Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:20
- Nahlásit

Fifi
Cus zumpice, sem netuchala, ze pri zrychlovani netu muze dojit k odpojeni od site, bo naky protokoly A a E (aniz by dali o zmene vedit) a nastaveni modemu a blablabla.
To se musíš zptat Mucholabky, a ne nějakých debilních brigádníků. Bohužel, firma šetří a vyhazuje zkušené lidi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:22
- Nahlásit

Alexa
Nalezení dva němecčtí ovčáci
že ty mne musíš dycky nasrat!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:23
- Nahlásit

Biluška
Já su ta s delší srstí.

aha,díky..taxem se netrefila..

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:23
- Nahlásit

je tu někde lucYnka XIII????
paníííí, děkuji vám velice ... zejtra vodesílám vzorky do laboratoře

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:24
- Nahlásit

Mucholabka
Ty uš si doma? Jak bylo u picbulů?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:24
- Nahlásit

PetraK
pani můžeme vám řikat Hovnivál??
Zní to velice lichotivě, vadit mi to nebude, ani trošku, ani trošilinku mi to nebude líto.
Do Blavy na tu obří výstavu?? Tak zaparkujte už v Brně. Pro jistotu
Měla jsem z toho strach, ale parkování bylo úplně v poho, na výstaviště nás dovezl shuttle bus a měli tam spoooooustu stánků, Marcel byl poprvé na výstavě a viděl v jedné kleci namačkaných pět pomeranianů, tak chvilku blinkal, pak viděl psy vyvázané na stolech, tak blinkal znova, pak viděl moderní anglické buldoky a byl rád že máme dalmaťínky. Konečně to docenil.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:26
- Nahlásit

Mucholabka
To se musíš zptat Hovnolabky
Jiste, byt online, tak sem se optala.

Alexa

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:32
- Nahlásit

Fifi
To se musíš zptat Hovnolabk
Vždyť říkám že mi to nebude ani trošku líto, necítím potřebu zamáčknout slzu a urazit se a už nikdy nevylézt mezi lidi.

Jinak teda moje číslo snad není tajnost a měla jsi to řešit se mnou ještě než jsi volala brigádníkům, byla bys VIP. Nedávno vyhodili kolegu který je debil, na všecko sral a když ho hovor nebavil, tak ho klidně v půlce típnul, tak se nasáčkoval mezi brigoše. Taky tam mezi brigošema máme jednoho co je asi postižen na mozku, nečeše se a mluví jak idiot, ale je to brigoš, nemusí se mu dávat stravenky, služební telefon ani jiné sociální výhody, tak co.

Biluška
y uš si doma? Jak bylo u picbulů?
Žádní tam nebyli, akorát stafbulíci a minibulíci-a bulíci, a oproti jiným plemenům konečně trochu normální kruh trochu se to tam chtělo navzájem popapat, a jeden stafbulík byl moc hezký, je vidět že je fyzicky zatěžovaný, byl černý a vystavoval ho pán v bílém obleku a pěknýma botama. Fakt krásný páreček.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:33 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Biluška

Texl žádný štěňata nemá.

Promiň,ale ráda bych tomu věřila.Ta štěnda dvě bílá a jedno flekaté,to byla od sousedky?Že jsi je inzerovala jako http://www.mojipsi.canisterapie.net/?page=stenata pak by péče o bastardy od Semetriky nějak nezapadla do Tvé letoriky o sousedkách..tak asi tak

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:35
- Nahlásit

Mucholabka
byl černý a vystavoval ho pán v bílém obleku a pěknýma botama. Fakt krásný páreček.
To se vidí málokdy Taky zvažuju sobotní výlet, ale znám se, když pojedu tak tam utratím šílené prachy Tak asi nepojedu a budu doma trénovat kilerku . Včera visela na laně skoro deset minut a eště na mě vrčela.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:37
- Nahlásit

Erin
V téhle vesnici žije mnohem víc lidí než Semetrika, víš? Ta sice čubu má, ale hodně moc pochybuju o tom, že by mi ji dala, ať už v jakémkoliv stavu A inzerovaní u mě jsou proto, že se narodili a žili u mě, né že by tobě do toho něco bylo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:39
- Nahlásit

Gerda

jesi ste Varle,

šla sem číhnout do zrcadla. neni kouzelný. Bohužel.
No ale směle můžu říct, že nevypadám jako Varle. vypadám jako hruška. Křížená s japkem.

Fifi

Ja varila zatim cupkam, dost to pachne a nekolikrat mi hrnec prekypel
závěrečnou fázi máme stejnout

Biluška
že si to něgde nemnožíte

ešče ne, ale Hyena to má v plánu. Zkřížíme Hyjénu s Ešátorem a voživíme ne Golema, ale Tasmánskýho ďábla

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:43
- Nahlásit

davidkova renata

je po tobě ,kluk

Nóó spíše po otci,ovládá sarkasmus a ledový perfekcionismus.Někdy mám pocit,že jsem jeho dítě a ne on moje

Hele až ulovíš Čebrleho,tak ho zamkni a budem si ho pučovat,samo že za finanční obolus a bezpečně..

Což mě přivádí na myšlenku,že někdy vrabec v hrsti není štěstí(Kadlíka psíka mám na mysli),možná by jsme si jako my ženy, měly ponechat sny a vize a nezaprovdat je lacinému a dosažitelnému konzumu(i to je na psíčka mnoho)

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:45
- Nahlásit

Mucholabka
Zní to velice lichotivě, vadit mi to nebude, ani trošku, ani trošilinku mi to nebude líto
to je škoda, to vám tak řikat teda nebudu

Hele a ta výstava byla už tetkon?? F tejdnu?? Já myslela, že se teprvá chystá? . sem tedy mimoň?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:46
- Nahlásit

Erin
Někdy mám pocit,že jsem jeho dítě a ne on moje

tak ale to je dobrá průvara na stáří uš.
A je ftipnej hošíček

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:49
- Nahlásit

PetraK
Já myslela, že se teprvá chystá? . sem tedy mimoň?
Ode dneška do neděle. Docela hezky vyšlo, že jsme měli dneska oba čas-i když Marcel po noční dvanáctce, a navíc měli bulíci klubovky. A navíc tam dneska nebylo tolik lidí. A máme to kousek, nějaké 4 hodinky autem.
I když, jinak mi připadlo že na národce v Ov je atmosféra taková důstojnější, ale třeba to bylo jen kvůli tomu, že jsem po dlouhéééé době nebyla jako vystavovatel, jen jako čumitel.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:51
- Nahlásit

Biluška

A inzerovaní u mě jsou proto, že se narodili a žili u mě, né že by tobě do toho něco bylo.

Jj jasně,jen až se budeš zase kasat,jak jsi zachránila psa z útulku,ze smetláku,tak si vzpomeň na tu geometrickou řadu množení ořechů a bezpapírů...tam potom můžeme všichni pomáhat,inzerovat,přispívat..a stejně je to na prd

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:53
- Nahlásit

Mucholabka
Nahodou kyslik kmital, jenze vono to je u nas slozitejsi, aspon prisel na to, vo co slo. Ja si na kysliky nestezuju, brigadnik to rozhodne nebyl. Jen mel respekt pred coklama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:56
- Nahlásit

Mucholabka

aha, takže ono je to takhle dlouho. No jsem zvědavá, jak se jim to vyvede.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:07
- Nahlásit

PetraK

aha, takže ono je to takhle dlouho. No jsem zvědavá, jak se jim to vyvede.

No jinak si nestěžuju, sama vím jak těžké je uspořádat závod s 60 lidma aby to nějak vypadalo, natož taková ooobr akce.

Fifi
Nahodou kyslik kmital
Tak technik určitě, ale kdopak ti neřekl o modemu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Erin
Hele až ulovíš Čebrleho,tak ho zamkni a budem si ho pučovat
ty vogo,dobrej nápad!!!Uvidíme jak moc je trénovanej hošíček
,samo že za finanční obolus
ty vogo,eště lepčí nápad!
a dyby jako uš nemoch nebo snat dokonce nechtěl!!! ,pošlem na něj psy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:20
- Nahlásit

Jo, a měli tam sochy psů v životní velikosti...za slušné € ovšem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:24
- Nahlásit

Erin
Právě jsem si vyslechla:
"Jááá nechciii Bořitu! Joo štunde, děvečko. Já sem tady. Poď.To nechci, to nejsi multisejtko! To je story. To je starééj Ríša Kolařik, takže sedíš štunde.Poď. Bořito.Huš,kuš."

asi chystá proslov do parlamentu

davidkova renata
pošlem na něj psy

jen přípodotek takovej:
NEZAPOMEŇTE MU VYNDAT TU VEVERKU Z TRENCLÍ. Jo? Aby nedošlo k nenapravitelným ztrátám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:25
- Nahlásit

Mucholabka

měli i pižlu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:31
- Nahlásit

PetraK
Nevím, ale měli hlavu pita za 360 €.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:34
- Nahlásit

Mucholabka,

Nevím, ale měli hlavu pita za 360 €.

ej, pak je dobře, že nevíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 21:53
- Nahlásit

Erin
Jj jasně,jen až se budeš zase kasat,jak jsi zachránila psa z útulku,ze smetláku,tak si vzpomeň na tu geometrickou řadu množení ořechů a bezpapírů...tam potom můžeme všichni pomáhat,inzerovat,přispívat..a stejně je to na prd
Jistě paní, až se budu chtít začít kasat tak si určitě vzpomenu Ale myslím, že na to jsou tady v žumpě jiní

All
Du se svalit, gdo bude psát vyfásne daně

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 22:12
- Nahlásit

Tinta76
je tu někde lucYnka XIII????
paníííí, děkuji vám velice ... zejtra vodesílám vzorky do laboratoře

neni zac ja mam se sevaronem fakt dobry zkusenosti, Dita je hodne pecliva a diky ni se prislo na to, ze ma Skubuska churave srdecko. Dva roky nam na veterine povidali, ze to nic, ze to jen slabej selest a udelala mu test na srdce a test povidal, ze selhava srdce vymenili jsme veta a uz se Skubuska leci, ale mel papat leky davno a moh to mit lepsi.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 22:13
- Nahlásit

Biluška
gdo bude psát vyfásne daně
dorp.. to jsem prehlidla

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 22:24
- Nahlásit

Biluška
Ale myslím, že na to jsou tady v žumpě jiní
Vod toho je zumpa taky, ne? Nebo se budete trumfovat??!

gdo bude psát vyfásne daně
Nas honis drit a ted vyhrozujes danema?? CO ses to za netvora?! Dane bude platit davidkojc za nejvic prispevku na cztku.

lucYnka XIII
a tobe drzim palce, at vse dobre dopadne.

<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání