| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:27
- Nahlásit
Nazdar fšem máme tu inspekci celý týden a ve středu ještě jednu
PetraK
tak pravil, ať skočim k dochtoroj, že mě vopíchá.
to je něco, co vás donutí jít do práce navostro, páč bombarďáky prostě nevoblíkn
hele zase gdyž přijdeš k dochtorovi na vostro aby tě vopíchal, tak třá zažiješ nepoznané
Jinak upřímnou soustras pani
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
Baico
záda měla držet v teple a prohřívat.
i to já sem prohřívala. U kamen- suchý teplo je nejlepčí. Prohřívala sem tak dokonale, až mi prohořel rukáf u Brtnikojc dřevorubecký košile
Tinta76
že místo kejchnutí spiš prdne céfka
já se obávám, že ste daleko vod pravdy,spíš prdnou svěrače, páč jak kejchnu hrozí, že se bolestí počůrám, nebo možná rovnou vobojí
Alexa
hele zase gdyž přijdeš k dochtorovi na vostro aby tě vopíchal, tak třá zažiješ nepoznané
s tim se počítá, proto sem se fčéra za při ronění krokodýlých slzí ešče dokonalea precizně voholila, ač to bylo to poslední, na co sem měla sil
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:53
- Nahlásit
Na housera je uplne vyborna Konska mast - tvrdej, ze je chladiva, ale ve skutecnosti luxusne hreje a fakt to desne moc pomaha - pekne namazat a zabalit nejakym super teplym salem nebo tak. Me ta husi mrcha taky casto chyta, ale diky tomuhle se pak nemusim plazit k doktorovi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:05
- Nahlásit
Kaccka
vyborna Konska mast -
no jo,tu maj tady v Normě na Větrníku např.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:14
- Nahlásit
Zdravím lazaret, jenom probíhám, v zásadě tu vůbec nejsem.
davidkova renata
Nevykecávej tu a pošli to číslo, nebo jim řeknu, že tam budeš jezdit ty A schválně ti vyberu ty úplně nejvěčí mentoše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Kaccka
vyborna Konska mast
no jo, ale nejim koňskej salám, tak se nebudu mazat mastí z koňa, přece.
davidkova renata
Normě na Větrníku
sem myslela, že na větrník dávaj grém??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
ty úplně nejvěčí mentoš
vy chcete aby si jí tam nechali,že jo?
isdpch
co tam máš dál
plně nabitou devítku a celkem slušnou mušku
do Pelhřimova nejedu, je to daleko a tak dlouho sedět nevydržim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:37
- Nahlásit
PetraK
plně nabitou devítku a celkem slušnou mušku
náš fižirant řiká vitamín ráže 9 ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:39
- Nahlásit
Biluška
a pošli to číslo
myslíš to co sem ti včera nadiktovala do founu?
Gerda
máš emila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:42
- Nahlásit
Gerda
náš fižirant řiká vitamín ráže 9
no tak esi mě bude dneska někdo štvát, může si bejt jistej, že se převitamínuje!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
ty si ale rourečkáááá )))))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:02
- Nahlásit
PetraK
no tak esi mě bude dneska někdo štvát, může si bejt jistej, že se převitamínuje
PetraK and žumpa company
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:04
- Nahlásit
Představuje se nový ředitel zaměstnancům: "Jmenuji se Kot. Pro ty, co koktají,........jsem Dušan
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:15
- Nahlásit
Hyena
PetraK and žumpa company
myslim, že Ispidich nedožije švestek
Baico
Pro ty, co koktají,........jsem Dušan
já to znám, ale stejně se pokaždý tlemim jako debil. Inu-zastydlá puberta
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
Bývalá lehká děva se svěřuje kolegyni: "Představ si, budu se vdávat, ale on si klade za podmínku, že musím být panna a já nevím co s tím."
"Druhá jí radí: "Tak si vezmi s sebou o svatební noci do postele lahvičku s červeným inkoustem, trochu to rozleješ, on to zbaští a je to."
Jenže ve svatebním shonu na to ona děva zapomněla a vzpomněla si až večer. Hledala, hledala, ale našla jen lahvičku se žlutou tuší: "No co, řeknu mu, že to do rána zežloutlo a je to."
Když pak na to vlítli ona zasténala: "Ach, moje panenská blána je pryč."
"On vstal, rozsvítil, koukne na prostěradlo a povídá: "Cože, panenská blána, prdlajs panenská blána, žlučník."
Ještěže jsem v kanclu sama. Můžu se tu v klidu chcehctat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
JE TU PROSIM VÁS NĚKDO PŘES DROGY??
moc do prášku nedělám a tak nevim vůbec, ešivá, si už můžu vzít další Ibalgin400, když sem měla jeden v deset?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
odstup nejméně 4 hodiny, maximálně 3 tablety denně ... říká příbalový leták
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 13:46
- Nahlásit
Tinta76
díky moc, takže ... musim počkat, páč budu potřebovat hlavně na noc. Kuwa.
Ale co ono to stejně moc nezabírá
CHCI DROGÝÝÝÝÝÝ!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:06
- Nahlásit
PetraK
pokud je nebereš často, klidně si šoupni dva rychlejc za sebou, aspoň ti to zabere. Hele dokonce je dobrý dát si prej na ibuprofen pivo, to zabírá úplně nejlíp.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:08
- Nahlásit
PetraK
CHCI DROGÝÝÝÝÝÝ!
Tumáš
Si bídni, nejsem škrt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:27
- Nahlásit
Gerda
dát si prej na ibuprofen pivo, to zabírá úplně nejlíp
to mám prosím nazkoušeno po lékařský konzultaci. No a nebudu mít pak halušky, když se takhle nazobu?? Já prášky fakt nee, a tak když jsem dostala před dvěma rokama po druhý v životě antibiblijotiťéka a chodila jsem s nima do práce, musela jsem následně doklusat pro neschopenku, páč moje práce se jaksi nedá vykonávat, když máte halušky. Kolegyně se na mě chodily dívat. Dycky v půl desátý, páč v devět jsem brala prášky
Hyena
Si bídni, nejsem škr
ste velkorysá pani, inekci vynechávám-bojim se vopíchání, co mi doporučíte?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:36
- Nahlásit
Hele já jsem na bylinky Jináč ad ibuprofen a alkohol. Játra poněkud trpí, ale v nouzi to pomůže a bez halušek. Já jsem takhle docházela poslední trek kvůli puchýřům, na ibalgin s panákem rumu. ( A to rozhodně nejsem práškař )Takže pokud si zoufalá bolestí, tak je to lepší než trpět. Ale možná by ještě před tím stálo za to vyzkoušet takové ty místní gely jako voltaren apod.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:38
- Nahlásit
Hyena
stálo za to vyzkoušet takové ty místní gely
To už se dělá i ibalgin
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 14:58
- Nahlásit
Hyena
Játra poněkud trpí,
šak já vim no , ale když je nouze nejvyšší, mix tento je nejbližší . ne nedělám to běžně, jen vím, že se to dá. Já moc prášková nejsem. Já taky sem na bylinky, takže večír sem tam plácla kostivalovej gel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:20
- Nahlásit
PetraK
a co tě bolí ešusko? Já beru bufáč jen na hlavu, nebolí mě moc často, ale když už, tak pořádně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:43
- Nahlásit
Gerda
a co tě bolí ešusko?
záda, mám totiž krysu huso
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:56
- Nahlásit
čus žumpo, už sem tu, zrušte zákaz vycházení. Sem vás teda ráno zapoměla informovat, že jedu do Bruntálu, tak vám to řikam včil, se zpožděním.
Zítra, zítra to bude krutý. To bude mít zákaz vycházení půlka Moravy Páč se budu pohybovat v okolí Frýdku Místku, Bohumína a asi pětkrát musím projet Ostravou
PetraK
To se musí rozcvičit. Věř mi, něco o tom vím . Mě na housera nejlíp zabírá agility. Hodně technický tratě, pěkně naplno v rychlosti a s trenérem kterej řve "kur..a hýbej, jak záda? Co tě bolí záda? Jak tebe v tvým věku můžou bolet záda? Mě bolej záda a ty se hýbej, dělej, tu francii za tunelem dej ještě jednou a pořádně. Pořádně sem řek, ta čuba tam zase byla dřív, znova a budeš to běhat dokud tam nebudeš včas"
Fakt je, že po takovým běháníčku mě bolí úplně fšechno a na housera ani nevzdechnu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:56
- Nahlásit
PetraK
záda, mám totiž krysu huso
tak táhni a srůstej ))) Máš asi nějakou blokaci.
http://www.novinky.cz/krimi/179592-pes-v-kolejisti -zastavil-prazske-metro.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 15:59
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš to co sem ti včera nadiktovala do founu?
Aha a nevíš kam jsem ten papírek strčila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:07
- Nahlásit
Biluška
To se musí rozcvičit.
To taky vim.
proto sem šla na stopu, proto sem jí udělala na lososa a proto to mám tetkon ešče horší, páč ta vobluda zrzavá jela jak fretka. tak sem ho tu stopu radši nechala dojít samotnýho
Blbý právě je, že mám sedací práci. Když chodím, je to nejlepčí. To ale furt nemůžu . Jak sedím , hrozí následně inkontinence
|