Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3456 . 3457 . 3458 . 3459 . 3460 . 3461 . 3462 . 3463 . 3464 . 3465 . 3466 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:27
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Zajdi do jakejchkoklif zahrádkářskejch potřeb,do OBI,Mounfíldu,nebo tak něco,seženeš pláštěnku určitě.

Oznamuju fšem,že tadyje hnusně,z nebe padaj sračky a hnusně fouká.......ani psi nechtěj ven a to uš je co říct.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:31
- Nahlásit

VŠICHNI HNED K EŠUSOVÉ, MÁM TAM RPO VÁS ZÁVAŽNÉ SDĚLENÍ!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:31
- Nahlásit

tak já mám asi divný psi,dasty se sindy by lítali venku za každého počasí
davidkova renata
tak pojd se mnou ,příjdeš vo hodně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:42
- Nahlásit

jablunka

ani psi nechtěj ven a to uš je co říct.

kde se sháněj tydle psi?
U nás se musí ven dycky. Ale díky tomu se stávám otužilejší a otužilejší a juž jen pár chvil a skončim jak ty šílenci co plavou na Novej rok ve Vltavě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:47
- Nahlásit

PetraK
jak ty šílenci co plavou na Novej rok ve Vltavě.
tak tohle mě láká furt,bejt mezi nima
ale nevím co pro to mám udělat
voni tam asi nováčky nepouštěj

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:56
- Nahlásit

PetraK
kde se sháněj tydle psi?
Třá f Irsku,ale můžeš se poptat i f čechách.Ale jako vopravdu,bylo mi janě naznačeno,že si vodítka můžu strčit někam,udělali rychle potřebu na zahradě a fofrem přes kotelnu do baráku.Teď se nacpali a dadaj.Chci bejt můj pes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:56
- Nahlásit

brezen2008

ale nevím co pro to mám uděla

zapsat se do kurzů u Chocholouška. Si cvok snad???
dyk umrzneš. Nezapomeň nejsi kachna, ta má v sobě nemrznoucí směs, ta plovat v zimě může, Ale co by probůch BŘEZEN dělal v LEDNU ve Vltavě??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 09:59
- Nahlásit

jablunka
Závidím. Naštěstí jediná Bucka má rozum. Už ji nechci darovat. Musím něco udělat s Tragédií a Flederikem, třeba jim uřezat nožičky nebo něco v tom smyslu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

Třá f Irsku

no země původu asi nebude hrát rozhodující roli :-ú, se tak jako bojim.. Myslela bych si třeba, že maďar, co si furt vyvaluje kejty na sluníčku, tak v tomdle počasí zaleze mezi žbrdlinky vod topení, kór dyš je holoprtka a nebude chtít ven. A ne, vono ne. Včera skorem dvě hoďky v tom hnusu radostně pobíhal v polích. Našel si dva bažanty a zajíce a nakonec bordinu Dejbinu. Domů vesele hopkal, jak poetické odpoledne to bylo. Já se za nim plouhala zakuklená do 65 vrstev oblečení, s vomrzlinama na ksichtě a rukouch. Dneska ráno radostně vyrazil z baráku a jen moje úpěnlivé, leč velmi důrazné volání "Čůrám, čůrámm!" mu připomnělo, že už vlatně venku byl a teď se jde jen vypustit a domů.
Měla sem si koupit asi rači ještěrku.

Mucholabka
Musím něco udělat s Tragédií a Flederikem, třeba jim uřezat nožičky nebo něco v tom smyslu.

sou to debilové, shodíme je ze skály! Sejdeme se u Macochy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:05
- Nahlásit

PetraK
jako jsem asi divná,ale já se sprchuji jedině vlažnou nebo studenou vodou,teplou koupel si dám jedině,když mám své dny
no já za to nemůžu......

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:17
- Nahlásit

brezen2008
jako jsem asi divná,

ale prt. seš rozumná, páč venkoncem je to zdravý. Já se do toho občas taky pustím - teda na konci sprchování jen, ale nikdy to dlouho nevydržím, vždycky mě potřeba vopařit si tělo nějak přepere

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:29
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
kdes to koupila ty?
No u nás v Kralupech. Ale podle mě ten nepromokavej plášť budou mít v každejch pracovních oděvech. Ty v Nymburce máre určo.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:43
- Nahlásit

Baico
No jo, jenže já Nymburk moc neznám, spíš Poděbrady a tam o nějakejch vím, tak se tam zeptám.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:45
- Nahlásit

isdpch
jéééééééé dík ))))))))))

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:48
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:52 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
spíš Poděbrady a tam o nějakejch vím, tak se tam zeptám.
Měli by to tam mít. Já mám tenhle

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:09
- Nahlásit

Tinta76

jak to, že nejste f komíně? Nějaký výsledkový novinky, či léčebný?

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
my jsme si koupili slušivé igelitiho oblečky k čoklům zde: http://www.forjobprotect.cz/oddeleni/10-odevy-do-d este
je tedy fakt že v létě to máš jak saunu a na teď naprosto ideální.Mám o číslo vjetší a natahuji přes kalhoty. Smozřejmě ty za 100 nejsme žádný milionáři

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:25 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

PetraK
nestíhám, pani, nestíhám
z výsledků novýho zatim nic, včera jsem vobjednala šampon, tak snad zejtra dorazí, páč už je to akutní, řekla bych, Rex má ty záda vopravdu hnusný ale naštěstí si to nedrbe ...

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:31
- Nahlásit

Baico
jej, to je presne moj prsiplast. odporucam!!!

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:34
- Nahlásit

Baico
Bela
můžete mi říct výrobce tý pláštěnky? bych se koukla tady u nás do pracovních voděvů, jestli jí tam maj ... pláštěnku taky sháním a tadle se mi líbí

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:39
- Nahlásit

Tinta76

ale naštěstí si to nedrbe .

tak to je dobře, páč si moc dobře pamatuju, jak vypadaly Murphyho záda, když si to právě drbal. Jednou jsem přišla dom a tam kref, rozbrečela jsem se.

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:48
- Nahlásit

Tinta76
Výrobce neznám, ale objednat se dá tady
URL

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:49
- Nahlásit

PetraK
nojo, dyš těm psům to nevysvětlíš
a Murphy, jakou měl srst? já si nějak nemůžu vybavit, co von byl zač totiž jsem se dočetla, že postižený místa by se měly vostříhat, ale to by měl holý snad celý záda to mu nemůžu udělat

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:50
- Nahlásit

Tinta76
ja mam od tychto http://www.industrialstarter.com/a_2_IT_2_1.html

inak, je to sila, ze ked som sa v lete balila na agi tabor, tak som 2 tyzdne zhanala jednu blbu plastenku a gumaky. To by sa za sociku stat nemohlo

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:51
- Nahlásit

Baico
no já už na ty stránky koukala, ale páč jsem mutant, radši bych to nejdřív vyzkoušela (už mi visí doma jedna fungl nová podprda z anglie a nemůžu se jí zbavit)

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:55
- Nahlásit

Tinta76

von byl skejťák

něco jako tihle krasafci

postižený místa by se měly vostříhat

no líp se to vomejvá. Chudák Murphy- než se zadařilo teda léčení- v některých obdobích vypadal opravdu hrozně. Byl na něj hrozně smutnej pohled.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:55 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Ty woe, Gerda se přehlídla vo měsíc v kalendáři a vylezla z kadibudky dřív.....Probíjet se sněhovou vánicí na letňácích je fakt lahůdka. Nemluvě o tom, že se nám na koních sobotní hubertova jízda nejspíš změní ve skoky na lyžích.

Tinta76
# Zasláno: 15 Říj 2009 12:00
- Nahlásit

PetraK
von byl skejťák
jůů, achá, tak to na tom byl s tou srstí hůř teda Rex má kníračoidní srst ... no ale stejně mu na těch postiženejch místech vypadává ... uvidíme, jak to zareaguje na ten šampon ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 12:00
- Nahlásit

Cus zumponove, asi mi praskne lepka, bud mam migrenu nebo me to chytlo od krku, nechcete nekdo?

isdpch
je to smazaný
Dekuji, velebnosti!

Erin
Agátka vod mladejch dostala ku svátku svetřík se šálkou a kšiltofkou,vypadá upa jak šerlok holms.
Fotooo!!! Chci fotooo!!!!

<< 1 ... 3456 . 3457 . 3458 . 3459 . 3460 . 3461 . 3462 . 3463 . 3464 . 3465 . 3466 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání