Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:33
- Nahlásit

Tinta76
takovej ten základní,já ti nevím.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani to je moc úžasnej kocour! Takže naprosto chápu, že vás přepadá smutek,leč! buďte ráda, že jde do novýho, máte místo pro další případ a mňoukavec bude mít svoje vlastní bydlení , to ne šécky kočky přeciž maj. A je to i díky vám.

Tinta76
brezen2008

heled,já ho ještě pouštím po svojí skříni,každej večer
večerní venčení, jo

vy ste trůby trůbatý!

brezen2008
pani na emila vám odpovim hnedle za chvilku
Tinta76

Hele pani ešče se slečna Květinářka bojí klikru?

Mucholabka
pani můžeme vám řikat Hovnivál??
Teda jako nářez ale jak říkala Gerda, aspoň v tom neni sama.
Do Blavy na tu obří výstavu?? Tak zaparkujte už v Brně. Pro jistotu

DOOOOBRÝÝÝ RÁÁÁNOOO NA PIJÁÁÁNO VŠEM CO SOU NEVYSPALÝ JAKO JÁ.

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:42
- Nahlásit

brezen2008
takovej ten základní,já ti nevím.....
a tak to já si to pak zjistim, ale aby se ze mě nestal šnekolok

PetraK
pani, klikru se bojí furt, musim na ní nějak vofafrně

Jinak tedy to její bebí se jí po tom třezalkovym voleji normálně zahojilo - strup se celej vodloup a pod nim je krásná růžová kůže, akorát mi dělá starosti, že to má na dotyk hodně citlivý a ta kůže je taková tvrdá, jakože zjizvená, je to možný?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:46
- Nahlásit

Tinta76
To vyšetření byla jenom krev plus dóle je ekg, je to 15 parametrů, na veterině v Mělníku sledují ještě o dva parametry víc. Prý je to běžný stav starého psa, tzn. že hodnoty nejsou ideální.
Šnek - mohla by to být achatina (my jsme měli druh fulica), česky oblovka, péče je jednoduchá, jen pozor na plíseň - u substrátu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

Tinta76
klidně mu pak pořid dalšího a uvidíš, jak budou miminka ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

Tinta76
akorát mi dělá starosti, že to má na dotyk hodně citlivý a ta kůže je taková tvrdá, jakože zjizvená, je to možný

EJ pani já nevim to neporadim. Ale už si toho nevšímá, ne? Tak snad dobrý?? Já fakt nevim musíme zavolat Neessi.

KDE JE MŮŮŮDR NEESSI????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 08:52
- Nahlásit

kachna_
no to je achatina,ale nevím,jakej druh jinej,bo voni sou všeci stejný,je hneděj a má proužky

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 10:10
- Nahlásit

Tinta76
kůže je taková tvrdá, jakože zjizvená, je to možný?
Jop, to ma presne balous po hot-spotech, jak si do toho furt rejsnil. Ale supr ne to funga mesickova indulona - krasne to tu kuzu zvlacni a pomalu se dohoji i to "zjizveni".

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:04
- Nahlásit

Nazdár trombóni, jak vám dupou králíci.

Fčera jsem byla s deprivantem na stopě a pěkně mě nasr.l vedle bydlící čokl, páč přišel na to že jak je někdo na cvičáku tak jsou po okolních polích určitě ňáký ňamky a normálně chodí po polích a vyžírá pamlsky ze stop. Sem ho hnala přes tři pole smrada jednoho hnusnýho Budu muset jezdit na stopy jinam.
Tinta76
ta kůže je taková tvrdá,
na to se mi velmi osvědčilo sádlo

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:22
- Nahlásit

kachna_
To vyšetření byla jenom krev plus dóle je ekg, je to 15 parametrů
aha, OK a díky!

Mathea
a co to je tendlencten hot-spot? třá to bylo vono

mesickova indulona
sádlo
myslim, že ten třezalkovej volej to pořeší, přeci jen je to ještě čerstvý ... ta indulona by aji šla, ale sádlo teda ne e

brezen2008
klidně mu pak pořid dalšího a uvidíš, jak budou miminka
dyš mu bude smutno, tak proč ne ...

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:29
- Nahlásit

Tinta76
tendlencten hot-spot?
zaparenina. Nejvic po koupani, ale i po zvlhnuti a schnuti na slunicku, bakterie..ma to celkem dost pricin. Zmokva to, pes si to rozdrbe a pak hojis a hojis.
nejcastejsi loziska jsou na tvarich, krku, ve slabinach, kolem ocasu a Balonovi se na me povedlo posledne vyzrat - vsecko mel hlidany, tak se mu udelal na ocasu. U NO taky uz docela typicky, proste hunaci no Ale kratkostrstejm se to taky nevyhejba, Fifiny Kremyl mela taky na tvari.

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:38
- Nahlásit

Mathea
aha, tak todlecto měl Rexouš na vocásku - zmokli jsme a všude jsem ho usušila, krom toho vocásku a rozdrbal si to teda hnusně, pomohla nám na to aloe ... jenže Rex má úplně jinou srst než Kytka, jak prší, tak je celej zmáchanej, ale Kytce se voda do kožichu nedostane ... to jedině, kdyby se koupala, ale to vona nedělá ... ale taky je dost možný, že jí něco kouslo ...

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:48
- Nahlásit

Tinta76
Ja to dycky resim betadinou, repickem a v akutnich pripadech mam dermatologicky mliko od vetky. Ale od doby, co mu na leto krk vyholime a pak to porad prostrihavam efilackama, tak je docela klid, az na ten ocas posledne. A to to este bylo v den odjezdu na dovcu, samozrejme s pejskama k vode. Ale zahojilo se mu to krasne.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 11:54
- Nahlásit

Alexa
normálně chodí po polích a vyžírá pamlsky ze stop
Hele já takhle jednou natrapírovala kočku, jak mi krásně capká po stopě a vyžírá jeden za druhým..... Naštěstí, co dávám grancle, tak se přitažlivost stop pro okolojdoucí zvířata snížila na únosné minimum

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:02
- Nahlásit

Něco pro radost:
Prvního dne, stvořil Bůh psa.
# Druhý den stvořil Bůh člověka, aby se o psa staral.
# Třetí den stvořil Bůh jiná možná zvířata, aby měl pes co žrát.
# Čtvrtý den stvořil Bůh těžkou práci, aby člověk mohl vydělávat pro potřeby psa.
# Pátý den stvořil Bůh tenisový míč, aby pes mohl pro něj běhat.
# Šestý den stvořil Bůh zvěrolékaře, aby pes byl zdravý a člověk chudobný.
# Sedmý den chtěl Bůh stvořit všechno ostatní, ale neměl čas, protože musel jít na procházku se psem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:05
- Nahlásit

Hyena
ale neměl čas, protože musel jít na procházku se psem.

sem taky bůch teda, páč pro samý procházky se psem,nemám na nic jinýho čas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:24
- Nahlásit

kinta
Fstávejte, hovada a děte dřít!!!!

čék hnet ví,že je mezi svejma
baruska
co nemůžu přežít je množství, to umřu hlady nééééé ?
Prosím někoho kdo dijétu zkusil a žije essi nemůže napsat jakpak se mu dařilo. Dík

jo,to je velkej problém...já byla prvních cca 9 dní našlehlá práškama proti žraní,ale nebylo to moc platnýzhruba po tejdnu sem si začla krapet přilepčovat stran množství,tu a tam..Pak už se to trochu srovnalo bo se ten rozežranej žaludek přece je rtrochu stáhnul..právě jsem to šidila tim povoleným vývarem ze zeleniny a masa,to je docela dobrá finta.A sladit se může tim umělým sladidlem,tak to sem teda nešetřila páč dyš je něco sladký jak cecek(a to bylo!) tak tě to přece jen trochu zaplácne.jinak radu bohužel nemám ((((((((((((

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:27
- Nahlásit

Alexa
vedle bydlící čokl, páč přišel na to že jak je někdo na cvičáku tak jsou po okolních polích určitě ňáký ňamky
to je ten vošoust vod vedle jak tam furt cárá?F tom případě se vyser na deprivanta a dělej ííípo s vošoustem bo mi přide dost životaschopnej a mazanej na to aby to dal levou zadní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:31
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,jak se vede?mne dobre,bo mam dovolenou,dnes se budu s p.chovatelkou domlouvat,kdy bych tak asi prijela na navstevu,tak esli budes hodna,tak te navstivim a mozna tobe a nane vemu nejakou namku,tak ja se jdu svalit a jdu odpocivat,s dobrou knizkou to jde lip,jinak nas cubik bude predcvicovat haravkam,harafky mu nastavuji zadek a on je ma totalne na haku,on nechtel ani pred tim,no neni to samec asi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
F tom případě se vyser na deprivanta a dělej ííípo s vošoustem
stejnak s deprivantem nemůže, dyš mu ustříhla nohu...

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
to je ten vošoust vod vedle jak tam furt cárá?
jo to je von hajzl jeden.

F tom případě se vyser na deprivanta a dělej ííípo s vošoustem bo mi přide dost životaschopnej a mazanej na to aby to dal levou zadní
no já asi nejsem ta pravá na skládání zkoušek bez přípravy

Gerda
stejnak s deprivantem nemůže, dyš mu ustříhla nohu...

už může už dělá že jí ta ustříhlá noha neva

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 12:58
- Nahlásit

nemethova5
bo mam dovolenou
zase????
Alexa
no já asi nejsem ta pravá na skládání zkoušek bez přípravy
tsss,amatére

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:07
- Nahlásit

helejte voni lantséřííí maj i takovou barvu??
http://www.novinky.cz/koktejl/180997-nejvetsi-pes- na-svete-pije-vodu-primo-z-drezu.html
sem myslela,že převažuje bílá s flecima,ale vim vo nich prt

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
seš fakt hnidopych!

malinka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:33
- Nahlásit

davidkova renata

tak nevíím, sem si to přečetla nějak málo to jí .......

Pytel granulí o hmotnosti 10 kilogramů má Boomer na pár týdnů a to se ještě rád dojídá všemožnými pamlsky.

chci aby moji takýý ňamkali tak máálo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 13:42
- Nahlásit

malinka
to se ještě rád dojídá všemožnými pamlsky.
hm,se mu celkem nedivim.-((((
pani votpovím večír nebo zejtra sem f jednom kole,ale vim vo vás)))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

čus žumpice, sem doma, můžete zrušit zákaz vycházení. Sem úplně mutvolák, dneska to byl fakt záhul
Jo a zase sem málem nabourala,ale nebyla to moje vina Normálně si projíždím křižovatku na zelenou a najednou mi tam v plné rychlosti vpálí auto co mělo červenou Prý ji přehlídnul, debyl
malinka
chci aby moji takýý ňamkali tak máálo
Viď Deset kilo mi nevydrží ani štyry dny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:35
- Nahlásit

davidkova renatajak uz zase?jeste v listopadu a pak uz nic,musime vycerpat do konce listopadu,dobra,kdyz nechces,tak to kolem vas vemu oklikou!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:55
- Nahlásit

neshanel tu nekdo suchozemskou zelvuchu?
v Mecholupech maj, i legujana a nejake hadice.

http://zvirata.identifikace.cz/CMSPage.jsp?id=8b3a 5bc8-fd1b-4e29-ae72-352b5b8c8fd4&locale=cs&context =5e135a0f-2fe1-4a30-a6a9-025db4dcd922.a1daadbc-592 8-48c6-9b74-3fe86325c322.8b3a5bc8-fd1b-4e29-ae72-3 52b5b8c8fd4&pageblock=f70bc054-9fd7-40ec-a790-bb68 44858c1c&pagemark=0

malinka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:24
- Nahlásit

davidkova renata
v poho, taky nemam celej den čas. ALE DNESKA JÓÓÓ, (jako teda chvilkama)

Biluška
Deset kilo mi nevydrží ani štyry dny

máš nějaký nískodáfkovací?
krmím masem + grancle + další ( podle Davídkojc) , a stejně je to na pár dnů ( něgdy i 9)

lucYnka XIII
v nemocnici střídavě. Zeptám se, jestli chce ten kontak, díky!

<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání