Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:09
- Nahlásit

Gerda

tak táhni a srůste

to už ste druhá v pořadí. První byla tuším Bajknůrka??? Nevim. ale sou jen dvě rady, di se nechat vopíchat a nebo táhni a srůstejn. Nic lepčího ešče nikdo neporadil

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:18
- Nahlásit

PetraK
ale sou jen dvě rady, di se nechat vopíchat a nebo táhni a srůstejn. Nic lepčího ešče nikdo neporadil
Tak můžeš si eště nechat napsat rehabilitace a vyžádat si zdatného, krásného, mladého, bohatého rehabilitanta....a pak může přijít na řadu ta první rada.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:20
- Nahlásit

Gerda

zdatného, krásného, mladého, bohatého rehabilitanta....a pak může přijít na řadu ta první rada.

s něčim podobným přišel můj šéf. Nejdřív teda s nabídkou lidskýho tepla a pak s podobnou varijantou jako vy pani. nejste můj šéf?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:21
- Nahlásit

PetraK
nejste můj šéf?
myslim že ne, nejsem ničí šéf, což otrava, zejména dyš si čék potřebuje na někom vylejt zlost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:25
- Nahlásit

Gerda
myslim že ne,

to je škoda ale. Převeliká škoda, řekla bych si vo zvýšení platu

vylejt zlost

zkuste si pořídit manžela, ty sou na todle docela dobrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:35
- Nahlásit

PetraK
Nic lepčího ešče nikdo neporadil
So kesáš zase Sem ti poradila ať to rozhýbeš Tak víš co, tak táhni a srůstej

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:46
- Nahlásit

PetraK
zkuste si pořídit manžela
depák pani, to se rači budu snažit, aby ze mě byl ten šéf )))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 16:59
- Nahlásit

Týjo, teď mi volal týpek, že potřebuje poradit s půlročním pitem...je mi z toho celkem špatně...toho pita si pořídil někdo, kdo je na vozíku...v pátek tu veselou dvojku pojedu omrknout, prý má svoji osobní výcvikářku, která si s něma neví rady, páč si pes dělá co chce...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 18:32
- Nahlásit

čau všem
tak dasty kulhá dál,ale dostal prášek na bolest a uvidíme jak dlouho bude kulhat,doma kulhá víc,ale to je tím,jak furt leží,jakje rozleženej a venku na vodítku by lítal jak za mládí

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:08
- Nahlásit

Čus žumpice -konečně nám jde intronét !!!!! Jsem zase zpět!,ale těch 14 dní zpátky číst nebudu,stačí mi maily-to mám na 3 dny !

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:12
- Nahlásit

Neessi
ale já ti neposlala žádnej )))
jinak tě tu zas vítám

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:20
- Nahlásit

brezen2008

no ty zrovna ne,ale jinak asi fšichni!
Dastymu kup Alavis pro koně ( balení je velké a výhodné) a dávej mu ho celý podzim a zimu.Já ho dávám Aishe a má to perfektní účinky.Ten psí je zbytečně drahý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:26
- Nahlásit

Neessi
ale jinak asi fšichni!
no já taky né,nejsu blbé
Mucholabka
že potřebuje poradit s půlročním pitem...je mi z toho celkem špatně...toho pita si pořídil někdo, kdo je na vozíku
at brnkne až bé pitoj tak 3 roky,pak to bude teprf stát za to
Biluška
nevíš kam jsem ten papírek strčila?
ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:31
- Nahlásit

HEEEELP BAICO NEBO NĚGDOOOO
Sem bnašla f Troji tu čubu co včera utekla při tý bitvě!!!

potřebuju vědět kdo tam zajištoval pyrotechniku,ty kluci mi to řikali,ale copak si to pamatuju??? gde to mám zjistit???tam zavolám

Tinta76
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:32
- Nahlásit

Neessi
ahoj panííí, jsem si zrovna dneska řikala, že jsem vás tu dlouho nepotkala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:40
- Nahlásit

no tak vy než se k něčemu dostanete tak já to mám zařízený,vy lajky,huž to vjedí

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:44 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Neessi

Pěkný podvečer,ráda sem vás zasejc zahlídla.Vy ste tak častá a pravidelná jak to naše Pendolíná
Rostou?U nás nikolif,sem se dneska v lesíku nakrkala a stres sem si uvolnila zakoupením nové žehličky(bo tu zánovní jsem věnovala mladší generaci).

Všem
Ubezduším Žanka,bo co ten pták,kerýho za mrzký peníz zakoupil vyvádí je do nebe volající.
Máme ho 8 den,nadává tak sprostě,že je na zveřejnění mladý podvečer.Nejlepší je když se ve slově KU*va zasekne na *a jede a jede normální voperní pěvec z něj bude.Dnes měl chlap urgentní telefonát,diplomaticky to vyžehlil do ažůru a v tom se ozve hlasitě pták"tak čau bejku"...tohle už Žany vysvětlí

Biluška

Díky za humlíkovské zpravodajství,zítra koně nevytáhnu,bo vod rána makám.Ale od časného rána pátečního cifruju Litomyšl(Žanyho dcera nás přejmenovala na Prdomyšl),Brno,Jihlava,Třebíč A hlavně okolí Tišnova.Tak se snad mineme bez ztráty kytičky

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:54
- Nahlásit

Erin
Brno,Jihlava,Třebíč A hlavně okolí Tišnova.Tak se snad mineme bez ztráty kytičky
F pátek asi budu muset do Prahy. To bude moje smrt. Nejspíš zaparkuju v Kolíně a dojedu to vlakem

davidkova renata
ne
No to neva, páč už jsem ho našla v Ořiným pelechu

no tak vy než se k něčemu dostanete tak já to mám zařízený,vy lajky,huž to vjedí
Si genižální A hlavně už v tom máš praxi a díky cézetpsovi si ji můžeš neustále rozvíjet

Neessi
no ty zrovna ne,ale jinak asi fšichni!
Já taky ne, ale essi chceš tak ti nějaký pošlu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:57
- Nahlásit

Biluška
páč už jsem ho našla v Ořiným pelechu
ten pes je nebespečnej
Si genižální
a tak to je starý,uš pro ní jedou,mám radost jako malé děcko

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
ten pes je nebespečnej

Je Strašlivě Dneska na kanysce plivla na pézetko

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:00
- Nahlásit

Erin
Rostou?

No jistě -teď zrovinka hlavně kozáci,křemenáče a pravé hříbky.Prostě vlezu do lesa a sbírám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:03
- Nahlásit

Biluška
Dneska na kanysce plivla na pézetko
no tak to je konečná... tý pomůže akorát vokrasnej keř anebo já
todle je ta golyje co kousla chytrou sektářku dyš jí povalila na zem poté co na ní vrčela(vůbec se golyji nedivim! )

Neessi
Člen
- Nahlásit

Tinta76
taky ahoj! Nám změnili operátora-resp. nás koupila jiná firmá od GTS Novery a těm zmrdům to trvalo skoro 2 týdny,než nás nahodili!!!!!!!!Nebýt zpravodajce Davítkový,tak vím houno,co se tu děje

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

cus fsichni, uz jsem stihla docist co jste psali

malinka
koteti s rymou bych nic nedavala, pro kocky jestrasna spousta lidskych leku jedovata, navic ryma u kotete muze byt priznakem nejakeho zavazneho infekcniho onemocneni, takze doporucuju kote popadnout a bezet na veterinu.

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:12
- Nahlásit

Neessi

.Prostě vlezu do lesa a sbírám

Jo já vlezla a prd prd asi mi není bohem dopřánoBiluška

Hele ale já tam po tom okruhu budu cifrovat až do neděle,ty taktéž?

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:16
- Nahlásit

Erin
Jo já vlezla a prd prd asi mi není bohem dopřáno

To musíš zpívat písničku pro houbybožíčka,Pán Bůh má na tohle podřízený ,copak by přes ten mrdník na světě mohl stíhat i houby?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:19
- Nahlásit

Erin
Hele ale já tam po tom okruhu budu cifrovat až do neděle,ty taktéž?
Ne ne, já tam budu asi jenom v pátek. Zpátky pojedu buď v noci, nebo v sobotu. Ale nejspíš to vezmu fakt vlakem - jednak je to bezpečnější a za druhé levnější. No a v mém případě asi i rychlejší

davidkova renata
Proč ji ta sektářka válela po zemi? Teda to vim, že na ni zavrčela, ale co na to majitel? To jen tak stál a koukal se jak mu nějaká degenka válí psa po zemi?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:35
- Nahlásit

Biluška
No a v mém případě asi i rychlejší
no a hlavně i bespečnější
Proč ji ta sektářka válela po zemi
uš sem to popsala f krátkosti hnet poté
Zasláno: 19 Zář 2009 18:49
Citát

čua kreténi,jaxe máte?
my sme si užili bééézva den,napřed u aleksy na cvičáku a pak na superdni na helppesu a pak sme šli eště na bitvu na Bílý hoře.ale mušeli sme hnet vodejít bo teprvá stříleli a měli sme s sebou známou vod vedle s golyjákem co má reakci na střelbu jak svina,což by bybo fuk,ale má eště i epilepsii ,taxme se šli rači projít eště.Hele to je prdel,vona s tim nebožákem byla jednou na frí(ten pes je úpa normální,jen nejistej vzhledem k paniččinejm dispozicím) a von jak neví co úpa dělat a taky je prostě ukecanej tak tu a tam jako vrčí či poblafujeNeškodnej je,samosebou.No a nějaká chytrá sektářka vod vedle,když byl uvázanej u brány,tak šla vokolo a von vrknul aby se jako neřeklo .Ta nána se ho snažila hladit vo což nestál a tak brumlal furt a vona ho povalila na zem Von jí teda kous ,ale já bych jí rozkopala prdel ,to mě vytočilo úplně dobělaPřitom je to normál pes,jen trochu na nervy s paničky.

Tinta76
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:48
- Nahlásit

Neessi
skoro 2 týdny,než nás nahodili!!!!!!!!
tywogo, tak to by byla moje smrt

davidkova renata
Ta nána se ho snažila hladit vo což nestál a tak brumlal furt a vona ho povalila na zem
a ta nána - byl to aspoň voprávněný poratce?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 20:50
- Nahlásit

Porovnání lebek buldoka.

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání