| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 07:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brezen2008
sim tě tak jed nebo s tebou nevydržíme ,ale zlomený to nemá tuty.
jinak čau kreténi,zas je pindělí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 07:55
- Nahlásit
davidkova renata
no tak jo
ještě se mě na něj podívá kolega z práce
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno fšem bitvařům a navštěvníkům superdne
Můj skoro švagr se bitvy účastnil aktivně. Je totiž švéckej mušketýr,ale letos bojoval na straně stavů, tagže byl mezi poraženými.
Já jsem nigde nebyla, protože tatí opravoval střechu garáže a ségra s matkou bylina bítvě, takže jsem mu pomáhala tahat ty starý eternity dolů a nový plechy nahoru.
davidkova renata
zas je pindělí
Si nestěžuju neb od zítřka mám svou vytouženou dovolenou.
Jinak 17. října jsou u nás ZOP ZPU, rozhočí pravděpodobně Baudyš a jsou ještě 2 volná místa, kdyby někdo chtěl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
Můj skoro švagr se bitvy účastnil aktivně
ajo,si pamatuju,žes to už loni nějak řikala.. ,ale poražený byli nakonec asi fšicííí soudě dle vizáže Škoda,žes neřekla,že tam bé máti,vyhledala bych jí a důsledně jí vysvětlila,že NUTNĚ POTŘEBUJETE DOMA EŠTĚ JEDNOHO BŠO!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:19
- Nahlásit
Baico
eště mi řekni,jak to dělaj s těma konííícíííma..ty snad mussej bejt úpa hluchý jako chápu,že se musej na to cíleně učit a zvykat a že dříf ve válkách byli jen koně,ale je to teda fakt nářez,asi to musej bejt klidný zvířata ne? Byl atm aji frízák ,šiš to byla nááádhera ,zrovínka ho tam předváděl f klusu a ten kostým k tomu..no to se muší vidět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:24
- Nahlásit
isdpch
... anebo už se vypnul sám ...
jo,taky na to sázim..to víš,tak dlouho se chodí s banánem ...
ale nende to nikomu sem četla aji inde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:26
- Nahlásit
davidkova renata
Škoda,žes neřekla,že tam bé máti,vyhledala bych jí a důsledně jí vysvětlila,že NUTNĚ POTŘEBUJETE DOMA EŠTĚ JEDNOHO BŠO!!!
Já to nevěděla, že se tam požene . Ale kdyby jsi jí potkala, tak jí poznáš. Jsme si velmi podobné.
eště mi řekni,jak to dělaj s těma konííícíííma
Především se vybírají na to charaktery, klidní, nelekaví koně a postupně se na to uvykají. Je to stejný jako u psů. Nejlepší jsou na to koně od policajtů, ty jsou už na bouchání, dým a randál uvyklí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:28
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
od včerejška mu to nechodí
ale nende to nikomu
Jo, mě taky ne. To asi přijela tak velká zásilka banánů, že je to zahltilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:35
- Nahlásit
Baico
To asi přijela tak velká zásilka banánů, že je to zahltilo
blpko )))) si tam maj dát aspon cedulku Přejímka zboží
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:38
- Nahlásit
davidkova renata
si tam maj dát aspon cedulku Přejímka zboží
Jo aby pak každej věděl, že doplnili zásoby a všichni se chovali slušně a jim to pak zplesnivělo ve skladu. To se musí ještě za čerstva rozdat!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:38
- Nahlásit
Baico
Především se vybírají na to charaktery, klidní, nelekaví koně a postupně se na to uvykají. Je to stejný jako u psů. Nejlepší jsou na to koně od policajtů, ty jsou už na bouchání, dým a randál uvyklí.
Kámoš když dostal nabídku na filmování takhle chodil s mlaďasem 14 dní na ruce courat po okolí v brnění, aby si zvyknul. Mooc sme se nasmáli
Jinák bré ráno. hyena dohárává, ale pro změnu začala druhá čupka, co teď mám na starosti, tak že mi asi rupne céfka a potřebuju nutně seruprám- aspoň bednu.
Jináč ta Zopka asi nebude 17 září?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 08:43
- Nahlásit
Hyena
Jináč ta Zopka asi nebude 17 září?
Už jsem to opravila. Se už tak těším na tu dovču, že píšu a nepřemýšlím co.
courat po okolí v brnění, aby si zvyknul. Mooc sme se nasmáli
Znám koně, co by si na brnění nezvykli ani za zlatý prase
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:04
- Nahlásit
Krásný ráno fšem,
mlhá fuč a slíčníčko kráásně hřeje
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:12 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Dobrý den celý den
tak se hlásím po víkendu poreferovat jak Rexík - vypadá to líp, sice vobčas ještě zakulhá, ale vzhledem k tomu, že se mu podařilo v sobotu spadnout ze schodů bych řekla, že je to cajk ... jsme ho v sobotu museli vykoupat (páč se v něčom vyválel) a z koupelny si to namířil rovnou směrem schody, asi byl nějakej dezorientovanej, páč furt šel, jak kdyby tam ty schody vůbec nebyly ... najednou šlápl do prázdna a bylo ... se mi normálně zastavilo srdce, páč jsem nestihla vůbec zasáhnout ... naštěstí jsou ty schody do zatáčky (tři schody, pak pravoúhlá zatáčka a deset schodů dolu), takže se zastavil vo zeď ... fuj ještě teď mi je špatně, když si na to vzpomenu, páč vzít to celý dolu, tak ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:15
- Nahlásit
davidkova renata
davidkova renata
mášmeila
taky se tam nemůžu dostat,takle ráno jsem tam bylaasi minutu apak se to zas vyplo ale někdo tam psal v neděli po půlnici
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:11
- Nahlásit
Tinta76
A dávali jste ta homeopatika nebo to zvládnul bez nich? Každopádně je super, že se zlepšil a držím palce, aby to tak dál pokračovalo.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:25 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Hyena
díky! dávali jsme je, v pátek jsem je koupila (kupodivu je v lékárně měli) a ani mu je nemusím podávat stříkačkou já bych řekla, že to je lepčí po těch homeopatikách, nevim teda jak rychle a jak působěj, ale v pátek kulhal ještě docela hodně, v sobotu jsme s ním byli na (pro něj) delší vychajdě (asi hodinu a půl, hodně zastávek), pak večír spad z těch schodů a v neděli večír kulhal sotva znatelně ... uvidíme, ještě budu v podávání pokračovat - dneska a zejtra po dvou kuličkách a ve středu a ve čtvrtek po jedný ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
Dobré ráno pumprdlíci! Měli sme parádnickej víkent, fotky dávat nebudu, dám to na cedku někomu, kdo má album, dyš máte takový kydy stran imágešeka ))))) Mam moc práce, do na tu inkontinenci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:49
- Nahlásit
Dobrý den každému, KDO MĚ ZBAVÍ HOUSERA!
KDE JE ISPIDICh???
Mucholabka
díky za ten tip na babeziozu, předala jsem dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:51
- Nahlásit
Tinta76
jak Rexík - vypadá to líp,
tak aspoň že tak, když už si dělá ze schodouch tobogán, pitomec chlupatej.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:53
- Nahlásit
PetraK
KDO MĚ ZBAVÍ HOUSERA!
Jen zatni zuby a táhni
Ale vážně, asi nějakej fyzioterapeut nebo obstřiky na pohotovosti.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:55
- Nahlásit
PetraK
taky máme radost
a pani, co je to tendlencten houser?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Baico
obstřiky na pohotovosti.
to nikdo neumí přijít s ničím novým? začal s tim Brtnik, pak večer šéf, dyš sem mu volala, že mi cesta do práce bude trvat asi tak 14 dní, tak pravil, ať skočim k dochtoroj, že mě vopíchá. Kolega tetkon taky s tim přišel - teda s tim ať du k dochtoroj na inékci. A ešče ty. Brute
Tinta76
co je to tendlencten houser?
to je něco, co vás donutí jít do práce navostro, páč bombarďáky prostě nevoblíknete
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:03
- Nahlásit
PetraK
to je něco, co vás donutí jít do práce navostro, páč bombarďáky prostě nevoblíknete
ehehe huš vim, znám moc dobře, akorát tomu nemůžu přijít na méno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
PetraK
to nikdo neumí přijít s ničím novým?
Tohle je ověřený. A já jsem pole vědecké opustila už před třemi měsíci. Už nemusim přicházet s něčím novým
Ale doopravdy, s timhle je fakt lepší jít k doktorovi, než se trápit. I když tam nechodíš ráda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:05
- Nahlásit
Tinta76
akorát tomu nemůžu přijít na méno
a víte, že já taky ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:06
- Nahlásit
PetraK
To máte štěstí, že je dneska teplo, tagže vám nefičí na čiči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:11
- Nahlásit
Baico
tagže vám nefičí na čiči
to je fakt, ešče by mi kejchala a musim říct, že v současný době kejchání hodně, hodně bolí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:14
- Nahlásit
PetraK
že v současný době kejchání hodně, hodně bolí
Komu není rady.....
No jenom, co si pamatuju, tak by jsi ty záda měla držet v teple a prohřívat. Dobrej je takovej ten gelovej polštářek, co ho zlomíš a on začne topit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:22
- Nahlásit
PetraK
to je fakt, ešče by mi kejchala a musim říct, že v současný době kejchání hodně, hodně bolí
bolí, bolí jak sviňa a navíc se vobávám, že místo kejchnutí spiš prdne céfka ... nejedna
kde ste k tomu přišla?
|