Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3447 . 3448 . 3449 . 3450 . 3451 . 3452 . 3453 . 3454 . 3455 . 3456 . 3457 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:00
- Nahlásit

a ještě to mrsknu i sem
Prosíme o pomoc.
při zpáteční cestě domů ze Světové výstavy havarovala vystavovatelka z Ruska na území Slovenska .
Při havárii pes černý kokršpaněl v šoku utekl.
jeho majitelé jsou v nemocnici.
Uvítáme jakokuoli informaci o ztraceném psovi.
Místo havárie snad upřesním.
kontakt
Petr Studeník petrs@cocker.cz 00420547229317
Tatjana Kasjan tania.plus@poczta.fm
a teď se zeptám, až bude známé místo nehody , na jaký slovenský server dát info a prosbu o pomoc, víte někdo ?

Tinta76
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:02
- Nahlásit

mac1
www.dogforum.sk
www.psiadusa.sk
(ale nevim přesně ty adresy)

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:06
- Nahlásit

Tinta76
díky

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:11
- Nahlásit

davidkova renata
prostě čokla necháte schválně vybjehnout ta zvjeří a pak zařvete pocééém

no to sem uďála tůdle u srnce, že sem ho viděla, dala volno, nechala Ešusa vyběhnout a zapískala ke mně. Tak sem taky Nejvyšší, dyš péf posluchnul? A neva že mám enem 165 cm?
Jo a v sobotu, se Ešus aji sám položil před srncem, ale to neni moje zásluha vůbec, páč to nechápu proč udělal. Já ho to po mysliveckym neučila a neučim, my máme čekej a nebo přivolání. Před zvěří ho nepokládám. Ale von byl nějakej iniciativní nebo co a položil se předpisově sám. A byl ze sebe celej radostnej a tak se šel ráchnout do potoka. Přišel do půl těla černej

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:12
- Nahlásit

mac1

do háje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Uf, tak nadale mackame packy a pesti!!

díky moc za držení palcůch. Sem to nevydržela a zavolala. Babetice je na tom stejně- zhoršení zatím není, ale taky ne žádná sláva, ale co vím, tak to je běh na hodně dlouhou trať. Jsem zvědavá co ukáže kontrola v pátek. Babetky panička zas říkala, že nechce volat, když je vše stejný, já zas abych nevotravovala..... . Babetka dneska měla setkání s bažantíkem tak ožila děfčica

jo a paní, jak ste psala o tom erdelovi co umřel chudinka na to babesiózu nebyl od záchranářský brigády? Vím, teď o jednom psovi, co si to přivezl tuším z Rumunska či odkud

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:36
- Nahlásit

Tinta76
no já vim, že se vetoj nevyhneme,

oukej. já jen si říkala, abyste si nedělala marný naděje. Ale na druhou stranu vy to nemáte x let, máte to až teď, tak to třeba vezme rychle dobrej konec. Držím palce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:38
- Nahlásit

PetraK
erdelovi co umřel chudinka na to babesiózu nebyl od záchranářský brigády?
Byl. Ucastnil se nekolika vrcholnych akci v Rakousku a Slovensku - odtama nekde si to dotahnul nejspis. hruzny, ikdyz jsem nemela tu cest ho poznat s panickem osobne, bulela sem celej vecer. Staci vycet jeho zkousek (takovej pracant perdeli tu zase dlouho nebude) : ZOP, ZPU 1, ZPU2, ZZO, ZM, ZVV1, ZVV2, ZPS 1, FPr1, FPr 2, FPr 3, BH, VPG-A, VPG 1, VPG 2, FH 1, FH 2, IPO - V, IPO 1, IPO 2, IPO 3 ZZZ, ZZP 1, ZZP 2, ZZP/N, ZLP 1, ZLP 2, ZLP/N, ZVP 1, ZTV, PT-1 RH - E, RH-F A, RH-F B, RH-FL A, RH-FL B, RH-L A, RH-L B, RH-T A, RH-T B
A nakazeno je z ty jejich brigady vice psu, snad to zvladnou.

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:41
- Nahlásit

Fifi
nojo, usouzenej von je dost, to umi hodne dobre
Co mu s tim provedli?
todle: vypustili, prošili

Gerda
co je tomu ubohému Převýšení Hráze????????????
odstranovali mu hematom v uchu, tak ted trpi ) ..za 3 dny kontrola, za 10 vyndavani stehuch (mozny sepisu dalsi svazek bez celeru).. drzte palec, by mu tu pekne srostlo (nevracelo se to) a byl zas milos fryba - lamac divcich srdci

PetraK
proč ten pejsek nebožáček je převlečenej za gramofon??
kornout ma za to, ze si celou cestu na veterinu chtel mermomoci sundat kosik (neni vubec zvyklej.. to mmch docela meni muj nazor na prochazky v praze.. asi bude muset, chlapecek! )

Babetka dneska měla setkání s bažantíkem tak ožila děfčica
vono to takle na stary kolena potesi ..zdarily novy taskarice stran curaniho jako (u cuby je to obzvlast uspech)

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:49
- Nahlásit

Fifi
Byl. Ucastnil se nekolika vrcholnych akci v Rakousku a Slovensku

myslela jsem si to. Je mi to moc líto.

o těch ostatních taky, je to hrozný

StaHi
Co mu s tim provedli?
todle: vypustili, prošili

tož aspoň, že už to má za sebou pan Gramofon.

chtel mermomoci sundat kosik

voni ty chlapi vůbec obecně nemaj košiky rádi. Brtnik, dyš musí na nákupu tlačit košik, je taky celej načuřenej. Zkusim mu dát na hlavu gramofon, esli to pomůže třeba.

(u cuby je to obzvlast uspech)

- že jo? To je umění už todleto

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:50
- Nahlásit

Fifi
to fakt existujou všechny tyhle zkoušky? Ty bláho, to byl pan docent, hlubokosklon před jeho památkou!

StaHi
Kde vzal hematom? Nějaká bezúrazová věc, nebo úrazová věc? PS: už máš bratra doma?

Děfčata, prosim vás, buďte tak dobré a napište mi sem recept na VELMI JEDNODUCHOU a dobrou bramboračku. Mám strašnou chuť na polífku. Musí tam bejt hodně brambor, potom mi tam chutná takový to namašírovaný masíčko v malejch kousíčkách a ty tečky na povrchu...je to nějaký koření, ale nevim jaký, prostě je tim ta polífka kropenatá.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:54
- Nahlásit

Gerda
pani pani ste tu?
Jdu zkusit zajistit kastraci asi vosmi plachym kockam u Prazskyho Povstani. Ta Vase venkovni by se mohla svest s nima. Jak je na tom? Je jeste uplne placha nebo se necha pohladit? Ja uz mela v planu, ze si ji vezmu k sobe, kdyz Vita odjel, ale na to Prazskem povstani jsou krome dospelych kocek 4 uplne malinkaty kotata a tyse musej vzit do tepla drivejc. Vyridte ji at jeste pocka, ze pokud by tyhle kotata nevysli, tak bych si ji vzala. Pokud nasebe necha sahnout tak byse mela vochocit. Zkusim jeste jednu kamosku jestli by si ji nemohla vzit. Treba bychom ji mohli pojmenovat Gerda
No proste at uz by byla v planu varianta s kastraci, nebo s umistenim v depozitu, tak potrebuju vedit jestli ji lapnete do ruky. Mam uz i slibenej sklopec, kdyby ne. A uplne nejidealnejsi by bylo, kdybyk ste ji mohla nekam dovozit.

Ja na tu vasi Gerdicku :P furtom myslim, jen byli furt nalehavejsi pripadi.

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:57
- Nahlásit

Gerda
no nekde si tim uchem vo neco flaknul, to je hned (na fotkach je videt i tu nosni bouli, co ma z bourani do stromuch.. neudelam nic)
..bratr prileti zejtra, ale, jak uz jsem vam tu psala, to je celkem jedno.. horsi je, ze tendle vikend makam, takze musite vybrat jinaci termit.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:58
- Nahlásit

Gerda
pani ty tecky na povrchu jsou majoranka, ja ji minule varila, ale nevim jestli pamatujuspravne
- hodte do hrnca mrkvu nakrajatu, brambory nakrajaty, houby nakrajaty a varte - jak dlouho nevim (ja varila asi dve hodiny, bo jsem presazovala kytky na balgone tak jsem na ni nemela cas) dejte sul, pepr a potom dejte jisku a hodne rozmasirovanyho cesneku a hodne majoranky a pak uz povarte jen chvilenku a pak to snezte

ale ja nevim jestli jsem na pulku veci nezapomnela

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 15:59
- Nahlásit

Gerda
VELMI JEDNODUCHOU a dobrou bramboračku.
Oloupes a na jemno nakrajis brimbura, to samy mrkev, celer petrzel (kdyz se ti nechce patlat s korenovkou, tak ji vynech a kup pytlik mrazeny zeleniny dle chuti), uvaris do polomekka brimbura VE VODE - pridas nakej ten bujon, cibule, cesnek, namasirovany masicko do bramboracky nepatri, si tam nakrajej kus uzenyho, kdyz uz. A dohodis par hrsti susenych hub, kropenatost ti zajisti majoranka podana az to vypnes z ohne.

Gerda
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, vy ste zlatej čék! Kočka je teď momentálně v řiti, bo tu máme dalšího novýho psa a fenu, tak si musí asi zvyknout. Pohladit se nenechá, minule mě sviňa hryzla hned, jak se přiblížila. Jelikož tu dnes zas musim bejt dýl, zas jí vyzkoušim, jestli už se nezlepšila. Pokud by mi někdo ten sklopec půjčil, nějak jí tu ulovim a kamkoli odvezu (jen ne přes hranice a do orientu k biluši) Určitě je nutno kastrovat, pokud už kočka teda neni nakrytá. Je to pěkná kočka, taková jako ten váš kocourek (samosébně ne ten vysněnej)

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

StaHi
na fotkach je videt i tu nosni bouli, co ma z bourani do stromuch.. neudelam nic
kupte mu chranice jako maj fotbalistove

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:02
- Nahlásit

StaHi
horsi je, ze tendle vikend makam, takze musite vybrat jinaci termit.
nebujte, tenhle víkent sem f práci taky, taky nemůžu, pak zas jezdim s mamkou po cvičení, jinde mi nedaj pořádně najíst, musim holt na cvičák.

Fifi
nesnášim umělej bujón a namašírovaný masíčko tam chci. Jako je v gulášofce. Prostě to namašírovaný, co sem teď měla k obědu. Majoránka! Gut, tu mám v kredenci!

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda

bramboračku s masem neznám .nemůže bejt bez masa?:

na omastek cibule nakrájená, osmahnu, přihodím zeleninu mraženou z pytliku, nakrájený brambory a houby namočený ve vodě, osolim, opepřim, okmínuju, vrhnu tam majoránku, osmahnu zapráším moukou-hlatkou, pošmrdlám v kaserólu a po troškách zalívám vodou. Nechám povařit-aby se zavařila mouka a zároveň byla zelenina měkká, přidám trošku mléčka, možno i máslíčko a naleju na talíř.
Mňáááám

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Gerda
Pani, vy ste zlatej čék! Kočka je teď momentálně v řiti, bo tu máme dalšího novýho psa a fenu, tak si musí asi zvyknout. Pohladit se nenechá, minule mě sviňa hryzla hned, jak se přiblížila. Jelikož tu dnes zas musim bejt dýl, zas jí vyzkoušim, jestli už se nezlepšila. Pokud by mi někdo ten sklopec půjčil, nějak jí tu ulovim a kamkoli odvezu
heled ja zjistim co se da delati, v nejhorsim ji proste vodvezem k memu vetovi von slibil nejakou slevu, az mi prijdou penazky tak pokud nesezenem sponzora tak ji to zaplatim

vona je cerna ja cerny milujuuuuuu to mi ji neukazujte bo si ji necham

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:03
- Nahlásit

PetraK
musi bejt s masem a bes hup.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:03
- Nahlásit

Gerda

kuš, má pravdu Fifijovka, do bramboračky namašírovaný maso nepatří. Kde by ho chudina asi tak jako sebrala, no? To mi řekni!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
no to ne, sama nic platit nebudete, to ani náhodou, dyš to bude muset bejt na vlastní náklady, du do toho s váma. Černá neni - šak máte světle pruhovanýho kocoura, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:06
- Nahlásit

Gerda
musi bejt s masem a bes hup.
Twe, si kup od Vitany Hrstkovou polevku a v masne jatrovou zavarku. Budes skokojena.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:07
- Nahlásit

Fifi
tak řekni gulášofku. Tam maso snad proboha je, ne? A musej tam bejt brambory a bes hup a s majoránkou. A vůbec si napíšu můdr, to je hodnej čék a určitě mi to řekne bes hup!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
vona je cerna ja cerny milujuuuuuu to mi ji neukazujte bo si ji necham
Cernou cicu jsem zachranovala onehda na zahrade u nas, ale este neni vyfocena, chcete ji? Moooc mily kotatko.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:09
- Nahlásit

Gerda

A vůbec si napíšu můdr, to je hodnej čék a určitě mi to řekne bes hup

Prt. Můdr je hodnej čék, ale taky dobrá kuchařka. S takovoudle braniborkou Tě šupem pošle k šípku

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:11
- Nahlásit

Gerda
A musej tam bejt brambory a bes hup a s majoránkou. A vůbec si napíšu můdr, to je hodnej čék a určitě mi to řekne bes hup!

Bez hup a s masem, to je bramboracka jak vysita. Pani, si udelej cesnecku s uzenym a budes spokojena. Ta je taky bez hup, se spoustou brambor, cesnekem, este do ni muzes klepnout par vajec

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:13
- Nahlásit

Fifi

muzes klepnout par vajec

že by jako byla kleptomanka přes vejce?

no a hlavně a to především, je klepnutá do makovice, tss braniborka s masem a bes hup

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 16:15
- Nahlásit

Já nevím co se čílíte děfčata, vona chce gulášovku a spletla název no. My sme se onehdá na cvičáku jak tam byli na náfštěvě o ní bavili tak se jí to chuděrce popletlo.

<< 1 ... 3447 . 3448 . 3449 . 3450 . 3451 . 3452 . 3453 . 3454 . 3455 . 3456 . 3457 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání