Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3456 . 3457 . 3458 . 3459 . 3460 . 3461 . 3462 . 3463 . 3464 . 3465 . 3466 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 14:42
- Nahlásit

Alexa
mám důůůůležitej dotaz!!! můžu jít jako mládežník s zvýhodněným startovným???????????????????????????????????

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
mám důůůůležitej dotaz!!! můžu jít jako mládežník s zvýhodněným startovným???????????????????????????????????

esii ti eště nebylo 18 tak klí´do prďo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 14:52
- Nahlásit

Alexa
esii ti eště nebylo 18 tak klí´do prďo
nebyloooooooooooooooooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 14:56
- Nahlásit

Alexa

„přístroj je naprogramován tak, že po nadojení 7 litrů se automaticky vypne.

odvolávám co sem odvolala a prohlašuju, že vám teda nemaj zakazovat psát

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 14:59
- Nahlásit

Alexa
Essi by to někoho zajímalo
To jsou blbý komentáře. Jasně, že jo. Co mám posalt v tý přihlášcš? Stačí moje jméno a psa a kategorii? Se ještě musim rozhoddnout jestli půjdeme ještě ZM nebo už ZVV 1.
A startovný až ne místě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:00
- Nahlásit

Tinta76

no četla, jste psala vo humusu, tak jsem si to našla ... nechápu, proč jsem rači nezůstala u rozplývání se nad Kryštůfkem

my to enem četli, voni tam byli.

Alexa
po fčerejší zkušenosti už nic takovýho rozhodně otvírat nebudu

to děláte dobře, Tinta má pravdu. Já sem právě schválně nedávala odkaz, jen zmínila.

Hyena
Kryštůfek dobrý, ale Bojar se mi mocinky líbil.

no jo, každej má rád to svoje, ale já vím, že nemám šanci. Já vim, žádnej člověk neni dokonalej, nemůžu chtít po jednom člověku šécko, ale tohle se mi bude špatně vydejchávat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:01
- Nahlásit

davidkova renata

nebylooooooooooooooooooo

tam ale stojí 18 ne 118!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:02
- Nahlásit

PetraK
ne 118!!
puntičkářko

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:10
- Nahlásit

Bré odpo, nemam na vás čas, to je zas den, děsně mě bolí hlava, to je asi tim počasim. Ráno sem vstala, nikde nic. Vylezu ze sprchy a sodoma gomora. Mařka měla radost, moc se jí líbilo venku, hopkala. Fčéra ta krafka šlápla na ješka, bo ho přehlídla. Taky sem byla uteklá z práce brzenko, byly sme v lése, pak sem pekla guláč - kupodivu mi z toho zase vyles pernik, i dyš tam nic perníkovýho nebylo -, vařila sem palačinky, byly moc dobrý, jen to byly spíš lívanečky tlusťoučký. Všecko sem to snědla a pak mi bylo těžko a usla sem u telky. Mařeně sem navařila krabičky, byla sem jak dýdžej, roztočila sem všechny plotýnky na sporáku! Takže sem šla spát až v 00.25. Doteď mi v bytě smrdí přepálený olej z poslední palačinky. Ach jo. Co se tu zas děje? Musim si vzít další brufen.

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:11
- Nahlásit

davidkova renata
tati! ty jeden mladezniku, bacha na to! jak je ti pod vosumnact, tak u nas nesmis uzavrit manzelstvi

http://www.youtube.com/watch?v=XL-lO9ITYvY

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:15
- Nahlásit

Baico
Co mám posalt v tý přihlášcš? Stačí moje jméno a psa a kategorii? Se ještě musim rozhoddnout jestli půjdeme ještě ZM nebo už ZVV 1.
jasně že stačí, tak rozmýšlej ještě máš dost času

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:24 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Alexa
Že bysme se s Hyenou přidaly. Akorát já jí budu mít zblblou z toho BH, tak nevím, jestli jí stihnu osvěžit aport bez překusů.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:44
- Nahlásit

Hyena
Že bysme se s Hyenou přidaly. Akorát já jí budu mít zblblou z toho BH, tak nevím, jestli jí stihnu osvěžit aport bez překus
jen přijeďte. loni tam byl taky 1 pruhatec tak tam letos třá budou 2

Todle sem prostě musím dát:
Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví.
Přihlásil se jeden člověk a povídá : "Zbavím vás holubů zadarmo,ale nesmíte mi dát žádnou otázku. Pokud nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!"
Starosta tedy souhlasí.
Chlap vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi z města letěli za tím žlutým holubem neznámo kam.
Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl: "Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím zeptat: Nemáte náhodou ještě žlutého cikána ?!?"

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 15:52
- Nahlásit

Fifijová

pamatuješ na ty dva pesany, co jsme se o nich bavili v létě? Po těch zemřelých majitelých - stará fenka a mladý pes. Konečně mám fotky - že to ale trvalo

tohle je ta fenka stará

a tohle ten chudák pes

potřebuju je dostat někam do útulku

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:20
- Nahlásit

PetraK
Vim, pamatuju se. Kurna, muzu se zkusit optat ve S., ale ted dost pochybuju, ze by to pani zvladla, ma tam 6 novych stenat a pry pribudou dalsi. Psa by nevzala urcite, ma tam samy fenule. Proste se zeptam a dam ti vedet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:21
- Nahlásit

Fifi

já vím . V poho. Jen jsem teď zjistila, že ten pes je tam takhle už TŘI ROKY!!!!
Poprosila jsem Kutnou Horu o externí umístění, udělají to. Nemohlo by se to třebas vyhodit u paní S. alespoň externě. Je mi hrozně. Už zas dneska.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:22
- Nahlásit

Fifi

jo a pes není mladý, je tak asi sedm let starý, nekonfliktní k lidem, milý, hodný, leč pochopitelně nevychovaný, nenaučený na čistotnost, jak ho odvážou zdrhá-ale není se jaksi čemu divit.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:28
- Nahlásit

PetraK
pani napadlo me ono to asi prd pomuze, ale muzu je dat na stranky semka
http://www.kocicinadeje.cz/stranka/nabidka-psu-k-o svojeni

ale potrebuju nejaky kontakt kam se lidi muzou ozvat

dam je treba i na forum ko, mohly bychom mozna tejoreticky je dat na inzerci ko, ale tim jsem asi skoncila o nicem jinem uz nefim

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:30
- Nahlásit

du ti brnk

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 16:36
- Nahlásit

tak tady už nesněží,jenom už prší a já se tak těšila na sníh
a už mi odpověděli z jednoho cvičáku a jdu se v uterý podívat jak to tam chodí a kdyžtak pak budu chodit s dastíkem,aby si zvyknul na ten šrum

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 17:12
- Nahlásit

brezen2008
tak tady už nesněží,jenom už prší a já se tak těšila na sníh
tak tady ještě nepřestalo sběžit ,je to tu horší jak na vánoce
a už mi odpověděli z jednoho cvičáku a jdu se v uterý podívat j
z kterýho pochlub se

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 17:23
- Nahlásit

Alexa
víš ty jsi daleko,škoda,slišela jsem hodně na tebe věcí......jako dobrejch....
ZKO Libeň - ještě jsem měla Hostivař,ale tam to nejde....
já chtěla speciální prosbu a mám se stavit v uterý a vemu ho rovnou sebou a domluvíme se ....
snad to klapne
víš já potřebuji aby si zas zvyknul na ten šrumec okolo a mě začal vnímat,venku na pamlsky vnímá,ale jakmile jde na ' plac ' tak nevidí nesliší,začne nervyt a já z něho.....

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 18:22
- Nahlásit

Lidijové, hlásím další pokrok s Kytkou
Jsme teď byli pádit na louce, kde je dobrejch 20 čísel sněhu. Rex zaujal svojí voblíbenou polohu za zádech a Kytka nevěda co dělat, začla po tý louce tak různě lítat (na stopce), tak jsem jí začla házet sníh a vona asi na popátý po ňom skočila Pak jí to přestalo bavit a rozhodla se, že pude asi domu, jenže jak byla na tý stopce, tak dál nemohla a začla se děsně rozčilovat a skákat. A jak jsem jí přitahovala a pořád jí házela ten sníh, tak jsem se jí trefila přímo do huby a vona co? No vona tu sněhovou kouli rozcupovala

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:11
- Nahlásit

Manželé sedí v prázdném kupé proti sobě.
Po půlhodině povídá manžel: "Máňo, pojď sem. Sedni si ke mně."
Manželka poslechne, přitulí se k němu a šeptne mu do ucha:
"A co tak najednou?"
Muž ji obejme a říká: "Už jsem se na tebe nemohl dívat."

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:15
- Nahlásit

Myslíte, že když napíšu sms finančnímu poradci, co se zabývá mou situací, dva dny po tom, co slíbil, že se ozve stran bonity potenciálního rucčitele, s otázkou - tak jak to vidíš? Musím něco sdělit ručiteli, dokud je ještě ochoten ručit - že by mi měl poradce na tuto otázku odpovědět něco ve smyslu, že mám být v mé situaci ráda, že se tim někdo zabejvá? Nevěděla sem, že půlmegáč je tak malej obchod... fakt sem tak zaprděnej klient?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:19
- Nahlásit

Gerda
že by mi měl poradce na tuto otázku odpovědět něco ve smyslu, že mám být v mé situaci ráda, že se tim někdo zabejvá?
To ti opravdu napsal?Tak ho pošli do prdele a najdi si jiného.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:28
- Nahlásit

Gerda
Nevěděla sem, že půlmegáč je tak malej obchod... fakt sem tak zaprděnej klient?
Gerdi, bude to znít tvrdě a hnusně, ale je. Fakt je to malej obchod. Což teda neomlouvá toho poradce, páč takhle se chovat nesmí. Což mi připomíná, že já jsem s tím tvým případem taky ve slepé uličce a nevím kudy kam

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:29
- Nahlásit

jablunka
No jako mě je úplně jasný, že sem fakt jako klient problémovej, že je s vyřízenim spousta starostí, protože nemám nic čím můžu ručit, ale chci dost peněz a blablabla, ale taky neoslovuju žádnou věhlasnou firmu a ten poradec za mě dostane od banky zaplaceno. Přece jeho prací je snažit se to zařídit co nejvýhodněji, je to i v jeho zájmu, když za to ty prachy dostane....milost mi jistě nedělá...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:29
- Nahlásit

jablunka
Manželé sedí v prázdném kupé proti sobě.
si blbka.

Gerda
Jak pise Jablon. Poslat do rite a najit nekoho jinyho, takhle nee.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:31
- Nahlásit

Gerda
Přece jeho prací je snažit se to zařídit co nejvýhodněji, je to i v jeho zájmu, když za to ty prachy dostane....milost mi jistě nedělá...

Přesně tak,provizi z toho má a z půl mega to není zase úplně zanedbatelná částka.
Biluška
Gerdi, bude to znít tvrdě a hnusně, ale je. Fakt je to malej obchod.
To snad nemyslíš úplně vážně.

<< 1 ... 3456 . 3457 . 3458 . 3459 . 3460 . 3461 . 3462 . 3463 . 3464 . 3465 . 3466 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání