutach poslou dom
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:22
- Nahlásit
Erin
Prosímtě jak tě moh podjet?Tam napravo nestál žádnej zaparkovanej auťák?Že ty jsi se tam motala jak fčela v máku..
Prdlačku sem se motala Normálně jsem si najela tak trošku víc doleva, abysem se mohla patřičně stočit do těch bílých čar, on asi hodně moc spěchal tak nemohl tu vteřinku počkat než odbočím a lajznul to mezi mnou a těma autama.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:22
- Nahlásit
tak já vykoupala všecky psiska i dastyho,ale to byl největší kámen ,ale dokázala jsem to
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:24
- Nahlásit
Biluška
chci zatočit doprava do takových těch bílých čar na parkovišťu (jak se do nich stejně nigdy netrefím)
pani naprosto vas chapu, ja mam se strefovanim taky problemy, inštruktor z autoskoly me taha do podzemnich garazi pod nakupnim centrem Chodov, ulicky jsou tam, ze tam neprojede ani motorka a von po me chce abych se tam ¨vesla. Minule jsem najela na vobrubnik pri vyjezdu (jak je tam ta krabice co zere listecky) a byl z toho krapet rozhozenej, ze prej mohla prasknut guma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:25
- Nahlásit
lucYnka XIII
pak me zase prijmou a po deseti minutach poslou dom
a já vim! už sem to pochopila. Víte proč voni to dělaj? Aby vás zmátli!! To bude ešče několikrát takhle. Příjem,dom, příjem, dom, příjem, dom..... a pak jednoho den, až to budete nejmíň čekat, přepadne vás anestéziolog, uspí vás a až se probudíte budete to mít za sebou. Voperaci. To je proto, abyste nevěděla, kdy uhodí.
ale je to teda blbý, blbý. Asi budete muset pít desinfekci, abyste toho šmejda zničila. Dá se pít desinfekce?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:27
- Nahlásit
Erin
bo tady skoro úplně mrzne.
Tu je taky prdelne, a to je pruuuser, bo jabka pozdni este nejsou uzraly, nema smyslu je este trhat. A kdyz premrznou, tak je muzu co? - vyhodit..
lucYnka XIII
takze se pocka tak do jara a pak se uvidi - pak me zase prijmou a po deseti minutach poslou dom
NEne, ty pobijes vsecky hnusy, budes cucat zdravy stavicky a prijimat energii od zumpy, a to by bylo, aby nebylo.
Btw, jak to dopadlo s Kirunkou placatou, bere/vzala si ji ta tvoje kamoska?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:33
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/181349-zena-za-jizdy-p ohladila-kocku-a-zpusobila-retezovou-nehodu.html
Nejsu pako, ctyrnozce mam vzdy zajisteny. Ale rozumim panovi, co honil pavouka (ze, davidkojc ) ci vosu, kdyz me v lete flaknul cmelak otevrenym okynkem do brejle, taky sem se malem naborila. Ale aby zelva prelezla pod pedal, to asi jeli dloooouhooou trasu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:34
- Nahlásit
PetraK
ale je to teda blbý, blbý. Asi budete muset pít desinfekci, abyste toho šmejda zničila. Dá se pít desinfekce?
no mohla bych zkusit savo, ale nevim nevim. Navic voni jsou odolny proti desinfekci, to jsou ty druhy, kteri prezivaj v nemocnici po vsech moznych desinfekcich. Proste prirozenej vyber v tvrdejch podminkach - normalni bakterie pochcipaj jen tyhle odolne prezijou a jeste se slechtej na odolnejsi.
Fifi
Btw, jak to dopadlo s Kirunkou placatou, bere/vzala si ji ta tvoje kamoska?
rikala, ze by si vzala, kdyz sezene ridice. Ted ji privezli kute s deformovanym okem a jeste tri nemocny kutata, tak ridici co jsou k dispozici jezdej na veterinu s kutatama a neni kdo by tam zajel. A taky rikala, ze tam nebude volat nez sezene odvoz bo ji to lidi s kockama taky delaj a ji to stve, bo nemuze prece jeste rozvazet kocky. Tak to nechce delat tem lidem, ze bude volat, kdyz nema jak prijet.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
Kurna, sem ti psala uz driv, ze muzem pomoct, Kirunka je kousek od nas, jestli ji chces dovezt do Pardubic, tak to nak s Matheou zvladneme. Pokud o ni pani fakt stoji..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
No pani! Co to je todleto? Takový věci v krku?! A co teď s tebou jako budou dělat dál?
já ho chci! Než si zařídím modem od UPC, chci tvůj kolíček. Budu s tim moct na foru?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:42
- Nahlásit
Fifi
Kurna, sem ti psala uz driv, ze muzem pomoct, Kirunka je kousek od nas, jestli ji chces dovezt do Pardubic, tak to nak s Matheou zvladneme
jejda - omluva, to jsem uplne prehlidla, tak jase ji zeptam a dam vedit, jsou to Sezemice u Pardubic - je to asi 5km vod Pardubek a kdybyste chteli kocku muzete si u ni rovnou vybrat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:48
- Nahlásit
Gerda
Než si zařídím modem od UPC, chci tvůj kolíček. Budu s tim moct na foru?
fakt to chces? to bych ti byla neskonale vdecna
je to jen simka, jako modem musis pouzit mobil nebo ten modem 4G ja pouzivam normalne mobil. Na forum jasne, ze muzes. Je to pomalejsi nez UPC, ale jde to. Puvodni cena je 850kc dala bych Vam to za 500, je to aktivovane dneska rano takze odedneska to bude fungovat 30 dni. Pak kdybys to chtela pouzivat dal, musis si to zase nabit za 850. Jmenuje se to twist internet. Tu o tom mate cteni. http://www1.t-mobile.cz/web/cz/Residential/Interne t/Ceny-pripojeni/twist-internet
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
Kocku diky NE! tak se ji optej, dej ji na me kdyztak mail (pod clenem) a jestli ma o buldocku zajem opravdovy, nak to spatlame.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 16:57
- Nahlásit
Fifi
tak se ji optej, dej ji na me kdyztak mail (pod clenem) a jestli ma o buldocku zajem opravdovy, nak to spatlame.
dekuju, zeptam a dam vedet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
je to jen simka, jako modem musis pouzit mobil nebo ten modem 4G ja pouzivam normalne mobil
jo takhle, to je jen simka...hele tak to nechci, protože můj telefon je velmi starý muž, ten vůbec nic takového jako přípojku intronétovou nemá.....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:49
- Nahlásit
Gerda
jo takhle, to je jen simka...hele tak to nechci, protože můj telefon je velmi starý muž
no ja to mam pripojene pres 6310 a to je hodne stare, nejdulezitejsi je, aby mel modrejzub, cervenejport nebo kabel na púropjeni s pc, ale jak chces samo ze to nebudes kupovat pokud ti to je k nicemu
Fifi
mela bys mit mejla od kamosky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
uz sem reply.. uvidime.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
modrejzub, cervenejport nebo kabel na púropjeni s pc
no to nemá....neumí ani posílat vobrázky....tak to na vás prdim paninko, to si ten kolíček nechejte. Kdyby se to dalo vrazit do nojbůka, tak to bych si to vot vás vzala.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 17:58
- Nahlásit
Gerda
Kdyby se to dalo vrazit do nojbůka
to asi jen s tim modemem a ten nemam
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2009 18:15
- Nahlásit
Je to pomalejsi nez UPC, ale jde to. Puvodni cena je 850kc dala bych Vam to za 500, je to aktivovane dneska rano takze odedneska to bude fungovat 30 dni.
Tý vole na 30 dní 850?
Kdo má ADSL může mít k tomu UMTS za 150 Kč/měs., v Pze až 3,6 MBit.
|