| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
Lidijove, mi je tak divno podivno smutno a hnusno, ze nejsem schopna poslouchat ani jednoho z nejzajimavejsich kantoru na skole.
pani poslouchat kantory a dočítat žumpu, vyjde nastejno. Furt ty samý bláboly
Asi musíte počkat, až to vyhnije,nevim wocogo, ale jsou věci, kdy člověk musí jen čekat, až to přejde. Nejde fšecko vytrhnout jako zup.
brezen2008
no je to děs,já si myslím,že nikdo nemá v zimě ps
no já mám pocit, že u nás už je nemaj ani v létě. Teda takhle maj je jen večír na cigáro na podestě
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:48
- Nahlásit
PetraK
Furt ty samý bláboly
Vy ste zesta desta
Verejne to filtrovat nemuzu a ono to hani nepomuze interne...jak rikate, musi to vyhnit, akuratze je otazka do ceho no
U Esusovy uz sem ukolovala, taj este ne:
Myslete mi na par lidi, co ted potrebujou moooc energie, aby zvladli zivotni hnusy. Kuju mockrat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:49
- Nahlásit
Hnusný ráno!!!!
Protože mi "dobrý kamarád" poslal emajl, kterým mi zkazil dnešní den tak vám ho sem taky dám, ať v tom nejsem sama http://www.ochranazvirat.cz/275/209/cz/file/j-lope z.wmv
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:50
- Nahlásit
Dobrý den celý den
To zas bude den, sněží je příšerná zima a auto včera vyzvednutý vod vopraváře dneska kikslo rýmičku neci a neci ani žádný zřádlo, neci vlastně vůbec nic, ci jenom strašně spááááááát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:52
- Nahlásit
Mathea
Vy ste zesta desta
a kde je podesta?
zapomněla ste ešče na podestu
Verejne to filtrovat nemuzu
no bať, já taky nevyzvídala. Jen odhadovala a tipovala, jak asi tak na to.
do ceho no
Výsledek moc často neovlivníš
Alexa
bojim se, neotevřu to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:53
- Nahlásit
Tinta76
vopraváře dneska kikslo
, to byl vopravář asi jako já záchranář, ne? Já taky můžu dát tak akorát první a poslední pomoc. Bych mu to šla omlátit o hlavu jako reklamaci.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:00
- Nahlásit
Alexa
Já to debíííííííííl votevřeláááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brej hnusnej den,uš i u nás sněží a to je teda nářez!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:04
- Nahlásit
PetraK
no von vyměnil mrtvej motor za živej ale kikslo to z neznámých důvodů, zřejmě problém v elektryce ... tyvado to je furt něco, už to auto neci, akorát kvůli němu chodim pozdě do práce
jablunka
jsou tam kožíškový zvižátka???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:05
- Nahlásit
Tinta76
tyvado to je furt něco, už to auto neci, akorát kvůli němu chodim pozdě do práce
to víte že jo, vraťte ho, stejně tetkon víc užijete asi sněžnice.Nebo rolbu teda.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:08
- Nahlásit
jablunka
já taky a hned vypla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:21
- Nahlásit
Dobré dopoledne!
Tady sice nesněží, ale už včera večer byla taková zima, že jsem si dneska do práce vzala už zimní kabát. Je to děs. A ségra si je v Egyptě a píše, jak tam je 33 ° C
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:26
- Nahlásit
Tinta76
jsou tam kožíškový zvižátka???
Jo!
brezen2008
já taky a hned vypla
No já taky,ale už bylo pozdě!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:31
- Nahlásit
jablunka
jsem to stihla vypnout u tý první fotky jlo(?), ještě že mám tady v práci pomalej komp ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:47
- Nahlásit
Nazdar lidi, mám pro vás překvapení, vona to teda Malinka eště nepotvrdila, ale ukecávám jí, aby přijela 17/11 na ten Aleksy závot. Veme ňáký maliny, aby si mohli hrát s Aleksy deprivantem.
Teď na vás nemam čas.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:56
- Nahlásit
ahoj holky, chci vás jenom pozdravit, na nic jinýho nemám čas. Kdyby ste byly tak hodný a napsaly mi v rychlosti, jestli byla ňáká svadba, pohřep nebo něco veledůležitýho.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:06
- Nahlásit
Tinta76
tyvado to je furt něco, už to auto neci
Jojo, taky se nám zvířata a věci dycinky spojej, aby nás připravily o úspory (ať je máme nebo né)
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:08
- Nahlásit
kachna_
taky se nám zvířata a věci dycinky spojej, aby nás připravily o úspory
aspoň někdo rozumnej u vás doma. Prachy kazej lidi.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:12
- Nahlásit
kachna_
přesně
gabifi
Prachy kazej lidi.
jako nás fakt nemá co zkazit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:25
- Nahlásit
Tinta76
jako nás fakt nemá co zkazit
to je správný. Prachi sou nejhorší nepřítel človjeka a proto se jich musíme co nejrychleji zbavit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:52
- Nahlásit
Kdo nechce bejt kaženej penězma, převezmu to velice ráda za něj, chci se nechat strašlivě zkazit prachama, hodně moc prachama. Kliďánko posílejte, čim víc, tim líp. Chci bejt moc moc moc zkažená.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:55
- Nahlásit
Nápis na náhrobnom kameni:
"Tu leží moja manželka a ja odpočívam doma v pokoji..."
To by se mohlo šiknout Psíčkoj, ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:05
- Nahlásit
Gerda
Kliďánko posílejte, čim víc, tim líp
a sme zase zpjet u těch našich životních priorit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:13
- Nahlásit
gabifi
a sme zase zpjet u těch našich životních priorit
no ty si je ale nějak změnila, chceš se prachůch zbavovat, už sem tě skoro škrtla ze seznamu správných lidí....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:13
- Nahlásit
Gerda
Jinak pani volal mi fotograf a fotky už visej jenom na manažerovi od Anety. Jednak se nemůže rozhodnout, která jako ta fotka bude na tom plakátě a druhak ještě nepodepsal pro mě souhlas s uveřejněním na mojích stránkách a stránkách chovatele. Jinak už je má pro mě hotový, ale bez toho písemnýho souhlasu my jsou naprt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:15
- Nahlásit
Baico
no tak at hne tou svou linou prdeli a podepise, dyt mu to trva tri mesice!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:20
- Nahlásit
Gerda
dyt mu to trva tri mesice!
Kdyby to viselo na Anetě, tak není problém, ale ten její brácha je trošku divokej. CHudákovi fotografovi ani nezvedá telefon. Ten se mi omlouval, že na mě nezapomněl a že je mu to trapný. No snad se to blíží k dobrýmu konci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:26
- Nahlásit
Gerda
chceš se prachůch zbavovat
to nejni úplně přesný, voni ty svině votchází samy bez mého chtění....nájem, elektryka, jídlo, nutný hadry, čokli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:33
- Nahlásit
Baico
No snad se to blíží k dobrýmu konci
už se těšim, pomalu mi prachem zapadá čestné místo na zdi, kde pan bajkonůr bude viset. Ale prosim bez anety.
gabifi
voni ty svině votchází samy bez mého chtění
ale to je jasný, ty moje votcházej úpa stejně, a eště s sebou beru i ty máminy stran doplatkůch bytových )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:39
- Nahlásit
Gerda
Ale prosim bez anety.
Tak jí ufikneme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:41
- Nahlásit
Bletajbl, zestovky destovky. Tam je taaaaak nesmirne prdelne, vichrica, malem mi picla jedna ne zrovna mala vetva do auta, spadla metr pred nas. Dokonce aj Kremyl odmita pobyt venku, to je co rict.
lucYnka XIII
Pokavad ji chcete udat, muzu Vam ji vystavit na strankach zde
To bete moc hodna zena, tak az ji nafotime (ono kotatek tam je povicero), tak pisnu. Kuji.
|