| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:35
- Nahlásit
Tinta76
aby se na to mrknul vet,
Drbe si to?
tak pani esli můžu doporučit - nechte udělat stěr /já vim, že sem s nim hrozná /- z něj se pozná. Murphy když měl toho koka, tak ho léčili všemožně 6 let a nikoho z nich (mě tehdy taky ne, páč mi bylo náct) nenapadlo ten stěr udělat a léčit skutečnou příčinu a ne příznaky.
Budu držet palce.
škoda bombarďáků, třeba by v nich i to PÍPO10 udělala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:55
- Nahlásit
PetraK
no právě že si to vůbec nedrbe, ale na dotyk cuká kůží a někdy klepe nohou (jako že se drbe), ten stěr mě právě taky napadl ... a co třeba ještě vyšetření krve? stěr asi jako první, což? a díky, pani, aspoň budu na toho veta připravená, až tam někdy pojedem, doufám, že to bude příští tejden ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:05
- Nahlásit
Tinta76
dája a jája, když přišly do útulku
jo,tak tydle fotky sem sem už jednou dávala,Biluše je odmítla vodevřít ,už vypadaj líp,ale pořád je na nich moc co dohánět
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:11
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně, že je ještě co dohánět, ale pokrok je tam už vidět, už vypadaj aspoň jako pejskové ... docela dlouhou dobu prej nebylo proč fotit nový fotky ... a původně jsem si myslela, že to jsou nějaký naháči což teď evidentně nejsou ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 12:18
- Nahlásit
Tinta76
no jestli je třeba stěr levnější než rozbor krve, a nedá-li se z krve poznat krom jiného i to co ze stěru (což myslím, že asi ne), tak bych možná šla nejdřív do toho stěru. Páč si pamatuju, že Herčík po něm sáhnul hned z první. řekl, že nejdřív musí vědít na co ho léčit a pak můžeme začít. ALE MURPHY SE TEHDY DRBAL A ROZDRBÁVAL SE DO KRVE
Ale třebas někdo vetovatej-můdrovatej mě pošle do háje. Sem lajka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:23
- Nahlásit
davidkova renatacau pani a zdravim vsechny ostatni na foru,ode dneska mam konecne dovolenou,za chvilku pojedu na cvicak,hajan si zakouse,bude mit aspon radost,jo reni,ta dieta vypada dobre,hele,nemela si ale z te kombinace strevni problemy???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:39
- Nahlásit
nemethova5
brej den pani
,hele,nemela si ale z te kombinace strevni problem
jak by mohla?? Dyk žádný střeva nemá. Nevešly by se jí do břišní dutiny totiš. Má rovnou rouru jen dovnitř a ven.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:05
- Nahlásit
nemethova5
čuuus,no dneska je tu asi 30st vedra ,slunko a tak,
nemela si ale z te kombinace strevni problemy???
já???? ses posrala,ne?
du ven,přátelé,je tam ńáký jarní vlání bo co ,takže essi natrapíruju Šebrli f oboře,má veverku f trenclích natošup
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
takže essi natrapíruju Šebrli f oboře,má veverku f trenclích natošup
fčéra tam ne-by-l
Hele osobo, a dá se v zimě pobejvat aspoň na pláni před oborou ? Je tam aspoň trošek světla od civilizace? Nebo je tam taky tma jak v řiti?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:10
- Nahlásit
PetraK
Je tam aspoň trošek světla od civilizace? Nebo je tam taky tma jak v řiti?
je tam světlo z lamp z vypichu a určitě to bude osvětlovat i ten novej kaufland.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:14
- Nahlásit
Gerda
je tam světlo z lamp
si chtěla říct Světla ramp ne?
PetraK
Nebo je tam taky tma jak v řiti?
jako f úplný prdeli ne,ale číst u toho nemůžete
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:16
- Nahlásit
davidkova renatano tak asi neee,kdyz mas misto strev rouru,ja teda kachni zaludek nemam,takze se asi z toho poeam!
PetraKjj,pani,rouru a nejlepe plechovou,takovy bych chtela mit zaloudek!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:18
- Nahlásit
davidkova renatahele u nas je sice teplo ale dost pod mrakem teda,heledte pani,dete si nahanet sebrleho i s jeho veverkou ve spodarach a pozdravujte ode me nanu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:35
- Nahlásit
čus,tak mi byli ve stromovce,dasty se trochu namočil,koně jsme potkali a dokonce tam už jsou základy - kynologického cvičiště - stromovka zal.roku 1953,jsou tam už překážky,ačko,kladina,makety..... a je to hned u vody,naproti jízdárny
psiska byli všici hodní,nemotali se pod nohy a nažrali se trávy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:47
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
je tam světlo z lamp
jako f úplný prdeli ne,ale číst u toho nemůžete
dík. Číst u toho nechcu, ale říkala jsem si, že se na tej ploše dá dobře házet a Ešusa tak vyběhat.Do polí nejdu, sou tam úchylové, bubáci a strašidla, courat po sídláku mi neba -co tam, tak sem si řikala včéra, když jsem šla z Hvjézdy, že bych tam občas zajet mohla, že třeba aspoň tam to půjde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:48
- Nahlásit
nemethova5
pani,rouru a nejlepe plechovou,takovy bych chtela mit zaloudek!
tak se nechte naklonovat na Davídkojc. A nebo na Brtnika. Ten to má taky tak. Voba jsou vychrtlá hajtra.
brezen2008
a nažrali se trávy
se máš!ušetříš za žrádlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:51
- Nahlásit
Zdravím žesťovky dešťovky
Jsem si dneska měla dát ceduli: POZOR ŘÍDIM JAK BILUŠKA
A jinak jsem dnešek korunovala tím, že jdu okřiknout psy, který řvou na celou Bosyni - ještě ze dveří řvu: "chcete nakopnout?" Vylezu a vidim, že psi štěkali, protože u vrat stál nějakej trampík, možná si jen chtěl zavázat tkaničku. Odešel...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 14:57
- Nahlásit
kachna_
protože u vrat stál nějakej trampík, možná si jen chtěl zavázat tkaničku. Odešel.
nedivim se D:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 15:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
nemethova5
ja teda kachni zaludek nemam
To ani nemůžeš, ten mám totiž já
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:01
- Nahlásit
Fifijova vas fsecky moc zdravi a omlouva se, ze neprispiva do zdejsi velmi plodne diskuze, ale je bez netu..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:05
- Nahlásit
kachna_
chcete nakopnout?"
vy ste jelito paninko ))))))
Děcka, stran úchyláků - máme nový, sou dva, jeden, toho sem byla hledat, ale nenašla, druhej, odvážnější, vymlátil i výlohu nonstopáče. Oba si honějí, jeden objímá. Blbý je, že švidraj kolem škol, takže od odpoledne brousí po sídlu skupiny policajtů a hledají dva ouchylácíííí. Oba jsou ukáčka. Bezva, skvělej bronx. Škoda že Máňa neni velkočerno rotvajlér, to bysme je šly hledat taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:10
- Nahlásit
Gerda
Děcka, stran úchyláků - máme nový, sou dva, jeden, toho sem byla hledat,
ešivá ho hledáte stran toho půlmega, tak myslim,že to nebude dobrá adresa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:23
- Nahlásit
PetraK
mi to ani nepřipomínejte, teď mě na chvíli přestalo bolet břicho a vy hned takhle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 16:57
- Nahlásit
No dědo!
http://www.novinky.cz/koktejl/180907-na-vystave-bo dies-ukradl-neznamy-pachatel-levou-plici.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:02
- Nahlásit
kachna_
POZOR ŘÍDIM JAK BILUŠKA
Koho si nabourala?
Což mi připomíná, zítra jedu aš do Ostravy, toš bacha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:12
- Nahlásit
Biluška
Koho si nabourala?
Nikoho, ale rozhodně to nebylo mojí zásluhou. Ty taky nemáš každej den posvícení. Mám dojem, že jsem maličko odřela nárazník (nicméně to skryl ten velký šrám z minula, kdy jsem ho napůl urvala)
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:33
- Nahlásit
rano jsem byla na vodber krvi - trictvrte hodiny do me dloubali, nez se povedlo nabrat krvu jsem chudak
zitra jdu na ekg a internu to uz snad pujde hladce
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:34
- Nahlásit
čus trupky Děláte něco nebo se vyvalujete na sluníčku? Musím vám sdělit smutnou novinu - bazén má jen 20°C
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
zitra jdu na ekg a internu to uz snad pujde hladce
pani, to už dete stran tý přešívací voperace? A co kok? Už je pryč?
Neessi
To je ale strašně studený, dyť v tom se nedá ani prát! Akorát na tobě přimrzne opalovací grém....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2009 17:54
- Nahlásit
Gerda
pani, to už dete stran tý přešívací voperace? A co kok? Už je pryč?
gog uz je pryc teda aspon docasne, proto to je ted vsechno tak narychlo bo me chtej rezat dokud je kok pryc
|