Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:50
- Nahlásit

už se zas točí pc doma )

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:51
- Nahlásit

Alexa

a normálně ten hřbet tak moc dolů nema

no jo, tak ale určo ten sklon nějakej tam je a asi to pak vede k tomu k čemu to vede, ešivá si to myslim dobře?

se nezlobim

to sem ráda .

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008
už se zas točí pc doma

tak to můžeš roztočit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:56
- Nahlásit

PetraK
a heled,neudělalbys mi vejcuc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:02
- Nahlásit

brezen2008

a heled,neudělalbys mi vejcu

tak asi tagle - Lucynka hledá, kdo s ní pojede napůlku ve žrádle. Davídkojc šahá na cizí gólie a válí je po zemi. Já si votvírám husí farmu, Janika změnila vobčanství a je z ní Bulharka, Mucholapka předělává psy no a Tinta? Ta zas leze komínem a hledá svých pět aby je dala dohromady

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:14
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.spicove.cz/plemeno/keeshond/vlci-spic-v ersus-keeshond.php

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:21
- Nahlásit

kachna_

zajímací čtení, dík

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:24
- Nahlásit

kachna_
Týjo dík ti chlupatí se mi nelíběj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:28
- Nahlásit

PetraK
DĚKUJI

a mám dotaz ohledně zkoušky ZZO:
pořadí jak psíci budou chodit na zkoušku si mězi sebou řeknem,nebo je losování kdo jde jako první a kdo jde poslední?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:35
- Nahlásit

a dasty už je o takovejch 50% lepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:39
- Nahlásit

brezen2008
dasty už je o takovejch 50% lepší
no tak!!

co se týče zkoušek já neporadím,páč nezkouškuju. Musíš počkat až se dovalí někdo kompetentní. Nejlépe poradce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:00
- Nahlásit

tak psiska dostali - maso,nastrouhanou - broskev,rajčata,salát.okurku,mrkev a vločky a jak si pošmákli

PetraK
no jo,zas už by nejraději řádil a běhal jak s větrem o závod

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:09
- Nahlásit

brezen2008

no jo,zas už by nejraději řádil a běhal jak s větrem o závod

tak hlavně, že huž mu je dobře černoprdelníkovi

taky má s nima člověk furt nerf nějakej

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:12
- Nahlásit

brezen2008
Jak si dohodnete pořadí na začátku, tak půjdete. Rozhodčí si řekne jen v jakém pořadí půjdou jednotlivé disciplíny jednotlivých zkoušek.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:15
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
díky,takže mi se domluvíme,a rozhodčí určí jestli napřed půjdou psovodi na ZOP,ZZO? chápu to dobře,že může rozhodnout,že napřed ZZO a pak ZM?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:20
- Nahlásit

Guten táááák masochisti a ultralajti a taky vy ostatní, co jen sedíte a my abysme na vás dřeli!

Od rána jsem vytvořila jednu věc. Trvala mi dost dlouho, neboť jsem pracovala místo myšky s takovou tužtičkou, se kterou to neumim, takže sem u toho vypadala jako postižená, u stolu v rohu, kde se kříží tmavě fialová a svítívě zelená barva stěny. Když jsem po několika půlhodinách činnost dokončila, měla jsem tam chybu. Tu jsem zapřela, resp sem rovnou řekla, že nemaj počítat s tim, že to budu opravovat. Ať si to domyslej, co tam má bejt správně. Maryje měla moc heské ráno, ponejprf běžela 4x za míčkem, čímž se předunavila, poté opět objevila svého oblíbence, přeběhla za nim celou louku, a tam se HONILI!!!!!!! Normálně super ráno, krásně sem stála na mezi s ostatními pejskaři a koukala na svého běžícího psa. Krásný pocit. Normálně Mařka sedí u mě a je votrávená, že musíme bejt venku a natahuje, když se na ty hráče kouká. Jinak vám musim naznačit, že situace stran našeho kreténa se vyvíjí poměrně zajímavě - jeho dorota se s ním rozešla (byť stále bydlí s ním u tety v bytě), on to neunesl, je z toho nějak špatnej, pročež vymyslel variantu, ajk ji získat zpět, ovšem budete překvapeni, tou variantou není květina, alébrž řádná kopanice do pěstí k zemi složené dívky. Jeden by neřek, kolik svádících technik existuje, že? Takže dorota dostala již podruhé, poprvé nohou. Skoro bych řekla, že mu ty problémy nyní zařídí sama. Kretén je navíc nějak chabrus na nohu, vypadá to, že mu hrozí reoperace. Že by ty mlejny přece jen nějak mlely? Nevim, kolik toho on bude potřebovat, aby se nad sebou aspoň letmo zamyslel....

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:20
- Nahlásit

Zažité pravidlo skoro všech rozhodčích je, že hned ráno je vyrazí na stopu, teda ti, co ve zkoušce stopu mají. Po stopě následujou poslušnosti. Většinou to začíná poslušností ZZO, pak ZM, atd, dokud nejsou všechny poslušnosti hotové. Pak se jde na speciální cviky ZZO nebo na obrany, někteří rozhodčí končí speciálkama a někteří obranama, to záleží na nich.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:24
- Nahlásit

PetraK
já mám nervy furt......
no ale nervy jsem z dastyho měla včera děsný
bo já na něj dám strašně

jinak jsme byli pro sekačku u řezníka a přivážu dastyho a jdu si stoupnout do fronty,chvilku čekám,paní mě zná,řeknu že chci 3 plátky sekaný,dasty zařve,já řeknu moment,příjdu k dastymu jedním plesknutím dastymu vysvětlím že řvát se nemá a zas se vracím,prodavačka se jenom smála a jedna paní za mnou povídá,jak mám krásnou smečku a jak jsou hodní a že neřvou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:27
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
OK - děkuji za vysvětlení
a sorry za ten dotaz,já s ním budu skládat první a taky poslední zkoušku

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:29
- Nahlásit

brezen2008
To se neomlouvej, vždyť jsi to pochopila hned napoprvé, máš vidět, nebo spíš slyšet, když to vysvětluju někomu, kdo to zrovna moz nechápe, to je pak terprve ta pravá sranda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:33
- Nahlásit

Gerda

takže sem u toho vypadala jako postižená,

konečně vám dali práci, která je vás hodna!

Jinak vám musim naznačit, že situace stran našeho kreténa se vyvíjí poměrně zajímavě

bože já bych mu přála, aby mu tu hnátu místo operace na třikrát zlámali, ne to je málo , na třikrát je málo. Přeju mu, aby mu z ní udělali puzzle. Hajzlovi všivýmu. A pak, pak by musel bejt na vozejku a vy byste mu mohla vypustit kola! Tak!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:36
- Nahlásit

brezen2008
že chci 3 plátky sekaný,dasty zařve,já řeknu moment,příjdu k dastymu jedním plesknutím dastymu vysvětlím že řvát se nemá a zas se vracím,

jako promiňte, ale to ste dost nepochopila situaci a nevíte co to je načasování. Ešivá dasty zařval POTÉ co ste vobjednala 3 plátky, je to vo tom, že VÁS UPOZORŇOVAL, ŽE MÁTE TĚCH PLÁTKŮ VZÍT VÍC. MINIMÁLNĚ ŠEST!!
Pak nemáte co chodit čokla pleskat, ale zvýšit svou objednávku zboží. JASNÝ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:40
- Nahlásit

PetraK
Ste si vytáhla z tak dlouhýho příspjěfku tu nejmíň poctatnou větu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajzlovi všivýmu
No myslim, že by stačila čistě jen reoperace, protože by viděl, že za nim už nikdo nepřijde do nemocnice, že už nikdo neni ochotnej se o něj doma po operaci starat a pomáhat mu chodit + ho mejt a pomáhat s rehabilitací....normálně by zůstal opuštěnej a sám se svou velkou vahou v pokojíčku v podělaný, pročůraný a propocený posteli! Ono to zní strašně zle, co teď řikámpíšu, ale nelituju toho, má na palici tolik másla, že už mu stejká až za límec.

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:40
- Nahlásit

PetraK
bože já bych mu přála, aby mu tu hnátu místo operace na třikrát zlámali, ne to je málo , na třikrát je málo. Přeju mu, aby mu z ní udělali puzzle. Hajzlovi všivýmu. A pak, pak by musel bejt na vozejku a vy byste mu mohla vypustit kola! Tak!

Jerome Klapka Jerome - Tři muži ve člunu (o psu nemluvě):
"..a takovým bych vypálil dům a na spáleništi zazpíval kuplet."

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:03
- Nahlásit

PetraK
rozumím )
Gerda
já bych ho vodtřelila anebo votrávila

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:23
- Nahlásit

Gerda
Ono to zní strašně zle, co teď řikámpíšu,

mýlíte se má drahá, zní to moc hásky a hřeje ta představa u srdéčka. Vím, neznám nikoho ze zúčastněných, ale mám hodně vyvinutý to, že NESNÁŠÍM jakýkoliv (fyzický či psychický) tejrání jakýhokoliv živýho tvora. tyhlety s*áče slabošský (silnej člověk tyhle věci nedělá), bych s lehkosti v duši předložila kanibalům k obědu, aby si z nich pomalým a lehkým varem udělali bujón

Ste si vytáhla z tak dlouhýho příspjěfku tu nejmíň poctatnou větu

no dobře, tak ešče tudle:

u stolu v rohu, kde se kříží tmavě fialová a svítívě zelená barva stěny.

sem nevěděla, že postižný maj chráněný dílny v Prátru?

Strejda
"..a takovým bych vypálil dům a na spáleništi zazpíval kuplet."

jako pro začátek dobrý, ale pak bych doporučovala viz výše páč bych se konečně dočkala uvedení přísloví do praxe. Jednalo by se vo tohle přísloví: Na každou svini už se vaří voda

brezen2008
rozumím

tak pro tentokrát! Ale příště už ať se mi to nevopakuje, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:39
- Nahlásit

PetraK
no,ale to jako nejde,ale neboj jestli tu zkoušku udělá,von jo,jenom já mu to nezkazím,tak bude mít v kantýně připravenou uzenou šunku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:42
- Nahlásit

brezen2008
no,ale to jako nejde,ale neboj jestli tu zkoušku udělá,von jo,jenom já mu to nezkazím,tak bude mít v kantýně připravenou uzenou šunku

no a proč by to nešlo? Tak bude mít uzenou šunku a jako přílohu 3 plátky sekaný. no

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 13:54
- Nahlásit

PetraK
né ,sekanou sním já s kaší nebo s chlebem

hele pojedeš taky toho 3 října na tu hromadnou vychajdu?
ještě pojede jedna holčina

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 14:04
- Nahlásit

brezen2008

hromadná vychajda mi nějak unikla, ale i tak asi ne, jsme na chalupě-to když se nepodaří ukončit rekonstrukci pokoje a nebo u ségry, to když se podaří ji ukončit a bude čas na opravdu ségřinýho domku. takže tak jako tak jdete bez naší maličkosti

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání