Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:37
- Nahlásit

PetraK
budu píct švestkovej koláč se skořicovou drobenkou a voříškama. A též bude maso f kapustě s braniborem.
Ja varila zatim cupkam, dost to pachne a nekolikrat mi hrnec prekypel.
Gerda
koho to tady zajímá ty vaše podrobnostě!!!!!!!!!!
Ty my snad znej lip, ty te tak nenaserou. Ovsem ted se chystam na rizky s br kasi.
Mathea
Dekuji ti, nacelniku, ze ses Sadla zastala.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:42
- Nahlásit

Fifi
To vis, bych se zastala i fcera tebe, ale holt sem uz chrapala
A na Sadlicko proste nikdo sahat nebude!

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:45
- Nahlásit

Sem dostala malej hlat..tak sem si dala malej jogurt..a pak sem dostala este vjetci hlad...tak sem si chela dat neco vjetciho, ale radsi sem se sla pozdravit nejdrif s vahou...a zjistila sem, ze radsi budu vo hladu

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:46
- Nahlásit

PetraK
s voříškama a skořicovou drobenkou
Paní, máte teda odvahu gdyž tohle napíšete na PSÍ forum . Doufám, že ty voříšky aspoň máte z útulku, že si to něgde nemnožíte

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:48
- Nahlásit

Mathea
Lilatko je nejocklivejsi pef, ale to myslim dobre. ALe smat se Sadlicku tady teda nikdo nebude,
A Lilátku se jako smát můžou??? Za trest na tebe plivne až se něgde potkáme

A taky mám hlad. Strašnej. S váhou se zdržovat nebudu a du rovnou vyžrat ledničku

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:48
- Nahlásit

Fifi
já vařila fčéra, nesmrdělo to, zase sem byla víc než hodinu v kuchyňce, krabičkovala a strouhala svačinku mrkef s japkem a kefírem, takže máme na 6 dní připravíno Večeří mě nenasejříte, bo maminka mi vaří slepičku na papričce, tu já milákuju strašně moc, jen co dopěstuju kopr, uvařim si nejlepčí koprofku na světě. Ale tím je asi celý repertoir vyčerpán....

Mathea
A na Sadlicko proste nikdo sahat nebude!
čoveče já bych na ní taky nešáhla, dyby se na mě takhlenc tvářila....jako Lilátko....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:50
- Nahlásit

Biluška
A taky mám hlad. Strašnej. S váhou se zdržovat nebudu a du rovnou vyžrat ledničku
)))))))) to je dost rozumný! Dokud je na pásku co povolovat, nevážit, rozhodně nevážit. Vážit vždy jen poránu, řádně hambatý a vykakaný.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:52
- Nahlásit

Biluška
A Lilátku se jako smát můžou???
noooooooooooooooooo...
nj, jenze ja si pak musim kupovat furt vetsi a vetsi hadry a na to nemam prachy!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:53
- Nahlásit

Gerda
čoveče já bych na ní taky nešáhla,
Sahla, ona je libezna spekaticka blemcaci. Jako lilie se tvari jen kdyz ma zarizly tanga.

já vařila fčéra
Takze Maryji dijeta vyhovuje? Zadny srani apod?
Ja varila praseci vetamix. kuze s hlavou od reznika (jako praseci, ne jako hlavou od reznika), a docela rychta. Az sem nalitnuly mouchy, kurna, CO je to za rijen, kdyz este litaj mouchy????!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:59
- Nahlásit

Mathea
si pak musim kupovat furt vetsi a vetsi hadry
si normální? Seš stejný vižle jak mamka davítková a takovejch keců anorektickejch!

Fifi
ona je libezna spekaticka blemcaci
tak to sem zvědavá, ale jesi mě kousne, plivne na vás lilátko 2x!!!!

Takze Maryji dijeta vyhovuje? Zadny srani apod?
Jako naprosto jí vyhovuje! Sice vůbec nehubne, ale sere perfektně, huňatá je ještě víc než když jsi jí viděla, je už docela dost do červena, ale to samozřejmě vůbec neva, nemá nafouklý břicho, běhá...teda te´d už druhej den má zase nohu, resp dvě, nafouklý břicho a běhat nechce, ale zřejmě sežrala někde něco, co se nežere, možná je to potom, co v neděli snědla na statku plnou misku kostí místnímu psovi. Ona je kráva spolkla, aby to bylo rychle. Ale jinak opravdu vyhovuje moc. Do těch svalovin dokupovávám kuřecí masa, takže se to relativně střídá. To víš, ten nátřesk masa ještě pořád nesnědla, mám toho furt přes 10 kilo. Fakt máme kilovku na 5 dní, protože ráno dostává na snídani místo pindíka grancle, jen po dně misky, aby měla jen pocit, že snídá )) Vločky pohoda, žádnej problém, takže přílohuju i vločky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:05
- Nahlásit

Gerda
Fakt máme kilovku na 5 dní,
Tys stastna to zena!!!!!!!! Ja min 2 kg na den.
nemá nafouklý břicho, běhá...teda te´d už druhej den má zase nohu, resp dvě, nafouklý břicho a běhat nechce,
blbko. du ti poslat mailose

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
už druhej den má zase nohu, resp dvě,
ty voe já myslela že má čtyri nohy,cos jí udělal s těma zbylejma

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:12
- Nahlásit

Fifi
Ja min 2 kg na den
no jo, jenže kolik ty máš psůch a jaký veliký, že jo? Já mám těch 20 kg masa na několik měsícůch ))

Alexa
ty voe já myslela že má čtyri nohy,cos jí udělal s těma zbylejma
no já jí odstřihla, vemu je s sebou v neděli, dyby deprivant potřeboval náhradní....

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:19
- Nahlásit

Gerda
já mám těch 20 kg masa na několik měsícůch
To je ofšem pěknej bordel 20 kilo mám přesně na pět dní

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:43
- Nahlásit

Biluška
20 kilo mám přesně na pět dní
dyť řikám, že mám jen jeden čokl a eště malej a v dyjetě!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:54
- Nahlásit

Jsem zpusobila Sadlu veleradost, dostala dva vlassky vorechy. poctive si je zubiskama nastipne, rozstipne, vybere vnitrek, vypada, ze u toho i premejsli! a skorapky nezere.
Gerda
mám jen jeden čokl a eště malej a v dyjetě!
Tak co vyvaris hodinu v kuchyni??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:57
- Nahlásit

čau všem
tak tady už bude asi lejt a fouká hnusnej vítr

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 18:01
- Nahlásit

Fifi
Tak co vyvaris hodinu v kuchyni??
kastrůlky na celej tejden ty rouro, ne asi? )))) Sem tam hodinu za tejden, ne každej den, to by mi jeblo asi. U mamky sem v kuchyni klidně dýl, tam sedim, jim, mamka nakládá a ukazuje mi, co eště fšechno můžu sežrat. A nakonec, dyš to všecko snim, mi řekne - hele ale asi bys neměla tolik jíst....

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 18:12
- Nahlásit

Gerda
mamka nakládá a ukazuje mi, co eště fšechno můžu sežrat. A nakonec, dyš to všecko snim, mi řekne - hele ale asi bys neměla tolik jíst.
Tak dokud ti nerekne "tolik žrát", je to v okeji. Mas hodnou maminku. I tu davidkojc. Kdyz potkava Sebrleho (sem konecne docetla zumpu) - to bych taky mela zazitek...

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 18:50
- Nahlásit

babizny, mám děsnou depičku.
Jednak mi koza Žaneta vypověděla poslušnost a snažila se mě potrkat (ale to sem pořešila, promtně jsem jí udělala kozaroling a zítra s ní pro jistotu sfrknu na Kozačáry). Ale hlavně jsem se dozvěděla, že jedno z těch našich štěňátek má cosi s jícnem a bude se muset operovat, pokaď teda dožije aspoň operace . Mám děsnou depičku, ani fotky Lilátka mě nerozveselí

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 19:35
- Nahlásit

Nazdarte bejcíí

To je deformace asik,páč tak zdravím Kačíka(ale vypadá to na Kačenu)čau bejku,povedlo se mi tak pozdravit i paní co chodí na vodečet vody..ale asi je zvyklá,páč řekla děkuji.A po cestě na vodoměr v zahradě šla poslušně za mnou a s připaženýma ruka a pořád se ptala syna..co ji jistil záda,jestli ti pejsci,když sou takový neštěkavý koušou.Tak ji kluk řekl"a proč si myslíte,že vás jistíme dva?"

Biluška

ŠIš zítra jedu Lit-Brno-Ivančicea z5,tak snad se nepotkáme,ele kdyby hypotechnicky jo,já to dám.Vyhybám se gerontům a mladým brkům,tak tebe taky snad vytuším
Jen tak na okraj,který mimi má problémy?Poslední spermie texíka a špicky?Nebyl Texík její syn?Jen se ptám...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 19:44
- Nahlásit

Erin
paní má von pan Vladimír Menšík tam někde pomníček nebo desku v těch Ivančicích?
tady kousek od našeho hrobu má hrob,takovej jenom nažloutlej kvádr a v tom díra a na něm jakoby jeho vlastnoruční nápis Vlad imír Menšík

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 19:54
- Nahlásit

Erin
Nazdarte bejcíí
To je lichotive. Lepsi nez kravy.
po cestě na vodoměr v zahradě šla poslušně za mnou a s připaženýma ruka
Tu kyslik technik pokazdy pri probihani pro ruzny naradi do auta ptal, jestli ty psove fakt z vybehu nezdrhnou.
Jak ste dopadli na Tulamůře? A jak se dari voresici skrivankoidni?

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:06
- Nahlásit

Fifi

Na Tullamorce jsme s Iw posbírali dílčí úspěchy,ty vrcholné kazila panička

Coursing,jsme vzdali a jelikož byla snacha nachcípaná,tak jsme učinili zrychlený program, sfoukli do ZOO Brno a to stálo za to!Zjistila Agáta,že je 2x větší než surikatáá a pak si dovolovala i na štěniňatá prasata a jelenovi voblizovala nozdry.Na primáty hodila prdel a u býka bizona dělala,že tam vlastně vůůbec není.Pak jsme dali bezva papíno v Letovicích "Na dvorku",doporučuji!!!Podali vodu do misky,našli klidné místo pro dvě feny IW..takže telata a ještě děkovali za návštěvu

Jináč Aguše už má k dispozici průlezku v balkonových dveřích na terasu a z terasy na dvorek..pokud jsou mladí ve škole.Jinak řádí a nejvíc s Gaginou,ta bapka ji nezakousla,ale dokonce s ní laškuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:12
- Nahlásit

Erin
Jinak řádí a nejvíc s Gaginou,ta bapka ji nezakousla,ale dokonce s ní laškuje
Vona babky nevrly dycky ta mlada krev zmobilizuje k necekanym vykonum!
A nekaz si vrcholy, to je skoda, ni?

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:12
- Nahlásit

brezen2008

Nechodím ve Vancicích na krchov,ale je to Ivančickej rodák,tak asi tam pomníček mít bude.Ale Žanek pojede na cestu rodu do Řeznovic,to je blízko ,tak se tam koukne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:13
- Nahlásit

brezen2008
má hrob,takovej jenom nažloutlej kvádr a v tom díra a na něm jakoby jeho vlastnoruční nápis Vlad imír Menšík
čéče,asi to nebude úpa vlastnoruční podpis
Erin
proč si myslíte,že vás jistíme dva?"
hehe)) je po tobě ,kluk)))
Biluška
ani fotky Lilátka mě nerozveselí
mě zmátly..jaxte sem dávala tu vaší a Lylátkovu fotku..můžete mi říct,kerá ste vy na tej fotce??

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nalezení dva němecčtí ovčáci
Mezi Doubravčicemi a Mrzky na silnici (od Mukařova směr Český Brod) cca 10ti měsíční mlaďoch a s ním starší pesan. Oba velmi milý k lidem, přátelští, starší pes pěkně vykrmený. Byly odvezeni odchytovou službou LARY http://www.odchyt-lary.estranky.cz/ bohužel neměli obojky ( Bylo dost divné, že se pohybovali uprostřed silnice mezi autama... Vypadali však opravdu dobře..
Čekali jsme tam s nimi dvě a půl hodiny, aby je nic nesrazilo, pevně doufáme že se vrátí domů.. že se najdou jejich majitelé... Moc prosíme o rozšíření této zprávy. Byl to strašně smutný pohled na ta vyděšená kukadla tak velkých hafanů, když byli naloženi do odchytových kotců..
to je z mýho psa tak to rozšiřte

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:15
- Nahlásit

Erin
Texl žádný štěňata nemá. Díkybohu. Páč jeho mladý bych musela rozdávat se zbrojním pasem a vycpávkama do uší

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
jaxte sem dávala tu vaší a Lylátkovu fotku..můžete mi říct,kerá ste vy na tej fotce??
Já su ta s delší srstí. Ale to máte jedno paní, my sme obě stejně krásný

Erin
F klidu, zítra jedu do Malý Moráfky, to je od Ivančic dost daleko, takže se určitě minem
Zákaz vycházení bude platit na trase - Město Albrechtice, Vrbno pod Pradědem, Karlova Studánka, Malá Morávka a zpět

<< 1 ... 3429 . 3430 . 3431 . 3432 . 3433 . 3434 . 3435 . 3436 . 3437 . 3438 . 3439 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání