| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:10
- Nahlásit
Biluška
Essi to nebude Pisezna
essi mi ale jako Pisezna fakt nepřipadá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:29
- Nahlásit
tak já táhnu do kečengy, už mám fšecko hotovéééé.
večerní báseň:
den nachýlil se k večeru,
po tom, co sežrala jsem,
zřejmě se poseru.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
ty si trupkáááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:34
- Nahlásit
Gerda
večerní báseň:
to je spíš reprtáž ,f přímým přenosu
Alexa
ty si trupkáááá
ty mlč
čus voli,jdu se svalit,snad se neposeru jako gerda.-(((
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:36
- Nahlásit
Gerda
den nachýlil se k večeru,
po tom, co sežrala jsem,
zřejmě se poseru.
Mám stejné pocity.......přežrala sem se na noc,to se mi bude pjekně spát.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
Což mě přivádí na myšlenku, že by se taky mohla menovat essi Očklivá je na to dost a taky má spoustu místa mezi nohama, říkala Muchoš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 21:02
- Nahlásit
čus trupky,co je novýho?Gdo zhubnul,gdo přibral,gdo se fšechno posral.........a tak ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 21:04
- Nahlásit
Biluška
Což mě přivádí na myšlenku, že by se taky mohla menovat essi Očklivá je na to dost a taky má spoustu místa mezi nohama, říkala Muchoš
si blbpka,teď jsem prskla borůfkovej jogurt na monitór!!!!!!
Du pro hadr!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 21:27 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Neessi
teď jsem prskla borůfkovej jogurt na monitór!!!!!
A byl s živou kultůrou? Páč essi jo tak to utři rychle, jinak se ti ta kultůra rozleze po stole a budeš tam mít evoluci
(sem si z dovolením pučila obrázek od Muchoš)
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 23:31
- Nahlásit
Gerda
Nebo ste duch?
momentálně teda duch, ale uš se pomalu začínám zasejc zhmotňovat, ečše tak 3 neděle a pak zas bude volnějc.
PetraK
jé pani malinká!
malinká, ale prostorná si počkejte aš mi uzříte.(samo aš nebudu ten duch) Dařím se pracůvně, móóc, móóóc. Zima, zima, zima veliká ........ bude tadyk cóbi dup
lucYnka XIII
zlatak je mrtev!!!!
no, kámošce hrozí amputace nohy, gdyš ho nezmrtvěj. Tak sem chtěla nějak pomoct.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 23:51
- Nahlásit
malinka
no, kámošce hrozí amputace nohy, gdyš ho nezmrtvěj. Tak sem chtěla nějak pomoct.
to je hrozne, je mi lito ale asi nepomuzu, ono zalezi na tom jestli je na neco citlivej, musi se udelat citlivost na antibiotika a podle toho je nasadit, ten muj nastesti citlivy na nektere atb je a tak to zabralo (aspon na cas, pry sezase vrati). Predpokladam, ze tohle vsechno ji delali pokud je to tak vazny. Bohuzel nektere jeho odrudy nejsou citlive temer na nic, je to tzv. multiresistentni staf. aureus - MRSA a to je nejvetsi svinstvo. A je problem ho zlikvidovat.
Ja o tom slysela, ze umi udelat hrozne veci, kdyz se dostane do rany a masa. Kamosky je mi moc lito a drzim palce at prijdou na to jak ho brzo vybit.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 00:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
brala fšechno možný vot dochtorů a pak i vot léčitelů, utratila majlat a nic jí nezabírá. Je zatím nezničitelnej.....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 07:52
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
holky vy někam jedete v neděli? bych klidně bez psů..ale do 6 večer bysme museli bejt doma,střídání psů doma....
já vás potřebuji slišet a vidět.......
davídková ví vočem ........
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 07:56 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
bre rano, to je hruuza, takhle brzo vstavat je nechutne, je to proti lidske prirozenosti a je to urcite zdravy skodlive, musim na vodber krfi tak jsem vstala vo dve hodiny driv nez normos ach ach to jsou muka
malinka
a to neni v nemocnici? Neda se udelat autovakcina? Mam kamosku v laborce(sice ve veterinarni, ale puv. byla lidska sestra) a kdysi jsme se o tom spolu bavili, ze neco takoveho na zlataka existuje a da se to udelat. Chces kontakt? Ona je strasne ochotna vzdycky mi pres skype poradi ohledne kocicek a hafika. To ze se Skubymu zaclo lecit srdicko je jeji zasluha udelala mu navic nejaky test a prisla na to, ze mu selhava srdicko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 08:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
malinka
Dařím se pracůvně, móóc, móóóc.
ejch, tak aspoň že dejcháte
Zima, zima, zima veliká ........ bude tadyk cóbi dup
no to už sem si fčera všimla sem vyrazila nach Bílá hora, jen tak chvilku se pocourala a........ najednou v lese tma!!!! , dyk bylo jen sedum hodin, do prčic!! Copak je už prosinec Počasí mi nevadí, ráno mi tma nevadí. Ale odpoledne mi ta tma vadí a hodně. nemůžu pořádně ven
no, kámošce hrozí amputace nohy, gdyš ho nezmrtvěj.
PANEBOŽE!! Kašlu na svou stížnost na tmu! Ach jo
A dobrý ráno na pijáno, přeju dodatečně fšem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:24
- Nahlásit
Čus lidi.....
Hned sem se po ránu nasrala,tak zas du.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4320538/Cinsky-cho cholaty-pes.php
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:26
- Nahlásit
jablunka
tak zas du.
si pro ní jo?
čus kreténi,nepište!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
si pro ní jo?
To bych spíš toho pejska.....http://www.pesani.wbs.cz/Pejsci_na_prod ej.html
Je jí devět a v tomhle vjeku uš tu mám 3 psy a fak by mi z toho za chvilku hráblo,ale je to k nasrání.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
máš meila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:57
- Nahlásit
Nazdar lidi, mám pokáklou náladu, potřebuju toho půlmegáče a legranda je, že mi ho nechtěj nikde dát, bo sem socka, nemám ručitele ani nic v osobním vlastnictví, čím bych mohla ručit. Myslim, že mě bolí břicho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:59
- Nahlásit
Gerda
nemám ručitele
rušitel by jim nestačil??
Jednoho mám f kleci a druhýho na psím pelechu.
Myslim, že mě bolí
costepanisežrala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:03
- Nahlásit
Gerda
potřebuju toho půlmegáče a legranda je, že mi ho nechtěj nikde dát
hm,tak to si tu taky špatně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:16
- Nahlásit
holky já snad vo ten byt přijdu nebo co, mi neřikejte, že je nutný dělat takový štráchy s podělanym půlmegáčem, když sem slušnej čék, co to fakt bude platit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:19
- Nahlásit
Gerda
holky já snad vo ten byt přijdu nebo co, mi neřikejte, že je nutný dělat takový štráchy s podělanym půlmegáčem, když sem slušnej čék, co to fakt bude plati
já jsem myslela, že huž ho máš a právě hypošku splácíš
já se v tomhle nevyznám , my to brali přes stavebko a páč jsem spořila už dlouho, tak mi to nabídla baňka sama. Oni asi teď v době krize všechno posuzujou jinak.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:20
- Nahlásit
Dobrý den celý den
tak tohle mě dneska potěšilo:
dája a jája, když přišly do útulku
takhle vypadaj teď
nejsou božský?
půlmegáč nemám, ale taky bych potřebovala (autíku zdechnul motor - má prasklej válec nebo něco v něm ) ... tak zas rači du ...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:21
- Nahlásit
Gerda
Sezen si rucitele, nejlip svobodnej, bezdetnej, ve vlastnim bydleni. Plat aspon 13k cistyho. I kdyz na pul mega mozna este vic. Kamoska taky potrebovala, ji dali teda nakonec jen cca 200k.
A kdyz takovyho sezenes, tak si ho rovnou nechej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
nejsou božský?
sou! A taky sou jako by to byli naprosto jiný psi
a co slečna Květinářka???? Už lepčí? Nebo jak?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:29
- Nahlásit
PetraK
A taky sou jako by to byli naprosto jiný psi
no šak na tý první fotce to nejsou psi ale mimozemšťani
s Květinářkou to vypadá dobře snad, přes víkend jí to zaschlo a už si to nedrbe, teď jí na to dávám třezalkovej volej a ty strupy jí z toho začly slejzat, tak snad se jí to rychle zahojí a hlavně doroste, vypadá to děsně - má tam černou srst, ale světlou podsadu, takže vystříhaný kolo svítí na kilometry daleko ... jinak u veta jsme ještě nebyli, bo nejsme pojízdný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:31
- Nahlásit
Tinta76
s Květinářkou to vypadá dobře snad,
no ták!! vystříhaný kolo vem čert, hlavně, když už to nedrbe, Kytkářka jedna nezodpovědná! A bombarďáky, bombarďáky nosí?
Proč taky k vetovi, dyš už ste to poléčili, ne?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:07
- Nahlásit
PetraK
bombarďáky už nejsou třeba
no k vetovi jsme chtěli, aby na ní preventivně kouk (takovýhle rozlízání něčeho může bejt i ze žlázek) ... ale hlavně tam chceme s Rexem - měl v létě nějaký bebíčka na břiše a hrudníku (mokvavý strupy, lysiny, ale postupně se mu to hojilo), jsme mysleli, že to alergie na trávu, ale nějak se to zvrhlo a má to teď všude, takže potřebujem, aby se na to mrknul vet, jestli to nejni nějaká brebera nebo tak něco ...
|